- 26 Eylül 2010
- 17.562
- 32.876
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.721
Nuna sena park yatak. Bu cok saglam geldi.Nasıl alacaksın cnm hangi marka ?fiyatlar değişiyor sürekli maalesef ya :-(
Aslında bende öyle düşünüyorum rabbim bizi buna uygun yaratmış ama hep bu araştırmalar etraftan duyduğum kötü tecrübeler korku yarattı bende sancıdan falan değil ya son anda başaramazsam ıkınamazsam sıkıştırırsam bebeği can acısıyla evham evham üstüne yani :)))canım kesinlikle normal doğum kendini bu yönde güzel telkin et hatta istersen eğitim al çok faydası olacaktır sezeryan acil müdahaledir korkma sen bir kadınsın ve bu hiç senin doğan da var.yaradan ona göre yaratmış
kesinlikle normale yönelmelisin sonradan içinde kalıyor insanın ben zorunlu sezeryan oldum hiç acilmam ilerlememişti o yüzden ama keşke normal olsaydı diyorum hatta su an ssvd araştırıyorum( sezeryan sonrası vajinal doğum)..kesinlikle keşke denemek için eğitim al araştır iyi yönlerini gör
işte bu kötü tecrübelerin de sebebi eğitimsizlik ve korku Allahın izniyle hicbir şey olmaz normal doğurursun. ha son anda acil olur mecbur olur sezaryene alınırsın o ayrı ama.hepimiz için keşke demediğimiz bir doğum olsun inşallahAslında bende öyle düşünüyorum rabbim bizi buna uygun yaratmış ama hep bu araştırmalar etraftan duyduğum kötü tecrübeler korku yarattı bende sancıdan falan değil ya son anda başaramazsam ıkınamazsam sıkıştırırsam bebeği can acısıyla evham evham üstüne yani :)))
O ilaci ictikten sonra idrarinizi kac saat tutabiliyorsunuz pekihiç hatırlamıyorum canım kızım 5 yasinyaşında
malesef ben varım canım ilk kez başıma geldi haftasonu başladı idrarda hafif yanma şikayetiyle ben de en erken çarşambaya randevu bulmuştum ama bugün dayanamadım çok kötü oldum.acile gittim ordaki doktor üromisin verdi tek kullanımlık bakalım çarşamba da doktor randevum inşallah geçer ..hamileyken de ilaç kullanmak zorunda olunca kullanılıyor canım napalim mecbur bir şey olmaz inşallah bebişlere
ilk kez bugün içeceğim o yüzden su an fazla sıvı almamaya çalışıyorumO ilaci ictikten sonra idrarinizi kac saat tutabiliyorsunuz peki
Ben ictim ve en fazla 2 saat tutabildim.Ne kadar fazla tutulursa o kadar iyiymis ama ben yapamadim malesefilk kez bugün içeceğim o yüzden su an fazla sıvı almamaya çalışıyorum
Onu ben de kullandim, gece yatmadan icip sabaha kadar tutmak gerekiyo dedi doktor ama bende mumkun olmadi. 5 saat falan tutabildim:)O ilaci ictikten sonra idrarinizi kac saat tutabiliyorsunuz peki
Oğlumun zamanında asılmalı değildi canım küvetin içine koyuyordun sadece şimdi asılmalıda çıkmışKöpük de asılıyor ama içine de konuyor, en iyisi köpük alip küvetin içine koyup yikamak o halde.
cnm ben bayildim cok tatlis bebekKüveti çok büyük değil di mi? büyük küveti boşaltması zor olur.
Oğlumun zamanında asılmalı değildi canım küvetin içine koyuyordun sadece şimdi asılmalıda çıkmış
masallah sübhanallah cenesi tam isirmalik ust dudak onde cok tatliDaha onceki fotosunda babaya cok benzettik, simdi ayni ben
benim de bi disari cikiyim tansiyonum dusuyor sicakta bi sorun olmaz dimi cnm yaYüksek tansiyon bebeğe giden damarlarda sıkıntı yaratıyor diye biliyorum, bebek iyi beslenemiyor ve oksijen alamıyor. Allah şifa versin inşallah umarım hasarsız atlatırlar.
