2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
lina0156 Canım söyledim müdüre yani maksimum 10 hafta çalışabilirim dedim 2lerde de boşluk vardı ama vermedi. Sanırım başka kadrolu öğretmen yoktu diye böyle oldu, ücretliye de 1 vermiyorlar benim bildiğim. Olan oldu artık, sağlığım izin verdiği kadar çalışıp elimden geldiği kadar çocuklara verimli olmaya çalışacağım Allah'ın izniyle.

ben de az önce hastaneden geldim kızlar nöbet tutamaz raporu almak için devlete gittim ve idrar yolu enfeksiyonun vardı onu kontrol ettireyim diye..benim paşa maşallah tosun paşa olmuş 900gr ağırlığı boyunu sorma yi unutmusum ama ya o da söylemedi.yüzünün resmini yakaladı çok da güzel yakalamış ama malesef siyah beyaz keşke 4 boyutlu olsaydı ama bunda bile belirgin sanki yüz hatları babaya benziyor

Valla canım anlatmaya çalıştım işte ama maalesef müdür bey ısrarla verdi. Şöyle bi şey yapılabilirdi 4 olan sınıfını bırakıp 1 alabilirdi ama bunu da yapmıyorlar maalesef.

allah kolaylık versin canım işin biraz zor..ama yönetmelikte ücretliye 1. sınıf verilmiyor diye bir kural yok sonuçta sen izne ayrılınca da yerine büyük ihtimal ücretli gelecek en baştan öyle başlatsaydı iyiydi ama artık yapacak bir şey Alah yardımcın olsun

Lalekiran canım ücretliye 1. sınıf veriliyor gayet. Bizde geçen sene 1'lerde 4 tane falan ücretli vardı mecburen.
Veliler de emin ol kaçıncı sınıfta olursan ol doğum iznine ayrılacak olunca bozuluyorlar. Ben 3. sınıfım bugün gelmiş biri geçiş yapmak istediğini söylemiş, idare de izin vermiş. Şimdi kim bilir kaç kişi bunu görüp başka sınıfa gitmek isteyecek. 2 senedir emek verdiğim, terleyince atletlerini bile değiştirdiğim çocuklar bunlar. Öğrencilerden çok veliler alışamıyor bence bu değişikliğe. Geçen sene sınıf kapatılıp bana gelen öğrenciler olmuştu, 1 hafta sonra sınıfa da bana da gayet adapte oldular ama veliler hala alışamadı misal.

Masallahhh canim ben de boyinu hic sormuyorum sma doktorda soylrmiyor zaten boy yanlis olculuyormus

çok mu ayda 2.5 kilo çok değil ya gayet iyi bence

geçmiş olsun epey taşın
çok da girintili çıkıntılı çok izdirap vermiş gibi duruyor
Çok teşekkürler canım aynen çok acı verdi bir hafta böbrekte sancı oldu sonra limonlu su düşürmüş olmalı,b buseferde mesaneden çıkamadı geçen tek kullanımlık antibiyotik içtim enfeksiyon engel oluyordu çıkışa büyük ihtimal,şimdi rahat nefes aldım çok sevindim taşı bitirince Rabbim dert vermesin ama özellikle hamile kadına dert vermesin verirsede acil sifasınıda versin inşallah

Benim de bugün açlık insüline bakıldı, demir ve b12 sonuçları yarın çıkacak. Daha önce açlık kan şekeri de bakılmıştı. Hepsini toplayıp doktora göstereceğim. Keşke direk şeker yüklemesi yapsaydı kan ver ver helak oldum artık
decavit vitamini beğenmedi benim doktorum bitirene kadar kullan ama sonrasında balık yağı içeren bir multivitamin yazayım dedi.

maşallah, benim doktorum da kağıda basarken siyash beyaz basıyor ama whatsapptan renkli olarak atıyor. sanırım yazıcıda renkli özelliği olmadığı için öyle. ölçümlerdeki fl uzunluğunu 7 ile çarpıyorlar zaten yoksa öyle bir boy ölçümü yapılmıyor artık, ölçüm kağıdı verdilerse hesaplayabilirsin.

Evet veliler daha zor alışıyor maalesef. Artık bilemiyorum canım şimdi gidip müdürle tekrar bu konuyu konuşmak istemiyorum, sonuçta biliyor kaç aylık hamile olduğumu.. Allah' bıraktım müdürü.

Off canm geçmiş olsun yaa. Nasıl düştü operasyonla falan mı aldırdın? Kurtuldun ne güzel.

regenesis plus kullanıyorum cnm bakalım senin doktor ne tavsiye edecek.bugün kargoyla geldi içinde de bebek için ilk fotoğraf ilk saçları büyütenler soyagacı gibi şeylerin yer aldığı bir defter var çok anlamlı çok beğendim.

Çok ilginçmiş güle güle kullan canım neler var ya

kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz. Bana magnezyum diasporal suda eriyen saşe vermişti doktor. Ama ben onu içmekte zorlanıyorum. Başka ne içebilirim

kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz. Bana magnezyum diasporal suda eriyen saşe vermişti doktor. Ama ben onu içmekte zorlanıyorum. Başka ne içebilirim
Bende magosit kullanıyorum hap benim ki bacak kasılmalarım için verdi ama hiç geçmedi bayadır da kullanıyorum günde 2 defa iç o zman dedi ama banamsın demiyo kasılmalar aynı şekilde devam ediyo ama kızıma hamileykende hep bacak agrısı çektim yine aynıyım gece 3 defa falan bacak agrımdan uyanıp evde geziyorum uykumu hiç alamıyorum sabah uyandıgımda sersem gibiym ayy bi ilaç ismi yazcaktm ne çok şey yazdım dertlenmişim demek kibirisi sorsun diye bekliyomuşum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…