2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
olsun canım içimizi döküyoruz burda işte ne güzel :) Benim de magnezyuma başlamadan önce geceleri kramp giriyordu bacaklarıma. Eşimi uyandırıp ovuruyordum. Magnezyum kullanmaya başlayınca geçti. Benimki suda eriyen bir toz. Çok da kötü bir tadı yok, hatta hiç bir tadı yok :) ama midemi bulandırıyor nedense.

Off canm geçmiş olsun yaa. Nasıl düştü operasyonla falan mı aldırdın? Kurtuldun ne güzel.
Yok canım operasyon falan kendi düştü biara böbreğim ağrıyor demiştim,bir hafta falan acı sızı çektim Dr gideceğim zaman ağrı falan kalmamıştı bende hiç üstünde durmadım, sonra idrar yolunu tıkayıp sürekli enfeksiyona neden oluyordu afedersin wcden çıkamıyordum tm yapamynca,enson taş varsa enfeksiyon engel oluyordur die düşündüm Drma antibiyotik yazmasını söyledim yazmamış bende aile hekimine yazdırdım içtim şimdi düştü aynen kurtuldum darısı senin böbrek ağrısına inşallah

Benim hiç işe yaramıyorun malesef doktoruma ilacı değiştirisn diycem hiç fayda görmedm bacak kramplarına kasılmalarına maden suyu muz iyi geliyormuş yiyip içiyorum ama aynı yaşlılar gibiyim gün boyu bacaklarımı ovuyorum

Hepsiburada dan sudocrem siparis vermiştim, bebek bakim kremi yazan degil de anticeptic healing olanı gelmiş, bu da bebek pisiklerinde kullanılıyor değil mi?

onu biliyorum 7 ile çarpınca çıkıyor yaklaşık sonuç diye bakmıştım ultrason kağıdına da ölçüm değerlerinin olduğu yer yazıcıda kaymış çıkmamış.neyse sağlığı yerinde çok şükür önemli olan o
Benim sıpa sağ tarafa yerleşti artık göğüs altımda tekmeleri resmen
benim de bir kaç gündür göğüs altında eğilip kalkarken batıyor resmen

Hani özel hastanelerdede normal doğum ücretsiz olmuştu palavra sezeryandan pahalı normal Doğum
canım o daha yasalaşmadı yasa tasarısı olarak duruyor hala ama bence iyi olmaz ücretsiz olursa çünkü özel hastane para almak için önüne geleni sezaryen yapar bu da fazlaca olan sezaryen sayısını arttırır

kizlar ben evelsi gun hastane donusu chicco liteway plus inceledim.tekerlekleri bence nette gorundugu gibi dandik degildi.yani ben oyle saniyordum.
orta buyuklukteydi tekerleri inceledigim diger baston arabalara gore.
katlandiginda kuş kadar hafif falan bekliyodum nedense o kadar da degilmis ama benim gibi evi kucuk olanlar icin ideal bi araba cok cok az yer kapliyor.katlanmasi cok guzel.
puseti bence yeni dogan bi bebek icin cok dik ben minder yapicam altina o sekilde yatar pozisyona getircem.evin icinde de kullancam cunku.
surusu de gayet keyifli.ve kaldirim cikarken hafifliginden dolayi zorlancami sanmiyorum.
alt sepete ben cok takilmiyorum o yuzden onemsemedim.idare ederdi oyle genis bi sepeti yok.zaten bastin tarzi arabalar genelde oyle oluyor.
cift yonlu degil.zaten puseti kullancam puseti kendime donuk takabiliyorum.o yuzden ona da takilmadim.
zaten bence cok da detaylara takilmayin derim.onceliginiz olsun ama.benim onceligim hafif kolay suruslu olmasiydi.ve cidden oyleydi.
satici bey travel sistemlerin hicbirini otobuste minibuste kullanamazsiniz bunlar daha ideal arabasi olmayanlar icin dedi.ve zaten ben de oyle dusunuyordum ama satici da oyle deyince kesin karar verdim.cidden travel sistemler gereksiz buyuklukte bence..
ilk gordugumde aa bayagi darmis dedim ama cocuk bincek sonucta sorun olcani sanmiyorum.katlandiginda kucuk kalmasini saglayan da dar olnasi bence.e 7 24 cocuk icinde olmicak onu da sorun yapmadim.
benim icin artilari cok fazlaydi beklentimi karsilicak gibi.
ve bugun chicco liteway plus 2.el aldim.arabanin sahibinin bebegi sevmemis o yuzden cok kullanilmamis.haliyle az cizikler var normal olarak ve sadece oturma kisminda leke var sanirim icecek bisey dokulmus yikanmis ama cikmamis ayak kisminda.puseti tertemiz zaten.
500 e anlastik aldik.sahibi yikamis.ama benim icim rahat etmez tüm parcalarini söktüm elimde yikicam banyoda.iskeletini de guzelce yikicam.balkona koyucam.
araba derdinden kurtulmus oldum.darisi sizin basiniza kizlar
sahsen travel alip pismanlik yasamayin derim nette cok arastirdim okudum.herkes agirligindan sikayetci.arabasi olan da bagajima sıgmiyor diyor ve 2.bi araba almak zorunda kaliyorlar.ya da satip baston aliyorlar genelde.
traveller gorunus olarak tabiki daha estetik insani cezbediyor ama cazibelerine kapilmayin derim

Benimki magnorm canım sandoz şeklinde suya atıyorsun eriyor tadı mandalina suyu gibi midem bulanmıyor güzel
ruhum_mavi benimde bundan önceki ay kullandığım magnormdu çok memnundum tadı güzeldi içiliyordu bari,simdi Efermag yazmış Dr hiç güzel değil ama idare ediyorum knrole gidince tekrar magnormu yazmasını isticem bakalım

amin canım ya ama benmki pek geçecek bişey değil. Aksine bebek büyüdükçe baskı artacak ve daha çok şişecek böbreğim. Tek tedavisi var dedi doktor doğum yapmak :) doğumdan sonra geçecekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…