- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.301
Cok sagol canim evet erken gorundu bende onun icin bu hafta da kalp atisini duyarim dedim ama olmadi sadrce kese guzel buyunus dedi of ya doktorumu begrnmedim kime gifecegimi bilmiyorumCanm maşallah pek erken görünmüş senn minik darısı kalp atısına
kaç haftalık daha belli değil sat biraz karışık ve bat tarihine uyumlu değil değerler düşük yanı 10 gün sonra gel dedi dr sanırım geç dönlenme umarım öyledir çünkü bundan önce kürtaj olmuştum korkularım çok fazlaAmin gülüm senin ne kadrlık. Bitanem seninde güle güle büyüsün inşallah
Anladım kuzum, Allah esirgesin. Benim de 10 martti az evvel çıktık doktordan, 4 milim keseyi gördü çok şükür haftaya yine kontrol e gideceğim :)Canim sat 7 martti ben 5 nisanda gittim karindan kese gorundu bu gun gittigimde kese cok guzel buyimus dedi kalp atisi duymadim
Iyi canim sevindim insallah haftaya duyarsin kalp atisiniAnladım kuzum, Allah esirgesin. Benim de 10 martti az evvel çıktık doktordan, 4 milim keseyi gördü çok şükür haftaya yine kontrol e gideceğim :)
Adet tarihlerimiz aynı. Göğüs hassaslığı ve halsizlik yorgunluk harici pek belirti yok. Sen ne durumdasın canım kese ve kalp atışı duyuldu muKızlar merhaba bende Aralık’ta Doğum yapacam inş 2 mart son adet tarihimdi bulantılarınız başladı mı sizin
Amin canım inşallah Rabbim herkese nasip etsin inşallah. :)Iyi canim sevindim insallah haftaya duyarsin kalp atisini
Inşallah tutunur kuzum bebişin ya kiyamam sana. Halkında hayırlısı olsunBenim beta 297 olmuş.pazar 138 di. Doktor çok iyi bir yükselme değil düşük olabilir dedi. Lekelenme hala devam ediyor cumartesiden beri.Kahve kahve arada açık pembe. Cuma tekrar gel bakalım beta kaç olmuş dedi. Ultrasonda o zaman bakarız dedi.İlaç başlamak istemiyormuş eğer sağlıksız bir gebelikse tutunmasını istemeyiz zaten dedi. Dua edin bana. İnşAllah tutunur minikim (
gercekten cok zor oluyor coocuk olmasa hıc bır seyı dusunmem oglum daha 4 yasında onun da ılgıye ıhtıyacı var yemek oyundu bunları beklıyor 2 gun aldım sabah aksam mafettı benı kafamı kaldıramadım ama sadece aksam alınca sıkıntı olmuyor
Gerçekten ya öyle olmuşEvet cnm evlat korkuysn oğlun kaç yaşnda maşallah daha benm ilk bu
canm ne güzel moral verdin anlatamam sana yakorkunn ecele faydası tok her türlü yaşayacksn:)
Valla gülüm gönlünü rahat tut.benimki daha fena ya.hamileliğimi öğrenmeden 5 gün önce bana doktor antibiyotik ağrı kesici daha bide kasıklarıma elleriyle iyice bastırdı.neler neler.bende açıkçası 15 gün sonra gel dedi doktor onu bekliyorum.değerlerin kaç tı.Benim
kaç haftalık daha belli değil sat biraz karışık ve bat tarihine uyumlu değil değerler düşük yanı 10 gün sonra gel dedi dr sanırım geç dönlenme umarım öyledir çünkü bundan önce kürtaj olmuştum korkularım çok fazla
Anladım kuzum, Allah esirgesin. Benim de 10 martti az evvel çıktık doktordan, 4 milim keseyi gördü çok şükür haftaya yine kontrol e gideceğim :)
Kuzum inşallah tutunur, sen duanı et, Allah'ım büyük ol dediği olur inşallah.Inşallah tutunur kuzum bebişin ya kiyamam sana. Halkında hayırlısı olsun
Bizimde aynı :) Benimde çok uykum geliyor onun dışında çok bir belirtim olmuyor birde gunun sonunda bel agrim oluyor artikAdet tarihlerimiz aynı. Göğüs hassaslığı ve halsizlik yorgunluk harici pek belirti yok. Sen ne durumdasın canım kese ve kalp atışı duyuldu mu
Bendede arada oluyor ama ben ilaç kullanmayı şindiden düşünmyrm cnm olsu kullanma dr sordn muGerçekten ya öyle olmuşneyse geçecek tabii güzel günlerde olacak midem mm çok yanıyor gaviscon şurup aldım banamısın demiyor. Ben miyim tek böyle acaba midemi delindi
Mşallah cnm iyi yapmşsn benm annemde kardeşimle aramzda 5 yaş yapmştı bence en iyisi şimdi yaramZlgı daha azdr rahat edysndr4 yasında canım rabbım kısmet ederse aralarında 4 yas 10 ay olucak
İlk gebeliği de kullanmıştım biliyorum ordanBendede arada oluyor ama ben ilaç kullanmayı şindiden düşünmyrm cnm olsu kullanma dr sordn mu
Benimde 4 yaşında kızım var aralarında 4 yaş 7 ay falan olacak4 yasında canım rabbım kısmet ederse aralarında 4 yas 10 ay olucak
Aminnn canim amin Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsinCansın❤❤❤
Allah razı olsun canim. Cok şükür gercekten. En kotu gunumuz boyle olsun. Hepimiz saglikla yavrularimiza kavusalim
Bel ağrısıbir kez şiddetli oldu ama uzun sürmedi uzanınca geçti çok şükür. Yarın randevu günüm ama eşim geceden çıkacak il dışında doktorumuz gidebilir miyim bilmiyorumBizimde aynı :) Benimde çok uykum geliyor onun dışında çok bir belirtim olmuyor birde gunun sonunda bel agrim oluyor artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?