2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım molfixsmi pişik yaptı ?
Evet canım ilk kullandığımda da tesislerine yapmıştı anlamadım cahilligime geldi sonra anladım sleepyden çok memnunduk kime onersem onlarda memnun kaldı doğumdan sonra kendime peşini almayı düşünüyorum

Kızlar merhaba.. yoğuuunn geçen bir yazın ardından sonunda geri dönebildim.kurbandı yazdı derken kafamı kaldıramadım 3 aydır iş yerinde.
Kafamı kurcalayan şeyleri size sormadan içim rahat etmiyor :)
Birincisi şeker yükelemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
İkincisi bebek arabası aldınız mı , ne marka düşünyosunuz , wellgro q7 çok beğendim görüntü itibariyle ama şikayetler baya var cesaret edip alamadım. Sizlerde durum ne

Benim de sarı canım yani çok koyu sarı değil ama sarıydı, arada beyaz oluyor. Cuma randevum soracağım ve idrar tahlili isteyeceğim kontrol amaçlı.

Ben neredeyse herseyi netten aldım. Şansıma bir sorun çıkmadı hiçbirinde. Güvenilir sitelerden alışveriş yaparsan iade konusunda sorun olmaz.

ilkebebede arabalar her site gibi baya yükselmiş ozaman

Evet ya baktim şimdi 200tl zam gelmiş m böyle olacağı belliydi zaten. Ben o yüzden herşeyi erken erken aldım. Iyi ki almışım.

iyiki almışsın canım :) beşiği de mi netten aldın :)

Kızlar şeker yükleme testi sonucum çıkmış. 1. Saat yüksek çıkmış baya. Doktora gondericem şimdi sonucu korkuyorumm yaa. Hicde kilo almamistim herşey iyiydi. Bakalım doktor ne diyecek.

iyiki almışsın canım :) beşiği de mi netten aldın :)

Anne yanı beşik aldim evet internetten ebebekten aldim. Ana kucaginida ebebekten aldim. Kıyafetlerin çoğunu, çantayı hepsini ebebekten aldım. Bakim ürünlerini geçen hepsiburadadan sipariş verdim. Bezleri indirimde trendyoldan aldim. Falan falan işte

Kızlar bu arada doktorun biri idrar tahlili verirken ilk biraz tuvalete yapıp sonra kaba yapmamı söyledi. İlk idrarda vajinadan bir şeyler bulaşabiliyor ve enfeksiyon gibi görünebiliyormuş.

Merhaba kızlar. 2 gündür karnımın sol üst tarafına hafif bastırınca acıyor. Kas acısı gibi. Yaşayan var mı böyle birşey? Ve Ankara da yaşayanlar hangi doktora gidiyor sunuz?

Selam:)
Bana sağlık ocağında glikoz bakıldı, yarın da insülin bakılacak, duruma göre şeker yüklemesi yapacakmış doktor. Gerek görmezse yaptırmayacağım ama normalde yaptırmak istiyordum. Şansıma gittiğim 3 doktor da önce kanadan takip etmeyi tercih ettiler.
Bebek arabası benim kabusum oldu,neye baksak onu beğeniyoruz. Eşim nuna tavoyu çok beğendi ben liteway tarzı hafif bir şey istiyorum. Biz karar verene kadar ikisi de çok pahalandı, en son almamaya karar verdik

Canım diğerlerinde sorun yok gibi bence ya tekrarlar ya da sorun yok ama takip edelim der, korkma.

Sen erken bitirenlerdensin, kafamı nerelere vursam alma diyenleri dinlediğim için bilemiyorum

Bendede hep sari beyaz seklinde oluyor kultur yaptirdim temiz cikti dr enfeksiyon yoksa normal bu akintilar dedi.Bunyeden bunyeye degisir dedi

Kızlar bu arada doktorun biri idrar tahlili verirken ilk biraz tuvalete yapıp sonra kaba yapmamı söyledi. İlk idrarda vajinadan bir şeyler bulaşabiliyor ve enfeksiyon gibi görünebiliyormuş.
Evet benide hemsire uyarmisti bir miktar disari kalan miktar kaba diye.Bende daha yeni ogrendim bunu cok onemli bir detay aslindq

Sağolasın canım gönül rahatlığıyla kullanabilirim ozaman çok teşekkürler

baby&me ıslak mendil alan oldu mu kızlar?
Arkadaşım çok özenlidir bebeği konusunda, ıslak mendilinden ve pofuduk alt açma bezinden çok memnun kaldığını söyledi. Unibabyi tavsiye eden olunca hiç başka araştırma gereği duymamıştım aslında 1'er paket alıp kullanmak istiyorum. Zaten evde evcillerimden dolayı ıslak mendil bizde su gibi gidiyor şimdi kamyonla alırız herhalde
Bu arada annem bu tarz şeylere inanılmaz karşı, size dün saydıklarını yazıyorum
-ıslak mendil 2-3 ay kullanma, pamukla sil ve kaka temizlerken ılık suyla yıka
-masaj yağı falan kullanma, ihtiyaç olursa doğal zeytinyağı ile masaj yaparsın
-saçına tarak kullanma çok hassas olduğu için çizip yara yapabiliyor, arada banyo öncesi zeytinyağını saçına sürüp sonra banyo yaptır
-burnu tıkandığında kendi sütünden damlat, serumdu , burun aspiratörüydü bunlar son çare olsun.
-göğsün yara olursa tahinin üzerinde biriken yağı sür
-pişik kremine gerek yok (sudocrem düşünüyordum), pişik olursa bepanten sür, hafifçe popoyu falan da pudrala
-çocuğa içinde ne olduğu belli olmayan şampuanlar kullanma, illa ki katkı maddesi vardır, doğal sabunlar var onları kullan gözünün yanması katkı maddesi kullanmasından iyidir
-göğsünde süt birikmesinden ağrın olursa sıcak su banyosu yap ve daha sık emzir
ve daha hatırlamadığım bir sürü şey

tabi bazılarını dinleyip bazılarında bildiğimi okurum

pudra kısmına, gözünün yanmasına katılmıyorum. tahinin yağını ilk kez duyuyorum ayva çekirdeğinin jelini duymuştum ablam kullanmıştı birkaç kez. onun dışında aspiratör de zaten hemen kullanılmaz sanırım 1 aylık bebekte bunu benim de öğrenmem lazım :) tarak konusuna da katılıyorum 4 yeğenim var hiçbirinde daha minikken tarağa ihtiyaç olmadı, konak sıkıntısı da yaşamadılar çok şükür. ablam doğal zeytinyağını çok hafif ısıtıp masaj yapıyordu üşütmüşse falan ama bunu da kaç aylıkken yapıyordu öğrenmem lazım :))

Yüksek çok değil canım gayet iyi çok az sınırı geçmiş yediklerine dikkat et okadar ünsülin falan gerek olmaz

@Phoenix_32 nasılsın kaptan nasıl gidiyor hamilelik çocuklar? Özledik kaptanlığını şimdi ne güzel katılacaktım senin gruba ayıptır söylemesi 100e merdiven dayadım da

Ben de sabun kısmına katılmıyorum. Herkes bebeklerin cildinin kuruduğunu söylüyor ki ben bile cildime sabun sürmüyorum pul pul yaptığı için. Kaldı ki sabunların da artık çok doğal olduğunu düşünmüyorum. Pudrayı bilemiyorum onun da kurutacağını düşündüm açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…