- 26 Eylül 2010
- 17.562
- 32.876
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.961
canım hayat tarzına, yaşadığın yere göre falan değişiyor aslında. Biz hala karar veremedik en son hiçbişey almıcamkizlar ben evelsi gun hastane donusu chicco liteway plus inceledim.tekerlekleri bence nette gorundugu gibi dandik degildi.yani ben oyle saniyordum.
orta buyuklukteydi tekerleri inceledigim diger baston arabalara gore.
katlandiginda kuş kadar hafif falan bekliyodum nedense o kadar da degilmisama benim gibi evi kucuk olanlar icin ideal bi araba cok cok az yer kapliyor.katlanmasi cok guzel.
puseti bence yeni dogan bi bebek icin cok dik ben minder yapicam altina o sekilde yatar pozisyona getircem.evin icinde de kullancam cunku.
surusu de gayet keyifli.ve kaldirim cikarken hafifliginden dolayi zorlancami sanmiyorum.
alt sepete ben cok takilmiyorum o yuzden onemsemedim.idare ederdi oyle genis bi sepeti yok.zaten bastin tarzi arabalar genelde oyle oluyor.
cift yonlu degil.zaten puseti kullancam puseti kendime donuk takabiliyorum.o yuzden ona da takilmadim.
zaten bence cok da detaylara takilmayin derim.onceliginiz olsun ama.benim onceligim hafif kolay suruslu olmasiydi.ve cidden oyleydi.
satici bey travel sistemlerin hicbirini otobuste minibuste kullanamazsiniz bunlar daha ideal arabasi olmayanlar icin dedi.ve zaten ben de oyle dusunuyordum ama satici da oyle deyince kesin karar verdim.cidden travel sistemler gereksiz buyuklukte bence..
ilk gordugumde aa bayagi darmis dedim ama cocuk bincek sonucta sorun olcani sanmiyorum.katlandiginda kucuk kalmasini saglayan da dar olnasi bence.e 7 24 cocuk icinde olmicak onu da sorun yapmadim.
benim icin artilari cok fazlaydi beklentimi karsilicak gibi.
ve bugun chicco liteway plus 2.el aldim.arabanin sahibinin bebegi sevmemis o yuzden cok kullanilmamis.haliyle az cizikler var normal olarak ve sadece oturma kisminda leke var sanirim icecek bisey dokulmus yikanmis ama cikmamis ayak kisminda.puseti tertemiz zaten.
500 e anlastik aldik.sahibi yikamis.ama benim icim rahat etmez tüm parcalarini söktüm elimde yikicam banyoda.iskeletini de guzelce yikicam.balkona koyucam.
araba derdinden kurtulmus oldum.darisi sizin basiniza kizlar
sahsen travel alip pismanlik yasamayin derim nette cok arastirdim okudum.herkes agirligindan sikayetci.arabasi olan da bagajima sıgmiyor diyor ve 2.bi araba almak zorunda kaliyorlar.ya da satip baston aliyorlar genelde.
traveller gorunus olarak tabiki daha estetik insani cezbediyor ama cazibelerine kapilmayin derim
Arkadaşın söylediğini aktarıyorum bakım kremi pişik olmadan kullanılıyor bakım niyetine önleme amaçlı, antiseptic healing ise yara-bere-pişik-kızarıklık olursa kullanılıyormuş.Benim vitamin değerlerim düşük cıktı tahlil sonucunda sağlık ocağı vitaminlerini düzenli kullanıyor musun diye sordu, düzenli kullandığımı söyledim kendi doktoruma da göstereceğim sonuçları.
Bir de arka sayfalarda sordum, sudocrem bebek bakim kremi olanı ile anticeptic healing kremi arasinda fark var mi? Ben ilk defa aldim sudocrem i pek bilmiyorum, özellikle kullanan arkadaşlar aydinlatabilir mi?
