2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canm maşallah pek erken görünmüş senn minik darısı kalp atısına
Cok sagol canim evet erken gorundu bende onun icin bu hafta da kalp atisini duyarim dedim ama olmadi sadrce kese guzel buyunus dedi of ya doktorumu begrnmedim kime gifecegimi bilmiyorum

Benim
Amin gülüm senin ne kadrlık. Bitanem seninde güle güle büyüsün inşallah
kaç haftalık daha belli değil sat biraz karışık ve bat tarihine uyumlu değil değerler düşük yanı 10 gün sonra gel dedi dr sanırım geç dönlenme umarım öyledir çünkü bundan önce kürtaj olmuştum korkularım çok fazla

Canim sat 7 martti ben 5 nisanda gittim karindan kese gorundu bu gun gittigimde kese cok guzel buyimus dedi kalp atisi duymadim
Anladım kuzum, Allah esirgesin. Benim de 10 martti az evvel çıktık doktordan, 4 milim keseyi gördü çok şükür haftaya yine kontrol e gideceğim :)

Kızlar merhaba bende Aralık’ta Doğum yapacam inş 2 mart son adet tarihimdi bulantılarınız başladı mı sizin
Adet tarihlerimiz aynı. Göğüs hassaslığı ve halsizlik yorgunluk harici pek belirti yok. Sen ne durumdasın canım kese ve kalp atışı duyuldu mu

Inşallah tutunur kuzum bebişin ya kiyamam sana. Halkında hayırlısı olsun

Canim ben sabah aksam fitil olarak aliyorum. Sersemlik yada bas donmesi yapmiyor sukur. Sende oyle dene istersen.

Evet cnm evlat korkuysn oğlun kaç yaşnda maşallah daha benm ilk bu

canm ne güzel moral verdin anlatamam sana ya korkunn ecele faydası tok her türlü yaşayacksn:)
Gerçekten ya öyle olmuş neyse geçecek tabii güzel günlerde olacak midem mm çok yanıyor gaviscon şurup aldım banamısın demiyor. Ben miyim tek böyle acaba midemi delindi

Valla gülüm gönlünü rahat tut.benimki daha fena ya.hamileliğimi öğrenmeden 5 gün önce bana doktor antibiyotik ağrı kesici daha bide kasıklarıma elleriyle iyice bastırdı.neler neler.bende açıkçası 15 gün sonra gel dedi doktor onu bekliyorum.değerlerin kaç tı.

Adet tarihlerimiz aynı. Göğüs hassaslığı ve halsizlik yorgunluk harici pek belirti yok. Sen ne durumdasın canım kese ve kalp atışı duyuldu mu
Bizimde aynı :) Benimde çok uykum geliyor onun dışında çok bir belirtim olmuyor birde gunun sonunda bel agrim oluyor artik

Gerçekten ya öyle olmuş neyse geçecek tabii güzel günlerde olacak midem mm çok yanıyor gaviscon şurup aldım banamısın demiyor. Ben miyim tek böyle acaba midemi delindi
Bendede arada oluyor ama ben ilaç kullanmayı şindiden düşünmyrm cnm olsu kullanma dr sordn mu

Kızlar bu alttaki hamilelik bilgisini nasıl yaptınız. İlk çocukta buranın daimi üyesiydi mı ve hepsini biliyordum ama unutmuşum

Bizimde aynı :) Benimde çok uykum geliyor onun dışında çok bir belirtim olmuyor birde gunun sonunda bel agrim oluyor artik
Bel ağrısıbir kez şiddetli oldu ama uzun sürmedi uzanınca geçti çok şükür. Yarın randevu günüm ama eşim geceden çıkacak il dışında doktorumuz gidebilir miyim bilmiyorum öğleden sonra da benim okulum var. Kendimi çok dinliyorum çok vesvese yapıyorum ama İnşaAllah yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…