- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.861
burda hem sen haklisin hem de veliler çünkü 1. sınıf önemli ve sen bırakacaksın mecburen çocukların yeni gelen öğretmene alışma süreçleri olacak bu da onları geriletrcek psikolojik olarak da etkilenecekler sınıf öğretmeni olarak sen benden daha iyi bilirsin ki bu yaş grubu çok bağlanıyor çünkü..burda tamamen idarenin düşüncesizligi olmuş doğum iznine ayrılacak bir öğretmene 1. sınıf verilmez bunu bilmeleri gerekirdi . itiraz etsen kabul etmezler miydi acaba canım durumu söylesenBende de var aynısı, tahammülsüzüm bir de eşime karşı. Okulda da 1. sınıf verdiler bu hamile halimle gerildim, veliler de üstüme geldi biraz bırakma ihtimalimden dolayı 2 günüm kötüydü baya. haftaya daha yoğun olacağım bakalım nasıl olurum bilmiyorum
ben de dün gece içtim tek kullanımlık bir ilacti akşam sıvı almadığım için gece kalkmadım şükür bugün baya faydası olmuştu ama hala tamamen geçmiş değil..senin geçti mi pekiGeçmiş olsun. Bende de enfeksiyon varmış hem ilacı içtim bi gün. Hem de antibiyotik kullanıyorum yarın bitiyor inşallah geçmiştir. İlacı içtiğim gün çok yorulmuştum gece sık uyanırım lavabo için o gün uyanmadım şükür :)
Canm senin durumda zor sen iste bunalysn bende evde ev ustume ustume geliyor velilerde anlaysli olsunlar hamilesn insanlarda hic vicdanda kalmamsBende de var aynısı, tahammülsüzüm bir de eşime karşı. Okulda da 1. sınıf verdiler bu hamile halimle gerildim, veliler de üstüme geldi biraz bırakma ihtimalimden dolayı 2 günüm kötüydü baya. haftaya daha yoğun olacağım bakalım nasıl olurum bilmiyorum
Benimde oluyor cnm bazen bebek yer mi degistiriyor anlamyrm hafif agri oluyor kasliyor karnmkızlar sizin de karnınız kasıldığında kasıklarda hafif adet sancısı gibi ağrı oluyor mu kızımdayken de kasılmalar olurdu ama hafif ağrı olur muydu onu hatırlamıyorum normal mi acaba
Kuzum böyle geliyor Arada bana da uğraşacak bişeyler bulsan. Ben kapı süsüne başladım iyi geldi :)Kızlar bunalma girdm galiba evdeym ve canm cok sklyorr off( bu son zamanlrda boleym ya daralyrm cock ciksada rahatlasam
Afedersin idrarda koyuluk vardı o geçti az da olsa yanma hissi vardı oda normale döndü umarım geçmiştir :) tahlil için kan ilacım bitince gideceğimburda hem sen haklisin hem de veliler çünkü 1. sınıf önemli ve sen bırakacaksın mecburen çocukların yeni gelen öğretmene alışma süreçleri olacak bu da onları geriletrcek psikolojik olarak da etkilenecekler sınıf öğretmeni olarak sen benden daha iyi bilirsin ki bu yaş grubu çok bağlanıyor çünkü..burda tamamen idarenin düşüncesizligi olmuş doğum iznine ayrılacak bir öğretmene 1. sınıf verilmez bunu bilmeleri gerekirdi . itiraz etsen kabul etmezler miydi acaba canım durumu söylesen
ben de dün gece içtim tek kullanımlık bir ilacti akşam sıvı almadığım için gece kalkmadım şükür bugün baya faydası olmuştu ama hala tamamen geçmiş değil..senin geçti mi peki
2.bebegim canım melek kızım var birtane allahın izniyle oglum olucak şimdi
Rabbim yardımcımız olsun evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip inşallah
Benimde 2 genim heterozigot 150 mg ecopirin kullanıyorm
Hergün aynı saatte içerim :)Amiin hepimizin canim.Sadece tasiyicisin ozaman. Ama ecopirin etkili bi kan sulandirici. Ihmal etme duzenli kullanmaya devam
Hevesle bebek battaniyesine basladm daraldm elime bile alamiyorum skldm napcam bilmiyorum birseyler almak istyrm alyrm tatmin etmiyor ne istedgmi bilmyrm kizim dogsn ugrasym artk diyorum sabrım kalmadiKuzum böyle geliyor Arada bana da uğraşacak bişeyler bulsan. Ben kapı süsüne başladım iyi geldi :)
masallah cnm Allah sag salim kucagimiza almamizi nasip etsin bebislerimizi2.bebegim canım melek kızım var birtane allahın izniyle oglum olucak şimdi
Rabbim yardımcımız olsun evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip inşallah
Benimde 2 genim heterozigot 150 mg ecopirin kullanıyorm
Geçer inşallah canım benim. Günlük yürüyüşe çık iyi gelebilir sürekli evde oturmakta insanı sıkıyorH
Hevesle bebek battaniyesine basladm daraldm elime bile alamiyorum skldm napcam bilmiyorum birseyler almak istyrm alyrm tatmin etmiyor ne istedgmi bilmyrm kizim dogsn ugrasym artk diyorum sabrım kalmadihamilelik depresyonuda kotuymus ilk cock olunca daha cok bunalyr insan
Esimide ckartamyrm olmadi tek basma hergun ckym bende ole dusundum yoksa bunalcm evde hergun sen izne ne zaman ckysn cnmGeçer inşallah canım benim. Günlük yürüyüşe çık iyi gelebilir sürekli evde oturmakta insanı sıkıyor
anladım canım bn 38e kadar kullanacagım büyük ihtimal bnm mtfhr homozigot 100mg ecopirin aksamda 6000 lik iğne vuruluyorum bu bebeğimi de kaybetmek istemiorum bir doktor ihmali yüzünden o yüzden sordum açıklayıcı anlatımın için teşekkür ederim bnde ilk defa bu haftaya kadar bebeğimi getirebildim rabbim kucagımıza aldırmayı da nasip etsin hepimize teşekkürler
Onun adımı prensesmiş vayy :)) annem normal olsun diye okadar ısrarcı ki kendinden örnekleriyle bazen sadece ona sinirime sezeryan olasım geliyor
Hergün aynı saatte içerim :)
Kan pıhtılaşmasından çok korkuyorum kayıp yaşayanlar çok igne versin diye doktoruma yalvardım resmen ama vermedi için rahat etsin diye ignemi verilir dedi önemli genler olmadıgını ecopirinin yeterli olacagını söyledi doktoruma güvendim evlatlarımız allaha emanet
Benim oğlumda 1 e başladı veliler çok haklı canım idarenin böyle bişeye izin vermesi çok saçma zaten hepsi minicik anakuzuları siz ordan biz burdan alıştırcaz sevdircez diye uğraşıyoruz sonrada öğretmenin ayrılması çok kötü olacak psikolojik olarak olan hamile halinle sana ve o çocuklara olacak idare ile konuşma yap bence onuda bırak birinci sınıf çok zor uyum süreçlerinde seni çok üzüp yoracaklar alışmış bir sınıf varken sen bu halinle nasıl yapacaksın ya Allah kolaylık versinBende de var aynısı, tahammülsüzüm bir de eşime karşı. Okulda da 1. sınıf verdiler bu hamile halimle gerildim, veliler de üstüme geldi biraz bırakma ihtimalimden dolayı 2 günüm kötüydü baya. haftaya daha yoğun olacağım bakalım nasıl olurum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?