- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.321
Amin kuzum inşallah yaa hepsi büyüsün sağlıklı olsun hepsi:)Ayy ne guzel daha da buyur insallah canim.
Canım tahmini dogum tarihini hesapla benim takvimin altinda takvim eklemek icin tiklayiniz yaziyor ya ona tikla . tahmini dogum tarihini yaz tamamdir.Kızlar bu alttaki hamilelik bilgisini nasıl yaptınız. İlk çocukta buranın daimi üyesiydi mı ve hepsini biliyordum ama unutmuşum
kendi profilinizi düzenlemeye girin orda gebelik bilgisine muhtemel doğum tarihini giriyorsyorsun oluyorKızlar bu alttaki hamilelik bilgisini nasıl yaptınız. İlk çocukta buranın daimi üyesiydi mı ve hepsini biliyordum ama unutmuşum
Kasıklarına niye bastırdı apandisit şüphesi mi vardı ?ilaçla ilgili ilk 4 haftada bir sıkıntının olmadığını biliyorum sonraki haftalarda sıkıntı arzediyor değerin ilk kaç çıktı ?Valla gülüm gönlünü rahat tut.benimki daha fena ya.hamileliğimi öğrenmeden 5 gün önce bana doktor antibiyotik ağrı kesici daha bide kasıklarıma elleriyle iyice bastırdı.neler neler.bende açıkçası 15 gün sonra gel dedi doktor onu bekliyorum.değerlerin kaç tı.
He bilgiliysen sıkıntı yok cnmİlk gebeliği de kullanmıştım biliyorum ordan
Ben o gün kum döküyordum.idrarırımdan kum dökerken kan geliyordu.kasıklarıma neden baktı onu bilmiyorum ama çok feci bastırmıştı.ki o zaman hamileymişim.5 gün sonra ilk baktırdığımda beta hcg 301.6 çıkmıştı.acildeki doktor 3 haftalık hamilesin demiştiKasıklarına niye bastırdı apandisit şüphesi mi vardı ?ilaçla ilgili ilk 4 haftada bir sıkıntının olmadığını biliyorum sonraki haftalarda sıkıntı arzediyor değerin ilk kaç çıktı ?
Teşekkürler.kendi profilinizi düzenlemeye girin orda gebelik bilgisine muhtemel doğum tarihini giriyorsyorsun oluyor
Off kum kötü ya benim de böbrek sıkıntılarım çocukluktan beridir var hamilelikte nüx ediyor dikkat et bol su iç ben öyle yapmaya çalışıyorum tabi tuvaletle ark olduk gibi:)ama olsun böbrek emzimleri hamilelikte yeterli olmuyor ona çok iş düştüğü için en büyük sıkıntılardan biridir böbrek inş ikimiz de böbrek sıkıntısı geçirmeden Doğum yapmış oluruz :)))Ben o gün kum döküyordum.idrarırımdan kum dökerken kan geliyordu.kasıklarıma neden baktı onu bilmiyorum ama çok feci bastırmıştı.ki o zaman hamileymişim.5 gün sonra ilk baktırdığımda beta hcg 301.6 çıkmıştı.acildeki doktor 3 haftalık hamilesin demişti
Benim de öyle oldu. Adetimden beş gün önce karın ağrısıyla gittim apandisitten şüphelendiler. Acildeki bastırdı enfeksiyon doktoru bastırdı genel cerrah bastırdı hem de üç gün boyunca. Beş gün öncesi 4.36 çıktı o gün röntgen çektiler ertesi gün doktora ısrarla gebelik şüphesi var dememe rağmen bu daha önemli şu anda dedi ve ilaçlı tomografi çekildiValla gülüm gönlünü rahat tut.benimki daha fena ya.hamileliğimi öğrenmeden 5 gün önce bana doktor antibiyotik ağrı kesici daha bide kasıklarıma elleriyle iyice bastırdı.neler neler.bende açıkçası 15 gün sonra gel dedi doktor onu bekliyorum.değerlerin kaç tı.
Valla o bende de var. Bir de dunden beri sag kasigim bi kac kere seğredi pit pit pit. Rahim genislerken kaslar kasiliyormus ondan oluyormus öyle okudumSlm arkadaşlar göbek kismimda bazen acı oluyor o neyden oluyor acaba sizde de oyle bir sey var mı ?
