- 2 Temmuz 2008
- 44
- 39
- 293
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.141
Evet benim de aynı karnımı da şıkmış kasmış oluyorum uyandığım zaman en çok korkutan o oluyor zatenBenm bacaklarm felaket durumda bastırınca bile agrıyo gecede kasılmalar kramplar maf ediyo beni bende gece uykumdan uyanıyorum hemde 3 4 defa sadece bacagımda degil uyandıgımda karnımı sıkmş halde uyanıyorum kasılıyo karnım çok korkuyorum karnım istemsiz sıkıyorum uyandıgımda fark ediyorum günde 2 defa da magnezyum içiyorum neden oluyo bende çözemedm gitti kilo aldıgımz için olabilir mi acaba ?
Yere oturdugm zamanlarda bacaklarm çok agrıyo
Günaydın anladım sanırım ben yetişemedim artık başka kampanya bakacağım teşekkür ederim siz mutlulukla kullanın:)Evet şuan yok sitede bende bilmiyorum nedenini. Kargoda benim siparişim pazartesi sipariş etmiştim dün kargoya verildi
Günaydın teşekkür ederim bakım bende bu sayfaya güvenilir satıcımi acabaSanırım oradaki bitmis ama ben ayni fiyata burda buldum
https://urun.gittigidiyor.com/bebek...paketi-1-beden-126-adet-2-beden-120-376493411
Günaydın canım bende görünce sasirmistim sonradan almaya karar verdim onada yetişemedim aminn canım heoimiz aldiklarimizi ağız tadıyla kullanalım inşallah bende odasını hazırlayıp bahara doğru odasına geçireceğim kısmetse seninde aldıkların hayırlı olsun canım ben bebek arabası şuan alirmiyim bilmiyorum diğer eksiklerini tamamlayip ona göre karar vereceğim hafta sonu odasını alıp boyasını yapacağız odası gelsin ondan sonra tam hazırlıklara başlarım çünkü artık fazla dolaninca çok yoruluyorumdefactoda prima bez mi satiliyo cnm cidden
ben sleepy dusunuyorum bakalim insallah
bende arabayi besigi aldim cnm buyuk esyalardan odasini seneye yapicam insallah Alllah izin verirse.
diger ay da kucuk bi dolap alicam insallah
Allah agiz tadiyla kullanmamizi nasip etsin insallah cnm
bebeğin pozisyonundan kaynaklanıyordur dört kısmı karnının dış tarafına bakıyorsa kol ve bacaklar da içe donukse az hissedersin2 gundur bebek hareketleri cok az. Cok derinden geliyor. Yemek yiyip sola yatiyorum sirt ustu uzaniyorum tatli yiyorum elimle dürtuyorum nafile. Zaten basindan beri düzenli hissedemedim..bi ara kuvvetliydi hareketleri oh dedim herhalde tamam bi düzene giriyor ama yok iste gene ayni. Hamile olduğumu hic hissetmiyorum. Kac kere doktora gittim bu yuzden artik adama yazmaya sormaya da utanır oldum cunku ultrasonda gayet hareketli. Yıprandım vallahi.
Anneyiz en ufak birşeyde tedirgin oluyoruz benim kızımda nasıl hareket ediyordu sonra ertesi gün durdu çok sakinleşti üç gün öyle devam etti sakinliği çok az belli belirsiz etti ama dün formuna döndü dönem dönem oluyor galiba seni anlıyorum sikma canını birde büyüdükçe yerleri daraliyor diyorlar ben daha çok kayma şeklinde hissetmeyede basladim2 gundur bebek hareketleri cok az. Cok derinden geliyor. Yemek yiyip sola yatiyorum sirt ustu uzaniyorum tatli yiyorum elimle dürtuyorum nafile. Zaten basindan beri düzenli hissedemedim..bi ara kuvvetliydi hareketleri oh dedim herhalde tamam bi düzene giriyor ama yok iste gene ayni. Hamile olduğumu hic hissetmiyorum. Kac kere doktora gittim bu yuzden artik adama yazmaya sormaya da utanır oldum cunku ultrasonda gayet hareketli. Yıprandım vallahi.