Hatırlıyormusunuz BDV de bir konu açılmıştı yüksek tansiyon nedeniyle 9 aylık bebeğini kaybetmişti biri, doktorunun ihmali vardı kontrollerde tansiyonuna bakmamıştı. çok etkilenmiştim yeni hamileydim o ara sürekli tansiyonumu baktırıyordum, ama genelde 24. haftadan sonra ortaya çıkarmış preeklampsi . Allah korusun hepimizi bebeklerimizi...
5 saat yine iyi dayanmissin valla☺Onu ben de kullandim, gece yatmadan icip sabaha kadar tutmak gerekiyo dedi doktor ama bende mumkun olmadi. 5 saat falan tutabildim:)
cnm ben de bu ara arastirma icindeyimmerhaba bayanlar :) bende aralık ayında kısmetse doğum yapıcam, bu akşam bebek arabası önerileri arıyordum internette , sizlere sormak istedim bebek arabası araştırdınızmı? hangi modelleri almayı düşünüyorsunuz yada aldınız? bu konuda tecrübe önemli mağazada görüp 5-10 dakikada karar vermek zor sonrasında pişman olmakda var , zaten şu dönemlerde fiyatlarda pahallı, ben arkadaşlarıma sorduğum kadarıyla travel sistem almak daha iyi diyorlar cihicco, casual , lorelli markalarını kullanıp memnun kalan arkadaşlarım var ama her markanında kendi içinde çok modeli var , herşeyi mağzada bulamadımda çoğu kişi internetten alıyor, sizler ne düşünüyorsunz öneri ve tavsiyeniz varmı?
Amin kuzum hayırlısı olsun artık hepimiz için. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi yavrumuza.cnm bana doktor normal dese de ben istege bagki sezeryan olucam buyuk ihtimal.inanilmaz korkuyorum.hamileligim hala bulantilarla geciyor dogumum da zor gecsin istemiyorum.safra kesemdeki taş oyanarsa ya bebek oksijensiz kalirsa ya dayanamazsam o agrilara kalici hasar kalirsa ya vakumla dogum yapmak zorunda kalinirsa ya ya ya lar bitmiyo.uyu uyan istiyorum ben malesef cok karamsarim
hakkimizda hayirlisi olsun gonlumuzden gecenleri hakkimizda hayirli kilsin Rabbim
ben genel istiyorum cnm simdilik.o ani gormek istemiyorum acikcasi.doktorun yonlendirmesiyle epidural da olabilir tabi.Peki sezeryan düşünen arkadaşlar epidural mi düşünüyorsunuz ?
iki defa tansiyonum düştü canım ama kaç oldu bilmiyorumBen omron aldım , koldan ölçeni m3 idi modeli bir hafta oldu gerçi ama memnunum. En çok bunu önerdi sağlıkçılar .. hayırdır sen neden tansiyon aleti alıyorsun önemli birşey yoktur inşallah..
amin cnm insallahAmin kuzum hayırlısı olsun artık hepimiz için. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi yavrumuza.
Canim göbek bağında herhangi bir sinir olmadığı için acimaz. Acitmaktan korkma o yüzden. Mühim olan o yara kısmının hava almaması nemli olmaması. Ve alt değiştirirken biraz dikkat etmek. Zaten gazlı bez yada temiz bir bezle kapalı olacak. Ilaç sürmek için de gerekirse esin yada yanında kim varsa o yapar. Iyi bakılırsa 1 haftada düşüyor zaten bebege göre değişir tabi bu süre.Iste insan korkuyor cnm arkadsmn iki cocgu var dyor o gobek bagnda dokunamadim kaynanam bakti dedi hani incitmekten birsy olmasi tek korkm oleyse dr verdikleriyle gobek bagni temizlerm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?