- 16 Aralık 2016
- 3.428
- 3.582
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.181
Bazen soguk içiyorum bazen ılıtıp içiyorum ama hiç kaynatmadım benArkadaşlar marketlerdeki günlük şişe sütleri var ya son kullanma tarihleri kısa tutulan onları içmeden önce kaynatıyormuyuz? Ben kaynatmadan içiyordum ama aklıma geldi malum pastörize sütlerinde bi faydası yokmuş
Bende soğuk içiyorum aklıma takıldı bu şarbon olaylarından canım sıkıntı olmaz herhaldeBazen soguk içiyorum bazen ılıtıp içiyorum ama hiç kaynatmadım ben
cnm şuan defactonun sitesinden kalkmış bezler haberiniz olsunPrima care 1-2 numara 1 numara 126 adet 2 numara 120 adet 95 tl ye sipariş ettim ben ama şuan 103 tl olmuş yine çok iyi gitti gidiyor defacto bebek bezi yazın çıkar sanırım. Bir arkadaş linkte atmıştı yukarlarda.
Ölcumler genelde yanlis cikiyormus aslinda. Ben cumartesi gittim 740 gram sali gittim 850 gram cikti. 3 gunde bu kadar alamaz diye sallamadim ama ortalamanin arasindaysa bir problem yok diye dusundum. Anormal bir sey cikmadikca takilmamak lazim.Devlete gittim şimdi kızlar bi kızımı görüyüm dedim tabi görünmüyor nasıl bir ultrason sa doktor ölçtü biçti ama boyunu demedi kilosunu dedi bana az geldi 710 gr mış 28 Ağustos ta kendi doktorumda 560 grdı 17 günde bukadar mı almış sizce nasıl ya gelişimi
Referans kaçdı canım . 50 lilik mi içtin sen de?benim acken 90 1saat sonra 143 cikti iyi dedi doktor sonuca
Devlete gittim şimdi kızlar bi kızımı görüyüm dedim tabi görünmüyor nasıl bir ultrason sa doktor ölçtü biçti ama boyunu demedi kilosunu dedi bana az geldi 710 gr mış 28 Ağustos ta kendi doktorumda 560 grdı 17 günde bukadar mı almış sizce nasıl ya gelişimi
Devlete gittim şimdi kızlar bi kızımı görüyüm dedim tabi görünmüyor nasıl bir ultrason sa doktor ölçtü biçti ama boyunu demedi kilosunu dedi bana az geldi 710 gr mış 28 Ağustos ta kendi doktorumda 560 grdı 17 günde bukadar mı almış sizce nasıl ya gelişimi
evet 50lik galiba.kutu kola boyutunda cilekli gazoz gibi biseydiReferans kaçdı canım . 50 lilik mi içtin sen de?
Sanırım sonucu yüksek çıkanlara sonra 75lik veriliyor canım. Yoldayım şimdi açlık 79 yükleme sonrası 1 saat olan 114 çıkmış internetten baktım şimdi iyi dir inşallah
İnşallah birşey olmaz canım evlatlarımız allaha emanet olsunlarBende soğuk içiyorum aklıma takıldı bu şarbon olaylarından canım sıkıntı olmaz herhalde
Şeker yükleme sonuçlarınız nasıl arkadaşlar. Benim sonuç
50 lilik verdiler
0.saat 77
1.saat 146 (70-140 arası olması lazımmış ) bakalım doktor ne diyecek
Seninki iyi çıkmış canım benim yüksek sesi şimdi doktorum . 100 lük yapalım dedi tekrardan, bilmiyorum tekrar yaptırsam mı
Kızlar canım sıkıldı biraz ya, eşim de anlamıyor beni, bir de doğsa da kurtulsak dedi
Doktor muayenem vardı, normalde sertleşme olmuyordu ama muayenede 2 kez oldu öyle olunca doktor da alttan bakacağım dedi, ekstra parmağıyla da bi şeyler yaptı canım çok acıdı, sonra tekrar cihazla baktı her şey normal dedi ama kafası aşağıda diye progestan günde 2 kez yazdı, magnosit yazdı. rapor vereyim dinlen dedi, ben daha 2 hafta oldu çalışmaya başlayalı ki bu hafta sadece uyum haftasıydı zaten öğleye kadar. Neyse idrar kültürü istedi bir de.
bol su iç dedi, şimdi ben pazartesi 3 e kadar okulda olacağım, bol su içince sürekli tuvaletim gelecek sınıfım zemin katta merdivenler çok fazla öğretmenler tuavleti 2 kat yukarda. Müdürle konuşayım diyorum ama kolaylık sağlayacağını düşünmüyorum en azında 1 kat yukarda bi sınıf verseydi inip çıkmam daha kolay olurdu
Ablam da rapor al dedi benim kafa çorba oldu
3 aydır kullanıyorum ben kan hapı. Feramat die bişey.Arkadaşlar kan ilavı kullanmaya başlayan var mı kan degerleirm biraz düşmüş doktoruma gönderdim sonuçları haftama göre başlayalım dedi kan hapı verdiler
Arkadaşlar kan ilavı kullanmaya başlayan var mı kan degerleirm biraz düşmüş doktoruma gönderdim sonuçları haftama göre başlayalım dedi kan hapı verdiler
inşallah canım, haftaya perşembe yine gideceğim kontrole. o güne kadar idare edeyim bi de müdürle konuşmayı deneyeceğim hiçbir şekilde yardımcı olmazsa raporu öyle alırım artık.Çok geçmiş canım rapor alma sansın varsa al evde bol bol dinlen. Moralini de yüksek tut. Dr un da ilaç vermiş zaten Allah’ın izniyle bisey olmaz insallah
3 aydır kullanıyorum ben kan hapı. Feramat die bişey.
Bugün başladım ben de kullanmaya. Bir ay önce kan testi yaptırmıştım sağlık ocağında ancak bu hafta dr kontrolümde gösterdim dr uma. Çok dusuk değil ama bu değerini korumak adına kan ilacına başlayalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?