- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.761
kesinlikle bir daha kimseye sezeryan dusunuyorum demicem.zaten agzimizi acsak bilmislik yapan insanlar dolu etraf.hemen kendi dogum hikayelerini anlatanlar.e herkes bir degil ki.hele bebek dogduktan sonrasi da var.kimseye aldirmiyorum lafimi esirgemiyorum.ama bi bitseler cok iyi olurdu ama bitmeyecekler biliyorumSenin tüp bebekse sana nasil normal doğum muhabbeti yapabiliyorlar ki, tüp bebeklerde sezeryan yapılıyor eskiden beri, yeni yeni normal doğum durumu çıktı onu da her doktor yapmıyor. Bana da sezeryan sonrasi normal doğum muhabbeti yapiyorlar, nasip kismet deyip geçiştiriyorum, doğum şeklinizi hiç insanlarla konuşmayın tartışmayın. Artik herkes doktor maşallah sallayın gitsin...
cnm ilk bebegin mi senin deBen genel anestezi istiycem en güzeli
Hangi genlerinde pıhtılaşma vardır acaba
oyy masallah sübhanallah uyusun da buyusun minnosİlk defa uyurken
ben varim cnm bulanti ilaci kullaniyorum onunla yiyip icebiliyorum.yoksa yiyemiyorum reflüm var bogazda bi yumru o da bulanti yapiyor mide ilaci aliyorum lansor aliyordum degistirdi panref aliyorum gaviscon rennie falan aliyo musun onlar benim midemi bulandiriyorKızlar mide yanması ve mide bulantısı yaşayan var mı uyuyamıyorum bile
İlaç kullanmıyorum canım ferrum devit elevit birde bitkisel bir ilaç kullanıyorum çok ilaç kullanmamak için dayanmaya çalışıyorum mide bulantım bugün olduben varim cnm bulanti ilaci kullaniyorum onunla yiyip icebiliyorum.yoksa yiyemiyorum reflüm var bogazda bi yumru o da bulanti yapiyor mide ilaci aliyorum lansor aliyordum degistirdi panref aliyorum gaviscon rennie falan aliyo musun onlar benim midemi bulandiriyor
merak etme cnm bi agrin sizin yok insallah dimi kanaman olmadigi surece korkma bence bebisinin hareketlerini göz gezdir.Ya kızlar benim eşim yaramaz bir çocuk gibiaz evvel ben otururken bacağımdan tutup çekmeye kalktı ben de bu an kendimi tutup sıktım. Çok sinirlendim yaa , ilişkiye bile girmiyoruz onun sakarlığı var diye. Canım sıkıldı vallahi. Bir şey olmadı İnşallah ama ben yine de tedirgin oluyorum maalesef
sen sonradan mide bukantisi cekenlerdensin demekki cnm Allah yardimcin olsun insallah gecicidir.İlaç kullanmıyorum canım ferrum devit elevit birde bitkisel bir ilaç kullanıyorum çok ilaç kullanmamak için dayanmaya çalışıyorum mide bulantım bugün oldu
canım bnmde 3 kaybım var bnde kan sulandırıcı hap ve iğne vuruluyorum ama doktorum normal dogum yapabılırsın sıkıntı olmaz dedı bana sana neden rıske atamam dıo ne rıskı varmıs kı bılgı verır mısın bana da
ben de carsamba vurulcam cnmYarın ikinci doz tetanoz aşısı olucam inşallah kızlar d vitaminini kaç damla kullanıyorsunuz günde
Ben genel anestezi istiycem en güzeli
Hangi genlerinde pıhtılaşma vardır acaba
Benim ayaklarım gece yanıyor o da kaşıntı yapıyor haliyle. Doktorun ne kadar rahat davranmış nette çok kötü şeyler okudum korktum. BenBenimde yuksek cikti kuruyemistendir dedi doktor azalt dedi. Senin ne kasintisi oldu
Benim de iki gündür sağ göğsümden geliyor. Sıkmıyorum gider de gelmezse bidaha diye. Normal ama dimi korkulacak bişey değilBenim 26. Haftam biterken birazcık sol göğüsümden gelmişti ama iki damla sayılacak kadar
Şeffaf benimki su gibi aynı. Ben de elllemiyorum hiçBenim geliyor canım sıkınca özellikle oyüzden ellemiyorum bazı geceler uyurken de geliyor sabah farkediyorum üstümden
Kolesterol hangisi oluyor bilmiyorum ama diğer değerle normaldiCnm ben saglik ocağında yaptirmistim bu tahlilleri yaklasik bir ay kadar once ve benim de her iki degerim de yuksek cikmisti bayagi. Sonra kendi doktorum ayni tahlili tekrarladi bu kez sadece alt yüksekti ama sınırın az üstündeydi doktor anlamlı bulmadi yuksekligi cunku diger degerlerim normaldi. Karaciger yağlanması olabilir kolestrolun nasil?
Normal diye biliyorumBenim de iki gündür sağ göğsümden geliyor. Sıkmıyorum gider de gelmezse bidaha diye. Normal ama dimi korkulacak bişey değil
İlaç kullanmıyorum canım ferrum devit elevit birde bitkisel bir ilaç kullanıyorum çok ilaç kullanmamak için dayanmaya çalışıyorum mide bulantım bugün oldu
2.bebegim canım melek kızım var birtane allahın izniyle oglum olucak şimdicnm ilk bebegin mi senin de
Rabbim yardımcımız olsun evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip inşallahMhtfrc olan 2 gen heterozigot. Pai olan 1 gen homozigot. Ve lupus degerim cok yuksek. Ayrica anti-tpo pozitif. Bagisiklik sistemim cok guclu yani vucudum bebegi kabul etmiyor yabanci madde goruyor kabul etmiyordu.
Chicco liteway plusla chicco duo liteway plusin farki ne acaba baktim baktim goremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?