- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.161
Çok sağol canım, valla gece oğlumda bende çok hastaydık çocuk cayır cayır yandı. bendede extra yorgunuk olunca ruh gibiyim şuan, ev berbat durumda öğlen sağlık ocağına tahlil sonuçlarımı almaya gitmem lâzım, aslında gidesim yok ama ebemde kontrole çağırmıştı hemde minnakımın kalp atışlarınıda dinliyicemGeçmiş olsun canım benim inşallah iyidir bebişler annemi çağırdım gelecek oğlum okula alışana kadar destek olacak biraz enazından ilk teneffüste de görür öyle gelir eve kaldım okul bahçesinde
Ben içtim kan verdim beş dakika geçmedi kustum :) Allah’tan kan vermiştim . İnşaşlah güzel sonuçlar çıkar . Bana da 50 ilk vermişlerdi .75 ilk neye göre veriyorlar acabaBekleyiş başlasın :) tadı da çok güzelmiş elmalı
Ins oyledir cnm bazen nadiren hissediyorum ama cok hafif yanibebeğin pozisyonundan kaynaklanıyordur dört kısmı karnının dış tarafına bakıyorsa kol ve bacaklar da içe donukse az hissedersin
Bişey olacağını düşünmüyorum sonuçta mineral ama eğer aklına çok takıldıysa doktoruna danışabilirsinKızlar magnezyumu 2 defa mı içtim hatırlamıyorum içtim sanki içmiştim ben onu tekrar içmiş olabilirim birşey olur mu 2 magnezyumdan
Sanırım sonucu yüksek çıkanlara sonra 75lik veriliyor canım. Yoldayım şimdi açlık 79 yükleme sonrası 1 saat olan 114 çıkmış internetten baktım şimdi iyi dir inşallahBen içtim kan verdim beş dakika geçmedi kustum :) Allah’tan kan vermiştim . İnşaşlah güzel sonuçlar çıkar . Bana da 50 ilk vermişlerdi .75 ilk neye göre veriyorlar acaba
Benim hiç midemi bulandırmadı sizin sonuçlarınız kaç çıkmıştı kaç olması gerekiyormuşBen niye kustum acaba bu seker yuklemesinineyse ki aclik toklukta sorun cikmadi
Seninki iyi çıkmış canım benim yüksek sesi şimdi doktorum . 100 lük yapalım dedi tekrardan, bilmiyorum tekrar yaptırsam mıSanırım sonucu yüksek çıkanlara sonra 75lik veriliyor canım. Yoldayım şimdi açlık 79 yükleme sonrası 1 saat olan 114 çıkmış internetten baktım şimdi iyi dir inşallah
Sen bilirsin ama ben olsam yaptırırdım bundada yüksek çıkarsa diyet insülin falan verecek bebeğe geçmemesi için bebekte sıkıntı yaratabiliyormuş allah korusunSeninki iyi çıkmış canım benim yüksek sesi şimdi doktorum . 100 lük yapalım dedi tekrardan, bilmiyorum tekrar yaptırsam mı
Bekleyebilir miyim üç saat onu bilmiyorum ya . Kan verdim beş dakika geçmedi kustum . Tekrar kan verecek olsaydım boşa gidecekti . 100 gr da içtikten sonra üç kere kan istiyorlarSen bilirsin ama ben olsam yaptırırdım bundada yüksek çıkarsa diyet insülin falan verecek bebeğe geçmemesi için bebekte sıkıntı yaratabiliyormuş allah korusun
Sen bilirsin canım bi doktorundan yardım al istersenBekleyebilir miyim üç saat onu bilmiyorum ya . Kan verdim beş dakika geçmedi kustum . Tekrar kan verecek olsaydım boşa gidecekti . 100 gr da içtikten sonra üç kere kan istiyorlar
Neeee 100 müAnka nasılsın kaptan nasıl gidiyor hamilelik çocuklar? Özledik kaptanlığını şimdi ne güzel katılacaktım senin gruba ayıptır söylemesi 100e merdiven dayadım da
aslinda benim de tahminim bu sekilde olurdu hep saga tekme atiyosa solda basi vardir derdim.ama ayrintiya girdigimde mesela ayaklari sag tarafat basi kasik bolgemdeydi cok tuhafima gitmistiEn çok tekme attığı yerde ayakları vardır diye düşünüyorum. Hep sağ kısmıma vuruyor mesela tahminim ayakları orda başıda sol tarafta tahminim :)
Hamileliğimde 3 defa çok çektim boğazımdan hepsini sirkeli su ile gargara yaparak ve limon sıkıp içerek geçirdim çok şükürKızlar buarada boğazım için ne yapabilirim 2gündr felaket yanıyo, yutkunurken bile çok acıyo kulaklarımada vuruyo geniz akıntısı ve verdiği bulantıda cabası. Nolur etkili bi yöntem diyiverin inş biranönce oğluşumla düzeliriz yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?