- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.681
Hayırlısı olsun canım senin durumun özelIki ayri doktora gidiyorum ikisi de sezeryan yapmalisin dedi. Daha once 4 kayibim oldugu icin ve kan sulandirici igne hap kullandigim icin bebegi riske atamayiz dediler. Tup bebekden bile daha kiymetliymis bizim bebegin yasamasi. Iste 38. Hafta ve 39.Hafta arasi gun verilecek. Bizim rotamiz belli oldu.
normal dogumda yapilabilir belki ama doktorlar cesaret edemeyince bende yavas yavas kabullenmeye basladim sezeryani.
İnşallah benimkide daha erken bebeğin pozisyonunu kilosunu görelim öyle bakarız dediBenimde kafam inanılmaz karışık :) Normal doğumdan çok korkuyorum sezeryan içinde her kafadan bir ses çıkıyor.Son kontrolumde doktorum ne düşündüğümü sordu. Sanırım sezeryan istiyorum dedim :) Geçirilmiş vajinal operasyonların olduğu için seni normal doğuma zorlamıcam ilerleyen haftalarda tekrar konuşuruz dedi.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Benim geliyor canım sıkınca özellikle oyüzden ellemiyorum bazı geceler uyurken de geliyor sabah farkediyorum üstümdenGöğsünden sıvı gelen var mı?
Yok tatlim kalmaz elinde. Gunde bazen 10 tane degistiryordum ben. Pisik olmaz 2 saate bir degistirirsinkızlar ben bebek bezini 126'lı paket almıştım fiyatı daha uygundu. Ama siz şimdi çabuk büyüyor 2 numara almak lazım diyince tereddüt ettim. Bu 126lı elimde mi kalır acabaşöyle bir hesap yaptım günde 5 bez değiştirsek 25 günde bitiyor paket. 25 günde çok büyür mü ki? bi de günde kaç bez değiştirilir
canım bnmde 3 kaybım var bnde kan sulandırıcı hap ve iğne vuruluyorum ama doktorum normal dogum yapabılırsın sıkıntı olmaz dedı bana sana neden rıske atamam dıo ne rıskı varmıs kı bılgı verır mısın bana daIki ayri doktora gidiyorum ikisi de sezeryan yapmalisin dedi. Daha once 4 kayibim oldugu icin ve kan sulandirici igne hap kullandigim icin bebegi riske atamayiz dediler. Tup bebekden bile daha kiymetliymis bizim bebegin yasamasi. Iste 38. Hafta ve 39.Hafta arasi gun verilecek. Bizim rotamiz belli oldu.
normal dogumda yapilabilir belki ama doktorlar cesaret edemeyince bende yavas yavas kabullenmeye basladim sezeryani.
canım bnmde 3 kaybım var bnde kan sulandırıcı hap ve iğne vuruluyorum ama doktorum normal dogum yapabılırsın sıkıntı olmaz dedı bana sana neden rıske atamam dıo ne rıskı varmıs kı bılgı verır mısın bana da
Pıhtılasmadan dolayi bebege yeterli kan akisi saglanamadi demek ki, damarda daralma onun sonucu mu bilmiyorum ama zaten o da gelisim geriligine sebep olan bir sey bebekte. Yuksek tansiyon zaten gebelikte istenen bir sey degil. Hepsinin birbiriyle baglantisi vardir muhakkak ama uzman degilim cnm.arkadasin anlattiklari bunlar. Detayli ultrasonda ortaya çıkmış bu daralma durumu zaten iki haftada bir kontrole gidiyormuş bu yuzden.Cnim kan pihtilasmanin damarda daralmanın bide tansiyonun ne alakasi var?eğer bilgin varsa aciklarsan sevinirim
Merhabalar park yatak için nevresim aldınız mı ben üst kat için uyku seti gördüm fakat alt kat için nasıl bişey yaptınızGünaydın kızlar
Oğlumda kullandığım ve çok memnun kaldığım ürünlerden bahsetmek isterim belki işinize yarar :)
Bebek arabası : Pierre cardin baston tipi üzerine puset oturtabiliyorsun. Fakat çok küçük inçe olan bastonlardan değil gayet sağlam çünkü biz 5 yıldır hala kullanıyoruz ve dağ tepe demeden kullandık bana misin demedi sagolsun :)) hem çok yer kaplamıyor hem evde hem arabada
Göğüs kremi: lansinoh kullandım çok şükür göğüs yarası ve acısı çekmedim ben çok faydasını gördüm fakat kişiye göre gösterdiği etki farklı olabilir.
