- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.301
Harika ellerine sağlık çok şık olmuşEki Görüntüle 2189330
Kızlar kolonya alıp süsledim nasıl olmuş misafirler için
ogluşum olucak diye mavi yaptım.
Hiç merak etme senin gibi olan bir sürü kişi var biri de benim:) şuan kasık ağrım var yine başladı korkular valla bir an önce kasım sonu gelsin istiyorum artık bu benim ikinci gebeliğim birini kaybettim belki ondandır bu korkularım diyorum ama değil herkes benim gibi bugün iki tanıdığımı duydum erken Doğum yapan psikolojik midir nedir sancım başladı dua etmekten başka elimizden gelen hiç birşey yok rabbim sağlıkla zamanında Doğum yapmayı nasip etsin hepimizeAmin inşallah canım mesela benim ağrım sık oluyor ama ilk bebeğim belkide kendimi çok dinliyorum ama maşallah hiçbir sorun yok biraz rahat olmak lazımmış ama ben çok evhamlıyım bu evhamla nasıl doğuracağım bilmiyorum
Günlük şişe sütler ki ben sütaşın kini alıyorum çiğ süte mi giriyor yani uht sütlerin besin değeri yokmuş e biz ne yiycez et süt yoğurt yok tövbe tövbe bide kuş gribi türesin gene yumurtada yok
Bence iyi yapmışsın canım ben de böyle yapmayı düşünüyorum. Kıyafetleri kaynana dan alabilirsem inşallah. Alamazsam da kendi aldıklarımı yıkayacağım.
Teşekkür ederimHarika ellerine sağlık çok şık olmuş
Canm aramızda nerdeyse 1 ay varmış:) ben daha 6.ayımı bitirmedim. Ben de yıkarım 2-3 haftaya kadar. Sağlıkla giyinsinler inşallah.Bende tozlanmasından endişeliyim ama 7. Aya girdik 28. Haftamdayım ne olur ne olmaz 7. Ay sonunda hepsi hazır olmalı bence :) Dedigin gibi kışın kurumasıda mesele . Ben yıkadım ütüledim bi nevresimin arasına sardım kapattım toz giricek bi deliği kalmadı . Kimle konussam 7. Ayda hazır olmalı diyolar son zamanlarda ağırlaştığımızda hiç bi işte yapamıcaz cunku
Sağol cnm..gittikçe zorlanıyorum ama buna şükür diyelim..sen nasılsın cnm?leylacım epeydir girmemişsin seni merak ettim nasılsın
Neeee 100 mü
Dikkat edersen emzirirken gider canım. Başla biyerden yavaş yavaş. Bİr iki ay sonra takımlardan birine girersin olmazsa
Kızlar bu arada bebişlerin kıyafetlerini yıkamaya başladınız mı malum önümüz kış. Hem zor kurur hemde Allah göstermesin erken doğum olur aksilik cıkar ben ağırlaşırım yapamam diye ben buyuk kısmını yıkadım ütüledim az bişey kaldı . Evet baktın mı erken tozlanabılır vs o yuzden dolabına yerleştirmicem nevresime sarıp kaldırdım toz falan gelmesin :) Rabbim güle oynaya giydirmeyi nasip etsin
be. lcw'den beli lastikli bir elbise aldım bir de hamile etemgim var onun üstüne de hamileler için olan gomleklerden vardı elimde kızımdan kalma göğüsten aşağısı geniş olanlardan..de-facto ve lcwde hamile tunikler var alabilirsin..ya da modanisaya bak orda da hamileler için kıyafet var tunik falan varÖğretmen anne adayları. Ben tesettürlüyüm. Zayıf bünyeye sivri göbek büyük popo eşlik ediyor. Bugün okulda giymek için pantolon ve tunik aradım. Pantolon buldum sıkıntı yok ama tunik bulmakta çok zorlandım ya. Öyle gösteriş gibi göbek belli olsun istemiyorum salaş bol kıyafet arıyorum. Büyük bedenlere bakıyorum hep. Onlarda çok biçimsiz duruyor. Omuzlar düşük vs. İyi kötü iki tane aldım. Olduğu kadar idare etcez artık. Sizler nasıl tedarik ediyorsunuz kıyafet işini
Sanki bizim durumumuzu anlatmissin. Biz de kaza yaptik araba perte cikti kredi cekip yeni araba aldik .ev kredisi desen ayda 3500 lira ödüyoruz ustune bir de ogluma oda aldik sevinsin de ayrı yatsin diye. Dogumdan once alalim ki alissin yeni bebek gelince beni diger odaya attilar diye düşünmesin diyeMaalesef sıkıntılıyız kuzum, kredi, kira haricinde de bu ay eksi 2 binlerdeyiz maalesef. Çünkü telefonum bozuldu 1500 e bi telefon araba kaza masrafı da oldu 1000 lira. Bir de kaynanama destek oluyoruz o da dengesiz bir harcama yapmış geçen ay kredi kartını ödeyemedik tam. Yani benim durumlar karışık ve hoş olmayan durumlar maalesef.
