2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kesinlikle bir daha kimseye sezeryan dusunuyorum demicem.zaten agzimizi acsak bilmislik yapan insanlar dolu etraf.hemen kendi dogum hikayelerini anlatanlar.e herkes bir degil ki.hele bebek dogduktan sonrasi da var.kimseye aldirmiyorum lafimi esirgemiyorum.ama bi bitseler cok iyi olurdu ama bitmeyecekler biliyorum

Kızlar mide yanması ve mide bulantısı yaşayan var mı uyuyamıyorum bile
ben varim cnm bulanti ilaci kullaniyorum onunla yiyip icebiliyorum.yoksa yiyemiyorum reflüm var bogazda bi yumru o da bulanti yapiyor mide ilaci aliyorum lansor aliyordum degistirdi panref aliyorum gaviscon rennie falan aliyo musun onlar benim midemi bulandiriyor

İlaç kullanmıyorum canım ferrum devit elevit birde bitkisel bir ilaç kullanıyorum çok ilaç kullanmamak için dayanmaya çalışıyorum mide bulantım bugün oldu

merak etme cnm bi agrin sizin yok insallah dimi kanaman olmadigi surece korkma bence bebisinin hareketlerini göz gezdir.
esin de bi alemmis yani.ben de kizdim simdi biraz daha dikkat etmesi yonunde muhakkak uyarmissindir dikkate alir umarim.e erkek iste anlamiyo.ilk bebegin mi cnm
benim esim de cok abartiyo ama hak veriyorum 3.5 yil cocuk istedik olmayinca adam sacmaladi iş yaptirmiyo kiziyo.o yokken yapiyorum.zaten agir kaldiramiyorum egilemiyorum gobegim aciyo.yatak koltuk altlarini falan yatarak siliyorum
esime baba olcaksin farkinda misin diyorum bazen yooo diyo öküz

İlaç kullanmıyorum canım ferrum devit elevit birde bitkisel bir ilaç kullanıyorum çok ilaç kullanmamak için dayanmaya çalışıyorum mide bulantım bugün oldu
sen sonradan mide bukantisi cekenlerdensin demekki cnm Allah yardimcin olsun insallah gecicidir.
benim ilac kullanmama ragmen sabahlari bulantim cok oluyo ya.icmeyim diyorum icmedigim gun kusuyorum yiyemiyorum tansiyonum dusuyo falan.ben dayanamiyorum cnm.
seni cok zorlamiyosa ilac alma tabi cnm iyi yapiyosun.ama cok zorlarsa yiyip icemezsen o zmn doktoruna danisirsin
mide yanmasi icin süt ve maden suyu ic cnm süt rahatlatiyor.ben yatmadan once süt icip yatiyorum.yastigini yukselt bi de cnm ve soluna yatmaya calis uykuya dalana kadar.sagina yatarsan mideyi daha kotu yapiyor.

Oncelikle canim verecegim bilgilerin sadece bana ozel bi durum oldugunu bilerek okumalisin. Sen kendi doktoruna guvenmelisin

Pihtilasma olan gen pai homozigot ve lupus degerimden dolayi kan sulandiricilari asla kesemeyiz dedi. Gunde 2kez 0.6 cleaxane igne ve 1tane coraspirin kullaniyorum en yuksek dozdan zaten. Yani kanim hemen pihtilasiyor. Normal dogumda bebek kanaldan gecerken kordonda pihtilasma olabilirmis bebegin kalbi durabilir veya beyninde hasar meydana gelirmis. Bendede pihti atma tehlikesi varmis.

Diger hastalarda 38.haftada kan sulandiricilari kesip normal dogum icin bekleniyormus. Bende kesemeyecegi icin sabah ignemi vurunduktan sonra saat 08.00 de vurunuyorum. 6 ile 10 saat icinde dogum gerceklesip bebegi alacaklarmis. Ignenin etkisi gecmeden canim bebeginin kalp durma riski varmis. Ignelerimin dakikasini saatini hic kacirmiyorum buyuzden Allaha emanet bnm durumum.

Bir de normal dogumun gunu saati belli olmayinca zaten kan kaybi oluyor dogumda bende de kan sulandiricilari kesmeyince cok daha fazla olurmus.

Istee canim bir suru sey siraladi doktorlar onlara guvenmem gerekiyor. Onlarin sayesinde bu haftalara kdr geldik bundan sonrasina da Allah buyuk :)

Ben genel anestezi istiycem en güzeli

Hangi genlerinde pıhtılaşma vardır acaba

Mhtfrc olan 2 gen heterozigot. Pai olan 1 gen homozigot. Ve lupus degerim cok yuksek. Ayrica anti-tpo pozitif. Bagisiklik sistemim cok guclu yani vucudum bebegi kabul etmiyor yabanci madde goruyor kabul etmiyordu.

Kolesterol hangisi oluyor bilmiyorum ama diğer değerle normaldi

Canım seni endişelendirmek istemem ama elevitte domuz yağı katkısı var diye okudum bikaç yerde onun yerine decavit megadyn alabilirsin doktoruna danışarak

cnm ilk bebegin mi senin de
2.bebegim canım melek kızım var birtane allahın izniyle oglum olucak şimdi

Mhtfrc olan 2 gen heterozigot. Pai olan 1 gen homozigot. Ve lupus degerim cok yuksek. Ayrica anti-tpo pozitif. Bagisiklik sistemim cok guclu yani vucudum bebegi kabul etmiyor yabanci madde goruyor kabul etmiyordu.
Rabbim yardımcımız olsun evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip inşallah
Benimde 2 genim heterozigot 150 mg ecopirin kullanıyorm

Chicco liteway plusla chicco duo liteway plusin farki ne acaba baktim baktim goremedim

Canım liteway bir seri. Benim anladigim liteway-liteway plus, liteway2- liteway 2 plus şimdide 3olani çıkmış. Ben hiç ilk olanlarını gormedim. Hep liteway 2 ve 2 plus gördüm. Renkleri falan farkli ama Bana göre tek fark tente uzunluğu. Ben 2 plus aldım. Bordo renk tentenin içinde bi parca siyah ek var ekstra uzunluk sağlıyor. Mesela 3 olan daha güzel. Ama baya pahalıya geliyor pusetle. İnşallah memnun kalırım. Şimdilik evin koridorunda git gel yapması güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…