2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Esim yardm eder cnm ama iste insan yinede ilk cock olunca tedirgin oluyor kucukler insan tutmaya korkuyor:) senn ikinci cock galiba cnm bilgilisin:)

Ben doktorumu degistirdim kizlar. Cok tecrubeli bi doktor takibi de iyiydi aslında ama cok yogun biri ve normal dogum olursa eger saat kac olursa olsun gelme sozu veremedi. Sezaryen tercih ediyor gibi bi hava sezdim. Bi de birkac kez acil.durum oldu lekelenmem fln olmustu. Randevusuz gittigimde biraz ilgisiz olduğunu hissettim. Baska bi hastanede doktor buldum ilk.kez bugun gittim cok guven verdi adam. Saat kac olursa olsun doğuma ben gelirim ebe ekibimle yonetiyoruz dogum cok normal ve dogal bi surec vs diye uzun uzun anlatti. Icime sindi acikcasi.
Bu arada tosunum diye severdim bzm oglani cunku hep 1 hafta ilerde cikiyodu ultrasonda. Ama bugun tam haftasiyla uyumlu cikti. Hatta karin cevresi 2 gun geri. Bas kemik uzunlugu vs bir iki gün ilerde. 23+4 um 611 gr kilo ve 30 cm cikti boyu.

Hahhhhh çok iyiymiş gözünün yanması kimyasaldan iyidire hele bayıldım annen tam benim kafadanmış organikçi ama nerdeeee soluduğumuz hava bile işe yaramaz artık ne yediğimiz içtiğimiz ne giydiğimizde hayır var herşey kimyasal maalesef şampuan kullansak ne olacak

pudra ve sabun hariç katılıyorum annene özellikle ıslak mendil ve masaj yağını doktorlar da kesinlikle tavsiye etmiyor kızımı ne zaman doktora görürsem ıslak mendil ve bebek yağı uyarısı alırım

Annem peyniri, sirkeyi falan kendisi yapar. Bulasik makinesinde deterjan kullanmaz orda da garip bir karisimi var. Evde nerdeyse deterjan yok bana da cok kizar hep boyle seyler kullaniyorum diye benim de mumkun oldukca organik takilmami ister.

Islak mendili herhalde bir yere gidince falan kullanirim mecburen onun disinda pamuk ve yikamak mantikli geliyor zor gelmez umarim :)
Bebek yagi yerine ne kullansak nemlendirmek icin zeytinyagi mi gercekten? Hindistan cevizi yagi olur mu acaba ona da cok guvenmiyorum yeni yeni biliniyor neticede.

Doktorum ile görüştüm. Değerlerin güzel dedi. 1. saatte yazan referans aralığı Maksimum değer 180 olmaliymis zaten. Sorun yok yani

aynen ıslak mendil dışarda iyi oluyor..ben hicbir şey kullanmamıştım nemlendirmek için ihtiyaç olmamıştı çünkü ama bazı bebeklerin cildi çok kuruyor zeytin yağı kullanılabilir bence ..inşallah ihtiyaç olmaz

Ben de bugün degistirdim, ikimize de hayirli olsun doguma kadar gider umarim.
Benim hic bir gittigim doktor dogum sozu vermedi ben de biktim artik bari hastane guzel olsun diye değiştirdim.

Kızlar Instagramda takip ettiğim ve tavsiye edeceğim 2 hesap var. Biri 1 aydir falan takip ettiğim ve zam gelmeden alışveriş yapmamı sağlayan @bebekalisveris_ifsa hesabı. Birçok üründe marka ve mağazayı objektif karşılaştırıyor.
Diğer hesapta bebek ürünlerinde içerik bilgisi veriyor. Daha dün buldum ama islak mendil incelemesi hoşuma gitti bi bakin derim @muhendisinoglu

Ben de bugün degistirdim, ikimize de hayirli olsun doguma kadar gider umarim.
Benim hic bir gittigim doktor dogum sozu vermedi ben de biktim artik bari hastane guzel olsun diye değiştirdim.
Amin cnm. Daha erken gerci dogum seklini konusmak icin ama en azindan gelmeye calisacagini filan soylemesini beklerdim eski doktorumun. Hastane de iyi aslinda evime de yakin ama normal dogumda yuksek ihtimalle nobetci doktora kalacağımı dusunme fikri hic hos gelmedi.

Benim simdi gittigim hastanede geliyorlarmis ama ekstra ucret vermek gerekiyormus. Ne carkeder diyip basladim ben de bakalim, gunduz olur insallah da gelir

Arkadaşım kullanıyor o arabayı çok kaba olduğunu söylüyor sürekli başka bir şikayetini duymadım

Ben zeytinyağı kullanacağım. Babaannemin mersindeki bahçesindeki ağaçlardan doğal :) teyzemin kızıda iki çocuğuna zeytinyağı sürdü hep. O mudur sebebi bilemiyorum ama çocuklar grip görmediler maşallah

Kızlar bunalma girdm galiba evdeym ve canm cok sklyorr off( bu son zamanlrda boleym ya daralyrm cock ciksada rahatlasam

Kızlar bunalma girdm galiba evdeym ve canm cok sklyorr off( bu son zamanlrda boleym ya daralyrm cock ciksada rahatlasam
Bende de var aynısı, tahammülsüzüm bir de eşime karşı. Okulda da 1. sınıf verdiler bu hamile halimle gerildim, veliler de üstüme geldi biraz bırakma ihtimalimden dolayı 2 günüm kötüydü baya. haftaya daha yoğun olacağım bakalım nasıl olurum bilmiyorum

ilk kez bugün içeceğim o yüzden su an fazla sıvı almamaya çalışıyorum
Geçmiş olsun. Bende de enfeksiyon varmış hem ilacı içtim bi gün. Hem de antibiyotik kullanıyorum yarın bitiyor inşallah geçmiştir. İlacı içtiğim gün çok yorulmuştum gece sık uyanırım lavabo için o gün uyanmadım şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…