- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.321
Ne güzel yaa çok şanslısın. Benim annem doğuma bile gelmek istemiyor. Napcam 3 çocukla bilmiyorum düşün düşün kafayı yicemÇok şükür fena değil diyelim ben doğum yaptım annem vardı sonra beraber memlekete geldik hala annemlerdeyim 3 hafta sonra işe başlicam annemi alıp dönecem eveannem hep yanımda olduğu için pek zorlanmadım
Hamile kiyafetleri de pek cirkin, şöyle şık bluzlar, gömlekler falan yok. Hep basma kumaştan uzun ve tipsiz seyler. Bakalim yenisezonda bulursam alayim bir kac tane de doguma akdar evirip cevirip giyerim artik.Hamile kıyafeti olmayınca olmuyor ya. Çok değişik duruyor. Ay beni de sıcak basıyor valla yatamıyorum sıcaktan. Eşim yorgana sarılıyor soğuk diye. O örtündükçe bana sıcak basıyor
Ne güzel yaa çok şanslısın. Benim annem doğuma bile gelmek istemiyor. Napcam 3 çocukla bilmiyorum düşün düşün kafayı yicembi de 4. sezaryen olacak.
H&M den aldım ben bir kaç tane sade renk idare eder doğuma kadar. Evde de önü bebeklilerden aldım LCW dan çocuklar da sevdi gelip gidip bebekleri seviyorlar:Hamile kiyafetleri de pek cirkin, şöyle şık bluzlar, gömlekler falan yok. Hep basma kumaştan uzun ve tipsiz seyler. Bakalim yenisezonda bulursam alayim bir kac tane de doguma akdar evirip cevirip giyerim artik.
Benim bi tek ayaklarimin alti yaniyor bazen, kollarim ve bacaklarim buz. Ayak haric sarinip uyuyorum valla, benim de esim sıcaktır, artik ayri ayri seyler ortuyoruz mecburen
Üçüncü de geldi sadece. Sanmıyorum kıyamayacağını falan. 11 yıldır 3 kere geldi evime. Yardımcı falan ayarlayacağız artık bakalım.Yardım şart yalnız yapman mümkün değil annen kıyamaz gelir yine heralde. Allah verir kolaylığını canım. Sıkma kendini
Kız biz aile boyu mu kalalımAnka benimde kimsem olmayacak doğumda o yüzden kızımın doğumda yanımda olabilmesi için hastane araştırdım özel oda her hastanede yok yani tek kişilik. büyükşehir hastanesine karar verdim. kız ben geçen rengin hanımı rüyamda gördüm iyi mi kendisi pek yoğun sanırım tekrar selçuklu ya dönmüş diye gördüm hayırlara vesile olsun doğum ücreti ne kadar medicana da canım
Aynen kuzum Rabbim sağlık versin yeter ki hepsi hallolur. Bu sabah üzüldüm biraz ama eşimle ne kadar borç var onu konuşuyorduk kahvaltı yaparken. O hiçbir zaman bana demez durumumuz kötü battık, falan, hep öderiz rahat ol sıkıntı yok der ama biliyorum ki kafasına çok takıyor ve stres yapıyor. Bi ara midem bulandı kusasım geldi dediSanki bizim durumumuzu anlatmissin. Biz de kaza yaptik araba perte cikti kredi cekip yeni araba aldik .ev kredisi desen ayda 3500 lira ödüyoruz ustune bir de ogluma oda aldik sevinsin de ayrı yatsin diye. Dogumdan once alalim ki alissin yeni bebek gelince beni diger odaya attilar diye düşünmesin diye
5000 lirada oraya bayildik .yani olmayan paramizi bir güzel harcadik kredi kartinin limiti bitti valla. Allah saglik sihhat versin ödemeyi nasip etsin bebeklerimiz saglikla bi dogsunlar da calisiriz neyapalim. Hersey onlar icin zaten
Rabbim refaha çıkarsın kısa zamanda inşallah canım. Piyasa kötü herkes borç içinde. İnşallah rahatlayacağımız günler gelecek dua edelim bol bolAynen kuzum Rabbim sağlık versin yeter ki hepsi hallolur. Bu sabah üzüldüm biraz ama eşimle ne kadar borç var onu konuşuyorduk kahvaltı yaparken. O hiçbir zaman bana demez durumumuz kötü battık, falan, hep öderiz rahat ol sıkıntı yok der ama biliyorum ki kafasına çok takıyor ve stres yapıyor. Bi ara midem bulandı kusasım geldi dedi
Nişanda çok ince bi bilelik ve günlük kullanımlık olan bi kolye takmışlardı 2 yıldır öyle duruyordu evde az önce onları gösterdim, dedim bunları satalım kredi kartlarını ödeyelim. Hafta içi bakarız dedi. Allah kimseyi darda koymasın, böyle maaşlıyken sıkıntı çekmek insana daha zor geliyor.
Ama suç biraz bendeydi. Eşim rahat harcıyordu benim birikim yapmam gerekiyordu ama ben de elime ne geçse hep ona verdim. arabanın bakımı oldu gün paramı verdim. Yine bi ara eksiye girdik bankanın toplu maaş sözleşmesinden gelen parayı ona verdim. Çözemediğim şekilde hep sıkıntıya girdik.
