- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.101
Son 2 aydır gidiyorum malesef öncesinde kendım halledebılıyodum ama artık goremıyorum :)Kızlar özel bölge temizliği için kuaföre gidiyorsunuz di mi hala?
Benımkısı daha varış şubesine ulaşmamış ctesi falan anca gelir heralde . Cumartesi de evde yokum ins birileri alırkızlar bezler geldi :) hayırlısıyla kullanmak nasip olur inş.
Ay rahatladim biraz bu mesajinizlaBen hiç normal düşünmedim kızımda sezeryan oldum o yüzden gece hastanede yanımda annem kaldı 1 kere bile uyandırmadım wc yi kendim hallettim sürekli kalkıp kızımı alıp emzirdim.. ertesi gün hastaneden çıkıp eve gittik o dönem evim asansörlü değildi 3 katı rahatlıkla çıktım eve geldik normal hayatımı yaşadım.. kimin nasıl içine siniyosa öyle yapsın sezeryandan asla korkmayın.. safra kesesi ameliyatı oldum sonrasında dedimki sezeryana kurban oluyum yani safra kesesinde o kadar acı çektim
Ben de park yatak hic dusunmedim poset gibi geliyor bana sevemedimneden memnun olmamışlar mobilya beşikten anlamadım her tarafı naylon park yatak daha mi iyi sanki ben kendi evimde mobilya beşik kullandım annemde park yatak ama park yatağı hiç sevmedim haşır huşur naylon hep ..kızım 3.5 yaşına kadar 60a 120 mobilya beşikte yattı çok memnun kaldım şimdi de kısmetse kardeşinde kullanacağız sapasağlam duruyor
Bu instagram hesabinda inceleme yapilmis yine. Ben baby&me almıştım içim rahatladi biraz. Baska deterjanlari da incelemeye devam ediyor bakin isterseniz.
Ben boncuk agda aldim, zaten bezsiz falan deriye de yapismadigi icin yaralanma olmuyor sir gibi degil. Bir kac kere de esime yaptirdim@ruhum_mavi ben de bugün gittim kadın yoğundu geri geldim nette bakınca bazı doktorlar önermemiş hastalarına, öyle olunca acaba oluştu kafamda. İki ablam da hep ağda yaptırdılar son ay dahil onlar da rahat ol git dediler.
@Koalina kendim cesaretim yok kuzum çekmeye, jilet de hiç kullanmadım özel bölgemde, o da kolay ama 3 güne yine çıkar
Ama kendisi de dalan roxy kullanmışYalniz bu kişi baby me ürünlerini cok methediyor. Eski paylaşımlarında baby me nin yumuşatıcı ve temizlik ürünlerini de aldığını kullandigini söylediğini gördüm. Içinde parfum olan seylere karşı birisi ama yumuşatıcı kullanabiliyor. Bebekler icin uygun yumuşatıcı bile olsa içinde parfüm ihtiva eder. Umarım objektif yorumlar yapiyordur. Ama yine bende roxy dalan dan vazgeçip baby me nin sivi deterjanını alacağım sanırım
Ama kendisi de dalan roxy kullanmışben baby&me nin deterjanini baskasindan duyup almistim cok guzel diye, baska biri de gecen islak mendilinin guzel oldugunu soyledi ki oyle eften puften seyler kullanmaz. Burda da gorunce ben de sanirim baby&me ye dogru kayiyorum ben de.
Folik asiti böyle kullanan bir kişi daha duymuştum. BEslenmen nasıl peki canım?Kızlar bugün doktor randevum vardı 10 gün sonra şeker yüklemesi yapılacakmış. ama bana kahvaltını yap 2 saat sonra gel dedi 50 gr şeker yüklenecekmiş. Gün içinde 12 saatlik açlık ile durulmuyor dedi. Valla benim doktor standart şeyleri pek uygulatmiyor. Mesela tetanoz aşısı yaptırmadı hala folik aside devam ediyoruz gibi. Kafam karışıyor.
