2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
çalışmak çok zor bnde zorlanıorum evde olmak istiorum sabahın köründe çıkıp akşamın köründe evde oluyorum çok zor

amin canım ya ama benmki pek geçecek bişey değil. Aksine bebek büyüdükçe baskı artacak ve daha çok şişecek böbreğim. Tek tedavisi var dedi doktor doğum yapmak :) doğumdan sonra geçecekmiş.
Nasılmış peki büyüme devam ediyomuymuş? Canım ayağını belini sıcak tut üşütmen hiç iyi değil bu rahatsızlık için birde sussuz kalman, sabret bakalım ne kaldıki şunun surasında doğuma Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Reactions: 114
Ben de evden bunaldim. Seminerlere gidiyoruz ama calismak gibi değil tabi.
Evde olunca surekli gozune bir seyler batiyor ev temizligi, yemek falan kendimi kaybettim.
bende evde işi bitmeyip sıkılanlardanım.çalışıyor olmak en güzeli.ayda bir gün kontrol için izin alıyorum patronda onu vermek istemiyor, adama kanun numarası bendiyle konuşuyorum yine de anlamıyor.bugünde diyorki yarın saatlik kullanırsan yıllık izinlerini kullandırırım, tam gün gidersen yıllık izinlerini kullandırmam bende dedimki doğuma kadar kullandırmaya bilirsiniz, doğum sonrasına hakkım saklı kalır sıkıntı yok, ses çıkarmadı.inadımdan kasım başına kadar çalışcam

Ben hiç normal düşünmedim kızımda sezeryan oldum o yüzden gece hastanede yanımda annem kaldı 1 kere bile uyandırmadım wc yi kendim hallettim sürekli kalkıp kızımı alıp emzirdim.. ertesi gün hastaneden çıkıp eve gittik o dönem evim asansörlü değildi 3 katı rahatlıkla çıktım eve geldik normal hayatımı yaşadım.. kimin nasıl içine siniyosa öyle yapsın sezeryandan asla korkmayın.. safra kesesi ameliyatı oldum sonrasında dedimki sezeryana kurban oluyum yani safra kesesinde o kadar acı çektim

114 8403BHC kızlar bebek bezleriniz geldi mi defactodan siparislerimden kontrol ettıgımde hala teslimata hazır dıyor kargo takıpte vermemş
114 8403BHC merhaba sizin mesajınızdan görüp bnde sipariş verdim şimdi defactodan bi yalnışlık yok değil mi o fiyat doğru yani siz teslim aldınız mı çok iyi indirim

Molfixs 1 kere alma hatasında bulundum bimin bezi bile molfixten daha güzel bence.. sonra asla primadan vazgeçmedim bu doğacak kızımada 6 paket aldım indirimdeyken numaralara görw

114 8403BHC merhaba sizin mesajınızdan görüp bnde sipariş verdim şimdi defactodan bi yalnışlık yok değil mi o fiyat doğru yani siz teslim aldınız mı çok iyi indirim
cnm defacto güvenilir bir site, henüz gelmedi ama gelmez diye hiç korku oluşmadı içimde.
fiyat çok uygun ama devamında da bu uygunlukta bulabilecek miyiz bakalım ?

cnm defacto güvenilir bir site, henüz gelmedi ama gelmez diye hiç korku oluşmadı içimde.
fiyat çok uygun ama devamında da bu uygunlukta bulabilecek miyiz bakalım ?
ne zaman sipariş verdiniz fiyat uygun evet ben almıştım geçen hafta 1 numara o yüzden yakınımda hamile tanıdığım var ona söyledim alsın die bana 2 ve 3 numara lazım olacaktı onunda kampanyası yok malesef 126 lı paket aldım ben yeter dediler keşke almasaydım

Şimdilik büyümüyor canım. Ama bebek biraz daha büyüyüp baskı artınca ne olur bilmiyorum.

Nıvea nın ürünleri ben kendim için kullanıyorum çok memlunum bebişde güle güle kullansın inşallah

Salı günü aldım diye hatırlıyorum canım, 2 ve 3 numarada vardı indirimde bitti sanırım onlar.ben her numaradan alsam mı dedim ama ya bebeğimin teni beğenmezse pişik yaparsa diye almadım.yenidoğan 126 lıyı mı aldın cnm onu tek kaça almıştın?

Molfixs 1 kere alma hatasında bulundum bimin bezi bile molfixten daha güzel bence.. sonra asla primadan vazgeçmedim bu doğacak kızımada 6 paket aldım indirimdeyken numaralara görw
Denemediğim bez kalmamıştı kızlarımda yinede en güzel sızdırnayan molfixsti nasıl memnun olmayan çıkıyor hayret ediyorumbelkide bebekten bebeğe fark vardır kiminin teni daha incedir daha hassastır bilemiyorum çok teşekkürler cvp için

Kızlar sağ kaburgası çıban cıkmıs gibi acıyan var mı benm bir haftadır cok acımaya basladı sorduklarım bebek ayağını dayıodur diyor ama bebek suan düz durmuyor mu ya da sürekli mi ayağı orda anlamadım

Güle güle kullan canım evet biyoloji öğretmenide biz araştırma yaptığımız dönemde en kaliteli en minimum kimyasal kullanılan ürünler Nivea ile dove demişti bize bu ikisinin ürünlerini kullanmamızı önermişt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…