Her hane aynı ortalama Allah yardımcımız olsun bizde hesap yaptık az önce çok içeri girmişiz ama napalım sağlık olsun dedik kışta geliyor doğalgaz falan kemerleri sıkmak gerek artık. Kafaya takıncada bişey olmuyor stres yapmayın boşunaAynen kuzum Rabbim sağlık versin yeter ki hepsi hallolur. Bu sabah üzüldüm biraz ama eşimle ne kadar borç var onu konuşuyorduk kahvaltı yaparken. O hiçbir zaman bana demez durumumuz kötü battık, falan, hep öderiz rahat ol sıkıntı yok der ama biliyorum ki kafasına çok takıyor ve stres yapıyor. Bi ara midem bulandı kusasım geldi dedi
Nişanda çok ince bi bilelik ve günlük kullanımlık olan bi kolye takmışlardı 2 yıldır öyle duruyordu evde az önce onları gösterdim, dedim bunları satalım kredi kartlarını ödeyelim. Hafta içi bakarız dedi. Allah kimseyi darda koymasın, böyle maaşlıyken sıkıntı çekmek insana daha zor geliyor.
Ama suç biraz bendeydi. Eşim rahat harcıyordu benim birikim yapmam gerekiyordu ama ben de elime ne geçse hep ona verdim. arabanın bakımı oldu gün paramı verdim. Yine bi ara eksiye girdik bankanın toplu maaş sözleşmesinden gelen parayı ona verdim. Çözemediğim şekilde hep sıkıntıya girdik.
Çok sağol canım amin inşallah hepimizi refaha çıkarsın.Rabbim refaha çıkarsın kısa zamanda inşallah canım. Piyasa kötü herkes borç içinde. İnşallah rahatlayacağımız günler gelecek dua edelim bol bol
Canım şekerin normal mi senin baktırdın mı?Hamile kiyafetleri de pek cirkin, şöyle şık bluzlar, gömlekler falan yok. Hep basma kumaştan uzun ve tipsiz seyler. Bakalim yenisezonda bulursam alayim bir kac tane de doguma akdar evirip cevirip giyerim artik.
Benim bi tek ayaklarimin alti yaniyor bazen, kollarim ve bacaklarim buz. Ayak haric sarinip uyuyorum valla, benim de esim sıcaktır, artik ayri ayri seyler ortuyoruz mecburen
Aclik sekeri 70, aclik insulin 5,40 çıktı. Seker yuklemesine gerek gormedi simdilik, umarim yokturCanım şekerin normal mi senin baktırdın mı?
Üçüncü de geldi sadece. Sanmıyorum kıyamayacağını falan. 11 yıldır 3 kere geldi evime. Yardımcı falan ayarlayacağız artık bakalım.
haha yok canım senin için demedim senin işin zor tabii Allah yardımcın olsun canım. aynen selçuklu yu beğenmedim bende. hayırlısı olsun artık sağlıkla kucağımıza alalım inşaAllah canımKız biz aile boyu mu kalalım3 çocuk 1 koca 1 bebek . Gerçi medicananın odaları uygun.
Ay kız ağzından yel alsın sekçuklu çok kötüminicik odaları. 3. yü orda yaptım ya hiç memnun kalmadım. Medicana 1900 dü sanki sezaryen emin değilim ama.
Aynen kuzum takmak bir şey kazandırmıyor maalesef.Her hane aynı ortalama Allah yardımcımız olsun bizde hesap yaptık az önce çok içeri girmişiz ama napalım sağlık olsun dedik kışta geliyor doğalgaz falan kemerleri sıkmak gerek artık. Kafaya takıncada bişey olmuyor stres yapmayın boşuna
Aclik sekeri 70, aclik insulin 5,40 çıktı. Seker yuklemesine gerek gormedi simdilik, umarim yoktur
Benimde açlık şekeri 80,açlık insülin 7,94 çıktı. Banada gerek görmedi.Aclik sekeri 70, aclik insulin 5,40 çıktı. Seker yuklemesine gerek gormedi simdilik, umarim yoktur
Amin inşallah canım. Büyükşehirde kime başladın. Hacer hanıma mı?haha yok canım senin için demedim senin işin zor tabii Allah yardımcın olsun canım. aynen selçuklu yu beğenmedim bende. hayırlısı olsun artık sağlıkla kucağımıza alalım inşaAllah canım
Ben de yaptirmak istiyodum ama 2 farkli doktora gittim ikisi de istemedi. Sende cikti mi bir sey peki?Doktorun gerekli görmediyse yoktur o zaman. Sağlık ocağında şeker yüklemesi yaptırmayanların tokluk şekerine bakıyorlar. Ben de karşıyım şeker yüklemesine ama bunda zorla yaptırttılar doktorla eşim
Ailede şeker hastası da yoktu bizim, gerek yok dediler ama ben hep sanki seker cikacak da diyetle devam edicem gibi düşünüyordum:)Benimde açlık şekeri 80,açlık insülin 7,94 çıktı. Banada gerek görmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?