2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ay rahatladim biraz bu mesajinizla safra kesesi ameliyati oldum ben de bayagi zordu, onda oyleysem sezaryen de cok cekerim diyodum
Ben de park yatak hic dusunmedim poset gibi geliyor bana sevemedim normal mobilya besik aldim 70-120 demekki 3 yasa kadar yatabilir sevindim

Bugun taki yastigi icin ve kuvez etegi icin kumas aldim annem dikecek ben susleyecegim insallah. Terlik de aldim susleyecegim yine. Hastane odasi masa suslemesi icin de daha once jardinyer set vazo takimi almistim onlara cicekler falan aldim. Ugrasmak zevkli olacak:)

Kızlar bugün doktor randevum vardı 10 gün sonra şeker yüklemesi yapılacakmış. ama bana kahvaltını yap 2 saat sonra gel dedi 50 gr şeker yüklenecekmiş. Gün içinde 12 saatlik açlık ile durulmuyor dedi. Valla benim doktor standart şeyleri pek uygulatmiyor. Mesela tetanoz aşısı yaptırmadı hala folik aside devam ediyoruz gibi. Kafam karışıyor.

Bu instagram hesabinda inceleme yapilmis yine. Ben baby&me almıştım içim rahatladi biraz. Baska deterjanlari da incelemeye devam ediyor bakin isterseniz.

Yalniz bu kişi baby me ürünlerini cok methediyor. Eski paylaşımlarında baby me nin yumuşatıcı ve temizlik ürünlerini de aldığını kullandigini söylediğini gördüm. Içinde parfum olan seylere karşı birisi ama yumuşatıcı kullanabiliyor. Bebekler icin uygun yumuşatıcı bile olsa içinde parfüm ihtiva eder. Umarım objektif yorumlar yapiyordur. Ama yine bende roxy dalan dan vazgeçip baby me nin sivi deterjanını alacağım sanırım

Ben boncuk agda aldim, zaten bezsiz falan deriye de yapismadigi icin yaralanma olmuyor sir gibi degil. Bir kac kere de esime yaptirdim ben boncuk agdayla devam edicem kendim yapamazsam esime yaptiririm artik.

Ama kendisi de dalan roxy kullanmış ben baby&me nin deterjanini baskasindan duyup almistim cok guzel diye, baska biri de gecen islak mendilinin guzel oldugunu soyledi ki oyle eften puften seyler kullanmaz. Burda da gorunce ben de sanirim baby&me ye dogru kayiyorum ben de.

Evet okudum kullanmis, bir cok ürünün üzerini parfum var diye çizip baby me nin çamaşır yumuşatıcısini paylasmasi tuhaf geldi sadece. Bende toz sabunun sabun kalintisi bırakması ve pamuklastirmasi açısından sıvı almak istiyorum. Bir de leke cikaricisini da methetmis onu da almak lazim. Leke cikaricisinin da masum olduğuna pek inanmıyorum ama bebek kiyafetleri cok lekeleniyor leke cikarici uygulamak gerekiyor. Dur sana o eski paylaşımını gostereyim. Organik annelerden olup kafayi yemesek bari

https://www.instagram.com/p/BgzFf9RFIM7/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1t6z2kjd9zk8f

Folik asiti böyle kullanan bir kişi daha duymuştum. BEslenmen nasıl peki canım?

Ben boncuk agda aldim, zaten bezsiz falan deriye de yapismadigi icin yaralanma olmuyor sir gibi degil. Bir kac kere de esime yaptirdim ben boncuk agdayla devam edicem kendim yapamazsam esime yaptiririm artik.
İlk defa duydum kuzum:)) merak ettim bi araştırayım. Eşine de helal olsun vallahi, benimki yapar mı hiç bilmiyorum.

Ben kendim de hic kullanmam yumusatici alerji yapiyor bana. Istedigi kadar dogal desinler bebege de kullanmam o konuda ben de zararsiz olmadigini dusunuyorum. Leke cikaricisini yeni duydum, almak lazim aslinda zorlu lekeler icin zaten sonrasinda yikaniyor :)
Benim arkadasim kendi kullandigi deterjanla yikamis ne gerek var ayri almaya dedi. Esim de madem bunladoaha iyi biz niye kullanmiyoruz, kanser mi olim diyor
Yani toptan organik degil belki ama en azindan ilk hassas zamanlarini da organik gecirsek fena olmaz, sonrasinda market dimatesi yiyip kiyafetleri camasir suyuna bandirilabilir :)

Kızlar bebeğimin bacak boyu ve kafası 2hafta önden gidiyor.Benim gibi olan varmı aranızda
benim de önde çıktı o bebeğim boyunun uzun olmasından kaynaklanıyor sıkıntı değil korkma canım uzun boylu doğacak demekki
her doktor farklı şeyler tavsiye ediyor yöntemi farklı

Iyi akşamlar arkadaşlar bu hafta başıma gelenleri anlatayım size. Aşı günümü karıştırmışım saglık ocagına koştum farkedince oda 14 ünde takip günüm oldugunh o gün geldiginde yapalım aşını dedi tamam dedim. Kan ilacı kullanıp kıllanmadıgımı sordu bende yok dedim kan verip baktırmamı istedi saglık ocagımızın labatuvarı kapalıymış şehir hastanesi yapıldı oraya geçmişler güya orda yaptır bana getir dedi. Şehir hastanesine randevu alayım dedim ne mümkün neyse bugün gideyüm randevusuz girebilir miyim diye oda olmadı akşam 5 8 arası poliklinik var dedi gittim bayan muayene etti benle kpnuşmak hiç yok sana diyo 75 lik şeker yüklencek diyo bende benim düzenli gittigim özel doktorum var vee ben şeker yüklemesi istemedim sadece kansızlık var mı yok mu onun için geldim dedim bide açlık tokluk şekerime baktırmak istiyorum diyorum kadın beni dinlemiyor sabah aç gel diyor ben zaten aç geldim dedim çıkın sabah gelin dedi elime şeker yüklemesi için kagıt vermişti bende yırtarak çıktım eşim ne oldı dedi anlattım eşim sinirle girsi odaya kadın dinleme lütfunda bile bulunmuyor Allah yardımcımız olaun iyi insanlar iyi doktorlar çıkartsın karşımıza

İkeadaki hiç bir beşik sallanmıyor ama bilginiz olsun. Bende almak istedim sallanma olmayınca vazgeçtim

Beslenmem gayet iyi hatta 7 kilo almışım. 4 -5 kilo hakkın kalmış dedi ama imkansız sanırım bebek 1 kilo çıktı bugün normal şartlarda 2 kilo o alacak zaten.
Dedim acaba iyi beslenemiyorsun da o yüzden mi folik asit devam ettiriyor. bunun dışında kullandığın vitamin ilacı var mı canım? Ben sadece vitamin ilacı ve demir ilacı kullanıyorum.

Sabahtan beri moralim çok bozuktu kızlar bebeğim hiç hareket etmemişti az önce kıpırdanmaya başladı çok şükür acaba gün boyu uyudu mu ki? Ayni durumu yaşayan arkadaşlar var mi aramızda? Uzun sure hareketini hissetmeyen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…