2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim yıkama ütüleme yerleştirme işlerim geçen ay bitti çünkü oğlumdan biliyorum son zamanlarım biraz kötü geçiyor ve istirahat ağırlıklı oluyorum oyüzden korktum rahatken yapmak istedim şimdide ufak tefek alıyorum işte

Bende tozlanmasından endişeliyim ama 7. Aya girdik 28. Haftamdayım ne olur ne olmaz 7. Ay sonunda hepsi hazır olmalı bence :) Dedigin gibi kışın kurumasıda mesele . Ben yıkadım ütüledim bi nevresimin arasına sardım kapattım toz giricek bi deliği kalmadı . Kimle konussam 7. Ayda hazır olmalı diyolar son zamanlarda ağırlaştığımızda hiç bi işte yapamıcaz cunku

Güle güle giymelerini nasip etsin Allahım. Ellerine sağlık seninde . Benımkıde bitmek üzre son bi kaç posta çamaşırım kaldı havada yagmurlu zor kuruyo bi ay sonra hepten bozar zaten havalar

O kadar rapor verir mi bilmiyorum canım tahminim 1 hafta yazacaktı. Haftaya kontrolde netleşir sanırım.
Hocam benim de erken dogum tehlikem oldugu icin (rahimde hunilesme var benim)32ye kadar heyet raporu verdi doktorum. Heyet raporu oldugunda yerine ücretli ogretmen de aliniyor sinif da magdur olmuyor bilgin olsun

Normalde 40 gun olan rapor hakkimizin disinda oluyor bu rapor. Maastan kesinti yok sadece ek ders almiyoruz

Son düzenleme:
İnstagramda mervebahçivan diye bir hanım var onun bir tunik modeli var hala kullanıyorum kimse hamile olduğuma inanmıyor. Bende zayıfım göbeğim çıkık ama tunik çok kullanışlı tavsiye ederim

Eklentiler

• 66E9B37A-ED95-422F-AD05-CB28888A8A9F.webp
    15 KB · Görüntüleme: 76
  • 7EF62771-CCCB-43F8-878F-7305CC6E98F3.webp
    15 KB · Görüntüleme: 72
Canım bence de erken ama benim annem geldi Bursadan anca doğuma gelicem bir daha o buradayken yikadim bizde

Hamileler için olan mağazalara gittim bugün. Normal mağazalardaki kalıbı geniş olan 42-44 ve üstü bedenleri getirip koymuşlar. Hamileler için özel üretilen kıyafetler yoktu açıkcası. Bide ateş pahası fiyat biçiyorlar. Lcw den bir tunik aldım salaş model. Belli etmiyor fazla göbişi. Krem kiremit yatay çizgili model. İki tane de farklı mağazadan 42 beden buldum onları aldım. Normal zamanda olsa giymem dediğimi şu an mecbur giyicem

İnstagramda mervebahçivan diye bir hanım var onun bir tunik modeli var hala kullanıyorum kimse hamile olduğuma inanmıyor. Bende zayıfım göbeğim çıkık ama tunik çok kullanışlı tavsiye ederim
Güzelmiş gerçekten de. Hem model hem renk olarak. Fiyatı nedir? Üç tunik oldu şu an yeterli gibi ihtiyaç olursa düşünürüm

Ben daha bir çorap bile almadım yavrumuza ya bugün kendime anca aldım. İzne ayrılınca başlarım diyorum bebiş alışverişine bir ay sonra

Bence iyi yapmışsın canım ben de böyle yapmayı düşünüyorum. Kıyafetleri kaynana dan alabilirsem inşallah. Alamazsam da kendi aldıklarımı yıkayacağım.

Amin inşallah canım mesela benim ağrım sık oluyor ama ilk bebeğim belkide kendimi çok dinliyorum ama maşallah hiçbir sorun yok biraz rahat olmak lazımmış ama ben çok evhamlıyım bu evhamla nasıl doğuracağım bilmiyorum

Hiç yok denecek kadarmış önermiyorlar besin değeri yok diye neden üretiliyorsa artık adı süt olsun diye mi

Çiğ süt günlük pastörize sütler riskli bu ara. Doktorum da uht kullan dedi bu şarbon olayi yüzünden. Ben günlük sise sut aliyordum hep, şarbon çıkınca uht süte gectim. 140 dereceye kadar yaşayan bir virüs bu, etlerin en az 140 derecede yarım saat pisirilmesi gerekiyor ki pasifize olsun. Sütlerinde kaynatılması gerekiyor eğer çiğ yada pastörize süt alınırsa.

Çok geçmiş olsun kuzum inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bakalım durumlar ne olacak. Haftaya kontrol var. O zamana kadar okulu da denemiş olacağım. Yani idareyle tekrardan konuşacağım. Ne diyecekler bilmiyorum. Benim kizdigim nokta ara sınıf varken ve biraz olsun işim kolaylaşacakken 1 verip strese sokmalari.

Günlük şişe sütler ki ben sütaşın kini alıyorum çiğ süte mi giriyor yani uht sütlerin besin değeri yokmuş e biz ne yiycez et süt yoğurt yok tövbe tövbe bide kuş gribi türesin gene yumurtada yok

Ben daha bir çorap bile almadım yavrumuza ya bugün kendime anca aldım. İzne ayrılınca başlarım diyorum bebiş alışverişine bir ay sonra

Bende annemde ufak ufak hep aldık 4-5. Aylardan sonra şimdi elimize geliyo sanki bedava almışız gibi :) toplu para yatırmamış olduk kıyafete . Tabi kuzenım sağolsun oda kızının kucuklerını verdı bayaa bi tasarruf ettık kıyafetten . Simdi de yavas yavas beziydi ateş ölçeriydi kapı süsü vs onları alıyorum ay ay annemde aynı sekılde böylece toplu harcama yapmamış, bütçeleride zorlamamış oluyoruz :) en sona büyük parçaları bıraktık beşik araba gibi inş bidaki ayda annem onları alıcak sagolsun. Aysonuna tamamız inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…