- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.001
Şeker yüklemesinde kan alma aralıklarında mümkünse su bile içme demişti hemşire. İçersende az iç demişti bişey yemek bir yere dursun. Ama seninki farklı olacak sanırım bilemiyorum ama dayanabilirsen yemesen daha iyi olur sanırım kanına bişeyin karışmaması adına. Heleki meyvesuyu gibi şeker içeren şeyler kandaki şekerin ölçümünü yanıltmasın sonrakizlar bana seker testi yapilmicak.yarin aclik sekerime baktircam bakalim.cuma gunu de tokluga baktiricam.
aç aç nasil gidicem bilmiyorum insallah kusmam
aç gelin diyorlarya bi lokma da agzimiza bisey atamayiz.mesela bi tane mandalina yesem olmaz misabah bulantima iyi geliyor da
su meyve suyu falan icebiliyormuyuz ?
benim bulantim kusmalarim bitmedigi icin hap kullaniyorum.ve doktorum sen seker testinin kaldiramazsin dedi sagolsun gerek gormedi bende korkuyordum.açken de kotu oluyorum yarin erkenden gidicem.su icmemek sacma degilmi nasil durcaz ki icmeden.aslinda zaten sudan da tiksiniyorum illa soguk su olcak ama olmadan da olmuyoki agzim kupkuru zehir gibi oluyo.bisey yemem ama su icmemezlik yapamam sanirim.zaten mide ve bukanti ilaclarini aliyorum sabah.sudan bisey olmaz heralde ya tatli degil tuzlu degil sonucta.yarin bi gidip gelseydim valla kazasiz belasiz.ama yemicem mecbur o zmn tutcam kendimi Allah tan yakin saglik ocagi.Şeker yüklemesinde kan alma aralıklarında mümkünse su bile içme demişti hemşire. İçersende az iç demişti bişey yemek bir yere dursun. Ama seninki farklı olacak sanırım bilemiyorum ama dayanabilirsen yemesen daha iyi olur sanırım kanına bişeyin karışmaması adına. Heleki meyvesuyu gibi şeker içeren şeyler kandaki şekerin ölçümünü yanıltmasın sonra
kesinlikle olmaz canım adı üstünde açlık şekeri yani ağzına hicbir şey girmemiş olması lazım yoksa tokluk sonucu verir o da yüksek çıkar şeker var sanılırkizlar bana seker testi yapilmicak.yarin aclik sekerime baktircam bakalim.cuma gunu de tokluga baktiricam.
aç aç nasil gidicem bilmiyorum insallah kusmam
aç gelin diyorlarya bi lokma da agzimiza bisey atamayiz.mesela bi tane mandalina yesem olmaz misabah bulantima iyi geliyor da
su meyve suyu falan icebiliyormuyuz ?
mecbur o zmn katlancam sabretcem cnm su falan icebiliyormuyuz peki ?kesinlikle olmaz canım adı üstünde açlık şekeri yani ağzına hicbir şey girmemiş olması lazım yoksa tokluk sonucu verir o da yüksek çıkar şeker var sanılır
ilaçlarını da içmemelisin canım kan verdikten sonra iç ilaçları onlarda da glikoz olabilir ve kan sonucunu etkilerbenim bulantim kusmalarim bitmedigi icin hap kullaniyorum.ve doktorum sen seker testinin kaldiramazsin dedi sagolsun gerek gormedi bende korkuyordum.açken de kotu oluyorum yarin erkenden gidicem.su icmemek sacma degilmi nasil durcaz ki icmeden.aslinda zaten sudan da tiksiniyorum illa soguk su olcak ama olmadan da olmuyoki agzim kupkuru zehir gibi oluyo.bisey yemem ama su icmemezlik yapamam sanirim.zaten mide ve bukanti ilaclarini aliyorum sabah.sudan bisey olmaz heralde ya tatli degil tuzlu degil sonucta.yarin bi gidip gelseydim valla kazasiz belasiz.ama yemicem mecbur o zmn tutcam kendimi Allah tan yakin saglik ocagi.
ben yarin aclik ertesi gun tokluga baktircam.tokluk icin de kahvaltidan 2 saat sonra gek dedi bana
Aclik icin su icebilirsin cnm seker yuklendikten sonra icilmiyomecbur o zmn katlancam sabretcem cnm su falan icebiliyormuyuz peki ?
benim yarin aclik ertesi gun tokluga bakilcak.bana tokluk icin sabah kahvaltidan 2 saat sonra gel dedi
ay hadi ya off cnm su da icemez miyim pekiilaçlarını da içmemelisin canım kan verdikten sonra iç ilaçları onlarda da glikoz olabilir ve kan sonucunu etkiler
mümkünse içme diyor hemşireler çok çok susamadıysan bir yudum iç.hem sağlık ocağı yakın diyorsun o kadarcık su içmesen bir şey olmaz bebiş için sabırlı olmalısın.biliyorum bulantin çok ama bir gün katlanacaksınmecbur o zmn katlancam sabretcem cnm su falan icebiliyormuyuz peki ?
