- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.281
Güle güle kirletin canm. Biz de bugün annemle konuştuk. Annem havalar çok soğumadan yıkayıp kurutalım ütüleyelim dedi ama ben daha erken 3 aya tozlanır dedim. Bir de daha internetten aldığım nevresim falan gelmedi. Hepsini bir yıkamak gerek. Bilemedim acaba erken mi olur.
Benim yıkama ütüleme yerleştirme işlerim geçen ay bitti çünkü oğlumdan biliyorum son zamanlarım biraz kötü geçiyor ve istirahat ağırlıklı oluyorum oyüzden korktum rahatken yapmak istedim şimdide ufak tefek alıyorum işte
Hocam benim de erken dogum tehlikem oldugu icin (rahimde hunilesme var benim)32ye kadar heyet raporu verdi doktorum. Heyet raporu oldugunda yerine ücretli ogretmen de aliniyor sinif da magdur olmuyor bilgin olsunO kadar rapor verir mi bilmiyorum canım tahminim 1 hafta yazacaktı. Haftaya kontrolde netleşir sanırım.
İnstagramda mervebahçivan diye bir hanım var onun bir tunik modeli var hala kullanıyorum kimse hamile olduğuma inanmıyor. Bende zayıfım göbeğim çıkık ama tunik çok kullanışlı tavsiye ederimÖğretmen anne adayları. Ben tesettürlüyüm. Zayıf bünyeye sivri göbek büyük popo eşlik ediyor. Bugün okulda giymek için pantolon ve tunik aradım. Pantolon buldum sıkıntı yok ama tunik bulmakta çok zorlandım ya. Öyle gösteriş gibi göbek belli olsun istemiyorum salaş bol kıyafet arıyorum. Büyük bedenlere bakıyorum hep. Onlarda çok biçimsiz duruyor. Omuzlar düşük vs. İyi kötü iki tane aldım. Olduğu kadar idare etcez artık. Sizler nasıl tedarik ediyorsunuz kıyafet işini
Canım bence de erken ama benim annem geldi Bursadan anca doğuma gelicem bir daha o buradayken yikadim bizdeKızlar bu arada bebişlerin kıyafetlerini yıkamaya başladınız mı malum önümüz kış. Hem zor kurur hemde Allah göstermesin erken doğum olur aksilik cıkar ben ağırlaşırım yapamam diye ben buyuk kısmını yıkadım ütüledim az bişey kaldı . Evet baktın mı erken tozlanabılır vs o yuzden dolabına yerleştirmicem nevresime sarıp kaldırdım toz falan gelmesin :) Rabbim güle oynaya giydirmeyi nasip etsin
Hamileler için olan mağazalara gittim bugün. Normal mağazalardaki kalıbı geniş olan 42-44 ve üstü bedenleri getirip koymuşlar. Hamileler için özel üretilen kıyafetler yoktu açıkcası. Bide ateş pahası fiyat biçiyorlar. Lcw den bir tunik aldım salaş model. Belli etmiyor fazla göbişi. Krem kiremit yatay çizgili model. İki tane de farklı mağazadan 42 beden buldum onları aldım. Normal zamanda olsa giymem dediğimi şu an mecbur giyicemValla ben de kıyafet konusunda çok zorlandım. Pantalonum bi tane var, ikinciyi almak istedim 36 sıkıyor 38 bol geliyor almadım en sonunda, defactoda bi elbise aldım. Lcw nın hamile reyonunda hiçbir şey yok gibiydi üst olarak, aslında hamileler için butikler varsa ordan bakmak lazım. Nette var ama onları da deneyemiyoruz maalaesef.
Güzelmiş gerçekten de. Hem model hem renk olarak. Fiyatı nedir? Üç tunik oldu şu an yeterli gibi ihtiyaç olursa düşünürümİnstagramda mervebahçivan diye bir hanım var onun bir tunik modeli var hala kullanıyorum kimse hamile olduğuma inanmıyor. Bende zayıfım göbeğim çıkık ama tunik çok kullanışlı tavsiye ederim
Ben daha bir çorap bile almadım yavrumuza yaBende tozlanmasından endişeliyim ama 7. Aya girdik 28. Haftamdayım ne olur ne olmaz 7. Ay sonunda hepsi hazır olmalı bence :) Dedigin gibi kışın kurumasıda mesele . Ben yıkadım ütüledim bi nevresimin arasına sardım kapattım toz giricek bi deliği kalmadı . Kimle konussam 7. Ayda hazır olmalı diyolar son zamanlarda ağırlaştığımızda hiç bi işte yapamıcaz cunku
Hiç yok denecek kadarmış önermiyorlar besin değeri yok diye neden üretiliyorsa artık adı süt olsun diye miUht olan sutlerde sorun olmuyormus ama ondada ne kdr vitamin kaldiysa artik
Tamam canım normal ölçüm sayısınıbende öğrendim zatenCanim sonuclarin ciktisini almamisiz doktor ekrandan bakip normal dedi sadece.
