2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Bu tarz tekerlekli beşikler var canın 60-120 bende bunlardan dusunuyorum

Doğum için düşündüğüm hastaneye gidip bugün fiyat aldım. Geçen ay telefon ile aldığım fiyat tabi ki artmış 500tl yükselmiş fiyatlar

Biz gebeliğin başında doğum paket olarak almıştık iyiki öyle yapmışız. Geçenlerde biri sorarken duydum 300 tl artmış fiyatı

neden memnun olmamışlar mobilya beşikten anlamadım her tarafı naylon park yatak daha mi iyi sanki ben kendi evimde mobilya beşik kullandım annemde park yatak ama park yatağı hiç sevmedim haşır huşur naylon hep ..kızım 3.5 yaşına kadar 60a 120 mobilya beşikte yattı çok memnun kaldım şimdi de kısmetse kardeşinde kullanacağız sapasağlam duruyor

yüreğime su serptin ya :) bende oyun parkalrını bir türlü sevemedim, mobilyalarda 6 aydan sonra yatakta ayağa kalkıp atlama girişimlerinde bulunabiliyormuş.bu da beni çok korkuttu dünden beri arayışa girdim bembeyaz oyun parkı bulabilir miyim diye
modelini atarmısın cnm kademe var mı içinde ?

canım su an beşiğim kurulu değil doğuma yakın kuracağım ama normal bir besikti markalı ya da modelli değildi..ama ikea nin kademeli olanları güzel diyor bir çok kişi ona bakabilirsin yani bebek büyüdükçe kademeyi alta alırsın düşme tehlikesi olmaz ve bembeyaz da var ikeada

Benimki dondu mesela, ayaklari orda oldugu icin aciyor zaman zaman ama baski gibi. Ondandir diye dusunuyorum yani.

Kızlar özel bölge temizliği için kuaföre gidiyorsunuz di mi hala?
Ben kendim hallediyorum hala ama zor yani gorunmuyor. Aynayla falan artik.

Anladım cnm çok sağol marka çok önemli değil kullanışlı olsun yeter :)

ruhum_mavi ben de bugün gittim kadın yoğundu geri geldim nette bakınca bazı doktorlar önermemiş hastalarına, öyle olunca acaba oluştu kafamda. İki ablam da hep ağda yaptırdılar son ay dahil onlar da rahat ol git dediler.
@Koalina kendim cesaretim yok kuzum çekmeye, jilet de hiç kullanmadım özel bölgemde, o da kolay ama 3 güne yine çıkar

Eki Görüntüle 2188900 Eki Görüntüle 2188900

Bu instagram hesabinda inceleme yapilmis yine. Ben baby&me almıştım içim rahatladi biraz. Baska deterjanlari da incelemeye devam ediyor bakin isterseniz.
ben dalan roxy aldım ama onu beyazlarda kullanmayı düşünüyorum. Çıtçıtlı bodylerinde, beyaz şapka eldivenler, beyaz penye battaniyelerde falan yani. Onun dışında kalan renklilere baby&me sıvı deterjan kullanıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…