İlk defa duydum kuzum:)) merak ettim bi araştırayım. Eşine de helal olsun vallahi, benimki yapar mı hiç bilmiyorum.Ben boncuk agda aldim, zaten bezsiz falan deriye de yapismadigi icin yaralanma olmuyor sir gibi degil. Bir kac kere de esime yaptirdimben boncuk agdayla devam edicem kendim yapamazsam esime yaptiririm artik.
Ben kendim de hic kullanmam yumusatici alerji yapiyor bana. Istedigi kadar dogal desinler bebege de kullanmam o konuda ben de zararsiz olmadigini dusunuyorum. Leke cikaricisini yeni duydum, almak lazim aslinda zorlu lekeler icin zaten sonrasinda yikaniyor :)Evet okudum kullanmis, bir cok ürünün üzerini parfum var diye çizip baby me nin çamaşır yumuşatıcısini paylasmasi tuhaf geldi sadece. Bende toz sabunun sabun kalintisi bırakması ve pamuklastirmasi açısından sıvı almak istiyorum. Bir de leke cikaricisini da methetmis onu da almak lazim. Leke cikaricisinin da masum olduğuna pek inanmıyorum ama bebek kiyafetleri cok lekeleniyor leke cikarici uygulamak gerekiyor. Dur sana o eski paylaşımını gostereyim. Organik annelerden olup kafayi yemesek bari
https://www.instagram.com/p/BgzFf9RFIM7/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1t6z2kjd9zk8f
benim de önde çıktı o bebeğim boyunun uzun olmasından kaynaklanıyor sıkıntı değil korkma canım uzun boylu doğacak demekkiKızlar bebeğimin bacak boyu ve kafası 2hafta önden gidiyor.Benim gibi olan varmı aranızda
her doktor farklı şeyler tavsiye ediyor yöntemi farklıKızlar bugün doktor randevum vardı 10 gün sonra şeker yüklemesi yapılacakmış. ama bana kahvaltını yap 2 saat sonra gel dedi 50 gr şeker yüklenecekmiş. Gün içinde 12 saatlik açlık ile durulmuyor dedi. Valla benim doktor standart şeyleri pek uygulatmiyor. Mesela tetanoz aşısı yaptırmadı hala folik aside devam ediyoruz gibi. Kafam karışıyor.
Beslenmem gayet iyi hatta 7 kilo almışım. 4 -5 kilo hakkın kalmış dediFolik asiti böyle kullanan bir kişi daha duymuştum. BEslenmen nasıl peki canım?
Evet ben gidiyorum hem özel bölgeye hemde göbek için gidiyorumKızlar özel bölge temizliği için kuaföre gidiyorsunuz di mi hala?
Bacak boyu önde gidiyo kafası norml haftasını takip ediyoKızlar bebeğimin bacak boyu ve kafası 2hafta önden gidiyor.Benim gibi olan varmı aranızda
İkeadaki hiç bir beşik sallanmıyor ama bilginiz olsun. Bende almak istedim sallanma olmayınca vazgeçtimcanım su an beşiğim kurulu değil doğuma yakın kuracağım ama normal bir besikti markalı ya da modelli değildi..ama ikea nin kademeli olanları güzel diyor bir çok kişi ona bakabilirsin yani bebek büyüdükçe kademeyi alta alırsın düşme tehlikesi olmaz ve bembeyaz da var ikeada
İnşallah :) sıra bizde gelsin bakalımkızlar bezler geldi :) hayırlısıyla kullanmak nasip olur inş.
Dedim acaba iyi beslenemiyorsun da o yüzden mi folik asit devam ettiriyor. bunun dışında kullandığın vitamin ilacı var mı canım? Ben sadece vitamin ilacı ve demir ilacı kullanıyorum.Beslenmem gayet iyi hatta 7 kilo almışım. 4 -5 kilo hakkın kalmış dediama imkansız sanırım bebek 1 kilo çıktı bugün normal şartlarda 2 kilo o alacak zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?