- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.021
cnm su icmeyince agzim kupkuru ve zehir gibi oluyor o da bulantimi artiriyor mecbur sabretcem artik.ben disari cikmaya korkuyorum valla o durumdayim.yakin olmasina yakinda insallah sıra olmaz onu dusunuyorum simdiden daha doktora gozukcekmisim ilk saglik ocaginda püf.
bitki çayını doktoruna danış öyle iç canım bilmiyorum..sağlık ocaginda da hamilelerin önceliği var söylersin önce seni alır beklemezsinonu biliyorum da hani kirmizi meyveli caylar falan oluyorya onlarda dami bitkiler oluyor ki ?
ihlamurun zarari yok mu kesin alir icerim valla daha iyi hem usutmemi de engeller
cnm kimse hamile falan anlamiyorkibitki çayını doktoruna danış öyle iç canım bilmiyorum..sağlık ocaginda da hamilelerin önceliği var söylersin önce seni alır beklemezsin
En az 10 yada 12 saatti galiba yemiyceksincnm kimse hamile falan anlamiyorki
aynen doktora sorucam bakalim ne derse onu yaparim artik.
peki aclik testi icin geceden bisey yememek gerekiyor mu ? yarin icin mi gecerli
Hmmmm doğru aslında hiç o yönden düşünmemiştimcanım o daha yasalaşmadı yasa tasarısı olarak duruyor hala ama bence iyi olmaz ücretsiz olursa çünkü özel hastane para almak için önüne geleni sezaryen yapar bu da fazlaca olan sezaryen sayısını arttırır
Bende sadece 2 tane bisküvi yemiştim bulantımı bastırsın diye yapmadılarkizlar bana seker testi yapilmicak.yarin aclik sekerime baktircam bakalim.cuma gunu de tokluga baktiricam.
aç aç nasil gidicem bilmiyorum insallah kusmam
aç gelin diyorlarya bi lokma da agzimiza bisey atamayiz.mesela bi tane mandalina yesem olmaz misabah bulantima iyi geliyor da
su meyve suyu falan icebiliyormuyuz ?
Yan duruyor deyince hissediyorsun sandımCanım neolur bana bebeği hissetmekten bahsetme hala hareket nerdeyse hiç hissedemiyorum ultrasonda soruyorum pozisyonunu zaten çok nadir hissediyorum oda sağımda ayakları varmış işte
Hazırlarına güvenme canım. Yapabiliyorsan kendin yap evde. Katkı maddesi gıda boyası oluyor onlarda çok. Ben de tost ekmeğiyle yapılan tostu çok seviyorum ama koruyucu varmış içinde Almamaya karar verdim artıkay kizlar gozlerim yaniyo usutmesem bari ya offf
ilik su icemiyorum soguk sudan baska icemiyorum e tabi hasta da olurum olmadim ama olcakmisim gibibugun de normal su icmeyi deneyim dedim yok opmuyo tadi sanki acı zehir gibi agzimda igrenc bi tat birakiyo reflümu arttiriyo ben napcam
ya kizlar su yerine meyve caylari var alsam icsem bi zarari olur mu hani kirmizi meyveli caylar kayisi cayi falan
Kilom 68 canım sıkıntım şu acayip gazım var tam bir hareket hissediyorum bebek diyorum çok kötü gaz çıkıyor çok kuvvetsiz hissediyorum yada çünkü gaz mı bebekmi diyorum hala oğlumda böyle değildim gaz beni bitirdi doktora söyledim kokusuz bir gaz bağırsaklar hep aktif ilaç veriyim dedi dedim ağrım sızım Yok midem rahat içmem yani sıkıntı bağırsaklar su içiyorum gaz oluyor namaz kılmak için abdest alıyorum zor tutuyorum namazda ya anlamadım bu işiYan duruyor deyince hissediyorsun sandımkilon mu fazla ben kıpır kıpır hissediyorum aramızda çok da yok aslında bilemedim ki panik mi yapıyorsun acaba belki de hissediyorsundut ama fark etmiyorsundur olabilir mi?
Benim de bir ara öyleydi felaket gazım vardı. İki gece de uyuyamadım sancıdan. Dediğin gibi ne yesem içsem gaz yapıyordu. Aman ağrın sızın olmasın canım ya o en kötüsü. Dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut hep. Parkelere fayanslara çıplak ayak basma sakın. Bebiş iyiyse hareketi çok takma kafana. Yeterki ağrın olmasın geçmiş olsunKilom 68 canım sıkıntım şu acayip gazım var tam bir hareket hissediyorum bebek diyorum çok kötü gaz çıkıyor çok kuvvetsiz hissediyorum yada çünkü gaz mı bebekmi diyorum hala oğlumda böyle değildim gaz beni bitirdi doktora söyledim kokusuz bir gaz bağırsaklar hep aktif ilaç veriyim dedi dedim ağrım sızım Yok midem rahat içmem yani sıkıntı bağırsaklar su içiyorum gaz oluyor namaz kılmak için abdest alıyorum zor tutuyorum namazda ya anlamadım bu işi
aminn inşallah bunalım yaşamayan mı var işteyim akşama kadar bıktım işten diorum ewde olsam ewden bıktım derdimm kesin:)))Bendede bunalm basladi cnm ev ustume geliyor sanki hepimizin baslams skntlari zaten bir an once sag salim yavrularımızı kucagmza alrz ins
Ay yok ya ev bi başka :) yazın iki ay çalıştım camide öğretici olarak bide saatide çok az yani. Bol bol yatıp dinlenip uyuyorum şimdi. Aralıktan sonra kim bilir ne zaman uyuyacağımda yatacağım böyle keyifli keyifli :)) tabi kızımla yatarım artık orası ayrıaminn inşallah bunalım yaşamayan mı var işteyim akşama kadar bıktım işten diorum ewde olsam ewden bıktım derdimm kesin:)))
Sağol canım benim şuan iyi inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızBenim de bir ara öyleydi felaket gazım vardı. İki gece de uyuyamadım sancıdan. Dediğin gibi ne yesem içsem gaz yapıyordu. Aman ağrın sızın olmasın canım ya o en kötüsü. Dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut hep. Parkelere fayanslara çıplak ayak basma sakın. Bebiş iyiyse hareketi çok takma kafana. Yeterki ağrın olmasın geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?