- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.941
Bende magosit kullanıyorum hap benim ki bacak kasılmalarım için verdi ama hiç geçmedi bayadır da kullanıyorum günde 2 defa iç o zman dedi ama banamsın demiyo kasılmalar aynı şekilde devam ediyo ama kızıma hamileykende hep bacak agrısı çektim yine aynıyım gece 3 defa falan bacak agrımdan uyanıp evde geziyorum uykumu hiç alamıyorum sabah uyandıgımda sersem gibiym ayy bi ilaç ismi yazcaktm ne çok şey yazdım dertlenmişim demek kibirisi sorsun diye bekliyomuşum heralde
Nbl osteo formula canim benimki kalsiyumda iceriyor iyi geliyo sanki bana.kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz. Bana magnezyum diasporal suda eriyen saşe vermişti doktor. Ama ben onu içmekte zorlanıyorum. Başka ne içebilirim
Yok canım operasyon falan kendi düştü biara böbreğim ağrıyor demiştim,bir hafta falan acı sızı çektim Dr gideceğim zaman ağrı falan kalmamıştı bende hiç üstünde durmadım, sonra idrar yolunu tıkayıp sürekli enfeksiyona neden oluyordu afedersin wcden çıkamıyordum tm yapamynca,enson taş varsa enfeksiyon engel oluyordur die düşündüm Drma antibiyotik yazmasını söyledim yazmamış bende aile hekimine yazdırdım içtim şimdi düştü aynen kurtuldum darısı senin böbrek ağrısına inşallahOff canm geçmiş olsun yaa. Nasıl düştü operasyonla falan mı aldırdın? Kurtuldun ne güzel.
Çok teşekkürler canım, evet çok tuhaf bir taş kristal gibi bakıyorum ne çektim senden bee diyorum amma acı
osteo formula bende kullanıyorum ama ekstra bir magnezyum daha kullanıyorum.neden bana iki tane verdilerse :ONbl osteo formula canim benimki kalsiyumda iceriyor iyi geliyo sanki bana.
Benim hiç işe yaramıyorun malesef doktoruma ilacı değiştirisn diycem hiç fayda görmedm bacak kramplarına kasılmalarına maden suyu muz iyi geliyormuş yiyip içiyorum ama aynı yaşlılar gibiyim gün boyu bacaklarımı ovuyorumolsun canım içimizi döküyoruz burda işte ne güzel :) Benim de magnezyuma başlamadan önce geceleri kramp giriyordu bacaklarıma. Eşimi uyandırıp ovuruyordum. Magnezyum kullanmaya başlayınca geçti. Benimki suda eriyen bir toz. Çok da kötü bir tadı yok, hatta hiç bir tadı yok :) ama midemi bulandırıyor nedense.
onu biliyorum 7 ile çarpınca çıkıyor yaklaşık sonuç diye bakmıştım ultrason kağıdına da ölçüm değerlerinin olduğu yer yazıcıda kaymış çıkmamış.neyse sağlığı yerinde çok şükür önemli olan omaşallah, benim doktorum da kağıda basarken siyash beyaz basıyor ama whatsapptan renkli olarak atıyor. sanırım yazıcıda renkli özelliği olmadığı için öyle. ölçümlerdeki fl uzunluğunu 7 ile çarpıyorlar zaten yoksa öyle bir boy ölçümü yapılmıyor artık, ölçüm kağıdı verdilerse hesaplayabilirsin.
benim de bir kaç gündür göğüs altında eğilip kalkarken batıyor resmenBenim sıpa sağ tarafa yerleşti artık göğüs altımda tekmeleri resmen
canım o daha yasalaşmadı yasa tasarısı olarak duruyor hala ama bence iyi olmaz ücretsiz olursa çünkü özel hastane para almak için önüne geleni sezaryen yapar bu da fazlaca olan sezaryen sayısını arttırırHani özel hastanelerdede normal doğum ücretsiz olmuştu palavra sezeryandan pahalı normal Doğum
Benimki magnorm canım sandoz şeklinde suya atıyorsun eriyor tadı mandalina suyu gibi midem bulanmıyor güzelkızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz. Bana magnezyum diasporal suda eriyen saşe vermişti doktor. Ama ben onu içmekte zorlanıyorum. Başka ne içebilirim
Benimki magnorm canım sandoz şeklinde suya atıyorsun eriyor tadı mandalina suyu gibi midem bulanmıyor güzel
Allah allah cok mu fazlaydi agrin yeterli gelir aslinda cok da ilac iciyoruz boyle boyle.osteo formula bende kullanıyorum ama ekstra bir magnezyum daha kullanıyorum.neden bana iki tane verdilerse :O
peki faydası oldu mu canım? krampları geçiriyorsa ondan alayım ben de olmazsaBenimki magnorm canım sandoz şeklinde suya atıyorsun eriyor tadı mandalina suyu gibi midem bulanmıyor güzel
tamam magnorm deniycem o zaman ben de :)ruhum_mavi benimde bundan önceki ay kullandığım magnormdu çok memnundum tadı güzeldi içiliyordu bari,simdi Efermag yazmış Dr hiç güzel değil ama idare ediyorum knrole gidince tekrar magnormu yazmasını isticem bakalım
amin canım ya ama benmki pek geçecek bişey değil. Aksine bebek büyüdükçe baskı artacak ve daha çok şişecek böbreğim. Tek tedavisi var dedi doktor doğum yapmak :) doğumdan sonra geçecekmiş.Yok canım operasyon falan kendi düştü biara böbreğim ağrıyor demiştim,bir hafta falan acı sızı çektim Dr gideceğim zaman ağrı falan kalmamıştı bende hiç üstünde durmadım, sonra idrar yolunu tıkayıp sürekli enfeksiyona neden oluyordu afedersin wcden çıkamıyordum tm yapamynca,enson taş varsa enfeksiyon engel oluyordur die düşündüm Drma antibiyotik yazmasını söyledim yazmamış bende aile hekimine yazdırdım içtim şimdi düştü aynen kurtuldum darısı senin böbrek ağrısına inşallah
topuklarım dışında hiç ağrım yok aslında.Allah allah cok mu fazlaydi agrin yeterli gelir aslinda cok da ilac iciyoruz boyle boyle.
Doktorun verdiyse vardir bi bildigi canim. Bende vitamini birakmayi dusunuyorum aslinda cok ilac aliyorum icim hic rahat degil.topuklarım dışında hiç ağrım yok aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?