2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Gün içerisinde sen hareket halindeysen ufak hareketlerini hissetmemişsindir belki.

bazen oluyor benim de yorgunsam geçen misafirim vardi mesela evi temizle ikram hazırla e bir de sabahtan okul var o gün çok yorulmuştum ertesi günü çok hareketsizdi akşama doğru az bir kipirdanir gibi oldu ..benim genelde öyle oluyor çok yorulduysam o gün ertesi güne enerjim az oluyor ve bebek az hareket ediyor yok denecek kadar az

cnm ben acikcasi dikkat etmiyorum ne yiyebiliyorsam onu yiyorum.cunku bulantilarim tiksintilerim bitmedi herseyi yiyemiyorum.o yuzden cok secici olamiyorum zatem yediklerim belli.
genelde krem peynir zeytin yiyorum.tahin pekmez aldim onu yiyorum.sicak cikolata salep falan iciyorum.bogazimdan sicak biseyler gecsin diye.yoksa bitki cayi zararli diye icemiyoru.cay corbadan da tiksjniyorum.aslina bakarsan zaten gundelikte yedigimiz bi cok seyde katki maddesi var.o yuzden cok takilmiyorum.ama tutup da kola nescafe falan icmiyorum.bazi seylerde dikkat ediyorum.ben cok cips tuketen biriydim.ama hamileligimden beri cok canim cekmedikce yemiyorum.mesela meyve sularinda da katki var ama herseyi de kendim yapamam.en azindan koladan nescafeden iyidir diyerek iciyorum.gerci bu ara meyve suyundan da tiksinti geldi.süt falan iciyorum oyle boyle insallah 3 ayi da bitircez cnm o zararli bu zararli biktim valla

bugun aclik sekerime baktirdim doktor 9.30 da geldi 8 den beri aç bekledim Allah tan bulantim azdi ama agzim zehir gibiydi konusmakta zorlaniyodum.cok sukur bugunu atlattim yarinda tokluga bakilcak sabah kalkip kahvalti yapip gitcem.
insallah bari sekerim cikmaz ya

ne bezi cnm
ben de lcw bakmayi dusunuyorum kislik pantalon alcam kendime bi de esofman alcam bakalim hafta sonu insallah
Prima Bebek bezi alan arkadaşlar olmuştu canım ben bu sıralar ne kendime ne bebeğime birşey almadım hafta sonu mobilyasını alacağız kısmetse bende LCW bakacağım giyecek birşey bulamaz oldum eşimin kiyafetlerinden giyiyorum:)

Cnm, benim oğlumda anaokuluna başlayacaktı pazartesi annem babam Hacdan dönünce haliyle bu hafta kaldı. Onlar dönmeden önce bide döndükten snra toplamda 8gün kaldım, tek başıma çocukla detaylı temizlik, yemek, bulaşık, çamaşır gelenlere ikram hazırlığı derken inan sabah 7den gece 11-12 lere kadar nerdeyse hiç dinlenmeden ayakta kalıp kendimi paraladim. Annemlwrim döndüğü gün belimden ve kasiklarim itibaren agridan öldüm, okadar sancım kasılmam tolanma vardıki acıdan tüylerim diken diken oldu gece erken dogum yapıcam die korktum valla. bide benim oğlan oturur vaziyette olunca kasıklarimdaki ağrıyı 2kat daha fazla hissediyorum habire mesaneye baskı yapıyo zaten gören herkes karnın baya aşağıda sana zor oluyodur diyip durdular, ama gerçektende öyle. Annem dayanamadı yazık çok yoruldun evine gidip dinlen dedi ama busefwrde oglumla hqstalandık, grip ateş boğaz ağrısı tuttu aksiliklwr hepsi üst üste geldi . yani aktif olmanın resmen dibine vurdum.inş bebişlerimiz iyidir.

Bacak krampı yaşayanınız var mı geceleri uykumdan uyandırıyor özellikle sol alt arka kısım semsert oluyor kasılıp kalıyor magnezyum kalsiyum değerlerime daha yeni bakıldı ikisi de normal sınırlarda ama neden böyle oluyor anlamadım. Canımın acısını geçtim ya bebişimize bişey olursa korkusu daha çok var

Benm bacaklarm felaket durumda bastırınca bile agrıyo gecede kasılmalar kramplar maf ediyo beni bende gece uykumdan uyanıyorum hemde 3 4 defa sadece bacagımda degil uyandıgımda karnımı sıkmş halde uyanıyorum kasılıyo karnım çok korkuyorum karnım istemsiz sıkıyorum uyandıgımda fark ediyorum günde 2 defa da magnezyum içiyorum neden oluyo bende çözemedm gitti kilo aldıgımz için olabilir mi acaba ?
Yere oturdugm zamanlarda bacaklarm çok agrıyo

defactoda prima bez mi satiliyo cnm cidden
ben sleepy dusunuyorum bakalim insallah
bende arabayi besigi aldim cnm buyuk esyalardan odasini seneye yapicam insallah Alllah izin verirse.
diger ay da kucuk bi dolap alicam insallah
Allah agiz tadiyla kullanmamizi nasip etsin insallah cnm

ben de sabah uyandigimda ne tarafima yatmissam o taraftaki bacagim komple cok agriyor tutulmus gibi.ve dizlerim egilip kalkarken cok agriyor.bir de sabah yataktan zor kalkiyorum bacaklarim tutmuyor sanki topuklarim falan agriyor sanki dunyayi yurumusum gibi.
bence normal bu yasadiklarimiz karnimizda buyuyorya baski yapiyor galiba bi de bebek bizim aldigimiz vitaminlerden besleniyor emiyor biz vitaminsiz kaliyoruz ne kadar vitamin hapi kullansakta demekki yetmiyor
ben vitamin olarak d vitamini ve omega 3 aliyorum

ben bebisin hareketlerini tekmelerini falan hissediyorum ama eli kolu poposu falan nerde onu anlayamiyorum.anlayabilen var mi.bi ben mi anlayamiyorum ?

ben bebisin hareketlerini tekmelerini falan hissediyorum ama eli kolu poposu falan nerde onu anlayamiyorum.anlayabilen var mi.bi ben mi anlayamiyorum ?
En çok tekme attığı yerde ayakları vardır diye düşünüyorum. Hep sağ kısmıma vuruyor mesela tahminim ayakları orda başıda sol tarafta tahminim :)

Dedim acaba iyi beslenemiyorsun da o yüzden mi folik asit devam ettiriyor. bunun dışında kullandığın vitamin ilacı var mı canım? Ben sadece vitamin ilacı ve demir ilacı kullanıyorum.
Vitamin, demir, omega 3 ve kalsiyum - magnezyum içerikli bir ilaç alıyorum. Folik asit bitince bırakmıştım ona da devam deyince 5 ilaç olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…