2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hiç merak etme senin gibi olan bir sürü kişi var biri de benim:) şuan kasık ağrım var yine başladı korkular valla bir an önce kasım sonu gelsin istiyorum artık bu benim ikinci gebeliğim birini kaybettim belki ondandır bu korkularım diyorum ama değil herkes benim gibi bugün iki tanıdığımı duydum erken Doğum yapan psikolojik midir nedir sancım başladı dua etmekten başka elimizden gelen hiç birşey yok rabbim sağlıkla zamanında Doğum yapmayı nasip etsin hepimize

Günlük sütler pastorize ediliyormuş, pastörize işlemi bu virüsü yoketmiyormuş ne yazık ki. O değil balik sezonu başladı, sarbonlu hayvanlar denizlerde itlaf ediliyormuş, balık nasıl yenecek?

Canm aramızda nerdeyse 1 ay varmış:) ben daha 6.ayımı bitirmedim. Ben de yıkarım 2-3 haftaya kadar. Sağlıkla giyinsinler inşallah.

Neeee 100 mü
Dikkat edersen emzirirken gider canım. Başla biyerden yavaş yavaş. Bİr iki ay sonra takımlardan birine girersin olmazsa

16 kilo almıştım Doğumdan 4 kilo kaldı zaten şimdiye kadar gidiyordu ama bikaç haftadır sabitlendi en azından almıyorum diye dua ediyorum şimdilik. Nasipse bikaç gün sonra diyetisyene gitme niyetim var da ben sağlıklı beslenmeyi pek sevmiyorum yapıcaz artık bişeyler senin nasıl gidiyor hamilelik çocuklar hayat

Amiin canim cumlemize. Bende bugun ve yarin yikama utuleme yapacam.dogum cantasini hazirlayacam.

Sonra halilari yikamaya verecem pazartesi derken genel temizlik yapilacak annemle.

Agirlasmadan kendi evimi kendim yerlestiriyim diyorum sonrasi yatis dogumu beklerim artik insallah saglikla :))

be. lcw'den beli lastikli bir elbise aldım bir de hamile etemgim var onun üstüne de hamileler için olan gomleklerden vardı elimde kızımdan kalma göğüsten aşağısı geniş olanlardan..de-facto ve lcwde hamile tunikler var alabilirsin..ya da modanisaya bak orda da hamileler için kıyafet var tunik falan var

Sanki bizim durumumuzu anlatmissin. Biz de kaza yaptik araba perte cikti kredi cekip yeni araba aldik .ev kredisi desen ayda 3500 lira ödüyoruz ustune bir de ogluma oda aldik sevinsin de ayrı yatsin diye. Dogumdan once alalim ki alissin yeni bebek gelince beni diger odaya attilar diye düşünmesin diye
5000 lirada oraya bayildik .yani olmayan paramizi bir güzel harcadik kredi kartinin limiti bitti valla. Allah saglik sihhat versin ödemeyi nasip etsin bebeklerimiz saglikla bi dogsunlar da calisiriz neyapalim. Hersey onlar icin zaten

Canim ben de bi önde bir arkada bebek tasiyorum sanki. Elbise giyordum yazin iyi oluyordu nefret ediyorum gobegime bisey değdiği zaman. O pantolonlardan da nefret ediyorum mideme kadar cekmem gerekiyor. Üç ay kaldi ne giysem diye düşünüyorum. Hic bisey olmuyor ya da ben hic bir seyi ve kendimi begenmiyorum

Ben hamile pantolon unun göbeği yarıya kadar kapananından buldum canım daha rahat mideye kadar çekilmiyor

Etek elbise giymiyorum ben okulda merdiven in çık otobüse arabaya indi bindi derken bacaklar görünüyor rahat da gelmiyor bana açıkcası. Bol paça pantolon üzerine uzun tunik giyiyorum. Lcw de kot pantolon vardı çok güzel ama siyah daha kullanışlı olur diye almadım. İhtiyaç olursa direkt alıcam ama. Girdiğim Defacto da hamile reyonu yoktu. Farklı şubede dediler yer olarak ters kaldığı için gitmedim. Şimdilik aldım bakalım zaten bir ay okul var benim. Sonra evdeyim İnşaAllah doktora git gel de kullanırım

Yani çok kilişe olacak ama ya istediğini yiyeceksin ya istediğini giyeceksin
Ben de kilo vermeye başladım bu ay 3 kilo verdim bakalım Eylül sonunda kontrolüm var inşallah sorun yoktur. Onun dışında yolunda herşey çok şükür

Kiyafet konusunda ben de cok sikinti yasiyorum. Onluk altina askili elbiselerimi giyerim diye dusunuyordum ama havalar iyi gitmiyor. Bir tane lastikli kotum var uzerine tshirtlerimi giyiyorum, koca gobek geziyorum. Gomlekler olmuyor kapanmiyor. Buyuk beden de olmuyor omuzlarim falan kucucuk cunku. Hamileligin basinda m beden 1-2 bluz almistim nasil olsa kilo alirim diye, hicbiri olmuyor omuzlardan dokuluyor
Bir de herkes yaniyor ama ben dun uzun kollu pijama ve battaniye ile yattim, ayni eski halim gibi bir degisiklik olmadi vucut sicakligimda

Hamileyken nasıl oldu bu verme işi hemde bu ayda

Hamile kıyafeti olmayınca olmuyor ya. Çok değişik duruyor. Ay beni de sıcak basıyor valla yatamıyorum sıcaktan. Eşim yorgana sarılıyor soğuk diye. O örtündükçe bana sıcak basıyor

Ben de anlamadım beslenmem de aynı aslında. Ya sıcaklardan ödem olmuştu o gitti bilmiyorum.
Senin bebiş nasıl uslu mu uykusu falan iyidir inşallah.

Çok şükür fena değil diyelim ben doğum yaptım annem vardı sonra beraber memlekete geldik hala annemlerdeyim 3 hafta sonra işe başlicam annemi alıp dönecem eve annem hep yanımda olduğu için pek zorlanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…