- 8 Nisan 2018
- 929
- 1.055
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.261
Rapor al bence de dinlen canım sağlığımız herşeyden önemli doktorumuza güvenmek zorundayız. Benim de sertleşme çok oluyor vajinal muayene etti rahim açıklığı 4 cm iyi dedi. Bir sıkıntı yok. Ben de habire ayaktayım misafir geliyor biz gidiyoruz bugün öğleden sonra bir gittik çarşıya daha yeni eve geldim. Çok kasmamak lazım aslında.Kızlar canım sıkıldı biraz ya, eşim de anlamıyor beni, bir de doğsa da kurtulsak dedi
Doktor muayenem vardı, normalde sertleşme olmuyordu ama muayenede 2 kez oldu öyle olunca doktor da alttan bakacağım dedi, ekstra parmağıyla da bi şeyler yaptı canım çok acıdı, sonra tekrar cihazla baktı her şey normal dedi ama kafası aşağıda diye progestan günde 2 kez yazdı, magnosit yazdı. rapor vereyim dinlen dedi, ben daha 2 hafta oldu çalışmaya başlayalı ki bu hafta sadece uyum haftasıydı zaten öğleye kadar. Neyse idrar kültürü istedi bir de.
bol su iç dedi, şimdi ben pazartesi 3 e kadar okulda olacağım, bol su içince sürekli tuvaletim gelecek sınıfım zemin katta merdivenler çok fazla öğretmenler tuavleti 2 kat yukarda. Müdürle konuşayım diyorum ama kolaylık sağlayacağını düşünmüyorum en azında 1 kat yukarda bi sınıf verseydi inip çıkmam daha kolay olurdu
Ablam da rapor al dedi benim kafa çorba oldu
Söyledim kuzum doktora yani aslında beni evde rahatsız eden bi durum olmadı okulda da. Ama ultrason sırasında resmen kaya oldu iki kez. Neyse artık bakalım haftaya tempo başlıyor. Rabbim inşallah yardımcı olur.
Ben hamilelik öncesi kullandığımda alerji yapmıştı. O yüzden doktorlar verelim dediğinde istemedim hiç. Çok az düşük çıktı benim de. Alerjim olunca kullan da diyemiyorlar. Anlamlı düşüş olursa serum takviyesi yapacaklar. İlaca karşı yan etkiniz yoksa mutlaka kullanın derim. Malum Doğumda çoookk kan kaybedicezArkadaşlar kan ilavı kullanmaya başlayan var mı kan degerleirm biraz düşmüş doktoruma gönderdim sonuçları haftama göre başlayalım dedi kan hapı verdiler
Evet kullanıyorum şimdiEvet canm travazol meşhur zaten babam kullaniyordu Bi ara. Sen gebelikte mi kullaniyosun onu.
Ben de de uzun zamandır dediğin gibi oluyor. Hatta ne zaman ayaklarımı yükseğe kaldırıp uzansam mutlaka sertleşiyor. Ben de hep ya poposudur ya kafasıdır diyorum. Ovalayınca geçiyor zaten gidiyor ufaklıksertleşme derken tam olarak neyi kastediyorsun canım? Benim de 2 aydır sürekli karnımda oluyor. Yani bebek sırtını yada bacaklarını dayıyor ve orası sepsert oluyor. Hatta bazen canım acıyor. Ama doktor buna normal diyor. Senin doktor niye öyle yaptı ki çok korktum ben de şuan.
Ayyy çok tatlısın kuzum. Hayirlisiyla bunu bir alsam kucagima.Benim de ilk. Sürekli okuyorum araştırıyorum. Ayrıca cocuk gelisimi de okuyorum 2. Universite olarak. Rahat ol. Allah insana ulvi bir annelik gücü veriyormuş. Içinden çıkan anaya sen bile hayret edeceksin bak görEsim yardm eder cnm ama iste insan yinede ilk cock olunca tedirgin oluyor kucukler insan tutmaya korkuyor:) senn ikinci cock galiba cnm bilgilisin:)
Sende ne mantarı var canm. Vajinal mantar mıEvet kullanıyorum şimdi
Ayagımda küçük parmagım kaşınıyodu doktorum travazol verdi ince tabaka şeklinde sürüyorum çok iiy geldi ama korktugum için hergün sürmüyorum 2 günde bir sürüyorumSende ne mantarı var canm. Vajinal mantar mı
Civilimin sitesine giremiyorum ben karışık çıkıyo yazılar birbirine giriyo sadece o sitede öyle oluyo sen nerden giriyosunAlışveriş yaptığınız siteleri ürünleri paylaşın kızlar fikir olur birbirimize.
