- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.281
Evet. Neden?profil resmndeki sen misin
çok beğendim:)Evet. Neden?
Teşekkür ederim canım :)çok beğendim:)
maşallah
Benim takvimin altında hamilelik takvimi oluşturmak icin tıklayın diyor ya oraya tıkla gerisini zaten kendin anlarsıntakvimi nerden oluşturabilirm arkadaşlar
canım sat kaç? bir de karından mi göründü kese?Merhaba arkadaslar az once doktordan geldim gdcen hafta tesadufen hamile oldugumu ogrenmistim kucuk bir kese var demisti 6 gun anca sabredebildim bu gun gittim kese cok guzel buyumus dedi ama jalp atisi erken dedi haftaya gun verdi nasil dayanacagim bilmiyorum insallah tez zaman da kalp atisini duyariz hepimiz
Ayy kuzum güzel ama Adana bambaşka geliyor. tabi 26 yıl yaşayınca farklı oluyor. Bir de kebabınî şalgamını çok özlüyorum. Hiçbir yerde aynı tad bulunmuyorHep bizler fedakarlık yapıyoruz. Bursa güzel bir şehir. Sen simdi Adana da guzel diyeceksin4 sene oldu geleli. Alıştım artik. Adanali oldun diyorlar ama onu kabul etmiyorum tabi
ya cok sersem gıbı yaptı cnm benı ondan almadım ama artık gunde 2 tane alıcam belkı ondan sonra tamamen kesılırAman canım doktor sabah akşam dediyse ihmal etme sabah akşam kullan. Ben de günde üç kere 200mg progestan kullanıyorum... Çok zor oluyor ama yapacak bir şey yok. Uymak zorundayız miniklerimiz için
Evet 6 haftalikken gordumsende gordun mu canım bebısının kalp atısını
Bızde okulda geçen zaman daha fazla. 8.50 2.50 arası. Okul uzak olunca bir de yol zamanı. Benim işim oldukça zor olacak. Eğitimci olunca böyle oluyor.Bencede hocam yarı yarıya mesai yapamaıyoruz işimiz eğitim olunca ben mesela 1 30 da cıkıyorum yarı mesai yapsak 10 30 da mı çıkıcam tuhaf oluyo bilemedim
Canim sat 7 martti ben 5 nisanda gittim karindan kese gorundu bu gun gittigimde kese cok guzel buyimus dedi kalp atisi duymadimcanım sat kaç? bir de karından mi göründü kese?
Amin gülüm senin ne kadrlık. Bitanem seninde güle güle büyüsün inşallahİkinci kez anne olacaksın demek hadi inş sağlıkla büyüsün bebişlerimiz
Öyle malesef canım, yan etkileri çok fazla... Yine de yapacak bir şey yok, kullanıyoruz işte. Senin bir çocuğun daha var tabi, çok zor oluyordur ilacı alınca eminim. Allah kolaylığını versin canım...ya cok sersem gıbı yaptı cnm benı ondan almadım ama artık gunde 2 tane alıcam belkı ondan sonra tamamen kesılır
Evet cnm evlat korkuysn oğlun kaç yaşnda maşallah daha benm ilk buaynen ole cnm hamıle olmak degıl anne olmaz zor dogurduktan sonra da rahatlamıyorsun ben cok bılırım oglum dogdugunda gece kalkıp nefes alıyor mu dıye kontrol ettımı
canm ne güzel moral verdin anlatamam sana yaArtık hiç rahatlayamayacaksın doğana kadar ikili test geçsin üçlü geçsin ayrıntılı usg iyi çıksın ense kalınlığı normal olsun. Büyüyecek biraz hareketini bugün neden hissedemedim. 9 ay boyunca telaş kaygı hiç geçmeyecek malesef
Canm maşallah pek erken görünmüş senn minik darısı kalp atısınaCanim sat 7 martti ben 5 nisanda gittim karindan kese gorundu bu gun gittigimde kese cok guzel buyimus dedi kalp atisi duymadim
gercekten cok zor oluyor coocuk olmasa hıc bır seyı dusunmem oglum daha 4 yasında onun da ılgıye ıhtıyacı var yemek oyundu bunları beklıyor 2 gun aldım sabah aksam mafettı benı kafamı kaldıramadım ama sadece aksam alınca sıkıntı olmuyorÖyle malesef canım, yan etkileri çok fazla... Yine de yapacak bir şey yok, kullanıyoruz işte. Senin bir çocuğun daha var tabi, çok zor oluyordur ilacı alınca eminim. Allah kolaylığını versin canım...
Cansın❤❤❤Unutur muyummm. Dualarimdaydin kendim kadar istiyordum seninde guzel haberini almayi canimmmm cok sukur bugunlerimize
4 yasında canım rabbım kısmet ederse aralarında 4 yas 10 ay olucakEvet cnm evlat korkuysn oğlun kaç yaşnda maşallah daha benm ilk bu
canm ne güzel moral verdin anlatamam sana yakorkunn ecele faydası tok her türlü yaşayacksn:)
Herkesin memleketi bir baska guzel geliyor canim haklisin. Yiyecek konusunda 1 numara zaten hic tartisilmazAyy kuzum güzel ama Adana bambaşka geliyor. tabi 26 yıl yaşayınca farklı oluyor. Bir de kebabınî şalgamını çok özlüyorum. Hiçbir yerde aynı tad bulunmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?