2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
sanırım her annelik ilki gibi endişe evham taşıyor :/
sabah sabah kalktım aralık ayında nasıl giydiricem ben şimdi gece üşümesine nasıl engel olucam diye bi sürü konu okudum araştırdım 2.bebegim halbuki. siz ne dşünüyorsunuz, alısverişe cıktıgımda yenidoğan uyku tulumu bakarım diyorum ama

Önce aç karnına kan aldilar. Sonra 75lik glukoz içeren icecek ictim. 1 saat bekledim tekrar kan aldilar. 1 saat daha bekliyorum şimdi tekrar kan alacaklar.
1 içecek içiriyorlar yani dün kayıttA ki kızlardan fiyat öğrenmeye çalışıyordum 3 yükleme falan var diyorlardı anlamadım hiç bende nasıl olduğunu

1 içecek içiriyorlar yani dün kayıttA ki kızlardan fiyat öğrenmeye çalışıyordum 3 yükleme falan var diyorlardı anlamadım hiç bende nasıl olduğunu

cnm ben ay sonu yaptrıcam şeker yüklemesini. aç karnına gelirsin dedi doktorum. ilk gebeliğimde 50 lik yükleme yaptılar. önce aç karnına kan aldılar, sonra kutu gazoz kutusunda aynı gazoz tadında bi içecek içtim. 1 saat miydi saati tam htrlamıyorum bekledim hemen kan aldılar. sonucum iyi cıkınca da doktor tekrar 75lik ya da 100lük bşiy istemedi

canım 50lik 75lik ve 100lük yükleme var. Hepsinde 1 içecek içiriyorlar. Ama 50likte 1 saatte 2 kez kan alıyorlar, 75likte 2 saatte 3 kez kan alıyorlar, 100lükte 3 saatte 4 kez kan alıyorlar. Doktorun hangisini istediyse onu yaptırırsın.

Sağol cnm ben hala araştırıyorum alacak olursak sen uygun almışsın gerçi fiyatlar değişiyor sürekli ama.
araba ve beşik gibi ürünleri netten almaktan korkuyorum montajını yapamazsak diye :)
bakalım napıcaz?

3 çeşidi var yani anladım canım sağolasın

Tamam canım teşekkürler zayıfmısın sende suyun ne kadar hiç bilgin varmı limit 8 olmalıymış benim 8.03 aşmışım limiti ve şeker olma sebebi olabiliyormuş

Evet ama bu olcumler genelde tutmuyomus cok da onemli degil galiba. Biraz ilerde cikti yine bu olcumlerden dolayi
Evet canım her doktorun her ultrasonun ölçümü ayrı çıkıyormuş ama maşallah kuzumuza annesi Benimde çok sarı akıntım var doktora hiç söylemedim ya uzun zamandır var korktum şimdi benim gibi olan varmı acaba başka ben hep hamilelik akıntısı diye korkmadım

Canım iğneyi göbekten mi yapıyorsun ben göbekten devam ediyorum ama baya gerildi koldan vursam mı diyorum ama alıştığım için hep göbekten vuruyorum.
canım ben ilk göbekten vuruldum sonra karnım büyümeye başlayınca koldan vuruldum kollarım mosmor olunca göbeğe geri geçtim göbek hem fazla acıtmıyor hemde kimse morluklarımı görüp sormuyor. bence göbekten vur ben o şekilde rahat ettim.

ben genel istiyorum cnm simdilik.o ani gormek istemiyorum acikcasi.doktorun yonlendirmesiyle epidural da olabilir tabi.
Yarın ikinci doz tetanoz aşısı olucam inşallah kızlar d vitaminini kaç damla kullanıyorsunuz günde
Ben de dün aldım canim 2.dozu. Ama nedense bu çok kötü acıdı. Kolumu kıpırdatamıyorum dünden beri. Hem ağrıyor hem tutuldu hem şişti. Ilk doxu hiç hissetmemiştim bile.
Benim d3 sprey olduğu için tek fis yapıyorum. Damlasını bilemicem

bebeğe zararı olmaz di mi cnm? gerildikçe içerde rahatsızlık verir mi korkusu sarmaya başladı cnm beni.
düğüne gitmiştik abiyede göbeği açamam diye bacaktan vurdum bir morardı 2 haftada anca geçti ki göbekten hiç öyle morluk görmedim.

sarı akıntı bende de var canım ben de hiç bahsetmedim doktora.umarım bir sıkıntı olmaz.

Yikama jeli şu intim yikama jellerinden mi ne marka?
Sanirim onlardan henuz almadim humic intim jel yaziyor recetede.

Benim de çok vardı, normal diye düşündüm hep ama doktor kendisi sordu sari yesil akinti veya cok yogun akinti istemiyoruz dedi. Bunu kullaninca akintinin seffafasip azalmasi gerekiyormuş. Ben hic bahsetme geregi2duymamıştım akıntı normal derler ya hep.

Evet canim1 defa içecek iciyorsun. İçerdiği şeker ve kac kez kan alınacağını doktorun belirliyor. 75tl verdim test icin. Son yarim saat kaldı. Acliktan kötü oldum suanda.

hayır olmaz için rahat olsun ben doktoruma sordum odedi kaç kat deri var bebege degene kadar kucucuk ıgne o dedı bende rahat sekılde vuruldum bnm morarmalar oluyor bacaktan ve koldan bnm fzla acım oldu cnm yandı ama gobekten acım olmuo o yuzden o sekılde rahatım oyle vuruluyorum snde nasıl rahatsan o sekılde vurul bnce

Evet canim1 defa içecek iciyorsun. İçerdiği şeker ve kac kez kan alınacağını doktorun belirliyor. 75tl verdim test icin. Son yarim saat kaldı. Acliktan kötü oldum suanda.
Allah yardımcın olsun canım az kalmış ama kafanı başka şeylerle oyalamaya çalış bende hiç dayanamıyorum açlığa bizim sigortada bi sıkıntı oldu bu defa ücretli olacağım kaç para tutacak bakalım

ilkebebede arabalar her site gibi baya yükselmiş ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…