Bende çok sık yaşıyorum kum vakasını.rabbim yardımcımız olsun.senin ne kadarlık oldu .betan kaç çıktı canım.inşallah hepimizin hamileliği rahat geçer.şuan bi sıkıntım yok.ilk hamileliğimdede hiç birşey yaşamamıştım.ama bunda kistim var sıkınkı olurmu bilmiyorum.aklımda deli sorular varOff kum kötü ya benim de böbrek sıkıntılarım çocukluktan beridir var hamilelikte nüx ediyor dikkat et bol su iç ben öyle yapmaya çalışıyorum tabi tuvaletle ark olduk gibi:)ama olsun böbrek emzimleri hamilelikte yeterli olmuyor ona çok iş düştüğü için en büyük sıkıntılardan biridir böbrek inş ikimiz de böbrek sıkıntısı geçirmeden Doğum yapmış oluruz :)))
Icini ferah tut sağ salim alalım kucagimiza inşallahBel ağrısıbir kez şiddetli oldu ama uzun sürmedi uzanınca geçti çok şükür. Yarın randevu günüm ama eşim geceden çıkacak il dışında doktorumuz gidebilir miyim bilmiyorumöğleden sonra da benim okulum var. Kendimi çok dinliyorum çok vesvese yapıyorum ama İnşaAllah yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alırız
çok geçmiş olsun .aynı ben gibi olmuşsun gerçekten.banada hamilelikte verilmemesi gereken ilaçları verdi cipro buscopan daha diğerlerinin adını hatırlamıyorum bile.inşallah birşey olmamıştır ya.valla ben korkuyorum.yinede siz 6 haftasındasınız sanırım şuan kese gjrünüp kalp atışını duydunuzmu.benim daha 2 hafta var gitmeme.meraktan ölüyorum.sanki kasıklarımda bomboş geliyor.batma falan yok.Benim de öyle oldu. Adetimden beş gün önce karın ağrısıyla gittim apandisitten şüphelendiler. Acildeki bastırdı enfeksiyon doktoru bastırdı genel cerrah bastırdı hem de üç gün boyunca. Beş gün öncesi 4.36 çıktı o gün röntgen çektiler ertesi gün doktora ısrarla gebelik şüphesi var dememe rağmen bu daha önemli şu anda dedi ve ilaçlı tomografi çekildiertesi gün bakıldı 41.47 değer yükselmiş. Enfeksiyon değeri gün geçtikçe yükseldiği için gebelikte kullanılan antibiyotik verdiler dört gün kullandım bol su ile de geçti çok şükür
Benim son sat 6 galiba pek emin değilim ama geç dönlenme gibi 330 çıktı sonra yapmayı düşünmedim dr haftaya gel demişti haftaya gidecem inş kist bende de var hatta birde miyom var bir sıkıntı olmaz demişti dr ama yine de gittiğin de sor sen de benim ilk gebeliğim kürtaj oldu demiştim ya şimdi acele edip sürekli dr gitmek istemiyorum rabbim bebeklerimizi korusun korkularım olsada elimden gelen birşey yok beklemekten başka d vitamini eksikti ben de hala öyle dr ilaç verir herhalde çünkü o büyük sıkıntı gebelikte ona baktır mutlakaBende çok sık yaşıyorum kum vakasını.rabbim yardımcımız olsun.senin ne kadarlık oldu .betan kaç çıktı canım.inşallah hepimizin hamileliği rahat geçer.şuan bi sıkıntım yok.ilk hamileliğimdede hiç birşey yaşamamıştım.ama bunda kistim var sıkınkı olurmu bilmiyorum.aklımda deli sorular var
Benim o zaman daha dört hafta bile yoktu. Beta artışları güzel dedi doktor keseyi de gördük çok şükür. Senin de kanama yoksa bişey olmaz Allah ın izniyle kuruntu yapıyoruz çok o daha zararlı bebişlerimize tevekkül edip huzurla beklemeliyiz. Meryem suresini tavsiye ederim rahatlatıyorçok geçmiş olsun .aynı ben gibi olmuşsun gerçekten.banada hamilelikte verilmemesi gereken ilaçları verdi cipro buscopan daha diğerlerinin adını hatırlamıyorum bile.inşallah birşey olmamıştır ya.valla ben korkuyorum.yinede siz 6 haftasındasınız sanırım şuan kese gjrünüp kalp atışını duydunuzmu.benim daha 2 hafta var gitmeme.meraktan ölüyorum.sanki kasıklarımda bomboş geliyor.batma falan yok.
Aynı haftadayiz normal demekkiValla o bende de var. Bir de dunden beri sag kasigim bi kac kere seğredi pit pit pit. Rahim genislerken kaslar kasiliyormus ondan oluyormus öyle okudum
Bende de kist var ama önemli değil demişlerdi. Gebelikte sıkıntı olur mu diye sormadım ama yarın unutmazsam sorarım İnşaAllah naboti kisti benimki rahim ağzında oluyormuşBenim son sat 6 galiba pek emin değilim ama geç dönlenme gibi 330 çıktı sonra yapmayı düşünmedim dr haftaya gel demişti haftaya gidecem inş kist bende de var hatta birde miyom var bir sıkıntı olmaz demişti dr ama yine de gittiğin de sor sen de benim ilk gebeliğim kürtaj oldu demiştim ya şimdi acele edip sürekli dr gitmek istemiyorum rabbim bebeklerimizi korusun korkularım olsada elimden gelen birşey yok beklemekten başka d vitamini eksikti ben de hala öyle dr ilaç verir herhalde çünkü o büyük sıkıntı gebelikte ona baktır mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?