- 26 Eylül 2010
- 17.562
- 32.876
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.201
Canim aslinda 32ye kadar rapor alabilirsen al, ocakta raporlar sifirlaniyor nasil olsa. 32de de ayrilacaktin zaten degil mi? Hem sen problem yasamazsin hem direk ogretmen gelir sinifina konusup durmazlar.inşallah canım, haftaya perşembe yine gideceğim kontrole. o güne kadar idare edeyim bi de müdürle konuşmayı deneyeceğim hiçbir şekilde yardımcı olmazsa raporu öyle alırım artık.
Ben aylardir kullaniuorum gunde 1 tane, simdi doktor 2ye cikardi. Degerim de 10 aslinda asiri dusuk degil gibi geldi ama ilaca ragmen boyle olmamasi lazim dedi.Arkadaşlar kan ilavı kullanmaya başlayan var mı kan degerleirm biraz düşmüş doktoruma gönderdim sonuçları haftama göre başlayalım dedi kan hapı verdiler
O kadar rapor verir mi bilmiyorum canım tahminim 1 hafta yazacaktı. Haftaya kontrolde netleşir sanırım.Canim aslinda 32ye kadar rapor alabilirsen al, ocakta raporlar sifirlaniyor nasil olsa. 32de de ayrilacaktin zaten degil mi? Hem sen problem yasamazsin hem direk ogretmen gelir sinifina konusup durmazlar.
aynen canım ben de uyku tulumu gibiyim. yastık gördüğüm yerde uyuyakalıyorum. işyerinde de sürekli halsizim ve uykum geliyor.Benim geçtiğimiz aylarda iyidi degerlerim bu ay düşmüş biraz bu ay çok halsiz ve sürekli uyumak istiyodum kansızlık sebep olurmuş buna
sertleşme derken tam olarak neyi kastediyorsun canım? Benim de 2 aydır sürekli karnımda oluyor. Yani bebek sırtını yada bacaklarını dayıyor ve orası sepsert oluyor. Hatta bazen canım acıyor. Ama doktor buna normal diyor. Senin doktor niye öyle yaptı ki çok korktum ben de şuan.Kızlar canım sıkıldı biraz ya, eşim de anlamıyor beni, bir de doğsa da kurtulsak dedi
Doktor muayenem vardı, normalde sertleşme olmuyordu ama muayenede 2 kez oldu öyle olunca doktor da alttan bakacağım dedi, ekstra parmağıyla da bi şeyler yaptı canım çok acıdı, sonra tekrar cihazla baktı her şey normal dedi ama kafası aşağıda diye progestan günde 2 kez yazdı, magnosit yazdı. rapor vereyim dinlen dedi, ben daha 2 hafta oldu çalışmaya başlayalı ki bu hafta sadece uyum haftasıydı zaten öğleye kadar. Neyse idrar kültürü istedi bir de.
bol su iç dedi, şimdi ben pazartesi 3 e kadar okulda olacağım, bol su içince sürekli tuvaletim gelecek sınıfım zemin katta merdivenler çok fazla öğretmenler tuavleti 2 kat yukarda. Müdürle konuşayım diyorum ama kolaylık sağlayacağını düşünmüyorum en azında 1 kat yukarda bi sınıf verseydi inip çıkmam daha kolay olurdu
Ablam da rapor al dedi benim kafa çorba oldu
Ben aylardir kullaniuorum gunde 1 tane, simdi doktor 2ye cikardi. Degerim de 10 aslinda asiri dusuk degil gibi geldi ama ilaca ragmen boyle olmamasi lazim dedi.
aynen canım ben de uyku tulumu gibiyim. yastık gördüğüm yerde uyuyakalıyorum. işyerinde de sürekli halsizim ve uykum geliyor.
