- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.081
kızlar bu zamana kadar beyaz mobilya 60-120 beşik alacağım diye düşünürken dün okuduğum yazılar, arkadaşlardan duyduklarım görüntüsünü hiç beğenmediğim oyun parklarına yönelmeme neden oldu.onlarında enleri hep 70, 70 de bizim odamızda sıkıntı yaratır çok darlaştırır.60-120, 60-110 tavsiye edebileceğiniz bembeyaz ya da beyazlı oyun parkı var mı bildiğiniz?tavsiye edebileceğiniz marka?
Benimkide en son 2500 tl idi bakalım bakalım şimdi ne oldu ctesi sorarım artıkDoğum için düşündüğüm hastaneye gidip bugün fiyat aldım. Geçen ay telefon ile aldığım fiyat tabi ki artmış500tl yükselmiş fiyatlar
neden memnun olmamışlar mobilya beşikten anlamadım her tarafı naylon park yatak daha mi iyi sanki ben kendi evimde mobilya beşik kullandım annemde park yatak ama park yatağı hiç sevmedim haşır huşur naylon hep ..kızım 3.5 yaşına kadar 60a 120 mobilya beşikte yattı çok memnun kaldım şimdi de kısmetse kardeşinde kullanacağız sapasağlam duruyorkızlar bu zamana kadar beyaz mobilya 60-120 beşik alacağım diye düşünürken dün okuduğum yazılar, arkadaşlardan duyduklarım görüntüsünü hiç beğenmediğim oyun parklarına yönelmeme neden oldu.onlarında enleri hep 70, 70 de bizim odamızda sıkıntı yaratır çok darlaştırır.60-120, 60-110 tavsiye edebileceğiniz bembeyaz ya da beyazlı oyun parkı var mı bildiğiniz?tavsiye edebileceğiniz marka?
yüreğime su serptin ya :) bende oyun parkalrını bir türlü sevemedim, mobilyalarda 6 aydan sonra yatakta ayağa kalkıp atlama girişimlerinde bulunabiliyormuş.bu da beni çok korkuttu dünden beri arayışa girdim bembeyaz oyun parkı bulabilir miyim diyeneden memnun olmamışlar mobilya beşikten anlamadım her tarafı naylon park yatak daha mi iyi sanki ben kendi evimde mobilya beşik kullandım annemde park yatak ama park yatağı hiç sevmedim haşır huşur naylon hep ..kızım 3.5 yaşına kadar 60a 120 mobilya beşikte yattı çok memnun kaldım şimdi de kısmetse kardeşinde kullanacağız sapasağlam duruyor
bu nerde hangi marka canımm?Eki Görüntüle 2188811
Bu tarz tekerlekli beşikler var canın 60-120 bende bunlardan dusunuyorum
Bunun gibi beşik bende dusunuyorum 60*120 newjoy caplonba ve çocukistan mağazalarında gördüm benbu nerde hangi marka canımm?
kademeli mi içi?
Evet canım kademeli markasını tam hatırlamıyorum noktabebeistanbul instagram sayfasındna bakabılırsınbu nerde hangi marka canımm?
kademeli mi içi?
Var canım saol :)Rica ederim canım ne demek. Riske atmaya gerek yok elinde baska bı multivitamin varsa kullan tabi:)
canım su an beşiğim kurulu değil doğuma yakın kuracağım ama normal bir besikti markalı ya da modelli değildi..ama ikea nin kademeli olanları güzel diyor bir çok kişi ona bakabilirsin yani bebek büyüdükçe kademeyi alta alırsın düşme tehlikesi olmaz ve bembeyaz da var ikeadayüreğime su serptin ya :) bende oyun parkalrını bir türlü sevemedim, mobilyalarda 6 aydan sonra yatakta ayağa kalkıp atlama girişimlerinde bulunabiliyormuş.bu da beni çok korkuttu dünden beri arayışa girdim bembeyaz oyun parkı bulabilir miyim diye
modelini atarmısın cnm kademe var mı içinde ?
evet canım ben güzellik salonunda aldırıyorum. zaten hiç bir zaman kendim ağda falan yapamamıştım :) hele şimdi hayatta yapamam göremiyorum bileKızlar özel bölge temizliği için kuaföre gidiyorsunuz di mi hala?
Benimki dondu mesela, ayaklari orda oldugu icin aciyor zaman zaman ama baski gibi. Ondandir diye dusunuyorum yani.Kızlar sağ kaburgası çıban cıkmıs gibi acıyan var mı benm bir haftadır cok acımaya basladı sorduklarım bebek ayağını dayıodur diyor ama bebek suan düz durmuyor mu ya da sürekli mi ayağı orda anlamadım
Ben kendim hallediyorum hala ama zor yani gorunmuyor. Aynayla falan artik.Kızlar özel bölge temizliği için kuaföre gidiyorsunuz di mi hala?
Anladım cnm çok sağol marka çok önemli değil kullanışlı olsun yeter :)canım su an beşiğim kurulu değil doğuma yakın kuracağım ama normal bir besikti markalı ya da modelli değildi..ama ikea nin kademeli olanları güzel diyor bir çok kişi ona bakabilirsin yani bebek büyüdükçe kademeyi alta alırsın düşme tehlikesi olmaz ve bembeyaz da var ikeada
ben dalan roxy aldım ama onu beyazlarda kullanmayı düşünüyorum. Çıtçıtlı bodylerinde, beyaz şapka eldivenler, beyaz penye battaniyelerde falan yani. Onun dışında kalan renklilere baby&me sıvı deterjan kullanıcam.Eki Görüntüle 2188900 Eki Görüntüle 2188900
Bu instagram hesabinda inceleme yapilmis yine. Ben baby&me almıştım içim rahatladi biraz. Baska deterjanlari da incelemeye devam ediyor bakin isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?