2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hayırlısı olsun canım senin durumun özel

İnşallah benimkide daha erken bebeğin pozisyonunu kilosunu görelim öyle bakarız dedi

Bebeğin su limiti 8 olmalıymış benim 8.03 bu şeker için bir endikasyon dedi doktor fazla su şeker hastalığını işaret edebilirmiş zayıfım pek kilo almadım vs çok çıkacağını zannetmiyorum ama riske atamayız varsayımlarla buna karar verilmez dedi ve bu hafta şeker yüklemeside yapıcaz bakalım

Yok tatlim kalmaz elinde. Gunde bazen 10 tane degistiryordum ben. Pisik olmaz 2 saate bir degistirirsin

canım bnmde 3 kaybım var bnde kan sulandırıcı hap ve iğne vuruluyorum ama doktorum normal dogum yapabılırsın sıkıntı olmaz dedı bana sana neden rıske atamam dıo ne rıskı varmıs kı bılgı verır mısın bana da

Sezeryan doğum bebek için daha risksiz bir yöntem, komplike bir durum yaşanmadan bebeği hemen alıyorlar, normal doğum bebeğin başlattığı ve yönlendirdiği bir doğum şekli zaman olarak uzun sürüyor komplike durum olmasın diye zor gebeliklerde tüp bebek gebeliklerinde riske atmamak için doktorlar sezeryana yönlendiriyorlar.

Cnim kan pihtilasmanin damarda daralmanın bide tansiyonun ne alakasi var?eğer bilgin varsa aciklarsan sevinirim
Pıhtılasmadan dolayi bebege yeterli kan akisi saglanamadi demek ki, damarda daralma onun sonucu mu bilmiyorum ama zaten o da gelisim geriligine sebep olan bir sey bebekte. Yuksek tansiyon zaten gebelikte istenen bir sey degil. Hepsinin birbiriyle baglantisi vardir muhakkak ama uzman degilim cnm.arkadasin anlattiklari bunlar. Detayli ultrasonda ortaya çıkmış bu daralma durumu zaten iki haftada bir kontrole gidiyormuş bu yuzden.

Merhabalar park yatak için nevresim aldınız mı ben üst kat için uyku seti gördüm fakat alt kat için nasıl bişey yaptınız

Canım çevremde çok normal doğum yapmak isteyen tanıdıklarım oldu ki buna ablam da dahildi ama bi şekilde sezaryen oldular. Onlardan sonra ben de büyük konuşmayayım dedim :))
cnm bana doktor normal dese de ben istege bagki sezeryan olucam buyuk ihtimal.inanilmaz korkuyorum.hamileligim hala bulantilarla geciyor dogumum da zor gecsin istemiyorum.safra kesemdeki taş oyanarsa ya bebek oksijensiz kalirsa ya dayanamazsam o agrilara kalici hasar kalirsa ya vakumla dogum yapmak zorunda kalinirsa ya ya ya lar bitmiyo.uyu uyan istiyorum ben malesef cok karamsarim
hakkimizda hayirlisi olsun gonlumuzden gecenleri hakkimizda hayirli kilsin Rabbim

Yok canım ne satmasi ben kendime aldım. 1300 dedin ya. 200 daha az verirsin en azından ben 1100e aldim sende ordan al demek istedim
cnm yanlis anlamisim pardon
cnm benim butcem 800 e kadar anca annemler 500 vercek biz ustune eklicez ama daha alacak cok sey var bi de borclarimiz var cnm malesef

Kızlar tansiyon aleti olanlar memnunsanız hangi marka acaba? Tansiyon aleti almayı düşünüyorum
Ben omron aldım , koldan ölçeni m3 idi modeli bir hafta oldu gerçi ama memnunum. En çok bunu önerdi sağlıkçılar .. hayırdır sen neden tansiyon aleti alıyorsun önemli birşey yoktur inşallah..

Ayy kiyamam yaa bende ayni risk grubundayim ileri seviye kan pihtilasmam var. Doktorum her kontrolde bakiyor bebege giden damarlara. Simdilik sorun yok cok sukur. Ama birden olabilirmis.

Allahimm bebislerimizi korusun. Insallah arkadasinin bebegi de saglikla gelisir anneye sabirlar diliyorum zor bu surecte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…