Güzelmiş gerçekten de. Hem model hem renk olarak. Fiyatı nedir? Üç tunik oldu şu an yeterli gibi ihtiyaç olursa düşünürüm
Bence iyi yapmışsın canım ben de böyle yapmayı düşünüyorum. Kıyafetleri kaynana dan alabilirsem inşallah. Alamazsam da kendi aldıklarımı yıkayacağım.Kızlar bu arada bebişlerin kıyafetlerini yıkamaya başladınız mı malum önümüz kış. Hem zor kurur hemde Allah göstermesin erken doğum olur aksilik cıkar ben ağırlaşırım yapamam diye ben buyuk kısmını yıkadım ütüledim az bişey kaldı . Evet baktın mı erken tozlanabılır vs o yuzden dolabına yerleştirmicem nevresime sarıp kaldırdım toz falan gelmesin :) Rabbim güle oynaya giydirmeyi nasip etsin
Amin inşallah canım mesela benim ağrım sık oluyor ama ilk bebeğim belkide kendimi çok dinliyorum ama maşallah hiçbir sorun yok biraz rahat olmak lazımmış ama ben çok evhamlıyım bu evhamla nasıl doğuracağım bilmiyorumÇok doğru yazmışsın aynısını ben yaşadım herkes aynı şeyi yazınca korkmuştum ve dr bunların gayet normal olduğunu Hamilelilerin %80 ağrı Yaşar ve bunun nedeni genellik belirsizdir dedi erken Doğum gibi bir durum söz konusu değildir mesela aşırı bir kasık ağrısı doğrulamayacak kadar ağrı varsa ve aralıksız artıyorsa ağrı kasılma dinlenince geçmiyor saatlerce devam ediyorsa kan su vs geliyorsa direkt acile gel demişti öyle rahatlamıştım sürekli kasık ağrısı var Arada geçiyor yine başlıyor ama aşırı değil inceden inceden kasılma yürürken oluyor genelde inş hiç birimizin erken Doğum gibi bir durumu söz konusu olmaz hepimiz sağlıkla zamanı geldiğinde doğururuz
Hiç yok denecek kadarmış önermiyorlar besin değeri yok diye neden üretiliyorsa artık adı süt olsun diye mi
85 tl idi en son. Yazın özellikle bayılarak giyiyorum çok rahat ama üç tane aldıysanız yeterli olacaktır benceGüzelmiş gerçekten de. Hem model hem renk olarak. Fiyatı nedir? Üç tunik oldu şu an yeterli gibi ihtiyaç olursa düşünürüm
Çok geçmiş olsun kuzum inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bakalım durumlar ne olacak. Haftaya kontrol var. O zamana kadar okulu da denemiş olacağım. Yani idareyle tekrardan konuşacağım. Ne diyecekler bilmiyorum. Benim kizdigim nokta ara sınıf varken ve biraz olsun işim kolaylaşacakken 1 verip strese sokmalari.Hocam benim de erken dogum tehlikem oldugu icin (rahimde hunilesme var benim)32ye kadar heyet raporu verdi doktorum. Heyet raporu oldugunda yerine ücretli ogretmen de aliniyor sinif da magdur olmuyor bilgin olsun
Normalde 40 gun olan rapor hakkimizin disinda oluyor bu rapor. Maastan kesinti yok sadece ek ders almiyoruz
Günlük şişe sütler ki ben sütaşın kini alıyorum çiğ süte mi giriyor yani uht sütlerin besin değeri yokmuş e biz ne yiycez et süt yoğurt yok tövbe tövbe bide kuş gribi türesin gene yumurtada yokÇiğ süt günlük pastörize sütler riskli bu ara. Doktorum da uht kullan dedi bu şarbon olayi yüzünden. Ben günlük sise sut aliyordum hep, şarbon çıkınca uht süte gectim. 140 dereceye kadar yaşayan bir virüs bu, etlerin en az 140 derecede yarım saat pisirilmesi gerekiyor ki pasifize olsun. Sütlerinde kaynatılması gerekiyor eğer çiğ yada pastörize süt alınırsa.
Ben daha bir çorap bile almadım yavrumuza yabugün kendime anca aldım. İzne ayrılınca başlarım diyorum bebiş alışverişine bir ay sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?