Arkadaşın söylediğini aktarıyorum bakım kremi pişik olmadan kullanılıyor bakım niyetine önleme amaçlı, antiseptic healing ise yara-bere-pişik-kızarıklık olursa kullanılıyormuş.
hayırlı olsun Canım sonunda aldın güle güle sağlıkla kullanın inşaAllah =)kizlar ben evelsi gun hastane donusu chicco liteway plus inceledim.tekerlekleri bence nette gorundugu gibi dandik degildi.yani ben oyle saniyordum.
orta buyuklukteydi tekerleri inceledigim diger baston arabalara gore.
katlandiginda kuş kadar hafif falan bekliyodum nedense o kadar da degilmisama benim gibi evi kucuk olanlar icin ideal bi araba cok cok az yer kapliyor.katlanmasi cok guzel.
puseti bence yeni dogan bi bebek icin cok dik ben minder yapicam altina o sekilde yatar pozisyona getircem.evin icinde de kullancam cunku.
surusu de gayet keyifli.ve kaldirim cikarken hafifliginden dolayi zorlancami sanmiyorum.
alt sepete ben cok takilmiyorum o yuzden onemsemedim.idare ederdi oyle genis bi sepeti yok.zaten bastin tarzi arabalar genelde oyle oluyor.
cift yonlu degil.zaten puseti kullancam puseti kendime donuk takabiliyorum.o yuzden ona da takilmadim.
zaten bence cok da detaylara takilmayin derim.onceliginiz olsun ama.benim onceligim hafif kolay suruslu olmasiydi.ve cidden oyleydi.
satici bey travel sistemlerin hicbirini otobuste minibuste kullanamazsiniz bunlar daha ideal arabasi olmayanlar icin dedi.ve zaten ben de oyle dusunuyordum ama satici da oyle deyince kesin karar verdim.cidden travel sistemler gereksiz buyuklukte bence..
ilk gordugumde aa bayagi darmis dedim ama cocuk bincek sonucta sorun olcani sanmiyorum.katlandiginda kucuk kalmasini saglayan da dar olnasi bence.e 7 24 cocuk icinde olmicak onu da sorun yapmadim.
benim icin artilari cok fazlaydi beklentimi karsilicak gibi.
ve bugun chicco liteway plus 2.el aldim.arabanin sahibinin bebegi sevmemis o yuzden cok kullanilmamis.haliyle az cizikler var normal olarak ve sadece oturma kisminda leke var sanirim icecek bisey dokulmus yikanmis ama cikmamis ayak kisminda.puseti tertemiz zaten.
500 e anlastik aldik.sahibi yikamis.ama benim icim rahat etmez tüm parcalarini söktüm elimde yikicam banyoda.iskeletini de guzelce yikicam.balkona koyucam.
araba derdinden kurtulmus oldum.darisi sizin basiniza kizlar
sahsen travel alip pismanlik yasamayin derim nette cok arastirdim okudum.herkes agirligindan sikayetci.arabasi olan da bagajima sıgmiyor diyor ve 2.bi araba almak zorunda kaliyorlar.ya da satip baston aliyorlar genelde.
traveller gorunus olarak tabiki daha estetik insani cezbediyor ama cazibelerine kapilmayin derim
Internetten almak da risk yani ama dermoeczanem falan guvenilir gibi geliyor bana. Ben simdilik bir sey almayi dusunmuyorum bakalim.En iyisi eczaneden bakım kremini de alayim, bu antiseptic olani yetişkinlerde de akneye kizarikliklara da iyi geliyormuş, sudocrem in instagram sayfasina danıştım, ürünün üzerinde ithalatçı firma olarak Biocodex yazmıyor ise bizim sorumluluğumuzun dışında kalmaktadır. Sudocrem ürünleri Türkçe etiketli olarak sadece eczanelerde satılmaktadır diye yazmışlar.
