2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bazen soguk içiyorum bazen ılıtıp içiyorum ama hiç kaynatmadım ben

Devlete gittim şimdi kızlar bi kızımı görüyüm dedim tabi görünmüyor nasıl bir ultrason sa doktor ölçtü biçti ama boyunu demedi kilosunu dedi bana az geldi 710 gr mış 28 Ağustos ta kendi doktorumda 560 grdı 17 günde bukadar mı almış sizce nasıl ya gelişimi

cnm şuan defactonun sitesinden kalkmış bezler haberiniz olsun

Ölcumler genelde yanlis cikiyormus aslinda. Ben cumartesi gittim 740 gram sali gittim 850 gram cikti. 3 gunde bu kadar alamaz diye sallamadim ama ortalamanin arasindaysa bir problem yok diye dusundum. Anormal bir sey cikmadikca takilmamak lazim.

Cnm doktor bir sorun görse mutlaka söylerdi diye düşünüyorum ben. Gayette iyi kilosu bence

Kızlar canım sıkıldı biraz ya, eşim de anlamıyor beni, bir de doğsa da kurtulsak dedi
Doktor muayenem vardı, normalde sertleşme olmuyordu ama muayenede 2 kez oldu öyle olunca doktor da alttan bakacağım dedi, ekstra parmağıyla da bi şeyler yaptı canım çok acıdı, sonra tekrar cihazla baktı her şey normal dedi ama kafası aşağıda diye progestan günde 2 kez yazdı, magnosit yazdı. rapor vereyim dinlen dedi, ben daha 2 hafta oldu çalışmaya başlayalı ki bu hafta sadece uyum haftasıydı zaten öğleye kadar. Neyse idrar kültürü istedi bir de.
bol su iç dedi, şimdi ben pazartesi 3 e kadar okulda olacağım, bol su içince sürekli tuvaletim gelecek sınıfım zemin katta merdivenler çok fazla öğretmenler tuavleti 2 kat yukarda. Müdürle konuşayım diyorum ama kolaylık sağlayacağını düşünmüyorum en azında 1 kat yukarda bi sınıf verseydi inip çıkmam daha kolay olurdu
Ablam da rapor al dedi benim kafa çorba oldu

Ultrasondna ultrasona değişebiliyor canım kilosu. Bayaa farklılıklar oluyomus hemde.

Arkadaşlar kan ilavı kullanmaya başlayan var mı kan degerleirm biraz düşmüş doktoruma gönderdim sonuçları haftama göre başlayalım dedi kan hapı verdiler

Şeker yükleme sonuçlarınız nasıl arkadaşlar. Benim sonuç
50 lilik verdiler
0.saat 77
1.saat 146 (70-140 arası olması lazımmış ) bakalım doktor ne diyecek

Seninki iyi çıkmış canım benim yüksek sesi şimdi doktorum . 100 lük yapalım dedi tekrardan, bilmiyorum tekrar yaptırsam mı

canım benim de 50lik yükleme sonucunda 143 çıktı. 140'ın üzeri yüksek oluyor ama doktorum normal dedi. 100lük yaptıramam zaten. Ben oradayken 100lük yaptıran bir kadın düştü bayıldı. 4 saat aç kalamam ben

Çok geçmiş canım rapor alma sansın varsa al evde bol bol dinlen. Moralini de yüksek tut. Dr un da ilaç vermiş zaten Allah’ın izniyle bisey olmaz insallah

Arkadaşlar kan ilavı kullanmaya başlayan var mı kan degerleirm biraz düşmüş doktoruma gönderdim sonuçları haftama göre başlayalım dedi kan hapı verdiler

Bugün başladım ben de kullanmaya. Bir ay önce kan testi yaptırmıştım sağlık ocağında ancak bu hafta dr kontrolümde gösterdim dr uma. Çok dusuk değil ama bu değerini korumak adına kan ilacına başlayalım dedi.

Çok geçmiş canım rapor alma sansın varsa al evde bol bol dinlen. Moralini de yüksek tut. Dr un da ilaç vermiş zaten Allah’ın izniyle bisey olmaz insallah
inşallah canım, haftaya perşembe yine gideceğim kontrole. o güne kadar idare edeyim bi de müdürle konuşmayı deneyeceğim hiçbir şekilde yardımcı olmazsa raporu öyle alırım artık.

Benimde öyle de bunh mutlaka kullanmak gerekiyormuş gebelikte kan degerlerinde düşme oluyormuş genellikle ben yeni verdim dün akşam bugün ilacımı aldım bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…