- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.701
Maşallah çok güzel çenesi olucak gibi
hiç hatırlamıyorum canım kızım 5 yasinyaşındacanım o bitiremediğin paket kaçlıydı?
malesef ben varım canım ilk kez başıma geldi haftasonu başladı idrarda hafif yanma şikayetiyle ben de en erken çarşambaya randevu bulmuştum ama bugün dayanamadım çok kötü oldum.acile gittim ordaki doktor üromisin verdi tek kullanımlık bakalım çarşamba da doktor randevum inşallah geçer ..hamileyken de ilaç kullanmak zorunda olunca kullanılıyor canım napalim mecbur bir şey olmaz inşallah bebişlereBenim gibi idrar yolu enfeksiyon yüzünden iki kere toz antibiyotik içmek zorunda olan oldumu doktor monurol vermişti 2 ay sonra yine enfeksiyon çıktı üromisin içtim şimdide bişey olmaz inşallah geçer
Bende de detaylı ultrasonda damarda direnç görüldü tansiyon kontrolü yapalım dedi . acaba annede pıhtılaşma olduğu için mi damarda daralma görmüşler .Annede kan pihtilasmasi varmis detayli ultrasonda bebege giden bir damarda daralma gorulmus. Doktoru endise etmeye gerek.yok tansiyonunu kontrol altinda tutucaz vs demis arkadas da kendimi iyi hissediyordum hep birden noldugunu anlamadim diyor. Bebisin fotolarını da gosterdi o kdr kucuk ki yavrum...bugun ben de 23+3 teyim tam cok etkilendim...
Daha onceki fotosunda babaya cok benzettik, simdi ayni benMaşallah çok güzel çenesi olucak gibi
canım kesinlikle normal doğum kendini bu yönde güzel telkin et hatta istersen eğitim al çok faydası olacaktır sezeryan acil müdahaledir korkma sen bir kadınsın ve bu hiç senin doğan da var.yaradan ona göre yaratmışBu alışverişler inanılmaz keyifli ağzım kulaklarımda hazırlık yapıyorum şimdi hastanede sıradayım aylık rutin kontrol azönce bir kadının sancısı tutmuş fena bağırıyordu bacaklarım titredi :) sizce normal doğum mu sezeryan mı kızlar benim bu konuda kafam karışık ve korkuyorum tecrübe yok
kesinlikle normale yönelmelisin sonradan içinde kalıyor insanın ben zorunlu sezeryan oldum hiç acilmam ilerlememişti o yüzden ama keşke normal olsaydı diyorum hatta su an ssvd araştırıyorum( sezeryan sonrası vajinal doğum)..kesinlikle keşke denemek için eğitim al araştır iyi yönlerini görBenim de kafamda sezaryen vardı ilk başlarda ama şimdi normal de olabilir diyorum her ne kadar tedirgin olsam da. Önemli olan sağ salim kavuşmak.
Pıhtılasmadan dolayi bebege yeterli kan akisi saglanamadi demek ki, damarda daralma onun sonucu mu bilmiyorum ama zaten o da gelisim geriligine sebep olan bir sey bebekte. Yuksek tansiyon zaten gebelikte istenen bir sey degil. Hepsinin birbiriyle baglantisi vardir muhakkak ama uzman degilim cnm.arkadasin anlattiklari bunlar. Detayli ultrasonda ortaya çıkmış bu daralma durumu zaten iki haftada bir kontrole gidiyormuş bu yuzden.
Daha önce gördüğüm kuvetlerle aynı büyüklükte canım aşırı büyük değil.Küveti çok büyük değil di mi? büyük küveti boşaltması zor olur.
Çok tatlı
Canim ben utku seti aldım tam takım. Alt kat için şimdilik birşey düşünmedim. Ama nevresim ve pike takımı alicam tabi. Fakat ölçülerde kararsizim.Merhabalar park yatak için nevresim aldınız mı ben üst kat için uyku seti gördüm fakat alt kat için nasıl bişey yaptınız
Köpük ve havlular ıslak kaldığı için bebek üşür dediler bana. Mantıklı geldi ben file alacağım o yüzdenBen kuvet almayi düşünmüyorum ama alirsam katlanir olanlardan alirdim evim kucuk baya.
