- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.041
çalışmak çok zor bnde zorlanıorum evde olmak istiorum sabahın köründe çıkıp akşamın köründe evde oluyorum çok zorAy yok ya ev bi başka :) yazın iki ay çalıştım camide öğretici olarak bide saatide çok az yani. Bol bol yatıp dinlenip uyuyorum şimdi. Aralıktan sonra kim bilir ne zaman uyuyacağımda yatacağım böyle keyifli keyifli :)) tabi kızımla yatarım artık orası ayrı
Nasılmış peki büyüme devam ediyomuymuş? Canım ayağını belini sıcak tut üşütmen hiç iyi değil bu rahatsızlık için birde sussuz kalman, sabret bakalım ne kaldıki şunun surasında doğumaamin canım ya ama benmki pek geçecek bişey değil. Aksine bebek büyüdükçe baskı artacak ve daha çok şişecek böbreğim. Tek tedavisi var dedi doktor doğum yapmak :) doğumdan sonra geçecekmiş.
Zaten ilk sefer ki banyoları okadar kısa sürüyor ki 2 dk filan:) ben kuvet almıştım kalabalık oluyo diye attım bu kızımda almıcam pekte gerekli bişey değilmişKöpük ve havlular ıslak kaldığı için bebek üşür dediler bana. Mantıklı geldi ben file alacağım o yüzden
bende evde işi bitmeyip sıkılanlardanım.çalışıyor olmak en güzeli.ayda bir gün kontrol için izin alıyorum patronda onu vermek istemiyor, adama kanun numarası bendiyle konuşuyorum yine de anlamıyor.bugünde diyorki yarın saatlik kullanırsan yıllık izinlerini kullandırırım, tam gün gidersen yıllık izinlerini kullandırmam bende dedimki doğuma kadar kullandırmaya bilirsiniz, doğum sonrasına hakkım saklı kalır sıkıntı yok, ses çıkarmadı.inadımdan kasım başına kadar çalışcamBen de evden bunaldim. Seminerlere gidiyoruz ama calismak gibi değil tabi.
Evde olunca surekli gozune bir seyler batiyor ev temizligi, yemek falan kendimi kaybettim.
Ben hiç normal düşünmedim kızımda sezeryan oldum o yüzden gece hastanede yanımda annem kaldı 1 kere bile uyandırmadım wc yi kendim hallettim sürekli kalkıp kızımı alıp emzirdim.. ertesi gün hastaneden çıkıp eve gittik o dönem evim asansörlü değildi 3 katı rahatlıkla çıktım eve geldik normal hayatımı yaşadım.. kimin nasıl içine siniyosa öyle yapsın sezeryandan asla korkmayın.. safra kesesi ameliyatı oldum sonrasında dedimki sezeryana kurban oluyum yani safra kesesinde o kadar acı çektimDoğum yönteminin halk arasında çok abartıldığını düşünüyorum. Gelip bana diyorlar ki mutlaka normal yapmalısın sakın sezeryan yapma. Sinir oluyorum. Herkesin anatomisi farklıdır psikolojisi farklıdır ağrı acı eşiği farklıdır. Kimi normal doğumu çok rahat geçirir kimi sezeryanı. Benim bir arkadaşım çok kısa sürede kolayca normal doğum yaptı ama normal doğuma bağlı basur oldu. Daha sonra vajinal dikişleri enfeksiyon kaptı. Böyle olacağını bilseydim kesinlikle sezeryan yapardım diyor. Sezeryan yapıp 2.gün ayağa kalkan arkadaşlarım da var. İlla ki her doğumun kendine göre zorlukları var o yüzden “normal olan doğum zaten vajinal doğum” gibi söylemleri çok yanlış buluyorum. Ben mesela başlarda hep normal doğum istiyordum ama tüp bebek olduğu için doktorum sezeryanın bebekler için daha risksiz olduğunu söyledi ve ben riske atmak istemiyorum. Ayrıca gebeliğimde çok ağrı çektim. Böbrek ağrısı geldiğinde beni süründürüyor. Ve bu ağrının doğum ağrısıyla bir olduğunu söylüyorlar. Gebeliğimde bu kadar ağrı çekmişken doğumu bari sancısız yapmak istiyorum. Allah izin verirse epidural sezeryanla doğum yapacağım. Kimsenin de buna laf etmesine müsaade etmeyeceğim. Annem de dahil çevremdekilere söyledim bana normal doğum yap derseniz sizi kırarım dedim :) İnşallah hepimiz sorunsuz ve sağlıklı, en az ağrı sızıyla doğumlar yaparız.
