- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.781
Kac yillik dr. Cnm endise edecegi bi durum olsaydi o da arastirma yapardi sonucta. Nette en ufak bas agrisi bile icin neler yazar. Arastirmayip doktoruma guvenmeyi tercih ediyorum.Benim ayaklarım gece yanıyor o da kaşıntı yapıyor haliyle. Doktorun ne kadar rahat davranmış nette çok kötü şeyler okudum korktum. Ben
Teşekkürler canım bir şekilde uyuyup kalmışım şükür :)ALLAH yardımcımız olsunsen sonradan mide bukantisi cekenlerdensin demekki cnm Allah yardimcin olsun insallah gecicidir.
benim ilac kullanmama ragmen sabahlari bulantim cok oluyo ya.icmeyim diyorum icmedigim gun kusuyorum yiyemiyorum tansiyonum dusuyo falan.ben dayanamiyorum cnm.
seni cok zorlamiyosa ilac alma tabi cnm iyi yapiyosun.ama cok zorlarsa yiyip icemezsen o zmn doktoruna danisirsin
mide yanmasi icin süt ve maden suyu ic cnm süt rahatlatiyor.ben yatmadan once süt icip yatiyorum.yastigini yukselt bi de cnm ve soluna yatmaya calis uykuya dalana kadar.sagina yatarsan mideyi daha kotu yapiyor.
Aaa hiç duymadım araştırayım bir sağlık ocağı farklı bir hap vermişti bitince başlarım diye düşündüm olmazsa artık içmem onu içerim teşekkür ederim bilgi için :)Canım seni endişelendirmek istemem ama elevitte domuz yağı katkısı var diye okudum bikaç yerde onun yerine decavit megadyn alabilirsin doktoruna danışarak
kaça almıştın cnm nerden?Canım liteway bir seri. Benim anladigim liteway-liteway plus, liteway2- liteway 2 plus şimdide 3olani çıkmış. Ben hiç ilk olanlarını gormedim. Hep liteway 2 ve 2 plus gördüm. Renkleri falan farkli ama Bana göre tek fark tente uzunluğu. Ben 2 plus aldım. Bordo renk tentenin içinde bi parca siyah ek var ekstra uzunluk sağlıyor. Mesela 3 olan daha güzel. Ama baya pahalıya geliyor pusetle. İnşallah memnun kalırım. Şimdilik evin koridorunda git gel yapması güzel
Aaa hiç duymadım araştırayım bir sağlık ocağı farklı bir hap vermişti bitince başlarım diye düşündüm olmazsa artık içmem onu içerim teşekkür ederim bilgi için :)
Bana daha hiç vermediler canım sağlık ocağından isticemben de carsamba vurulcam cnm
damla seklinde mi verdi sana ben hap kullaniyorum cnm
günde 6 damla kullanıyorum canımYarın ikinci doz tetanoz aşısı olucam inşallah kızlar d vitaminini kaç damla kullanıyorsunuz günde
O zaman boyu 33,6 cm falan oluyor.Ben de gecis yaptigim hastanede muayene oldum simdi ciktim.
Tiroid ilaci basladi bazi tahliller daha istedi.
Akinti icin fitil ve yikama jeli verdi sari akinti ve cok akinti olmamasi gerek dedi. 836 gram cikti. Fl ise 4.80.
anladım canım bn 38e kadar kullanacagım büyük ihtimal bnm mtfhr homozigot 100mg ecopirin aksamda 6000 lik iğne vuruluyorum bu bebeğimi de kaybetmek istemiorum bir doktor ihmali yüzünden o yüzden sordum açıklayıcı anlatımın için teşekkür ederim bnde ilk defa bu haftaya kadar bebeğimi getirebildim rabbim kucagımıza aldırmayı da nasip etsin hepimize teşekkürlerOncelikle canim verecegim bilgilerin sadece bana ozel bi durum oldugunu bilerek okumalisin. Sen kendi doktoruna guvenmelisin
Pihtilasma olan gen pai homozigot ve lupus degerimden dolayi kan sulandiricilari asla kesemeyiz dedi. Gunde 2kez 0.6 cleaxane igne ve 1tane coraspirin kullaniyorum en yuksek dozdan zaten. Yani kanim hemen pihtilasiyor. Normal dogumda bebek kanaldan gecerken kordonda pihtilasma olabilirmis bebegin kalbi durabilir veya beyninde hasar meydana gelirmis. Bendede pihti atma tehlikesi varmis.
