2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hamileliğim çook ilginç gidiyor 12 de uyudum 4 te kalktım internette sörf yapıyorum uykum sonra yine geliyor uyuyorum sonra bakıyorum saat daha 7 geri uyucam diye uğraşıyorum uyumam lazım biliyorum bebek olunca çok arıcam bu uykuları oğlumdan biliyorum oturduğum yerde uyuyordum artık geceleri 50 kere kalkıyordum falan ne olacak böyle anlamadım

Ben baby&me’nin pofuduk alt açma örtüsünü aldım çok güzel. Ama ıslak mendili unibaby yenidoğan aldım. O bebeğin cildine direkt temas edeceği için riske atamadım.

Günaydın kızlar. Dün bütün gün hidronefroza bağlı böbrek ağrısı atağım vardı. Haftada 1 gün gelip beni öldürüyor. Hiç okuyamamıştım yazdıklarınızı, yeni okudum. Ben alışverişi bitirdim sayılır. Son olarak Aliexpressten kamera da aldık. Küvetle burun aspratörü kaldı :) bir de uygun fiyata bulursam ev tipi anakucağı alacağım o kadar. Son aylarda bu ağrım ne durumda olacak bilemiyorum çünkü.

Kızlar günaydın
Hareketleri azalan var mı bu haftalarda, zaten aşırı her dakka hissetmiyordum ama şimdi daha da azaldı sanki bi saglıkocagına gidip kalp atışlarını dinlesem iyi olacak sanırım, nette baktım bu haftalarda normal fln yazmışlar ama içim rahat değil hic

Kızlar baby shower icin ne dusunuyosunuz ??
Benım hıc ugrasma ve yalandan o kadar masraf yapma gibi bi niyetim yok ama arkadaslarım ısrarcı bilemedim ne yapsam
hiç gerek yok saçma geliyor bana zaten bizim kültürümüzde de olan bir şey değil son dönemde moda oldu.ben yapmak istemiyorum böyle bir şey.geçen yıl doğum yapan bir arkadaşa arkadaşlar sürpriz baby shower yapmıştı umarım bana yapmazlar sevmiyorum

ben de öyleyim gece uyanmaktan çok korkuyorum o yüzden geri uyuyamiyorum çünkü

Son düzenleme:
Benım hıc ugrasma ve yalandan o kadar masraf yapma gibi bi niyetim yok ama arkadaslarım ısrarcı bilemedim ne yapsam
Benim arkadaşlarım da söyledi ama ben yapmayacağım.

Bende genel bir azalma degil de bazi gunler az hissettigim oluyor ertesi gun fazla hareketli oluyor, belli olmuyor.

Benim arkadaşlarım da söyledi ama ben yapmayacağım.

Bende genel bir azalma degil de bazi gunler az hissettigim oluyor ertesi gun fazla hareketli oluyor, belli olmuyor.

İçim rahat etmez benim şimdi, kızım uyansın bir gideceğim saglıkocagına cnm. Kızımda böyleydi ck hareket etmezdi ama yine de bu kadar değil tabi

Kaçıncı haftadasınız

Esimide ckartamyrm olmadi tek basma hergun ckym bende ole dusundum yoksa bunalcm evde hergun sen izne ne zaman ckysn cnm
Ekim başında 32. Haftamız doluyor canısı. O zaman ayrılacağım kısmetse. Hafif egzersizlere başladım buarada kasıklarımda alta doğru baya baskı olmaya başladı bugünlerde bebek büyüdüğü için sanırım :)

DÜN ÇIKTIM BİRAZ GÖZÜMLE GÖREYİM DEDİM SATICI ASLA TAVSİYE ETMİYOR WELLGROYU LİTEWAY ÖNERDİ CHİCCO BEN OLSAM BUNU ALIRIM DEDİ SANIRIM BİZ DE ONU ALICAZ.

Amiin canimm insallah hersey yolunda gider rabbime emanetiz.

38.haftadan sonra da bebekler doguma hazir oluyor zaten canim o gunleri gormemize de az kaldi. Hatta sen ben onden gidiyorsun :)
amiiinnn inşallah görürüz sağ salim kucağımıza alırız sen bnden daha rahatsın sanki ben çok pimpirikli dertliyim sorunluyıum malesef ki

Canım bence de çok gereksiz hele ki su pahalılıkta ama tabi yapana da isteyene de saygı duyuyorum. İlk çocukta insanlar heves edebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…