2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet benim de aynı karnımı da şıkmış kasmış oluyorum uyandığım zaman en çok korkutan o oluyor zaten bu gece henüz olmamış ama önceki günlerin ağrısı hala devam ediyor bacaklarımda. Yatmadan önce ayak parmaklarını hareket ettirin yazıyor. Oturur pozisyondayken dairesel hareket yapım yazıyor nette. Deneyeceğim bakalım İnşaAllah faydasını görürüz

Evet şuan yok sitede bende bilmiyorum nedenini. Kargoda benim siparişim pazartesi sipariş etmiştim dün kargoya verildi
Günaydın anladım sanırım ben yetişemedim artık başka kampanya bakacağım teşekkür ederim siz mutlulukla kullanın:)

Günaydın teşekkür ederim bakım bende bu sayfaya güvenilir satıcımi acaba
Günaydın canım bende görünce sasirmistim sonradan almaya karar verdim onada yetişemedim aminn canım heoimiz aldiklarimizi ağız tadıyla kullanalım inşallah bende odasını hazırlayıp bahara doğru odasına geçireceğim kısmetse seninde aldıkların hayırlı olsun canım ben bebek arabası şuan alirmiyim bilmiyorum diğer eksiklerini tamamlayip ona göre karar vereceğim hafta sonu odasını alıp boyasını yapacağız odası gelsin ondan sonra tam hazırlıklara başlarım çünkü artık fazla dolaninca çok yoruluyorum

2 gundur bebek hareketleri cok az. Cok derinden geliyor. Yemek yiyip sola yatiyorum sirt ustu uzaniyorum tatli yiyorum elimle dürtuyorum nafile. Zaten basindan beri düzenli hissedemedim..bi ara kuvvetliydi hareketleri oh dedim herhalde tamam bi düzene giriyor ama yok iste gene ayni. Hamile olduğumu hic hissetmiyorum. Kac kere doktora gittim bu yuzden artik adama yazmaya sormaya da utanır oldum cunku ultrasonda gayet hareketli. Yıprandım vallahi.

bebeğin pozisyonundan kaynaklanıyordur dört kısmı karnının dış tarafına bakıyorsa kol ve bacaklar da içe donukse az hissedersin

Anneyiz en ufak birşeyde tedirgin oluyoruz benim kızımda nasıl hareket ediyordu sonra ertesi gün durdu çok sakinleşti üç gün öyle devam etti sakinliği çok az belli belirsiz etti ama dün formuna döndü dönem dönem oluyor galiba seni anlıyorum sikma canını birde büyüdükçe yerleri daraliyor diyorlar ben daha çok kayma şeklinde hissetmeyede basladim

Canım geçmiş olsun günde bir tane maden suyu içebilirsin baya faydası oluyor

leylacım epeydir girmemişsin seni merak ettim nasılsın

Geçmiş olsun canım benim inşallah iyidir bebişler annemi çağırdım gelecek oğlum okula alışana kadar destek olacak biraz enazından ilk teneffüste de görür öyle gelir eve kaldım okul bahçesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…