2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım geçmiş olsun..Gözle görülen bir çıban yoksa ortada bebegin eli,a yağı başıdır başka bir şey değil heralde,tekrar geçmiş olsun...

Bende cok kaburga ağrısı cektim ki ara ara hala cekıyorum. Bikaç farklı doktora sordum kimi bebegın kafası orda baskı yapıyodur dedi kendı doktorum da yatarken bacaklarını kendıne doğru cekip yatıyosan ondan baskı oluyodur yastıgını yukselt de yat dedi ama bence de bebegın kafası baskı yapıyo arkaya doğru yaslanınca ağrım olmuyodu

114 8403BHC merhaba sizin mesajınızdan görüp bnde sipariş verdim şimdi defactodan bi yalnışlık yok değil mi o fiyat doğru yani siz teslim aldınız mı çok iyi indirim
D Duygu1701 in ürünü kargoya verilmiş. Eşimde dün mağazayı aradı paketlenmiş verilecekti. 95 tl ye aldık biz iki paketi şuan 103 lira olmuş.

Oğluma hamileyken acırdı özellikle oturunca yatınca geçerdi bebeğin pozisyonu ile alakalı bence korkma

Canım geçmiş olsun..Gözle görülen bir çıban yoksa ortada bebegin eli,a yağı başıdır başka bir şey değil heralde,tekrar geçmiş olsun...
Gözle görülür hiçbişey yok canım msjın için tşkler saolasın ya inş gecer acı

Arada geciyor cok eğilip büküldüğümde artıyor oturma şeklime görede artıor dün gece uyuyamadım acıdan

Oğluma hamileyken acırdı özellikle oturunca yatınca geçerdi bebeğin pozisyonu ile alakalı bence korkma

Teşekkürler korkmuyorum da bazen hareketimi cok kısıtlıyor kaldı üç ay Allah kolaylık versin hepimize onlar sağlıklı olsunda

D Duygu1701 in ürünü kargoya verilmiş. Eşimde dün mağazayı aradı paketlenmiş verilecekti. 95 tl ye aldık biz iki paketi şuan 103 lira olmuş.
ayy bn kendime alamadım başkasına aldım cok pısmanım cıdden almadıgıma sımdı 103 e aldım ama suan da sıte de bez yokkkk kaldırmıslar bnmkı de teslımata hazır yazıyor şans kısmet değilmiş

Evet 103 lira olmuş baktım bende :)
Ben hiç göremiyorum bez sayfası açılmıyor :) aldın sen bakma diyor sayfa bana
bonuscartlılara %10 indirim vardı bana 80 e geldi bez :)kargo ödediniz dimi kızlar sizde?
100 tl üstüne kargo ücretsiz ama bez oldugu için kargo alıyor.

ben onu tek 89a almıştım cnm indirim de ama bu indirimler cok ıyıydı 2-3 bulsaydım alırdım ama yoktu bıdha 1 de almak mantıksız geldı kalırsa dıe

kızlar bu zamana kadar beyaz mobilya 60-120 beşik alacağım diye düşünürken dün okuduğum yazılar, arkadaşlardan duyduklarım görüntüsünü hiç beğenmediğim oyun parklarına yönelmeme neden oldu.onlarında enleri hep 70, 70 de bizim odamızda sıkıntı yaratır çok darlaştırır.60-120, 60-110 tavsiye edebileceğiniz bembeyaz ya da beyazlı oyun parkı var mı bildiğiniz?tavsiye edebileceğiniz marka?

Herkes baska birşey tavsiye ediyor walla. Ben dalin aldım1 kg. sabun tozu şeklinde. Ama bakalım ilerisi için fikrim yok deneyerek karar veririm.
Açıkçası bende ilk aylar için kullanacağım sonra kullanmayı düşünmüyorum. Ekstra durulatmayı düşünüyorum. Zaten makinanın baby programında yeterli şekilde ısı ver suyla yıkanacağı için bebek için yeterli bence.

Çişi emmedi çocugun poposu ön kısım filan hep nemli damla damla duruyordu:) tabikide herkeste farkli olabilir

Geçende girilmiyordu bez sayfasına web sayfasıyla ilgili bişey bence biraz zaman geçsin tekrar deneyin güncellemeleri falan olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…