- 4 Haziran 2018
- 102
- 77
- 13
- 41
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.901
Günaydın kızlar. Dün bütün gün hidronefroza bağlı böbrek ağrısı atağım vardı. Haftada 1 gün gelip beni öldürüyor. Hiç okuyamamıştım yazdıklarınızı, yeni okudum. Ben alışverişi bitirdim sayılır. Son olarak Aliexpressten kamera da aldık. Küvetle burun aspratörü kaldı :) bir de uygun fiyata bulursam ev tipi anakucağı alacağım o kadar. Son aylarda bu ağrım ne durumda olacak bilemiyorum çünkü.
Arkadaşların israrciysa onlar organize etsinler :) benim arkadaslarim uzakta hep. Cok gerekli gelmiyor bana gerci bebek doğmadan önce yapılan seyler ama cevrende cok heves eden varsa dusunebilirsinKızlar baby shower icin ne dusunuyosunuz ??
Benım hıc ugrasma ve yalandan o kadar masraf yapma gibi bi niyetim yok ama arkadaslarım ısrarcı bilemedim ne yapsam
Ben basindan beri cok.yogun hissetmiyorum zaten doktor normal diyor hep. 28. Haftadan once bebek hareketleri anlamlı degil bi gun cok hissedersin bi gun az veya hic dedi. Ben de pek takmiyorum acikcasi benimki yemek yiyip soluma da yatsam cani istemedikçe hareket etmiyor. Bazen hic beklemiyorken kuvvetli hissediyorumKızlar günaydın
Hareketleri azalan var mı bu haftalarda, zaten aşırı her dakka hissetmiyordum ama şimdi daha da azaldı sanki bi saglıkocagına gidip kalp atışlarını dinlesem iyi olacak sanırım, nette baktım bu haftalarda normal fln yazmışlar ama içim rahat değil hic
Canım bence de çok gereksiz hele ki su pahalılıkta ama tabi yapana da isteyene de saygı duyuyorum. İlk çocukta insanlar heves edebiliyor
amiiinnn inşallah görürüz sağ salim kucağımıza alırız sen bnden daha rahatsın sanki ben çok pimpirikli dertliyim sorunluyıum malesef ki
çok güzel ifade etmişssinn sağ salim de alacağız kucağımıza inşallahKarakter olarak biraz daha sogukkanliyim canim. Ama bebek konusunda insanoglunun caresiz kaldigini Allahin bi mucizesi olduguna inaniyorum. Onceki kayiplarimdan bunu ogrendim ne yaparsak yapalim cunku gitmedigim sehir gitmedigim doktor kalmadi. Sonunda kizimi bana nasip etti rabbim insallah saglikla da kucagima almayi nasip eder diye hissediyorum oyle bi teslimiyet canim.
Hic dusunmuyorum sagsalim dogsun da once insallahKızlar baby shower icin ne dusunuyosunuz ??
Benım hıc ugrasma ve yalandan o kadar masraf yapma gibi bi niyetim yok ama arkadaslarım ısrarcı bilemedim ne yapsam
Benn, haftada bir de proluton depot igne kullaniyorum.Benim gibi Hala progestan kullanan var mı
Ah canim cok gecmis olsun. Ben de hep tetikteyim belimde battaniyeyle geziyorum hep soluma yatiyorum agrimasin diye. Benim de cogu alisverisim bitti sukur az kaldiGünaydın kızlar. Dün bütün gün hidronefroza bağlı böbrek ağrısı atağım vardı. Haftada 1 gün gelip beni öldürüyor. Hiç okuyamamıştım yazdıklarınızı, yeni okudum. Ben alışverişi bitirdim sayılır. Son olarak Aliexpressten kamera da aldık. Küvetle burun aspratörü kaldı :) bir de uygun fiyata bulursam ev tipi anakucağı alacağım o kadar. Son aylarda bu ağrım ne durumda olacak bilemiyorum çünkü.
Aynen canım. Ağrımadığı zamanlarda da hep aklım orda ağrıyacak mı diye. Bir de kış geliyor, soğuklarda iyice artıyormuş galiba ağrı. İnşallah öyle olmaz.Hic dusunmuyorum sagsalim dogsun da once insallah
Benn, haftada bir de proluton depot igne kullaniyorum.
