2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canım sat kaç? bir de karından mi göründü kese?

Hep bizler fedakarlık yapıyoruz. Bursa güzel bir şehir. Sen simdi Adana da guzel diyeceksin 4 sene oldu geleli. Alıştım artik. Adanali oldun diyorlar ama onu kabul etmiyorum tabi
Ayy kuzum güzel ama Adana bambaşka geliyor. tabi 26 yıl yaşayınca farklı oluyor. Bir de kebabınî şalgamını çok özlüyorum. Hiçbir yerde aynı tad bulunmuyor

Aman canım doktor sabah akşam dediyse ihmal etme sabah akşam kullan. Ben de günde üç kere 200mg progestan kullanıyorum... Çok zor oluyor ama yapacak bir şey yok. Uymak zorundayız miniklerimiz için
ya cok sersem gıbı yaptı cnm benı ondan almadım ama artık gunde 2 tane alıcam belkı ondan sonra tamamen kesılır

Bencede hocam yarı yarıya mesai yapamaıyoruz işimiz eğitim olunca ben mesela 1 30 da cıkıyorum yarı mesai yapsak 10 30 da mı çıkıcam tuhaf oluyo bilemedim
Bızde okulda geçen zaman daha fazla. 8.50 2.50 arası. Okul uzak olunca bir de yol zamanı. Benim işim oldukça zor olacak. Eğitimci olunca böyle oluyor.

ya cok sersem gıbı yaptı cnm benı ondan almadım ama artık gunde 2 tane alıcam belkı ondan sonra tamamen kesılır
Öyle malesef canım, yan etkileri çok fazla... Yine de yapacak bir şey yok, kullanıyoruz işte. Senin bir çocuğun daha var tabi, çok zor oluyordur ilacı alınca eminim. Allah kolaylığını versin canım...

aynen ole cnm hamıle olmak degıl anne olmaz zor dogurduktan sonra da rahatlamıyorsun ben cok bılırım oglum dogdugunda gece kalkıp nefes alıyor mu dıye kontrol ettımı
Evet cnm evlat korkuysn oğlun kaç yaşnda maşallah daha benm ilk bu
canm ne güzel moral verdin anlatamam sana ya korkunn ecele faydası tok her türlü yaşayacksn:)

Öyle malesef canım, yan etkileri çok fazla... Yine de yapacak bir şey yok, kullanıyoruz işte. Senin bir çocuğun daha var tabi, çok zor oluyordur ilacı alınca eminim. Allah kolaylığını versin canım...
gercekten cok zor oluyor coocuk olmasa hıc bır seyı dusunmem oglum daha 4 yasında onun da ılgıye ıhtıyacı var yemek oyundu bunları beklıyor 2 gun aldım sabah aksam mafettı benı kafamı kaldıramadım ama sadece aksam alınca sıkıntı olmuyor

Ayy kuzum güzel ama Adana bambaşka geliyor. tabi 26 yıl yaşayınca farklı oluyor. Bir de kebabınî şalgamını çok özlüyorum. Hiçbir yerde aynı tad bulunmuyor
Herkesin memleketi bir baska guzel geliyor canim haklisin. Yiyecek konusunda 1 numara zaten hic tartisilmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…