Benim geçen haftalarda sağ gögsümden bildiğin süt iyice akmış şok oldum gögüs ucum bembeyazdıŞeffaf benimki su gibi aynı. Ben de elllemiyorum hiç
Molfixs 1 kere alma hatasında bulundum bimin bezi bile molfixten daha güzel bence.. sonra asla primadan vazgeçmedim bu doğacak kızımada 6 paket aldım indirimdeyken numaralara görwEki Görüntüle 2188118 Eki Görüntüle 2188119 sleepy marka bez hediye geldi daha önce hiç kullanmadm iki yaşa kadar kullanan oldumu pişik olsun istemiyorum doğar doğmaz??? Ben yine indirimli molfixs görünce dayanamadım aldım
cnm defacto güvenilir bir site, henüz gelmedi ama gelmez diye hiç korku oluşmadı içimde.
ne zaman sipariş verdiniz fiyat uygun evet ben almıştım geçen hafta 1 numara o yüzden yakınımda hamile tanıdığım var ona söyledim alsın die bana 2 ve 3 numara lazım olacaktı onunda kampanyası yok malesef 126 lı paket aldım ben yeter dediler keşke almasaydımcnm defacto güvenilir bir site, henüz gelmedi ama gelmez diye hiç korku oluşmadı içimde.
fiyat çok uygun ama devamında da bu uygunlukta bulabilecek miyiz bakalım?
Şimdilik büyümüyor canım. Ama bebek biraz daha büyüyüp baskı artınca ne olur bilmiyorum.Nasılmış peki büyüme devam ediyomuymuş? Canım ayağını belini sıcak tut üşütmen hiç iyi değil bu rahatsızlık için birde sussuz kalman, sabret bakalım ne kaldıki şunun surasında doğumaAllah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Nıvea nın ürünleri ben kendim için kullanıyorum çok memlunum bebişde güle güle kullansın inşallahBenim kardeşim Nivea’da çalışıyor. Kızıma böyle bir kutu hazırlamış dayısınivea almayı hiç düşünmemiştim ama tamamen katkısız sıfır kimyasal olduğunu falan söyledi kardeşim. Kullanıcam bakalım memnun kalacak mıyız
Eki Görüntüle 2188727
Salı günü aldım diye hatırlıyorum canım, 2 ve 3 numarada vardı indirimde bitti sanırım onlar.ben her numaradan alsam mı dedim ama ya bebeğimin teni beğenmezse pişik yaparsa diye almadım.yenidoğan 126 lıyı mı aldın cnm onu tek kaça almıştın?ne zaman sipariş verdiniz fiyat uygun evet ben almıştım geçen hafta 1 numara o yüzden yakınımda hamile tanıdığım var ona söyledim alsın die bana 2 ve 3 numara lazım olacaktı onunda kampanyası yok malesef 126 lı paket aldım ben yeter dediler keşke almasaydım
Denemediğim bez kalmamıştı kızlarımda yinede en güzel sızdırnayan molfixsti nasıl memnun olmayan çıkıyor hayret ediyorumMolfixs 1 kere alma hatasında bulundum bimin bezi bile molfixten daha güzel bence.. sonra asla primadan vazgeçmedim bu doğacak kızımada 6 paket aldım indirimdeyken numaralara görw
Sancıdan başka bir şey olmaz heralde Allah dayanma gücü versin canım en az acıyla geçsin bitsin bu günler sağlıkla gelsin bebişinnŞimdilik büyümüyor canım. Ama bebek biraz daha büyüyüp baskı artınca ne olur bilmiyorum.
Güle güle kullan canım evet biyoloji öğretmenide biz araştırma yaptığımız dönemde en kaliteli en minimum kimyasal kullanılan ürünler Nivea ile dove demişti bize bu ikisinin ürünlerini kullanmamızı önermiştBenim kardeşim Nivea’da çalışıyor. Kızıma böyle bir kutu hazırlamış dayısınivea almayı hiç düşünmemiştim ama tamamen katkısız sıfır kimyasal olduğunu falan söyledi kardeşim. Kullanıcam bakalım memnun kalacak mıyız
Eki Görüntüle 2188727
Zaten ilk sefer ki banyoları okadar kısa sürüyor ki 2 dk filan:) ben kuvet almıştım kalabalık oluyo diye attım bu kızımda almıcam pekte gerekli bişey değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?