2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canım o bitiremediğin paket kaçlıydı?
hiç hatırlamıyorum canım kızım 5 yasinyaşında
Benim gibi idrar yolu enfeksiyon yüzünden iki kere toz antibiyotik içmek zorunda olan oldumu doktor monurol vermişti 2 ay sonra yine enfeksiyon çıktı üromisin içtim şimdide bişey olmaz inşallah geçer
malesef ben varım canım ilk kez başıma geldi haftasonu başladı idrarda hafif yanma şikayetiyle ben de en erken çarşambaya randevu bulmuştum ama bugün dayanamadım çok kötü oldum.acile gittim ordaki doktor üromisin verdi tek kullanımlık bakalım çarşamba da doktor randevum inşallah geçer ..hamileyken de ilaç kullanmak zorunda olunca kullanılıyor canım napalim mecbur bir şey olmaz inşallah bebişlere

Bende de detaylı ultrasonda damarda direnç görüldü tansiyon kontrolü yapalım dedi . acaba annede pıhtılaşma olduğu için mi damarda daralma görmüşler .

canım kesinlikle normal doğum kendini bu yönde güzel telkin et hatta istersen eğitim al çok faydası olacaktır sezeryan acil müdahaledir korkma sen bir kadınsın ve bu hiç senin doğan da var.yaradan ona göre yaratmış

Benim de kafamda sezaryen vardı ilk başlarda ama şimdi normal de olabilir diyorum her ne kadar tedirgin olsam da. Önemli olan sağ salim kavuşmak.
kesinlikle normale yönelmelisin sonradan içinde kalıyor insanın ben zorunlu sezeryan oldum hiç acilmam ilerlememişti o yüzden ama keşke normal olsaydı diyorum hatta su an ssvd araştırıyorum( sezeryan sonrası vajinal doğum)..kesinlikle keşke denemek için eğitim al araştır iyi yönlerini gör

Yüksek tansiyon bebeğe giden damarlarda sıkıntı yaratıyor diye biliyorum, bebek iyi beslenemiyor ve oksijen alamıyor. Allah şifa versin inşallah umarım hasarsız atlatırlar.

Hatırlıyormusunuz BDV de bir konu açılmıştı yüksek tansiyon nedeniyle 9 aylık bebeğini kaybetmişti biri, doktorunun ihmali vardı kontrollerde tansiyonuna bakmamıştı. çok etkilenmiştim yeni hamileydim o ara sürekli tansiyonumu baktırıyordum, ama genelde 24. haftadan sonra ortaya çıkarmış preeklampsi . Allah korusun hepimizi bebeklerimizi...

Ay daha cumartesi bebek arabası ve park yatağa karar kılmıştık. Şimdi baktık 100 er lira zamlanmış

merhaba bayanlar :) bende aralık ayında kısmetse doğum yapıcam, bu akşam bebek arabası önerileri arıyordum internette , sizlere sormak istedim bebek arabası araştırdınızmı? hangi modelleri almayı düşünüyorsunuz yada aldınız? bu konuda tecrübe önemli mağazada görüp 5-10 dakikada karar vermek zor sonrasında pişman olmakda var , zaten şu dönemlerde fiyatlarda pahallı, ben arkadaşlarıma sorduğum kadarıyla travel sistem almak daha iyi diyorlar cihicco, casual , lorelli markalarını kullanıp memnun kalan arkadaşlarım var ama her markanında kendi içinde çok modeli var , herşeyi mağzada bulamadımda çoğu kişi internetten alıyor, sizler ne düşünüyorsunz öneri ve tavsiyeniz varmı?

Benimde yuksek cikti kuruyemistendir dedi doktor azalt dedi. Senin ne kasintisi oldu

Ben köpük aldım canım çevremdeki herkes köpüklerden memnun kaldı file çok güvensiz diyolar köpük suyun üstünde kalıyor çok rahat ediyor
Canim ben utku seti aldım tam takım. Alt kat için şimdilik birşey düşünmedim. Ama nevresim ve pike takımı alicam tabi. Fakat ölçülerde kararsizim.
bende alt kata geçince kenarları boş kalacak onu düşünüyorum açıkçası bende nevresim takımı alcam Ama alt kata geçtiğinde çok mu sırıtır diye düşündüm

Canim uyku setinde kenar korumalar var ya onlar tamamen kapatmasa da en azından açık gibi göstermez. Hem açık kalsa nolacak ki görüntüye çok takılma bence. Cibinlik falan da düşünebilirsin görüntü diyorsan.

Canim dert etme onu. Göbek bağı olsun tek derdin. Spreyleri kremleri var onun merak etme. Gazlı bez vs. Acil yardım kiti mutlaka bulundur evde ama
Iste insan korkuyor cnm arkadsmn iki cocgu var dyor o gobek bagnda dokunamadim kaynanam bakti dedi hani incitmekten birsy olmasi tek korkm oleyse dr verdikleriyle gobek bagni temizlerm

Köpük de asılıyor ama içine de konuyor, en iyisi köpük alip küvetin içine koyup yikamak o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…