File olanlar cok ince geldi bana kopuk veya havlu fileler daha iyi gibi.
Benimde yuksek cikti kuruyemistendir dedi doktor azalt dedi. Senin ne kasintisi olduMerhaba anneler ve adayları. Bugün tahlil verdim. Karaciğer enzimlerimde yükselme görüldü. Hafif yükseklik ama kaşıntı da olunca aç karnına safra asiti tahlili istedi doktor. İnternetten baktığım kadarıyla hem anne hem bebek için çoookk tehlikeliymiş çok canım sıkıldıSizlerde kaç çıkıyor. AST 40 alt 46. Hafif yükseklik ama İnşaAllah daha da Yükselmez
Ben köpük aldım canım çevremdeki herkes köpüklerden memnun kaldı file çok güvensiz diyolar köpük suyun üstünde kalıyor çok rahat ediyorKızlar kararsız kaldım. Şu banyo küvet seti iyi mi alsam mı? Siz banyo küveti neler aldınız? küvet için file mi aldınız köpük mü?
https://www.hepsiburada.com/babybee-banyo-kuvet-seti-3-parca-file-hediyeli-p-HBV00000CIKIE
bende alt kata geçince kenarları boş kalacak onu düşünüyorum açıkçası bende nevresim takımı alcam Ama alt kata geçtiğinde çok mu sırıtır diye düşündümCanim ben utku seti aldım tam takım. Alt kat için şimdilik birşey düşünmedim. Ama nevresim ve pike takımı alicam tabi. Fakat ölçülerde kararsizim.
Canim uyku setinde kenar korumalar var ya onlar tamamen kapatmasa da en azından açık gibi göstermez. Hem açık kalsa nolacak ki görüntüye çok takılma bence. Cibinlik falan da düşünebilirsin görüntü diyorsan.Ben köpük aldım canım çevremdeki herkes köpüklerden memnun kaldı file çok güvensiz diyolar köpük suyun üstünde kalıyor çok rahat ediyor
bende alt kata geçince kenarları boş kalacak onu düşünüyorum açıkçası bende nevresim takımı alcam Ama alt kata geçtiğinde çok mu sırıtır diye düşündüm
Kızlar kararsız kaldım. Şu banyo küvet seti iyi mi alsam mı? Siz banyo küveti neler aldınız? küvet için file mi aldınız köpük mü?
https://www.hepsiburada.com/babybee-banyo-kuvet-seti-3-parca-file-hediyeli-p-HBV00000CIKIE[/QUOTE ben oğlumda file aldım sonra çok kullanışsız geldi çocuk üşüdü öyle havada kaldı su ile teması olmuyor köpük aldım sonra güzelce sıcak suyla ıslatıp küvetini az suyla doldurup içine yatırıyordum vücudu suyun içinde olduğu için üşümüyordu
Iste insan korkuyor cnm arkadsmn iki cocgu var dyor o gobek bagnda dokunamadim kaynanam bakti dedi hani incitmekten birsy olmasi tek korkm oleyse dr verdikleriyle gobek bagni temizlermCanim dert etme onu. Göbek bağı olsun tek derdin. Spreyleri kremleri var onun merak etme. Gazlı bez vs. Acil yardım kiti mutlaka bulundur evde ama
ben oğlumda file aldım sonra çok kullanışsız geldi çocuk üşüdü öyle havada kaldı su ile teması olmuyor köpük aldım sonra güzelce sıcak suyla ıslatıp küvetini az suyla doldurup içine yatırıyordum vücudu suyun içinde olduğu için üşümüyordu
Nasıl alacaksın cnm hangi marka ?fiyatlar değişiyor sürekli maalesef ya :-(Ay daha cumartesi bebek arabası ve park yatağa karar kılmıştık. Şimdi baktık 100 er lira zamlanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?