Bacak krampı yaşayanınız var mıgeceleri uykumdan uyandırıyor özellikle sol alt arka kısım semsert oluyor kasılıp kalıyor magnezyum kalsiyum değerlerime daha yeni bakıldı ikisi de normal sınırlarda ama neden böyle oluyor anlamadım. Canımın acısını geçtim ya bebişimize bişey olursa korkusu daha çok var
Sanırım oradaki bitmis ama ben ayni fiyata burda buldum
https://urun.gittigidiyor.com/bebek...paketi-1-beden-126-adet-2-beden-120-376493411
Bezlerim geldi hanımlar defactodan :) evde olmayacağım için eşim almış kargodan
kesinlikle :) günümüz günümüzü tutmuodu şimdi saatim saatimi tutmuyorAynen ole vallahi cnm bende iste olsam bende olurdum cock dogmadan rahat olamcaz galiba:)
Prima care 1-2 numara 1 numara 126 adet 2 numara 120 adet 95 tl ye sipariş ettim ben ama şuan 103 tl olmuş yine çok iyi gitti gidiyor defacto bebek bezi yazın çıkar sanırım. Bir arkadaş linkte atmıştı yukarlarda.Bezlerin fiyatı neydi?
Bezlerim geldi hanımlar defactodan :) evde olmayacağım için eşim almış kargodan
Evet cnm benim kide kız..yürüyemiyorum. bende idrar testi yaptırdım. Benimde temiz çıktı. Gündelik yaşamımı etkliliyo. İş tutamiyom evde.is yerinde uzun süre oturunca kalkerken falan akt kısımlar tutulmuş çise sıkışmış gibi oluyo.içimi korku sarıyor.doktora gidince tüm şikayetimi anlatcam. Bakalım o ne diyecek.
Geçmiş olsun canım benim inşallah iyidir bebişler annemi çağırdım gelecek oğlum okula alışana kadar destek olacak biraz enazından ilk teneffüste de görür öyle gelir eve kaldım okul bahçesindeCnm, benim oğlumda anaokuluna başlayacaktı pazartesi annem babam Hacdan dönünce haliyle bu hafta kaldı. Onlar dönmeden önce bide döndükten snra toplamda 8gün kaldım, tek başıma çocukla detaylı temizlik, yemek, bulaşık, çamaşır gelenlere ikram hazırlığı derken inan sabah 7den gece 11-12 lere kadar nerdeyse hiç dinlenmeden ayakta kalıp kendimi paraladim. Annemlwrim döndüğü gün belimden ve kasiklarim itibaren agridan öldüm, okadar sancım kasılmam tolanma vardıki acıdan tüylerim diken diken oldu gece erken dogum yapıcam die korktum valla. bide benim oğlan oturur vaziyette olunca kasıklarimdaki ağrıyı 2kat daha fazla hissediyorum habire mesaneye baskı yapıyo zaten gören herkes karnın baya aşağıda sana zor oluyodur diyip durdular, ama gerçektende öyle. Annem dayanamadı yazık çok yoruldun evine gidip dinlen dedi ama busefwrde oglumla hqstalandık, grip ateş boğaz ağrısı tuttu aksiliklwr hepsi üst üste geldi . yani aktif olmanın resmen dibine vurdum.inş bebişlerimiz iyidir.
İnstagram masalbebeizmit çok güzel canım bakarsan fikrin olur ben ordan tulum istedim çok güzelKızlar su ara hastane çıkışı almak istiyorum bi oneriniz var mi ?
İnstagram masalbebeizmit çok güzel canım bakarsan fikrin olur ben ordan tulum istedim çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?