Sut çekme makinası : lansinohun ikilisini aldım fakat her şey çok acil geliştiği için çok da araştırmadan medikalin önerisiyle almıştım ama memnun kaldım ve 6 ay bilfiil kullandım çünkü neredeyse hiç emmedi oğlum
Beşik : karyola tipi alan arkadaşlarımın hiçbiri nerdeyse hiç kullanmadılar ve kullanışlı olmadığını söylediler. Biz de park yatak aldık iyi ki de almisiz çok rahat ettik. Çünkü odadan odaya çok rahat şekilde taşıyabiliyorduk. Hem Hafif hem kullanışlı tabi sizin için görsellik değil de rahatlık önemliyse kesinlikle park yatak derim. Yaklaşık 3 yasına kadar kullandık hala kullanılır durumda.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar :)
Ben kuvet almayi düşünmüyorum ama alirsam katlanir olanlardan alirdim evim kucuk baya.Kızlar kararsız kaldım. Şu banyo küvet seti iyi mi alsam mı? Siz banyo küveti neler aldınız? küvet için file mi aldınız köpük mü?
https://www.hepsiburada.com/babybee-banyo-kuvet-seti-3-parca-file-hediyeli-p-HBV00000CIKIE
cnm bana doktor normal dese de ben istege bagki sezeryan olucam buyuk ihtimal.inanilmaz korkuyorum.hamileligim hala bulantilarla geciyor dogumum da zor gecsin istemiyorum.safra kesemdeki taş oyanarsa ya bebek oksijensiz kalirsa ya dayanamazsam o agrilara kalici hasar kalirsa ya vakumla dogum yapmak zorunda kalinirsa ya ya ya lar bitmiyo.uyu uyan istiyorum ben malesef cok karamsarimCanım çevremde çok normal doğum yapmak isteyen tanıdıklarım oldu ki buna ablam da dahildi ama bi şekilde sezaryen oldular. Onlardan sonra ben de büyük konuşmayayım dedim :))
cnm yanlis anlamisim pardonYok canım ne satmasi ben kendime aldım. 1300 dedin ya. 200 daha az verirsin en azından ben 1100e aldim sende ordan al demek istedim
Canım ben dün aldım bu takımın aynısını evin yanındaki bir zuccaciyeciden.cok beğendim rengi falan çok tatlıKızlar kararsız kaldım. Şu banyo küvet seti iyi mi alsam mı? Siz banyo küveti neler aldınız? küvet için file mi aldınız köpük mü?
https://www.hepsiburada.com/babybee-banyo-kuvet-seti-3-parca-file-hediyeli-p-HBV00000CIKIE
Canım ben dün aldım bu takımın aynısını evin yanındaki bir zuccaciyeciden.cok beğendim rengi falan çok tatlı40 TL'ye aldım.
Pıhtılasmadan dolayi bebege yeterli kan akisi saglanamadi demek ki, damarda daralma onun sonucu mu bilmiyorum ama zaten o da gelisim geriligine sebep olan bir sey bebekte. Yuksek tansiyon zaten gebelikte istenen bir sey degil. Hepsinin birbiriyle baglantisi vardir muhakkak ama uzman degilim cnm.arkadasin anlattiklari bunlar. Detayli ultrasonda ortaya çıkmış bu daralma durumu zaten iki haftada bir kontrole gidiyormuş bu yuzden.[/QUOTE tesekkur ederim arkadaşım,kan pihtilasmasu genelde ani kalp durmalarina neden olduğu kanıtlanmış zaten.benim merak ettiğim konu damar darlığı ve tansiyon yüksekliği birbirine bağlı mi diye açılma yaptin zaten. tabi ikiside gelişme geriliği ypyir.Rabbim arkasının bebeginedeşifa versin inşa
Ben omron aldım , koldan ölçeni m3 idi modeli bir hafta oldu gerçi ama memnunum. En çok bunu önerdi sağlıkçılar .. hayırdır sen neden tansiyon aleti alıyorsun önemli birşey yoktur inşallah..Kızlar tansiyon aleti olanlar memnunsanız hangi marka acaba? Tansiyon aleti almayı düşünüyorum
Annede kan pihtilasmasi varmis detayli ultrasonda bebege giden bir damarda daralma gorulmus. Doktoru endise etmeye gerek.yok tansiyonunu kontrol altinda tutucaz vs demis arkadas da kendimi iyi hissediyordum hep birden noldugunu anlamadim diyor. Bebisin fotolarını da gosterdi o kdr kucuk ki yavrum...bugun ben de 23+3 teyim tam cok etkilendim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?