Sertleşme bende de oluyor. Benim zaten erken doğum riskim var. Bebek genelde bir yerde toplanıyor ya da karnım ileri doğru çıkıyor ve karin sertleşiyor. Doktorum bunun şancı belirtisi olduğunu söyledi ve nidicard diye bir ilaç verdi. 36ya kadar kullan rahatlıkla seni götürür bu ilaç dedi. Ayrıca muayene esnasında karnım sertleşince kendisi anladı bunusertleşme derken tam olarak neyi kastediyorsun canım? Benim de 2 aydır sürekli karnımda oluyor. Yani bebek sırtını yada bacaklarını dayıyor ve orası sepsert oluyor. Hatta bazen canım acıyor. Ama doktor buna normal diyor. Senin doktor niye öyle yaptı ki çok korktum ben de şuan.
Ole simdi biraz duzeldm ins o deprasyona tekrrdna girmem:))kesinlikle :) günümüz günümüzü tutmuodu şimdi saatim saatimi tutmuyor
haftaya kontrolüm var tekrar bir söyleyeyim doktora bu konuyu. Korktum şuanSertleşme bende de oluyor. Benim zaten erken doğum riskim var. Bebek genelde bir yerde toplanıyor ya da karnım ileri doğru çıkıyor ve karin sertleşiyor. Doktorum bunun şancı belirtisi olduğunu söyledi ve nidicard diye bir ilaç verdi. 36ya kadar kullan rahatlıkla seni götürür bu ilaç dedi. Ayrıca muayene esnasında karnım sertleşince kendisi anladı bunu
Tercih senin canım yaptıran kadar yaptırmayanda varBen şeker yüklemesi yaptırmadım bana dün devlette kafasına göre istemedigimi söyledigim halde 75 lik yazıyor
Ayy cnm seninde baya tutmuş. öksürük aksır derken afedersin altıma bile kaçırıyorum valla. Bende deneyeyimde inş biranönce hafifler.çok Sağol canım.Hamileliğimde 3 defa çok çektim boğazımdan hepsini sirkeli su ile gargara yaparak ve limon sıkıp içerek geçirdim çok şükür
Dediklerine bende katılıyorum cnm geçen hafta haddinden fazla ayakta kalıp uzun süre iş güçle uğraştım 2 ayrı günde yorgunluktan kaynaklanan kasılmalarim oldu hemde çok sık aralıklarla hatta hem belimde hemde kasiklqrımda aşırı adet sancısı gibi sancılar öyleki tüylerim bile diken diken oldu herkesin içinde ağlamamak için zor tuttum kendimi. o gece ciddi ciddi doğum yapıcam sandım gece boyuda uyurken bile sık sık sertleşme ve ağrılara uyandım ama şükür sabaha sadece normal kasık ve bel ağrım vardı.benim hamileliklwrim ağrılı geçtiği için alıştım artık pek aksi bişey yasamadigim sürece takmıyorum.senide resmen boş yere korkutmuşlar bazen böyle saçma sapan doktrlara denk gelebiliyorz. Bebişlerimiz Allaha emanet inş hepsi zamanında gelir.Karnım sertleşiyor erken doğum riskim var diye birbirinizi korkutmayın zira ben geçen hafta bunun acısını çok fena yaşadım... Bir kaç günüm yoğun stresli geçmişti sonra karnım birden taş gibi hareket etmemi zorlaştırdı buarada bebeğin hareketliliği de aynen devam ediyor bende tedirgin oldum evim yakın diye devlet hastanesinin aciline gittim haftasonuydu akşam saatlerinde gerizekalı pislik doktor bana paldır küldür vajinal muayene yaptı ve çok sertti hareketleri mafetti beni oturamadım bir süre sonra nst ye bağladı sancı yok en son ultrasonla baktı hiçbir muayenede bir şey yok ordan erken doğum riskin var dedi yatış vericem dedi neye göre erken doğum dedim anlattı bu iki kemik var hafif aralıkmış vs imzamı atıp nasıl çıkacağımı bilemedim hep gittiğim hastaneye gittim kendi doktorum yok başka oldukça yaşlı kadın bir doktor var sadece ultrasonla kontrol etti bebeğim maşallah kıpır