Diger hastalarda 38.haftada kan sulandiricilari kesip normal dogum icin bekleniyormus. Bende kesemeyecegi icin sabah ignemi vurunduktan sonra saat 08.00 de vurunuyorum. 6 ile 10 saat icinde dogum gerceklesip bebegi alacaklarmis. Ignenin etkisi gecmeden canim bebeginin kalp durma riski varmis. Ignelerimin dakikasini saatini hic kacirmiyorum buyuzden Allaha emanet bnm durumum.
Bir de normal dogumun gunu saati belli olmayinca zaten kan kaybi oluyor dogumda bende de kan sulandiricilari kesmeyince cok daha fazla olurmus.
Istee canim bir suru sey siraladi doktorlar onlara guvenmem gerekiyor. Onlarin sayesinde bu haftalara kdr geldik bundan sonrasina da Allah buyuk :)
Ben kullanıyorum ama hiç lekelenme olmadı canımBenim minik kahverengi lekeler gene geliyor. Daha pazartesi sirf bunun icin doktora gittim her sey yolundaydi. Fazla ayakta kalınca oluyor gibi ama bugun tum gun evdeydim mesela bugun de oldu. Devami gelmiyor ve cok hafif oluyor ama niye oluyor bu yahu( doktoruma yazdim gorunmeyen bi plasenta parçası olabilir rahim agzi yumusamis olabilir ama kirmiziya donmedigi surece endise etme diyor. Fiziksel hareketlerini kisitlamaya gerek yok diyor. Coraspin mi tetikliyor nedir. Var mi icinizde coraspin kullanıp lekelenmesi bi turlu gecmeyen?
Canım iğneyi göbekten mi yapıyorsun ben göbekten devam ediyorum ama baya gerildi koldan vursam mı diyorum ama alıştığım için hep göbekten vuruyorum.anladım canım bn 38e kadar kullanacagım büyük ihtimal bnm mtfhr homozigot 100mg ecopirin aksamda 6000 lik iğne vuruluyorum bu bebeğimi de kaybetmek istemiorum bir doktor ihmali yüzünden o yüzden sordum açıklayıcı anlatımın için teşekkür ederim bnde ilk defa bu haftaya kadar bebeğimi getirebildim rabbim kucagımıza aldırmayı da nasip etsin hepimize teşekkürler
Ben kullandım canım ilk 1.5ay molfix kullandım sonra sleepy kullandım çok memnundum bikere molfix baktım sleepy kullanırken oğlum 3gun pisik olduEki Görüntüle 2188118 Eki Görüntüle 2188119 sleepy marka bez hediye geldi daha önce hiç kullanmadm iki yaşa kadar kullanan oldumu pişik olsun istemiyorum doğar doğmaz??? Ben yine indirimli molfixs görünce dayanamadım aldım
Evet ama bu olcumler genelde tutmuyomus cok da onemli degil galiba. Biraz ilerde cikti yine bu olcumlerden dolayiO zaman boyu 33,6 cm falan oluyor.
Evet ama bu olcumler genelde tutmuyomus cok da onemli degil galiba. Biraz ilerde cikti yine bu olcumlerden dolayiO zaman boyu 33,6 cm falan oluyor.
Anladim cnm. Kacinci haftaya kadar kullanicaksin?Ben kullanıyorum ama hiç lekelenme olmadı canım
ilkebebe.com sitesinden aldim. 1100tlkaça almıştın cnm nerden?
Onun adımı prensesmiş vayy :)) annem normal olsun diye okadar ısrarcı ki kendinden örnekleriyle bazen sadece ona sinirime sezeryan olasım geliyorSagolasin canim. Herhangi ozel bi durum olmazsa epidural normal dogumu dusunebilirsin hani prenses dogum diyorlar.
Kaç yükleme olacakmış canım bende perşembe gidicemSuanda hastanedeyim. Seker yüklemesi için. Ilk kani verdim. 75lik 2 saat istedi doktorum. Bekliyorum simdi. 1 kutu kols büyüklüğünde cilekli içecek verdiler. Tadi baya guzel walla. Cilekli soda gibi. Ama ac ac 12:30a kadar beklemek biraz zor olacak sanki.
ilkebebe.com sitesinden aldim. 1100tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?