2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

onu biliyorum da hani kirmizi meyveli caylar falan oluyorya onlarda dami bitkiler oluyor ki ?
ihlamurun zarari yok mu kesin alir icerim valla daha iyi hem usutmemi de engeller
bitki çayını doktoruna danış öyle iç canım bilmiyorum..sağlık ocaginda da hamilelerin önceliği var söylersin önce seni alır beklemezsin

Kizlar sizce bu dogru olabilir mi mima'nin normal fiyati heryerde 7 bin ustu malum site guvenilir midir bilmem ama dusunen varsa haber vereyim dedim

Eklentiler

• Screenshot_20180912-172923_Instagram.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 83
bitki çayını doktoruna danış öyle iç canım bilmiyorum..sağlık ocaginda da hamilelerin önceliği var söylersin önce seni alır beklemezsin
cnm kimse hamile falan anlamiyorki
aynen doktora sorucam bakalim ne derse onu yaparim artik.
peki aclik testi icin geceden bisey yememek gerekiyor mu ? yarin icin mi gecerli

Kızlar ben çok aptalca bir şey yaptım aksam 9 du avm de susadım suyu ayakta içmeyeyim derken baya yüksek bi yere oturmaya çalıştım çok zorlanmadım ama bi kaç saniyelik ayaklarımın ucuna durup kendimi yukarı çektim
Eve geldim uzandım hareket ediyor yavrum ama hafif bi ağrım var kasıklarımda inşallah bi şey olmaz

Bende sadece 2 tane bisküvi yemiştim bulantımı bastırsın diye yapmadılar

Canım neolur bana bebeği hissetmekten bahsetme hala hareket nerdeyse hiç hissedemiyorum ultrasonda soruyorum pozisyonunu zaten çok nadir hissediyorum oda sağımda ayakları varmış işte
Yan duruyor deyince hissediyorsun sandım kilon mu fazla ben kıpır kıpır hissediyorum aramızda çok da yok aslında bilemedim ki panik mi yapıyorsun acaba belki de hissediyorsundut ama fark etmiyorsundur olabilir mi?

Hazırlarına güvenme canım. Yapabiliyorsan kendin yap evde. Katkı maddesi gıda boyası oluyor onlarda çok. Ben de tost ekmeğiyle yapılan tostu çok seviyorum ama koruyucu varmış içinde Almamaya karar verdim artık

Yan duruyor deyince hissediyorsun sandım kilon mu fazla ben kıpır kıpır hissediyorum aramızda çok da yok aslında bilemedim ki panik mi yapıyorsun acaba belki de hissediyorsundut ama fark etmiyorsundur olabilir mi?
Kilom 68 canım sıkıntım şu acayip gazım var tam bir hareket hissediyorum bebek diyorum çok kötü gaz çıkıyor çok kuvvetsiz hissediyorum yada çünkü gaz mı bebekmi diyorum hala oğlumda böyle değildim gaz beni bitirdi doktora söyledim kokusuz bir gaz bağırsaklar hep aktif ilaç veriyim dedi dedim ağrım sızım Yok midem rahat içmem yani sıkıntı bağırsaklar su içiyorum gaz oluyor namaz kılmak için abdest alıyorum zor tutuyorum namazda ya anlamadım bu işi

Benim de bir ara öyleydi felaket gazım vardı. İki gece de uyuyamadım sancıdan. Dediğin gibi ne yesem içsem gaz yapıyordu. Aman ağrın sızın olmasın canım ya o en kötüsü. Dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut hep. Parkelere fayanslara çıplak ayak basma sakın. Bebiş iyiyse hareketi çok takma kafana. Yeterki ağrın olmasın geçmiş olsun

Bendede bunalm basladi cnm ev ustume geliyor sanki hepimizin baslams skntlari zaten bir an once sag salim yavrularımızı kucagmza alrz ins
aminn inşallah bunalım yaşamayan mı var işteyim akşama kadar bıktım işten diorum ewde olsam ewden bıktım derdimm kesin:)))

aminn inşallah bunalım yaşamayan mı var işteyim akşama kadar bıktım işten diorum ewde olsam ewden bıktım derdimm kesin:)))
Ay yok ya ev bi başka :) yazın iki ay çalıştım camide öğretici olarak bide saatide çok az yani. Bol bol yatıp dinlenip uyuyorum şimdi. Aralıktan sonra kim bilir ne zaman uyuyacağımda yatacağım böyle keyifli keyifli :)) tabi kızımla yatarım artık orası ayrı

Ben de evden bunaldim. Seminerlere gidiyoruz ama calismak gibi değil tabi.
Evde olunca surekli gozune bir seyler batiyor ev temizligi, yemek falan kendimi kaybettim.

Sağol canım benim şuan iyi inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…