2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aslında bende öyle düşünüyorum rabbim bizi buna uygun yaratmış ama hep bu araştırmalar etraftan duyduğum kötü tecrübeler korku yarattı bende sancıdan falan değil ya son anda başaramazsam ıkınamazsam sıkıştırırsam bebeği can acısıyla evham evham üstüne yani :)))

işte bu kötü tecrübelerin de sebebi eğitimsizlik ve korku Allahın izniyle hicbir şey olmaz normal doğurursun. ha son anda acil olur mecbur olur sezaryene alınırsın o ayrı ama.hepimiz için keşke demediğimiz bir doğum olsun inşallah

O ilaci ictikten sonra idrarinizi kac saat tutabiliyorsunuz peki

Kizlar kendinizi nasil rahat hissedecekseniz o sekilde dogum yapin. Ben de sezeryandan korkuyorum mesela. Daha once lokal anestezi ile bi ameliyat gecirmistim, anestezi tutmamisti 2 kere daha yaptilar sonra artik yapmak istemediler dayan bitti diye diye bitirdiler ameliyati. Yani cok buyuk acilar cekmedim ama hic beklemedigim bir sey olunca sasirmistim oyle bir korku kaldi bende

benim de bi disari cikiyim tansiyonum dusuyor sicakta bi sorun olmaz dimi cnm ya
bana ayrintilida radyolog tansiyon dusmesine aldirma yuksek tansiyon onemli demisti ama insallah bisey olmaz
Allah tum bebisleri korusun insallah

cnm ben de bu ara arastirma icindeyim
chicco liteway plus kafama yatiyor simdilik
genelde araban varsa evin asansorluyse travel oneriliyor.ama oyle daha olsa agir oldugu icin belli bir sure sonra alanlar satiyor bastona geciyor.katlanmasi arabaya sıgmasi tasimasi sorun oluyor agir olduklari icin.simdi baston bebek arabalarin da pusetli olanlari var liteway gibi.
tabiki tercih ve yapi meselesi.bana agir gelen bi araba sana hafif gelebilir.
videolarda baby2go cool stroller in katlanmasi cok hosuma gitmisti hafif siye tanitiliyordu gittim gordum.sürümu guzel şık bence ama bence hic de hafif degildi.
litewayi denemedim.ama kullanan herkes cok memnun.ancak alirsam 2.elini almak zorundayim bayagi asiyor beni 1300 dü en son.
bi araba daha begendim markasini hatirlamiyorum cok hafifti kapaninca bavul gibi surukleniyordu civilde gordum ici kucuk gibiydi cift yonlu degildi puseti ykktu vazgectim yoksa alicaktim 550 yken 750 ye cikarmislar bi de dolar yuzunden zaten cok pahalandi hersey
civile bak derim travellerde bayagi indirm var
casual quantum trona 999 olmus 1300 den falsn dusmustu sanirim.onlar da şık ama bana agir geliyor malesef
pierre cardin fame ler de indirim vardi ben begenmedim seklini falan
baby2go larin travellerini onermem ama ana kucagiyla kapanmiyor iskeletiyle kapaniyor sadece ama şık arabalar.
chicco ohlala ya iyi diyorlar o da hafifmis
chicco trio love a bayiliyorum ana kucagi puseti yle harika bi araba bence.ama dedigim gibi baston istedigim icin travel bana uygun degil.
litewayi de yakindan gormem lazim en yakin zamanda.videolarda ic hacmi kucuk gibi duruyor.ama yorumlara bakiylrum 4 5 yasina kadar kullanan varmis tekerleklerini merak ediyorum.
umarim gonlunden gecen arabayi bulursun cnm

Amin kuzum hayırlısı olsun artık hepimiz için. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi yavrumuza.

Ben omron aldım , koldan ölçeni m3 idi modeli bir hafta oldu gerçi ama memnunum. En çok bunu önerdi sağlıkçılar .. hayırdır sen neden tansiyon aleti alıyorsun önemli birşey yoktur inşallah..
iki defa tansiyonum düştü canım ama kaç oldu bilmiyorum dün akşam yemeği yememiştim, çok az börek yemiştim ama yetmemiş, aç kalınca düştü.

Amin kuzum hayırlısı olsun artık hepimiz için. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi yavrumuza.
amin cnm insallah
gecenlerde biri nasil dogum dusundugumu sordu sezeryan diyince basladi normal dogumun iyi yanlarini anlatmaya.bi de demez mi biz nasil dogurduk normal diye.bilmem sen nasil dogurmussun ben sezeryan istiyorum kararim bu dedim kestirip attim.
zaten korkuyorum zaten bunalmisim bulantilardan artik bitsin 3 ay istiyorum carcabuk sag salim.yani bu bilmis insanlar keske bi bitseler yok olsalar.biz bilmiykruz sanki normal dogum nasil bisey.bi de kadinsin yahu sen de yasamissin bi empati yap yani.
aklima geldi yazayim dedim

Iste insan korkuyor cnm arkadsmn iki cocgu var dyor o gobek bagnda dokunamadim kaynanam bakti dedi hani incitmekten birsy olmasi tek korkm oleyse dr verdikleriyle gobek bagni temizlerm
Canim göbek bağında herhangi bir sinir olmadığı için acimaz. Acitmaktan korkma o yüzden. Mühim olan o yara kısmının hava almaması nemli olmaması. Ve alt değiştirirken biraz dikkat etmek. Zaten gazlı bez yada temiz bir bezle kapalı olacak. Ilaç sürmek için de gerekirse esin yada yanında kim varsa o yapar. Iyi bakılırsa 1 haftada düşüyor zaten bebege göre değişir tabi bu süre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…