Ah canim cok gecmis olsun. Ben de hep tetikteyim belimde battaniyeyle geziyorum hep soluma yatiyorum agrimasin diye. Benim de cogu alisverisim bitti sukur az kaldi
Insallah canim kalan vaktimiz de agrisiz sizisiz gecer insallahAynen canım. Ağrımadığı zamanlarda da hep aklım orda ağrıyacak mı diye. Bir de kış geliyor, soğuklarda iyice artıyormuş galiba ağrı. İnşallah öyle olmaz.
Ben kullanıyorum canım sabah akşam fitil olarakBenim gibi Hala progestan kullanan var mı
Doktoruma yazdım Cnm gel bi bakalım dedi, gittim çok şükür iyi oglum büyümüşte. Ara ara olabilir böyle şeyler ama kalp atışı fln gayet iyi dedi. Hemde renkli açtı yine yüzünü de gördüm, eliyle kapamıştı ama olsun. 27 sinde tekrar randevum var, çok şükür iyiymişBariz bir azalma varsa git tabi 2 dkda bakiyorlar zaten, bir sey yoktur umarim.
Senin durumundayım Cnm ama 2. Gebelik olunca bi tık daha hissetmek gerekiyor diye biliyorum. Zayen sağlık ocağı beni kesmezdi, bende doktoruma yazdım gel bakalım diyince gittim. Çok şükür iyiymiş, yüzünü gln gördüm bayagı da büyümüş..Ben basindan beri cok.yogun hissetmiyorum zaten doktor normal diyor hep. 28. Haftadan once bebek hareketleri anlamlı degil bi gun cok hissedersin bi gun az veya hic dedi. Ben de pek takmiyorum acikcasi benimki yemek yiyip soluma da yatsam cani istemedikçe hareket etmiyor. Bazen hic beklemiyorken kuvvetli hissediyorum
Az kalms cnm ya eylul bitcek zaten ekimde gecsr sonr bekle cock gelsin iyi yapmssn baslamakta bende ayse onerin kitabni aldm hamilelik dogum bebek bakimi tavsye ederm ordada haraket var egzersizler onlarida deniyrm bilgili kitap:)Ekim başında 32. Haftamız doluyor canısı. O zaman ayrılacağım kısmetse. Hafif egzersizlere başladım buarada kasıklarımda alta doğru baya baskı olmaya başladı bugünlerde bebek büyüdüğü için sanırım :)
Canm naslsn senin baya yaklasmis bize baklrsa :)amiiinnn inşallah görürüz sağ salim kucağımıza alırız sen bnden daha rahatsın sanki ben çok pimpirikli dertliyim sorunluyıum malesef ki
çok mu ayda 2.5 kilo çok değil ya gayet iyi benceMerhaba kizlar bende dun doktora gittim her sey yolundaymis cok sukur bebisim 27 haftalikti 1100 gr di ben de bir ayda iki bucuk kilo almisim cok fazla dedi ya aslinda cok yemiyorumda nasil aldim bilmiyorum gerci toplamda 6 kilo aldim bence normal bakalim hayirlisi ile rabbim kucagimiza almayi nasip etsin
geçmiş olsun epey büyükmüş taşınBöbrek ağrısıdır idrar yolu enfeksiyonudur mesanede düştü ama çıkamıyior die düşündüğüm ama ama bir türlü düşmeyen taş bugün düştü ve kocamanaha buda 48 günlük kabusumun ta kendisiEki Görüntüle 2188493
Ben sleepy aldım biraz ve temizleme pamuğu aldım evde pamuk dışarda ıslak mendil kullanirim diye düşünüyorumKızlar ıslak mendil icin ne dusunuyosunuz uni baby i öneriyor herkes ama temizleme pamuğu cok daha sağlıklı tabi . Napsam bilemedim
Canim doktor cok dedi birde gecen ay hic kilo almadigim haldeçok mu ayda 2.5 kilo çok değil ya gayet iyi bence
geçmiş olsun epey büyükmüş taşın
çok da girintili çıkıntılı çok izdirap vermiş gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?