2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
sertlesme derken bende de mesela bazen karnim taş gibi oluyor oturdugum yerden kalkarken zorlanarak kalkiyorum.gobegim aciyor sertlesince.sertlesmeden kasit buysa ben cok takilmiyorum asiri bi agrim kanamam vs.yoksa sonucta bi canli tasiyoruz illaki karnimizda bi sertlesme bi agri olacaktir.yeterki kanama olmasin asiri bi agri olmasin.her agriya takilmamak lazim.ozellikle benim gibi ilk bebegine hamile olanlar cok takiyoruz herseyi.ben midemden cok cekiyorum.ugras buluyorum kendime.orgu sepet basladim bebisin dolabina insallah.ugras bulunca iyi oluyor kendimi dinlemiyorum.zaten oldum okaasi elim bos oturamam sıkılırım hele ki boyle zor zamanlarda daha iyi oluyor.el isini tavsiye ederim kizlar.en kisa zamanda şablonlari cikartiyim kapi susune de baslicam insallah.hem eglenceli oluyor bebisler icin biseyler yapmis oluruz hem kendimizi motive ederiz.

Canım benim doktorumda direk 75lik istedi testi. Aile geçmişinin ,senin kilonun falan etkisi var diye düşünüyorum. Ama içtiğin icecekten korkma hiç. Hepsi standard bir kutu kola büyüklüğünde. Tadida kötü değil. Meyveli soda gibi aynı. Bana verdiklerini cilekliydi birazda soğuktu walla likir likir içtim ozlemsiim öyle seyler icmeyi r

bebek kendini kasmıştı canım, vücudu yuvarlak bi hale geldi. Açıkçası daha önce çok nadir oluyordu ama ben yan yatınca normale dönüyordu. okulda da hiç böyle yapmadı yavrum bilemiyorum

Korkma canimm aynen bendede ortaya toplaniyor karnim cok sert oluyor. Yan yatinca geciyor. Keske doktor seni rahat biraksaydi. Iyice stres yapmissin bebis de etkilenmis daha kasilmis.

Yine de dinlenmek icin rapor alabilirsin canim.

Korkma canimm aynen bendede ortaya toplaniyor karnim cok sert oluyor. Yan yatinca geciyor. Keske doktor seni rahat biraksaydi. Iyice stres yapmissin bebis de etkilenmis daha kasilmis.

Yine de dinlenmek icin rapor alabilirsin canim.
Söyledim kuzum doktora yani aslında beni evde rahatsız eden bi durum olmadı okulda da. Ama ultrason sırasında resmen kaya oldu iki kez. Neyse artık bakalım haftaya tempo başlıyor. Rabbim inşallah yardımcı olur.

Valla aç Karnına hala midem kalkıyor içerim sorun değil ama üstüne birşeyler yemezsem kesin kusarım bakalım artık hafta içi son şansım yapamazsam artık haftasını geçiriyorum hayırlısı olsun hakkımızda ya inş güzel sonuçlar çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…