Civilim.com nasil? Bana uygun geldi.
Ben uygun buldum civili, mağazasına gideceğim inşallah nasip olursa. Bir de englishome dan battaniye aldım ben kızlar indirimdeydi.Alışveriş yaptığınız siteleri ürünleri paylaşın kızlar fikir olur birbirimize.
Civilim.com nasil? Bana uygun geldi.
Valla ben de kıyafet konusunda çok zorlandım. Pantalonum bi tane var, ikinciyi almak istedim 36 sıkıyor 38 bol geliyor almadım en sonunda, defactoda bi elbise aldım. Lcw nın hamile reyonunda hiçbir şey yok gibiydi üst olarak, aslında hamileler için butikler varsa ordan bakmak lazım. Nette var ama onları da deneyemiyoruz maalaesef.Öğretmen anne adayları. Ben tesettürlüyüm. Zayıf bünyeye sivri göbek büyük popo eşlik ediyor. Bugün okulda giymek için pantolon ve tunik aradım. Pantolon buldum sıkıntı yok ama tunik bulmakta çok zorlandım ya. Öyle gösteriş gibi göbek belli olsun istemiyorum salaş bol kıyafet arıyorum. Büyük bedenlere bakıyorum hep. Onlarda çok biçimsiz duruyor. Omuzlar düşük vs. İyi kötü iki tane aldım. Olduğu kadar idare etcez artık. Sizler nasıl tedarik ediyorsunuz kıyafet işini
Banada sabah akşam sür dedi. 2 hafta kullan dedi. Ama bi hafta sonra geçerse bırak dedi. Bu akşam başladım bakalım.Ayagımda küçük parmagım kaşınıyodu doktorum travazol verdi ince tabaka şeklinde sürüyorum çok iiy geldi ama korktugum için hergün sürmüyorum 2 günde bir sürüyorum
Kuzum son 2 haftada bile dönebiliyormuş bebekler. Ben de kafası aşağıda diye takılıyorum yani doktorum da rahatsız oldu öyle aşağıda olmasından dinlen dedi bol bol. Bence sen rahat ol daha dönüş için zaman çok :)Herkesin bebeği doğum pozisyonuna geçti mi ya ? Benim 28+5im ama hala dönmedi. Acaba dönmez mi artık
ben de lcw ya bakicam kislik pantalon ve esofman almak istiyorum.ust konuaunda sıkıntım olmiyor benim badiler tsortler oluyor bana hepsi degil ama salaş ve icinde rahat hissettiklerimi giyiyorum.Valla ben de kıyafet konusunda çok zorlandım. Pantalonum bi tane var, ikinciyi almak istedim 36 sıkıyor 38 bol geliyor almadım en sonunda, defactoda bi elbise aldım. Lcw nın hamile reyonunda hiçbir şey yok gibiydi üst olarak, aslında hamileler için butikler varsa ordan bakmak lazım. Nette var ama onları da deneyemiyoruz maalaesef.
Güle güle kirletin canm. Biz de bugün annemle konuştuk. Annem havalar çok soğumadan yıkayıp kurutalım ütüleyelim dedi ama ben daha erken 3 aya tozlanır dedim. Bir de daha internetten aldığım nevresim falan gelmedi. Hepsini bir yıkamak gerek. Bilemedim acaba erken mi olur.Kızlar bu arada bebişlerin kıyafetlerini yıkamaya başladınız mı malum önümüz kış. Hem zor kurur hemde Allah göstermesin erken doğum olur aksilik cıkar ben ağırlaşırım yapamam diye ben buyuk kısmını yıkadım ütüledim az bişey kaldı . Evet baktın mı erken tozlanabılır vs o yuzden dolabına yerleştirmicem nevresime sarıp kaldırdım toz falan gelmesin :) Rabbim güle oynaya giydirmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?