2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Geçmiş olsun canım benim inşallah iyidir bebişler annemi çağırdım gelecek oğlum okula alışana kadar destek olacak biraz enazından ilk teneffüste de görür öyle gelir eve kaldım okul bahçesinde
Çok sağol canım, valla gece oğlumda bende çok hastaydık çocuk cayır cayır yandı. bendede extra yorgunuk olunca ruh gibiyim şuan, ev berbat durumda öğlen sağlık ocağına tahlil sonuçlarımı almaya gitmem lâzım, aslında gidesim yok ama ebemde kontrole çağırmıştı hemde minnakımın kalp atışlarınıda dinliyicem ) zaten yarında doktorumda kontrolüm var hepsi birden çıksınki haftabaşı anasınıfı maceramıza odaklanayım, bakalım Rabbim inş kolaylik verir çok korkuyorum bana ćok bağlı:// Annen gelebiliyosa maşallah neguzel hem sanada destek olmuş olur. Güya biz yakınız ama nerdee evdekilerden fırsat bulup gelemio hemen arıyolar, doğumumda bile kalmamıştı oderece yani://

Kızlar buarada boğazım için ne yapabilirim 2gündr felaket yanıyo, yutkunurken bile çok acıyo kulaklarımada vuruyo geniz akıntısı ve verdiği bulantıda cabası. Nolur etkili bi yöntem diyiverin inş biranönce oğluşumla düzeliriz yaa.

Bekleyiş başlasın :) tadı da çok güzelmiş elmalı
Ben içtim kan verdim beş dakika geçmedi kustum :) Allah’tan kan vermiştim . İnşaşlah güzel sonuçlar çıkar . Bana da 50 ilk vermişlerdi .75 ilk neye göre veriyorlar acaba

Kızlar magnezyumu 2 defa mı içtim hatırlamıyorum içtim sanki içmiştim ben onu tekrar içmiş olabilirim birşey olur mu 2 magnezyumdan

Şeker yükleme sonuçlarınız nasıl arkadaşlar. Benim sonuç
50 lilik verdiler
0.saat 77
1.saat 146 (70-140 arası olması lazımmış ) bakalım doktor ne diyecek

Kızlar magnezyumu 2 defa mı içtim hatırlamıyorum içtim sanki içmiştim ben onu tekrar içmiş olabilirim birşey olur mu 2 magnezyumdan
Bişey olacağını düşünmüyorum sonuçta mineral ama eğer aklına çok takıldıysa doktoruna danışabilirsin

Ben içtim kan verdim beş dakika geçmedi kustum :) Allah’tan kan vermiştim . İnşaşlah güzel sonuçlar çıkar . Bana da 50 ilk vermişlerdi .75 ilk neye göre veriyorlar acaba
Sanırım sonucu yüksek çıkanlara sonra 75lik veriliyor canım. Yoldayım şimdi açlık 79 yükleme sonrası 1 saat olan 114 çıkmış internetten baktım şimdi iyi dir inşallah

Sanırım sonucu yüksek çıkanlara sonra 75lik veriliyor canım. Yoldayım şimdi açlık 79 yükleme sonrası 1 saat olan 114 çıkmış internetten baktım şimdi iyi dir inşallah
Seninki iyi çıkmış canım benim yüksek sesi şimdi doktorum . 100 lük yapalım dedi tekrardan, bilmiyorum tekrar yaptırsam mı

Seninki iyi çıkmış canım benim yüksek sesi şimdi doktorum . 100 lük yapalım dedi tekrardan, bilmiyorum tekrar yaptırsam mı
Sen bilirsin ama ben olsam yaptırırdım bundada yüksek çıkarsa diyet insülin falan verecek bebeğe geçmemesi için bebekte sıkıntı yaratabiliyormuş allah korusun

Sen bilirsin ama ben olsam yaptırırdım bundada yüksek çıkarsa diyet insülin falan verecek bebeğe geçmemesi için bebekte sıkıntı yaratabiliyormuş allah korusun
Bekleyebilir miyim üç saat onu bilmiyorum ya . Kan verdim beş dakika geçmedi kustum . Tekrar kan verecek olsaydım boşa gidecekti . 100 gr da içtikten sonra üç kere kan istiyorlar

Anka nasılsın kaptan nasıl gidiyor hamilelik çocuklar? Özledik kaptanlığını şimdi ne güzel katılacaktım senin gruba ayıptır söylemesi 100e merdiven dayadım da
Neeee 100 mü
Dikkat edersen emzirirken gider canım. Başla biyerden yavaş yavaş. Bİr iki ay sonra takımlardan birine girersin olmazsa

Arkadaşlar marketlerdeki günlük şişe sütleri var ya son kullanma tarihleri kısa tutulan onları içmeden önce kaynatıyormuyuz? Ben kaynatmadan içiyordum ama aklıma geldi malum pastörize sütlerinde bi faydası yokmuş

En çok tekme attığı yerde ayakları vardır diye düşünüyorum. Hep sağ kısmıma vuruyor mesela tahminim ayakları orda başıda sol tarafta tahminim :)
aslinda benim de tahminim bu sekilde olurdu hep saga tekme atiyosa solda basi vardir derdim.ama ayrintiya girdigimde mesela ayaklari sag tarafat basi kasik bolgemdeydi cok tuhafima gitmisti

Hamileliğimde 3 defa çok çektim boğazımdan hepsini sirkeli su ile gargara yaparak ve limon sıkıp içerek geçirdim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…