2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bu alttaki hamilelik bilgisini nasıl yaptınız. İlk çocukta buranın daimi üyesiydi mı ve hepsini biliyordum ama unutmuşum
Canım tahmini dogum tarihini hesapla benim takvimin altinda takvim eklemek icin tiklayiniz yaziyor ya ona tikla . tahmini dogum tarihini yaz tamamdir.

Kasıklarına niye bastırdı apandisit şüphesi mi vardı ?ilaçla ilgili ilk 4 haftada bir sıkıntının olmadığını biliyorum sonraki haftalarda sıkıntı arzediyor değerin ilk kaç çıktı ?

Benim de pek bir belirtim yok. Öğleden sonra bir halsizlik oluşuyor, azıcık uyuma ihtiyacı hissediyorum. Onun haricinde belirtim yok çok şükür. İnşallah bulantısız, sıkıntısız atlatırız gebeliklerimizi...

Kasıklarına niye bastırdı apandisit şüphesi mi vardı ?ilaçla ilgili ilk 4 haftada bir sıkıntının olmadığını biliyorum sonraki haftalarda sıkıntı arzediyor değerin ilk kaç çıktı ?
Ben o gün kum döküyordum.idrarırımdan kum dökerken kan geliyordu.kasıklarıma neden baktı onu bilmiyorum ama çok feci bastırmıştı.ki o zaman hamileymişim.5 gün sonra ilk baktırdığımda beta hcg 301.6 çıkmıştı.acildeki doktor 3 haftalık hamilesin demişti

Off kum kötü ya benim de böbrek sıkıntılarım çocukluktan beridir var hamilelikte nüx ediyor dikkat et bol su iç ben öyle yapmaya çalışıyorum tabi tuvaletle ark olduk gibi:)ama olsun böbrek emzimleri hamilelikte yeterli olmuyor ona çok iş düştüğü için en büyük sıkıntılardan biridir böbrek inş ikimiz de böbrek sıkıntısı geçirmeden Doğum yapmış oluruz :)))

Benim de öyle oldu. Adetimden beş gün önce karın ağrısıyla gittim apandisitten şüphelendiler. Acildeki bastırdı enfeksiyon doktoru bastırdı genel cerrah bastırdı hem de üç gün boyunca. Beş gün öncesi 4.36 çıktı o gün röntgen çektiler ertesi gün doktora ısrarla gebelik şüphesi var dememe rağmen bu daha önemli şu anda dedi ve ilaçlı tomografi çekildi ertesi gün bakıldı 41.47 değer yükselmiş. Enfeksiyon değeri gün geçtikçe yükseldiği için gebelikte kullanılan antibiyotik verdiler dört gün kullandım bol su ile de geçti çok şükür

Gittiğim doktor adeti 10 gün geçene kadar ne olursa olsun bişey olmaz dedi ve çok şükür ki olmadı. Devletteki doktor da erken vakitte olduğu için ya hep ya hiç olur demişti. Ya tutunmaz düşer ya da tutunur normal devam eder dedi

Bende çok sık yaşıyorum kum vakasını.rabbim yardımcımız olsun.senin ne kadarlık oldu .betan kaç çıktı canım.inşallah hepimizin hamileliği rahat geçer.şuan bi sıkıntım yok.ilk hamileliğimdede hiç birşey yaşamamıştım.ama bunda kistim var sıkınkı olurmu bilmiyorum.aklımda deli sorular var

Icini ferah tut sağ salim alalım kucagimiza inşallah

çok geçmiş olsun .aynı ben gibi olmuşsun gerçekten.banada hamilelikte verilmemesi gereken ilaçları verdi cipro buscopan daha diğerlerinin adını hatırlamıyorum bile.inşallah birşey olmamıştır ya.valla ben korkuyorum.yinede siz 6 haftasındasınız sanırım şuan kese gjrünüp kalp atışını duydunuzmu.benim daha 2 hafta var gitmeme.meraktan ölüyorum.sanki kasıklarımda bomboş geliyor.batma falan yok.

Benim son sat 6 galiba pek emin değilim ama geç dönlenme gibi 330 çıktı sonra yapmayı düşünmedim dr haftaya gel demişti haftaya gidecem inş kist bende de var hatta birde miyom var bir sıkıntı olmaz demişti dr ama yine de gittiğin de sor sen de benim ilk gebeliğim kürtaj oldu demiştim ya şimdi acele edip sürekli dr gitmek istemiyorum rabbim bebeklerimizi korusun korkularım olsada elimden gelen birşey yok beklemekten başka d vitamini eksikti ben de hala öyle dr ilaç verir herhalde çünkü o büyük sıkıntı gebelikte ona baktır mutlaka

Benim o zaman daha dört hafta bile yoktu. Beta artışları güzel dedi doktor keseyi de gördük çok şükür. Senin de kanama yoksa bişey olmaz Allah ın izniyle kuruntu yapıyoruz çok o daha zararlı bebişlerimize tevekkül edip huzurla beklemeliyiz. Meryem suresini tavsiye ederim rahatlatıyor

Bende de kist var ama önemli değil demişlerdi. Gebelikte sıkıntı olur mu diye sormadım ama yarın unutmazsam sorarım İnşaAllah naboti kisti benimki rahim ağzında oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…