- 26 Nisan 2016
- 1.409
- 2.277
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.241
Benim hiç midemi bulandırmadı sizin sonuçlarınız kaç çıkmıştı kaç olması gerekiyormuş
Kendi doktoruma soracağım bakalım ne diyecek canımSen bilirsin canım bi doktorundan yardım al istersen
Sağol canm exoderil adı. Seninki ne adıÇok geçmiş olsun canım.
Kremin adı ne bende ayagıma kullanıyorum
Üzerinde 50 yada 75 yazıyor . Şeker oranları farklıymış .sonuçta referans aralığı 70-140 mıydı?evet 50lik galiba.kutu kola boyutunda cilekli gazoz gibi biseydi
Sağol canm ya.Geçmiş olsun canım
Bende soğuk içiyorum aklıma takıldı bu şarbon olaylarından canım sıkıntı olmaz herhalde
Benim anlamadığım doktor bana direkt 75 yapmamı söyledi dikkat ettim burda bir çoğu 50 ilk yapıp ona göre yüksek doz almış hey allahım ben nasıl içecem diye düşünmekten tam bir haftadır erteliyorum dr gitmeyi senin sınırın az üstü çıkmış emin olmak için yaptırıyordur bazen strese bağlıda şeker yükselir bunu öğrenmeye çalışıyor dr bence yaptır onu da ona göre tedavi verir
Üzerinde 50 yada 75 yazıyor . Şeker oranları farklıymış .sonuçta referans aralığı 70-140 mıydı?
50 gr da benim de 143 çıktı 100 lük yaptırmamı söylediler50 gr yukleme testinde 150 cikti sekerim.75 lik yaptirmami soyledi dr .yuksek cikip 75 lik yaptıran varmi
Teşekkürler canım bilgi içinHer yüklemenin referans aralığı farkli. Aşağıdaki sayfada detaylı bilgi var.
http://www.endokrinoloji.com/gebelik_diyabeti.html
canim bilmiyorum hicÜzerinde 50 yada 75 yazıyor . Şeker oranları farklıymış .sonuçta referans aralığı 70-140 mıydı?
bebek kendini kasmıştı canım, vücudu yuvarlak bi hale geldi. Açıkçası daha önce çok nadir oluyordu ama ben yan yatınca normale dönüyordu. okulda da hiç böyle yapmadı yavrum bilemiyorum
Travazol kullanıyorum bende canımSağol canm exoderil adı. Seninki ne adı
Söyledim kuzum doktora yani aslında beni evde rahatsız eden bi durum olmadı okulda da. Ama ultrason sırasında resmen kaya oldu iki kez. Neyse artık bakalım haftaya tempo başlıyor. Rabbim inşallah yardımcı olur.Korkma canimm aynen bendede ortaya toplaniyor karnim cok sert oluyor. Yan yatinca geciyor. Keske doktor seni rahat biraksaydi. Iyice stres yapmissin bebis de etkilenmis daha kasilmis.
Yine de dinlenmek icin rapor alabilirsin canim.
Evet canm travazol meşhur zaten babam kullaniyordu Bi ara. Sen gebelikte mi kullaniyosun onu.Travazol kullanıyorum bende canım
Evet canm travazol meşhur zaten babam kullaniyordu Bi ara. Sen gebelikte mi kullaniyosun onu.
Travazol gebelik kategorisi C sanırım. Bana verdiğinin de B ymiş.Benimde kaşıntim oluyordu ilk zamanlar doktor travazol kullanabileceğimi söylemişti. Bende bazen kullaniyorum.
Medisana aldık canım civilden 200tl idiAtes olcer hangi marka nerden aldiniz bebeginize kizlar
Valla aç Karnına hala midem kalkıyor içerim sorun değil ama üstüne birşeyler yemezsem kesin kusarım bakalım artık hafta içi son şansım yapamazsam artık haftasını geçiriyorum hayırlısı olsun hakkımızda ya inş güzel sonuçlar çıkarCanım benim doktorumda direk 75lik istedi testi. Aile geçmişinin ,senin kilonun falan etkisi var diye düşünüyorum. Ama içtiğin icecekten korkma hiç. Hepsi standard bir kutu kola büyüklüğünde. Tadida kötü değil. Meyveli soda gibi aynı. Bana verdiklerini cilekliydi birazda soğuktu walla likir likir içtim ozlemsiim öyle seyler icmeyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?