- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.061
canım benimki dün kargoya verildi, bugünde gelmez sanırım daha.
Evet 103 lira olmuş baktım bende :)114 kızlar banada mesaj geldi kargoya verilmiş muhtemelen yarın gelir ve fiyatlar artmıs gördünüz mü iyiki almışz:)
Canım geçmiş olsun..Gözle görülen bir çıban yoksa ortada bebegin eli,a yağı başıdır başka bir şey değil heralde,tekrar geçmiş olsun...Kızlar sağ kaburgası çıban cıkmıs gibi acıyan var mı benm bir haftadır cok acımaya basladı sorduklarım bebek ayağını dayıodur diyor ama bebek suan düz durmuyor mu ya da sürekli mi ayağı orda anlamadım
Kızlar sağ kaburgası çıban cıkmıs gibi acıyan var mı benm bir haftadır cok acımaya basladı sorduklarım bebek ayağını dayıodur diyor ama bebek suan düz durmuyor mu ya da sürekli mi ayağı orda anlamadım
D Duygu1701 in ürünü kargoya verilmiş. Eşimde dün mağazayı aradı paketlenmiş verilecekti. 95 tl ye aldık biz iki paketi şuan 103 lira olmuş.
Oğluma hamileyken acırdı özellikle oturunca yatınca geçerdi bebeğin pozisyonu ile alakalı bence korkmaKızlar sağ kaburgası çıban cıkmıs gibi acıyan var mı benm bir haftadır cok acımaya basladı sorduklarım bebek ayağını dayıodur diyor ama bebek suan düz durmuyor mu ya da sürekli mi ayağı orda anlamadım
Gözle görülür hiçbişey yok canım msjın için tşkler saolasın ya inş gecer acıCanım geçmiş olsun..Gözle görülen bir çıban yoksa ortada bebegin eli,a yağı başıdır başka bir şey değil heralde,tekrar geçmiş olsun...
Bende cok kaburga ağrısı cektim ki ara ara hala cekıyorum. Bikaç farklı doktora sordum kimi bebegın kafası orda baskı yapıyodur dedi kendı doktorum da yatarken bacaklarını kendıne doğru cekip yatıyosan ondan baskı oluyodur yastıgını yukselt de yat dedi ama bence de bebegın kafası baskı yapıyo arkaya doğru yaslanınca ağrım olmuyodu
Oğluma hamileyken acırdı özellikle oturunca yatınca geçerdi bebeğin pozisyonu ile alakalı bence korkma
ben görmedim cnm114 kızlar banada mesaj geldi kargoya verilmiş muhtemelen yarın gelir ve fiyatlar artmıs gördünüz mü iyiki almışz:)
Herkes baska birşey tavsiye ediyor walla. Ben dalin aldım1 kg. sabun tozu şeklinde. Ama bakalım ilerisi için fikrim yok deneyerek karar veririm.Arkadaşım şiddetle sodasanı öneriyor sanırım onu alacağım ben deterjan olarak
Birumuttur yasamak D Duygu1701 eşimle görüştüm şimdi bizimkide kargodaymış :) sağlıklı günlerde kullanalım inş
ayy bn kendime alamadım başkasına aldım cok pısmanım cıdden almadıgıma sımdı 103 e aldım ama suan da sıte de bez yokkkk kaldırmıslar bnmkı de teslımata hazır yazıyor şans kısmet değilmiş
Ben hiç göremiyorum bez sayfası açılmıyor :) aldın sen bakma diyor sayfa banaEvet 103 lira olmuş baktım bende :)
ben onu tek 89a almıştım cnm indirim de ama bu indirimler cok ıyıydı 2-3 bulsaydım alırdım ama yoktu bıdha 1 de almak mantıksız geldı kalırsa dıeSalı günü aldım diye hatırlıyorum canım, 2 ve 3 numarada vardı indirimde bitti sanırım onlar.ben her numaradan alsam mı dedim ama ya bebeğimin teni beğenmezse pişik yaparsa diye almadım.yenidoğan 126 lıyı mı aldın cnm onu tek kaça almıştın?
Açıkçası bende ilk aylar için kullanacağım sonra kullanmayı düşünmüyorum. Ekstra durulatmayı düşünüyorum. Zaten makinanın baby programında yeterli şekilde ısı ver suyla yıkanacağı için bebek için yeterli bence.Herkes baska birşey tavsiye ediyor walla. Ben dalin aldım1 kg. sabun tozu şeklinde. Ama bakalım ilerisi için fikrim yok deneyerek karar veririm.
Duşa kabine otururum kucağıma alır yıkarım:)zaten minnacık vücudu var 2 dkda yıkanıyorlarNasıl yıkayacaksın peki?
Çişi emmedi çocugun poposu ön kısım filan hep nemli damla damla duruyordu:) tabikide herkeste farkli olabilirDenemediğim bez kalmamıştı kızlarımda yinede en güzel sızdırnayan molfixsti nasıl memnun olmayan çıkıyor hayret ediyorumbelkide bebekten bebeğe fark vardır kiminin teni daha incedir daha hassastır bilemiyorum çok teşekkürler cvp için
Geçende girilmiyordu bez sayfasına web sayfasıyla ilgili bişey bence biraz zaman geçsin tekrar deneyin güncellemeleri falan olabılırayy bn kendime alamadım başkasına aldım cok pısmanım cıdden almadıgıma sımdı 103 e aldım ama suan da sıte de bez yokkkk kaldırmıslar bnmkı de teslımata hazır yazıyor şans kısmet değilmiş
şuan sayfa açılmıo bana 2 ve 3 no lazım oda yok stok bitmiş malesef keşke erken okumuş olsaydım şansızlığım tuttu ne yazıkkiGeçende girilmiyordu bez sayfasına web sayfasıyla ilgili bişey bence biraz zaman geçsin tekrar deneyin güncellemeleri falan olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?