2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Senin 16.haftandan itibaren var olan geçmeyen bir durum varmış bende seni kastetmedim zaten elbette normal olmayabilir ama inşallah hiçbir sıkıntı çıkarmaz sana canım merkezefendi devlet hastanesi kadın doğum acili doktor yeni gelmiş bende ilk defa gördüm aptal herif

Anlamadım benim 146 çıktı 100 lük yapalım dedi. Ben zaten kan verdimmkustum. Mümkün değil ki çıkarmadan omlardan bekleyemem. Şaşırdım kaldım

Amin canım Allah’a emanet hepsi rabbim bizleride bebeklerimizide vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın

Çok geçmiş olsun canım.
Kremin adı ne bende ayagıma kullanıyorum

Sezeryandan 13 ay sonra ogluşuma hamile kaldım bugun ameliyat yerim çok kaşınıyo benim gibi olan varmı aranızda

Amin kuzum inşallah hiçbirimiz sıkıntı çekmeden son haftalara kadar gideriz. Tek duam bu zamanında ve sağlıkla kavuşmak. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Geçmiş olsun canım

50 gr yukleme testinde 150 cikti sekerim.75 lik yaptirmami soyledi dr .yuksek cikip 75 lik yaptıran varmi

Sezeryandan 13 ay sonra ogluşuma hamile kaldım bugun ameliyat yerim çok kaşınıyo benim gibi olan varmı aranızda
benim dün fena ağrıyordu bıçak kesiği gibi bir ağrı vardı korktum ya acaba açılır mi falan diye..kaşınması kan akışı olduğu için olur derler sıkıntılı bir durum olduğunu sanmıyorum

ateş ölçeri ben hastanede ve sağlık ocaginda dikkat ettim hep doktorlarınki bilindik marka değil braun çok pahalı ben de kardesiminkinden alacağım medisilife diye bir markaydı galiba o memnun
B Bebe58 aynen bende temassız ateş ölçer aldım kuzenım kullanıyo 2 senedir gayet memnun msrkası endostall fiyatıda gayet uygun

Maddi olarak bir sikintin yoksa bence de rapor al .ben 37e kadaar calismak zorundayim ev aldik borclandik. Esimin aldigi maas malesef evin kredisine ancak yetiyor. Mecburen calismak zorundayim

Çok sagol canım içim rahatladı

Çok doğru yazmışsın aynısını ben yaşadım herkes aynı şeyi yazınca korkmuştum ve dr bunların gayet normal olduğunu Hamilelilerin %80 ağrı Yaşar ve bunun nedeni genellik belirsizdir dedi erken Doğum gibi bir durum söz konusu değildir mesela aşırı bir kasık ağrısı doğrulamayacak kadar ağrı varsa ve aralıksız artıyorsa ağrı kasılma dinlenince geçmiyor saatlerce devam ediyorsa kan su vs geliyorsa direkt acile gel demişti öyle rahatlamıştım sürekli kasık ağrısı var Arada geçiyor yine başlıyor ama aşırı değil inceden inceden kasılma yürürken oluyor genelde inş hiç birimizin erken Doğum gibi bir durumu söz konusu olmaz hepimiz sağlıkla zamanı geldiğinde doğururuz

50 gr yukleme testinde 150 cikti sekerim.75 lik yaptirmami soyledi dr .yuksek cikip 75 lik yaptıran varmi
Benim anlamadığım doktor bana direkt 75 yapmamı söyledi dikkat ettim burda bir çoğu 50 ilk yapıp ona göre yüksek doz almış hey allahım ben nasıl içecem diye düşünmekten tam bir haftadır erteliyorum dr gitmeyi senin sınırın az üstü çıkmış emin olmak için yaptırıyordur bazen strese bağlıda şeker yükselir bunu öğrenmeye çalışıyor dr bence yaptır onu da ona göre tedavi verir

Maddi olarak bir sikintin yoksa bence de rapor al .ben 37e kadaar calismak zorundayim ev aldik borclandik. Esimin aldigi maas malesef evin kredisine ancak yetiyor. Mecburen calismak zorundayim
Maalesef sıkıntılıyız kuzum, kredi, kira haricinde de bu ay eksi 2 binlerdeyiz maalesef. Çünkü telefonum bozuldu 1500 e bi telefon araba kaza masrafı da oldu 1000 lira. Bir de kaynanama destek oluyoruz o da dengesiz bir harcama yapmış geçen ay kredi kartını ödeyemedik tam. Yani benim durumlar karışık ve hoş olmayan durumlar maalesef.
Şu vakitten sonra 32 ye kadar gelsem yine iyi diyorum. izin ekletmeyi geçtim artık. Gerekirse arabayı sattıracağım doğumdan sonra öyle ücretsiz planlıyorum artık.

Ben basindan beri cok yogun hissetmiyorum sadece bir kac gun kuvvetliydi gene sessizlesti. Daha 24.haftam yeni bitti yeri daralmamistir diye dusunuyorum. Hic kipir kipir olmayacak sanirim

Kasılma dediğiniz sertleşme ise o bende de çok sık oluyor. Hatta genelde o sekilde diyebilirim. Bugun hatta karnima dokunan bir kac kisi fazla sert oldugunu söyledi. Bebek 2 haftadir falan kafa aşağıda. Doktor hepsini biliyor ve her seyin normal olduğunu söyledi. Onlem amaçlı progestan evde bulunsun dedi, bu senin joker ilacin olacak. Gecmeyen bel, kasık agrisinda, uzun yola cikmadan once, aşırı yoruldugunda vajinal olarak kullan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…