kıpır erken doğum söz konusu bile değil elleriyle Türk filmlerindeki ebe gibi karnımı muayene etti magnezyum verdi bebeğin hareketinden yaşadığım stresten büyüyen karnından dolayı olabilirmiş pazartesi kendi doktoruma gittim bana ultrasonda hangi kemiklerin açılacağını anlattı rahim boynumu ölçtü hiç bir belirti yok bana yaşattıkları travma ve üzüntü yanıma kar kaldı bebek o sırada bile kafası aşağı döndü sonra ayakları geldi rahme kendini bunlarla korkutma adet ağrısı gibi dinlenince geçmeyen dinlenince geçmeyen kasılmaların olduğunda gel dedi bu arada kan idrar bütün tahlilleride yaptık enfeksiyonda yoktu demem o ki biraz karnım kasıldı bi yerde toplandı falan bunlar çok normaldinlenin ve kafanızı oraya vermeyin geçiyor
bebek kendini kasmıştı canım, vücudu yuvarlak bi hale geldi. Açıkçası daha önce çok nadir oluyordu ama ben yan yatınca normale dönüyordu. okulda da hiç böyle yapmadı yavrum bilemiyorumsertleşme derken tam olarak neyi kastediyorsun canım? Benim de 2 aydır sürekli karnımda oluyor. Yani bebek sırtını yada bacaklarını dayıyor ve orası sepsert oluyor. Hatta bazen canım acıyor. Ama doktor buna normal diyor. Senin doktor niye öyle yaptı ki çok korktum ben de şuan.
Canım benim doktorum erken doğum riski var demedi ama benim bebeğim 16. haftadan beri kafası aşağıda içe dönük yani doğum pozisyonunda duruyor, haftalar ilerledikçe aşağıya daha çok baskı yapacak dedi. Önlem amaçlı progestan başladı kasılma da doktor ultrasonla bakarken oldu ki doktora da dedim evde böyle pek olmadı. Yani kimseyi korkutma amacım yok. Doktora göre demek ki bu normal değil.Karnım sertleşiyor erken doğum riskim var diye birbirinizi korkutmayın zira ben geçen hafta bunun acısını çok fena yaşadım... Bir kaç günüm yoğun stresli geçmişti sonra karnım birden taş gibi hareket etmemi zorlaştırdı buarada bebeğin hareketliliği de aynen devam ediyor bende tedirgin oldum evim yakın diye devlet hastanesinin aciline gittim haftasonuydu akşam saatlerinde gerizekalı pislik doktor bana paldır küldür vajinal muayene yaptı ve çok sertti hareketleri mafetti beni oturamadım bir süre sonra nst ye bağladı sancı yok en son ultrasonla baktı hiçbir muayenede bir şey yok ordan erken doğum riskin var dedi yatış vericem dedi neye göre erken doğum dedim anlattı bu iki kemik var hafif aralıkmış vs imzamı atıp nasıl çıkacağımı bilemedim hep gittiğim hastaneye gittim kendi doktorum yok başka oldukça yaşlı kadın bir doktor var sadece ultrasonla kontrol etti bebeğim maşallah kıpır kıpır erken doğum söz konusu bile değil elleriyle Türk filmlerindeki ebe gibi karnımı muayene etti magnezyum verdi bebeğin hareketinden yaşadığım stresten büyüyen karnından dolayı olabilirmiş pazartesi kendi doktoruma gittim bana ultrasonda hangi kemiklerin açılacağını anlattı rahim boynumu ölçtü hiç bir belirti yok bana yaşattıkları travma ve üzüntü yanıma kar kaldı bebek o sırada bile kafası aşağı döndü sonra ayakları geldi rahme kendini bunlarla korkutma adet ağrısı gibi dinlenince geçmeyen dinlenince geçmeyen kasılmaların olduğunda gel dedi bu arada kan idrar bütün tahlilleride yaptık enfeksiyonda yoktu demem o ki biraz karnım kasıldı bi yerde toplandı falan bunlar çok normaldinlenin ve kafanızı oraya vermeyin geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?