benim yarin aclik ertesi gun tokluga bakilcak.bana tokluk icin sabah kahvaltidan 2 saat sonra gel dedi
cnm bana yukleme yapilmicak aclik tokluga bakilcak tek.Aclik icin su icebilirsin cnm seker yuklendikten sonra icilmiyo
karışık bitki çayları zararlı olabilir tavsiye edilmiyor onun yerine ıhlamur al demle içay kizlar gozlerim yaniyo usutmesem bari ya offf
ilik su icemiyorum soguk sudan baska icemiyorum e tabi hasta da olurum olmadim ama olcakmisim gibibugun de normal su icmeyi deneyim dedim yok opmuyo tadi sanki acı zehir gibi agzimda igrenc bi tat birakiyo reflümu arttiriyo ben napcam
ya kizlar su yerine meyve caylari var alsam icsem bi zarari olur mu hani kirmizi meyveli caylar kayisi cayi falan
Evet banada mantıksız geldi su olayı ama rahatsız etmeyeceği için farketmezdi zaten içme gereğide hissetmedim :) geçmiş olsun hala bulantı olması zor olsa gerekbenim bulantim kusmalarim bitmedigi icin hap kullaniyorum.ve doktorum sen seker testinin kaldiramazsin dedi sagolsun gerek gormedi bende korkuyordum.açken de kotu oluyorum yarin erkenden gidicem.su icmemek sacma degilmi nasil durcaz ki icmeden.aslinda zaten sudan da tiksiniyorum illa soguk su olcak ama olmadan da olmuyoki agzim kupkuru zehir gibi oluyo.bisey yemem ama su icmemezlik yapamam sanirim.zaten mide ve bukanti ilaclarini aliyorum sabah.sudan bisey olmaz heralde ya tatli degil tuzlu degil sonucta.yarin bi gidip gelseydim valla kazasiz belasiz.ama yemicem mecbur o zmn tutcam kendimi Allah tan yakin saglik ocagi.
ben yarin aclik ertesi gun tokluga baktircam.tokluk icin de kahvaltidan 2 saat sonra gek dedi bana
cnm su icmeyince agzim kupkuru ve zehir gibi oluyor o da bulantimi artiriyor mecbur sabretcem artik.ben disari cikmaya korkuyorum valla o durumdayim.yakin olmasina yakinda insallah sıra olmaz onu dusunuyorum simdiden daha doktora gozukcekmisim ilk saglik ocaginda püf.mümkünse içme diyor hemşireler çok çok susamadıysan bir yudum iç.hem sağlık ocağı yakın diyorsun o kadarcık su içmesen bir şey olmaz bebiş için sabırlı olmalısın.biliyorum bulantin çok ama bir gün katlanacaksın
Yukleme olmasa da aclik kan ayni cnm bizde verdik yuklemeden once verilen ilk kan bana doktorum ve hemsire simdi icebilirsin su demişlerdi aclik testini etkilemiyor. Seninde ayni yani bizlerlecnm bana yukleme yapilmicak aclik tokluga bakilcak tek.
Bitki çayları hamilelikte kasık ağrılarına sebep olduğu için içilmemesi lazım. Doktorum ıhlamuru bile önermiyor. Bal şerbeti tarzı şeyler yapsanız geçmiş olsun. Aç karnına kestane balıda çok faydalı oluyoray kizlar gozlerim yaniyo usutmesem bari ya offf
ilik su icemiyorum soguk sudan baska icemiyorum e tabi hasta da olurum olmadim ama olcakmisim gibibugun de normal su icmeyi deneyim dedim yok opmuyo tadi sanki acı zehir gibi agzimda igrenc bi tat birakiyo reflümu arttiriyo ben napcam
ya kizlar su yerine meyve caylari var alsam icsem bi zarari olur mu hani kirmizi meyveli caylar kayisi cayi falan
onu biliyorum da hani kirmizi meyveli caylar falan oluyorya onlarda dami bitkiler oluyor ki ?karışık bitki çayları zararlı olabilir tavsiye edilmiyor onun yerine ıhlamur al demle iç
yani icebilirmiyim cnm kafam karisti kusura bakma yarin ola hayrola artikYukleme olmasa da aclik kan ayni cnm bizde verdik yuklemeden once verilen ilk kan bana doktorum ve hemsire simdi icebilirsin su demişlerdi aclik testini etkilemiyor. Seninde ayni yani bizlerle
kabizlik icim cok ictim balli suyu cnm aetik tiksinti geldi ondan da nese o zmn doktoruma bi de ben soruyum bakim ne dicek bazikari ihlamur ic diyor bazilari icme diyor anlamadim valla.Bitki çayları hamilelikte kasık ağrılarına sebep olduğu için içilmemesi lazım. Doktorum ıhlamuru bile önermiyor. Bal şerbeti tarzı şeyler yapsanız geçmiş olsun. Aç karnına kestane balıda çok faydalı oluyor
Evet cnm icebilirsin ben ayda bir aldiriyorum hep iciyorum. benim doktorlarimin soyledigi bu yine sen bilirsin sorarsin.yani icebilirmiyim cnm kafam karisti kusura bakma yarin ola hayrola artik
ya beni hic bilgilendirmedi hemsire sagolsun.aç gel dedi de suyu sormak hic aklima gelmedi o da bisey demedi.nese ben yarim bardak kadar icerim o zmnEvet cnm icebilirsin ben ayda bir aldiriyorum hep iciyorum. benim doktorlarimin soyledigi bu yine sen bilirsin sorarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?