- 26 Eylül 2010
- 17.562
- 32.876
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.981
O zaman pek alakasi yokmuş duruşuyla:)Bebek uzun zamandır yan duruyor canım kafası solumda ayağı sağımda
Aa aklımda olsun kitap canım sağol. Aynen çoğu gitti azı kaldı sağ salim gelsinler bebişler inşallahAz kalms cnm ya eylul bitcek zaten ekimde gecsr sonr bekle cock gelsin iyi yapmssn baslamakta bende ayse onerin kitabni aldm hamilelik dogum bebek bakimi tavsye ederm ordada haraket var egzersizler onlarida deniyrm bilgili kitap:)
Canım ikisi de aynı. İngilizce olanlarda anticeptic healing yazıyor türkçeye çevrilen etiketlerde bebek bakım kremi yazıyor. Kutunun üzerine bakarsan diğer kısımların da ingilizce yazdığını görürsünBenim vitamin değerlerim düşük cıktı tahlil sonucunda sağlık ocağı vitaminlerini düzenli kullanıyor musun diye sordu, düzenli kullandığımı söyledim kendi doktoruma da göstereceğim sonuçları.
Bir de arka sayfalarda sordum, sudocrem bebek bakim kremi olanı ile anticeptic healing kremi arasinda fark var mi? Ben ilk defa aldim sudocrem i pek bilmiyorum, özellikle kullanan arkadaşlar aydinlatabilir mi?
icine sinen bi araba bulursun insallah cnm en kisa zamandacanım hayat tarzına, yaşadığın yere göre falan değişiyor aslında. Biz hala karar veremedik en son hiçbişey almıcam
oyle oldu valla cnm hayirlisi olsun bakalim saglikla gezdirelim arabalarimizda bebislerimizi insallahhayırlı olsun Canım sonunda aldın güle güle sağlıkla kullanın inşaAllah =)
Bana pratik ve hafif olmasi oncelik, esime buyuk tekerlekli ve saglam olmasi ayrica isofixli bazasi olmasiicine sinen bi araba bulursun insallah cnm en kisa zamanda
malesef hepsinin bi eksigi var cnm neyin oncelikliyse ona yogunlas derim o zmn secmesi kolay oluyo
8:30-18.30 çalışıyorum canım ve gün içinde şirketten dışarı çıkıp dışarda koşturduğum da çok oluyor. Akşam da eve gelip yemek sofra çamaşır bulaşık koşturuyorum. Haftasonları alışveriş ütü temizlik. Allahın izniyle bişey olmaz diye düşünüyorum, bence sürekli yatmaktan iyidir:)Kızlar oğlum ilkokul 1 e başladı öğlene kadar kahvaltı hazırlığı toplama ev süpür öğlen çocuğu okula götür okulda kaç saat duracaksa oralarda bekle çünkü alıştırma haftası eve gelemiyoruz öğretmene veriyoruz bizde oralardayız sonra 5 gibi geliyorum yemek yap çamaşır falan kaç saat ayaktayım anlıcanız bişey olmaz inşallah bebeğe deme benim gibi aktif olan var mı
Bendede bunalm basladi cnm ev ustume geliyor sanki hepimizin baslams skntlari zaten bir an once sag salim yavrularımızı kucagmza alrz insiyiyim çok şükür canım sizler nasılsınız? ağrılarım var bu aralar yorgunluk klasik ama çok şükür
Canım neolur bana bebeği hissetmekten bahsetme hala hareket nerdeyse hiç hissedemiyorum ultrasonda soruyorum pozisyonunu zaten çok nadir hissediyorum oda sağımda ayakları varmış işteKafasını ayaklarını hissedebiliyor musun net olarak. Ben bazen iki yerde birden hareket hissediyorum ama kafa mı ayak mı kol bacak mı hiç anlamıyorum.
isofixli baza ne ola kiBana pratik ve hafif olmasi oncelik, esime buyuk tekerlekli ve saglam olmasi ayrica isofixli bazasi olmasi
Surda arabanin koltuguna takilan alt aparat gibi bisey. Anakucagini uzerine takip cikartiyorsun, daha pratik ve guvenliymis esime gore. Bencok da farkedecegini sanmiyorum bir de tek basima tasiyabilecegim bir araba olmali. Cok baktik ya neyi gorsek onu begeniyoruzisofixli baza ne ola ki
esim de travelleri cok begeniyodu ama vazgecirdim
onlardan cok biz kullancaz hastanelere gel gitler vs.bize gore hafif olmasi daha cok onemli bence de cnm liteway bu kojuda iyi bence.ama daha hafifi varsa ne ala. ben bulamadim daha dogrusu gonlumce bakamadim zaten bulantilardan disari cikmak istemiyorum malesef pek secme sansim yoktu cnm
Pardon ☺evet kan 3 kez.Ben de 2 saat dedim zaten:) ama 2 saatte 3 kez kan alınıyor. İçeceği içmeden önce, 1.saat ve 2.saat
Dildildil paylasmisti sanirim dun,takip etmeyen varsa islak mendil incelemesi yapilmis.
Eki Görüntüle 2188591
evet oluyor bende özellikle sağ kasimgimda ve batma şeklinde oluyorKızlar sizde biraz yürüyünce kasıklarınız ağrıyor mu. Mesela 5 dakika falan
hicbir şey olmaz canım hamilelikte hareketlilik iyidir..ben de kızımı sabah kreşe bırakıyorum 8.30 gibi onlar da uyum eğitiminde sonra 10a doğru gidip alıyorum ordan kendi okuluma geçiyoruz ki bu yıl seminerimiz biraz yoğun mesela bugün 10.10 gibi kendi okuldaydım 10.30 gibi farklı okula geçtik eğitim vardı ordan geri okuluma geldim 2 gibi hastaneye gittim gelip yemek yaptım bulaşıkti çocuktu derken yeni oturdum ki hemen hemen her gün böyleyiz bir şey olmaz..dokyirkarbda hamilelikte çok hareketsiz kalmayın diyor ha bizim için yorucu oluyor o ayrıKızlar oğlum ilkokul 1 e başladı öğlene kadar kahvaltı hazırlığı toplama ev süpür öğlen çocuğu okula götür okulda kaç saat duracaksa oralarda bekle çünkü alıştırma haftası eve gelemiyoruz öğretmene veriyoruz bizde oralardayız sonra 5 gibi geliyorum yemek yap çamaşır falan kaç saat ayaktayım anlıcanız bişey olmaz inşallah bebeğe deme benim gibi aktif olan var mı
ben isminin isofixli baza oldufunu bilmiyodum ana kucagi alt şeysi diyordumSurda arabanin koltuguna takilan alt aparat gibi bisey. Anakucagini uzerine takip cikartiyorsun, daha pratik ve guvenliymis esime gore. Bencok da farkedecegini sanmiyorum bir de tek basima tasiyabilecegim bir araba olmali. Cok baktik ya neyi gorsek onu begeniyoruz
Arkadaşım şiddetle sodasanı öneriyor sanırım onu alacağım ben deterjan olarakBende 2 gün önce keşfettim ama sevdim şimdi sırada bebe deterjani falan incelemesi var. Merakla bekliyorum.
Benim yürürken oluyor kasik agrimKızlar sizde biraz yürüyünce kasıklarınız ağrıyor mu. Mesela 5 dakika falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?