Şu vakitten sonra 32 ye kadar gelsem yine iyi diyorum. izin ekletmeyi geçtim artık. Gerekirse arabayı sattıracağım doğumdan sonra öyle ücretsiz planlıyorum artık.
Canim ben de bi önde bir arkada bebek tasiyorum sanki. Elbise giyordum yazin iyi oluyordu nefret ediyorum gobegime bisey değdiği zaman. O pantolonlardan da nefret ediyorum mideme kadar cekmem gerekiyor. Üç ay kaldi ne giysem diye düşünüyorum. Hic bisey olmuyor ya da ben hic bir seyi ve kendimi begenmiyorumÖğretmen anne adayları. Ben tesettürlüyüm. Zayıf bünyeye sivri göbek büyük popo eşlik ediyor. Bugün okulda giymek için pantolon ve tunik aradım. Pantolon buldum sıkıntı yok ama tunik bulmakta çok zorlandım ya. Öyle gösteriş gibi göbek belli olsun istemiyorum salaş bol kıyafet arıyorum. Büyük bedenlere bakıyorum hep. Onlarda çok biçimsiz duruyor. Omuzlar düşük vs. İyi kötü iki tane aldım. Olduğu kadar idare etcez artık. Sizler nasıl tedarik ediyorsunuz kıyafet işini
Ben hamile pantolon unun göbeği yarıya kadar kapananından buldum canım daha rahat mideye kadar çekilmiyorCanim ben de bi önde bir arkada bebek tasiyorum sanki. Elbise giyordum yazin iyi oluyordu nefret ediyorum gobegime bisey değdiği zaman. O pantolonlardan da nefret ediyorum mideme kadar cekmem gerekiyor. Üç ay kaldi ne giysem diye düşünüyorum. Hic bisey olmuyor ya da ben hic bir seyi ve kendimi begenmiyorum
Etek elbise giymiyorum ben okulda merdiven in çık otobüse arabaya indi bindi derken bacaklar görünüyor rahat da gelmiyor bana açıkcası. Bol paça pantolon üzerine uzun tunik giyiyorum. Lcw de kot pantolon vardı çok güzel ama siyah daha kullanışlı olur diye almadım. İhtiyaç olursa direkt alıcam ama. Girdiğim Defacto da hamile reyonu yoktu. Farklı şubede dediler yer olarak ters kaldığı için gitmedim. Şimdilik aldım bakalım zaten bir ay okul var benim. Sonra evdeyim İnşaAllah doktora git gel de kullanırımbe. lcw'den beli lastikli bir elbise aldım bir de hamile etemgim var onun üstüne de hamileler için olan gomleklerden vardı elimde kızımdan kalma göğüsten aşağısı geniş olanlardan..de-facto ve lcwde hamile tunikler var alabilirsin..ya da modanisaya bak orda da hamileler için kıyafet var tunik falan var
Yani çok kilişe olacak ama ya istediğini yiyeceksin ya istediğini giyeceksin16 kilo almıştım Doğumdan 4 kilo kaldı zaten şimdiye kadar gidiyordu ama bikaç haftadır sabitlendi en azından almıyorum diye dua ediyorum şimdilik. Nasipse bikaç gün sonra diyetisyene gitme niyetim var da ben sağlıklı beslenmeyi pek sevmiyorumyapıcaz artık bişeyler senin nasıl gidiyor hamilelik çocuklar hayat
Yani çok kilişe olacak ama ya istediğini yiyeceksin ya istediğini giyeceksin
Ben de kilo vermeye başladım bu ay 3 kilo verdim bakalım Eylül sonunda kontrolüm var inşallah sorun yoktur. Onun dışında yolunda herşey çok şükür
Hamile kıyafeti olmayınca olmuyor ya. Çok değişik duruyor. Ay beni de sıcak basıyor valla yatamıyorum sıcaktan. Eşim yorgana sarılıyor soğuk diye. O örtündükçe bana sıcak basıyorKiyafet konusunda ben de cok sikinti yasiyorum. Onluk altina askili elbiselerimi giyerim diye dusunuyordum ama havalar iyi gitmiyor. Bir tane lastikli kotum var uzerine tshirtlerimi giyiyorum, koca gobek geziyorum. Gomlekler olmuyor kapanmiyor. Buyuk beden de olmuyor omuzlarim falan kucucuk cunku. Hamileligin basinda m beden 1-2 bluz almistim nasil olsa kilo alirim diye, hicbiri olmuyor omuzlardan dokuluyor
Bir de herkes yaniyor ama ben dun uzun kollu pijama ve battaniye ile yattim, ayni eski halim gibi bir degisiklik olmadi vucut sicakligimda
Ben de anlamadım beslenmem de aynı aslında. Ya sıcaklardan ödem olmuştu o gitti bilmiyorum.Hamileyken nasıl oldu bu verme işi hemde bu ayda
Ben de anlamadım beslenmem de aynı aslında. Ya sıcaklardan ödem olmuştu o gitti bilmiyorum.
Senin bebiş nasıl uslu mu uykusu falan iyidir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?