2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canım hayat tarzına, yaşadığın yere göre falan değişiyor aslında. Biz hala karar veremedik en son hiçbişey almıcam

Kızlar ıslak mendil ile ilgili evde pamuk dışarıda ıslak mendil kullanırım diyenler olmuş. Fikir olsun diye paylaşıyorum. aliexpress ten böyle ıslak mendil saklama poşedi aldım. tabaka pamuklar satılıyor. onları kaynamış suda ıslatıp bu pakedin içine koyup dışarı çıkarken de yanınızda olmasını sağlayabilirsiniz. Bence çok sağlıklı ve pratik.

Eklentiler

• ASDFG.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 64
Benim vitamin değerlerim düşük cıktı tahlil sonucunda sağlık ocağı vitaminlerini düzenli kullanıyor musun diye sordu, düzenli kullandığımı söyledim kendi doktoruma da göstereceğim sonuçları.

Bir de arka sayfalarda sordum, sudocrem bebek bakim kremi olanı ile anticeptic healing kremi arasinda fark var mi? Ben ilk defa aldim sudocrem i pek bilmiyorum, özellikle kullanan arkadaşlar aydinlatabilir mi?

Arkadaşın söylediğini aktarıyorum bakım kremi pişik olmadan kullanılıyor bakım niyetine önleme amaçlı, antiseptic healing ise yara-bere-pişik-kızarıklık olursa kullanılıyormuş.

Arkadaşın söylediğini aktarıyorum bakım kremi pişik olmadan kullanılıyor bakım niyetine önleme amaçlı, antiseptic healing ise yara-bere-pişik-kızarıklık olursa kullanılıyormuş.

En iyisi eczaneden bakım kremini de alayim, bu antiseptic olani yetişkinlerde de akneye kizarikliklara da iyi geliyormuş, sudocrem in instagram sayfasina danıştım, ürünün üzerinde ithalatçı firma olarak Biocodex yazmıyor ise bizim sorumluluğumuzun dışında kalmaktadır. Sudocrem ürünleri Türkçe etiketli olarak sadece eczanelerde satılmaktadır diye yazmışlar.

hayırlı olsun Canım sonunda aldın güle güle sağlıkla kullanın inşaAllah =)

Internetten almak da risk yani ama dermoeczanem falan guvenilir gibi geliyor bana. Ben simdilik bir sey almayi dusunmuyorum bakalim.

Kızlar sizde biraz yürüyünce kasıklarınız ağrıyor mu. Mesela 5 dakika falan

Evet benim ağrıyor yatınca hemen geçiyor karnım çok baskı yapıyor aşağıya tuvalete çıkınca da geçiyor idrar kesemde baskı oluyor yürümek iyi gelmiyor
Bebegin ayaklar asagidaysa daha cok baski oluyor dedi bugun arkadasim belki ondandir donmediyse.

Kac yillik dr. Cnm endise edecegi bi durum olsaydi o da arastirma yapardi sonucta. Nette en ufak bas agrisi bile icin neler yazar. Arastirmayip doktoruma guvenmeyi tercih ediyorum.
Dediğin çok doğru canım. Ben hafif kaşınma var deyince safra asiti testi istedi. Dün tahlilleri alan dahiliye doktoruna gittim. Hafif artış var önemli değil bazen lab larda yanlışlık olabiliyor haftaya gel tekrar bakalım dedi. İnşaAllah artmaz bakalım

Kızlar oğlum ilkokul 1 e başladı öğlene kadar kahvaltı hazırlığı toplama ev süpür öğlen çocuğu okula götür okulda kaç saat duracaksa oralarda bekle çünkü alıştırma haftası eve gelemiyoruz öğretmene veriyoruz bizde oralardayız sonra 5 gibi geliyorum yemek yap çamaşır falan kaç saat ayaktayım anlıcanız bişey olmaz inşallah bebeğe deme benim gibi aktif olan var mı

Benim d vitamini sadece düşmüş. Günde 10 damla verdi. Diğer değerlerim normal. Hiç ilaç kullanmadım şimdiye kadar. Kan değerim de düşmeye başlamış ama çok az düşmüş. Alerji yaptığı için kullanamıyorum kan için. Kansızlık olursa serum veririz demişlerdi. Şu an için sıkıntı yok dedi doktor

Ben de sabah kahvalti hazirla,ye, ic, topla okula git. 9-12 arasi okulda toplantiydi sinif duzenlemesiydi ugras .ondan sonra kizlarla biraz gezin. Ogleden sonra eve gel 1 saat dinlen ve aksam yemegi yap. Bu arada varsa camasir, bulasik, ev supurulmesi gibi basit isleri yap. Esin gelsin ye,ic, kaldir. Su an yeni oturdum ama birazdan kus kafesi temizlicem
Henuz bir problem yasamadim ama biraz belim sirtim agriyor o kadar. Bebek de halay cekiyor icerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…