2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim ayaklarım gece yanıyor o da kaşıntı yapıyor haliyle. Doktorun ne kadar rahat davranmış nette çok kötü şeyler okudum korktum. Ben
Kac yillik dr. Cnm endise edecegi bi durum olsaydi o da arastirma yapardi sonucta. Nette en ufak bas agrisi bile icin neler yazar. Arastirmayip doktoruma guvenmeyi tercih ediyorum.

Teşekkürler canım bir şekilde uyuyup kalmışım şükür :)ALLAH yardımcımız olsun

Canım seni endişelendirmek istemem ama elevitte domuz yağı katkısı var diye okudum bikaç yerde onun yerine decavit megadyn alabilirsin doktoruna danışarak
Aaa hiç duymadım araştırayım bir sağlık ocağı farklı bir hap vermişti bitince başlarım diye düşündüm olmazsa artık içmem onu içerim teşekkür ederim bilgi için :)

kaça almıştın cnm nerden?

Ben de gecis yaptigim hastanede muayene oldum simdi ciktim.
Tiroid ilaci basladi bazi tahliller daha istedi.
Akinti icin fitil ve yikama jeli verdi sari akinti ve cok akinti olmamasi gerek dedi. 836 gram cikti. Fl ise 4.80.

sleepy marka bez hediye geldi daha önce hiç kullanmadm iki yaşa kadar kullanan oldumu pişik olsun istemiyorum doğar doğmaz??? Ben yine indirimli molfixs görünce dayanamadım aldım

anladım canım bn 38e kadar kullanacagım büyük ihtimal bnm mtfhr homozigot 100mg ecopirin aksamda 6000 lik iğne vuruluyorum bu bebeğimi de kaybetmek istemiorum bir doktor ihmali yüzünden o yüzden sordum açıklayıcı anlatımın için teşekkür ederim bnde ilk defa bu haftaya kadar bebeğimi getirebildim rabbim kucagımıza aldırmayı da nasip etsin hepimize teşekkürler

Ben kullanıyorum ama hiç lekelenme olmadı canım

Canım iğneyi göbekten mi yapıyorsun ben göbekten devam ediyorum ama baya gerildi koldan vursam mı diyorum ama alıştığım için hep göbekten vuruyorum.

Suanda hastanedeyim. Seker yüklemesi için. Ilk kani verdim. 75lik 2 saat istedi doktorum. Bekliyorum simdi. 1 kutu kols büyüklüğünde cilekli içecek verdiler. Tadi baya guzel walla. Cilekli soda gibi. Ama ac ac 12:30a kadar beklemek biraz zor olacak sanki.
kaça almıştın cnm nerden?
ilkebebe.com sitesinden aldim. 1100tl

Kaç yükleme olacakmış canım bende perşembe gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…