Kasık degil ama bel ve sırt ağrısı cok oluyor bende.Kızlar sizde biraz yürüyünce kasıklarınız ağrıyor mu. Mesela 5 dakika falan
Benim hiç sıkıntım Yok canım krampım falan haftada 3 kez içiyorum erken Doğum tehlikesi içinpeki faydası oldu mu canım? krampları geçiriyorsa ondan alayım ben de olmazsa
Olmuyor çok şükür hergün 30-35 dk yürüyorum. Sabit ayakta durunca örneğin mutfaktayken oluyor o zaman belimde ağrı oluyor birazKızlar sizde biraz yürüyünce kasıklarınız ağrıyor mu. Mesela 5 dakika falan
Evet benim ağrıyor yatınca hemen geçiyor karnım çok baskı yapıyor aşağıya tuvalete çıkınca da geçiyor idrar kesemde baskı oluyor yürümek iyi gelmiyorKızlar sizde biraz yürüyünce kasıklarınız ağrıyor mu. Mesela 5 dakika falan
Kızlar sizde biraz yürüyünce kasıklarınız ağrıyor mu. Mesela 5 dakika falan
Bebegin ayaklar asagidaysa daha cok baski oluyor dedi bugun arkadasim belki ondandir donmediyse.Evet benim ağrıyor yatınca hemen geçiyor karnım çok baskı yapıyor aşağıya tuvalete çıkınca da geçiyor idrar kesemde baskı oluyor yürümek iyi gelmiyor
Dediğin çok doğru canım. Ben hafif kaşınma var deyince safra asiti testi istedi. Dün tahlilleri alan dahiliye doktoruna gittim. Hafif artış var önemli değil bazen lab larda yanlışlık olabiliyor haftaya gel tekrar bakalım dedi. İnşaAllah artmaz bakalımKac yillik dr. Cnm endise edecegi bi durum olsaydi o da arastirma yapardi sonucta. Nette en ufak bas agrisi bile icin neler yazar. Arastirmayip doktoruma guvenmeyi tercih ediyorum.
Bebek uzun zamandır yan duruyor canım kafası solumda ayağı sağımdaBebegin ayaklar asagidaysa daha cok baski oluyor dedi bugun arkadasim belki ondandir donmediyse.
Benim d vitamini sadece düşmüş. Günde 10 damla verdi. Diğer değerlerim normal. Hiç ilaç kullanmadım şimdiye kadar. Kan değerim de düşmeye başlamış ama çok az düşmüş. Alerji yaptığı için kullanamıyorum kan için. Kansızlık olursa serum veririz demişlerdi. Şu an için sıkıntı yok dedi doktorBenim vitamin değerlerim düşük cıktı tahlil sonucunda sağlık ocağı vitaminlerini düzenli kullanıyor musun diye sordu, düzenli kullandığımı söyledim kendi doktoruma da göstereceğim sonuçları.
Bir de arka sayfalarda sordum, sudocrem bebek bakim kremi olanı ile anticeptic healing kremi arasinda fark var mi? Ben ilk defa aldim sudocrem i pek bilmiyorum, özellikle kullanan arkadaşlar aydinlatabilir mi?
Ben de sabah kahvalti hazirla,ye, ic, topla okula git. 9-12 arasi okulda toplantiydi sinif duzenlemesiydi ugras .ondan sonra kizlarla biraz gezin. Ogleden sonra eve gel 1 saat dinlen ve aksam yemegi yap. Bu arada varsa camasir, bulasik, ev supurulmesi gibi basit isleri yap. Esin gelsin ye,ic, kaldir. Su an yeni oturdum ama birazdan kus kafesi temizlicemKızlar oğlum ilkokul 1 e başladı öğlene kadar kahvaltı hazırlığı toplama ev süpür öğlen çocuğu okula götür okulda kaç saat duracaksa oralarda bekle çünkü alıştırma haftası eve gelemiyoruz öğretmene veriyoruz bizde oralardayız sonra 5 gibi geliyorum yemek yap çamaşır falan kaç saat ayaktayım anlıcanız bişey olmaz inşallah bebeğe deme benim gibi aktif olan var mı
Kafasını ayaklarını hissedebiliyor musun net olarak. Ben bazen iki yerde birden hareket hissediyorum ama kafa mı ayak mı kol bacak mı hiç anlamıyorum.Bebek uzun zamandır yan duruyor canım kafası solumda ayağı sağımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?