2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Az kalms cnm ya eylul bitcek zaten ekimde gecsr sonr bekle cock gelsin iyi yapmssn baslamakta bende ayse onerin kitabni aldm hamilelik dogum bebek bakimi tavsye ederm ordada haraket var egzersizler onlarida deniyrm bilgili kitap:)
Aa aklımda olsun kitap canım sağol. Aynen çoğu gitti azı kaldı sağ salim gelsinler bebişler inşallah

Canım ikisi de aynı. İngilizce olanlarda anticeptic healing yazıyor türkçeye çevrilen etiketlerde bebek bakım kremi yazıyor. Kutunun üzerine bakarsan diğer kısımların da ingilizce yazdığını görürsün

canım hayat tarzına, yaşadığın yere göre falan değişiyor aslında. Biz hala karar veremedik en son hiçbişey almıcam
icine sinen bi araba bulursun insallah cnm en kisa zamanda
malesef hepsinin bi eksigi var cnm neyin oncelikliyse ona yogunlas derim o zmn secmesi kolay oluyo

icine sinen bi araba bulursun insallah cnm en kisa zamanda
malesef hepsinin bi eksigi var cnm neyin oncelikliyse ona yogunlas derim o zmn secmesi kolay oluyo
Bana pratik ve hafif olmasi oncelik, esime buyuk tekerlekli ve saglam olmasi ayrica isofixli bazasi olmasi

8:30-18.30 çalışıyorum canım ve gün içinde şirketten dışarı çıkıp dışarda koşturduğum da çok oluyor. Akşam da eve gelip yemek sofra çamaşır bulaşık koşturuyorum. Haftasonları alışveriş ütü temizlik. Allahın izniyle bişey olmaz diye düşünüyorum, bence sürekli yatmaktan iyidir:)

iyiyim çok şükür canım sizler nasılsınız? ağrılarım var bu aralar yorgunluk klasik ama çok şükür
Bendede bunalm basladi cnm ev ustume geliyor sanki hepimizin baslams skntlari zaten bir an once sag salim yavrularımızı kucagmza alrz ins

Kafasını ayaklarını hissedebiliyor musun net olarak. Ben bazen iki yerde birden hareket hissediyorum ama kafa mı ayak mı kol bacak mı hiç anlamıyorum.
Canım neolur bana bebeği hissetmekten bahsetme hala hareket nerdeyse hiç hissedemiyorum ultrasonda soruyorum pozisyonunu zaten çok nadir hissediyorum oda sağımda ayakları varmış işte

Bana pratik ve hafif olmasi oncelik, esime buyuk tekerlekli ve saglam olmasi ayrica isofixli bazasi olmasi
isofixli baza ne ola ki
esim de travelleri cok begeniyodu ama vazgecirdim
onlardan cok biz kullancaz hastanelere gel gitler vs.bize gore hafif olmasi daha cok onemli bence de cnm liteway bu kojuda iyi bence.ama daha hafifi varsa ne ala. ben bulamadim daha dogrusu gonlumce bakamadim zaten bulantilardan disari cikmak istemiyorum malesef pek secme sansim yoktu cnm

Surda arabanin koltuguna takilan alt aparat gibi bisey. Anakucagini uzerine takip cikartiyorsun, daha pratik ve guvenliymis esime gore. Bencok da farkedecegini sanmiyorum bir de tek basima tasiyabilecegim bir araba olmali. Cok baktik ya neyi gorsek onu begeniyoruz

Eklentiler

• images.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar sizde biraz yürüyünce kasıklarınız ağrıyor mu. Mesela 5 dakika falan
evet oluyor bende özellikle sağ kasimgimda ve batma şeklinde oluyor
hicbir şey olmaz canım hamilelikte hareketlilik iyidir..ben de kızımı sabah kreşe bırakıyorum 8.30 gibi onlar da uyum eğitiminde sonra 10a doğru gidip alıyorum ordan kendi okuluma geçiyoruz ki bu yıl seminerimiz biraz yoğun mesela bugün 10.10 gibi kendi okuldaydım 10.30 gibi farklı okula geçtik eğitim vardı ordan geri okuluma geldim 2 gibi hastaneye gittim gelip yemek yaptım bulaşıkti çocuktu derken yeni oturdum ki hemen hemen her gün böyleyiz bir şey olmaz..dokyirkarbda hamilelikte çok hareketsiz kalmayın diyor ha bizim için yorucu oluyor o ayrı

ben isminin isofixli baza oldufunu bilmiyodum ana kucagi alt şeysi diyordum ismi de pek havaliymis cnm onu da aldik biz yaninda verdiler arabamiz yok ama annemlerin arabasi var gidince gotururum dedim
ya evde kullanmam ama cok hantal duruyo
arabada mecbur da evde mecbur degil cnm
bu arada ben bazi arbaalri tasimak soyle dursun suremedim bile cok agirdi ya.ya bazi anneler cok guclu masallah bende guç yok ya da bilemiyorim valla nasil surup kaldiriyorlar cidden bu kadar agir oldugjnu bilmiyodum ben arabalarin

kizlar bana seker testi yapilmicak.yarin aclik sekerime baktircam bakalim.cuma gunu de tokluga baktiricam.
aç aç nasil gidicem bilmiyorum insallah kusmam
aç gelin diyorlarya bi lokma da agzimiza bisey atamayiz.mesela bi tane mandalina yesem olmaz mi sabah bulantima iyi geliyor da
su meyve suyu falan icebiliyormuyuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…