- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.341
evet canım hacer yavşana başladım hayırlısı. neden zorla şeker yüklemesi yaptırdılar sana canımAmin inşallah canım. Büyükşehirde kime başladın. Hacer hanıma mı?
Yok çıkmadı canım. Benim bebeğin suyu çoğalmıştı doktor şekerden olabilir dedi korkuttu. Ama bişey çıkmadı. Ama yine de yasakladı tatlıyı.Ben de yaptirmak istiyodum ama 2 farkli doktora gittim ikisi de istemedi. Sende cikti mi bir sey peki?
Kötüyü çağırma bişey yokmuş ne güzel.Ailede şeker hastası da yoktu bizim, gerek yok dediler ama ben hep sanki seker cikacak da diyetle devam edicem gibi düşünüyordum:)
Benimde ailede yok diye istemedi. Bende güvendim doktora tamam dedim madem öyle.Ben de yaptirmak istiyodum ama 2 farkli doktora gittim ikisi de istemedi. Sende cikti mi bir sey peki?
Ailede şeker hastası da yoktu bizim, gerek yok dediler ama ben hep sanki seker cikacak da diyetle devam edicem gibi düşünüyordum:)
Bebeğin suyu çoğalmış canım. Yaptırmak lazım şöyle böyle deyince eşim de illa yaptıralım dedi. Diğerlerinde bişeyden haberi yoktu. Doktorun yanına da girmiyordu. Bunda herşeye karışıyorevet canım hacer yavşana başladım hayırlısı. neden zorla şeker yüklemesi yaptırdılar sana canım
Bizim de maşallah anne tarafında şekeri olmayan yokBenimde ailede yok diye istemedi. Bende güvendim doktora tamam dedim madem öyle.
oyy dikkat et canım fazlası da iyi değilmiş evet erkekler öyle =)Bebeğin suyu çoğalmış canım. Yaptırmak lazım şöyle böyle deyince eşim de illa yaptıralım dedi. Diğerlerinde bişeyden haberi yoktu. Doktorun yanına da girmiyordu. Bunda herşeye karışıyor
Evet dikkat ediyorum. Tatlı falan çok yemiyorum.oyy dikkat et canım fazlası da iyi değilmiş evet erkekler öyle =)
Kizimizin bugunku ultrason fotosuna masallah ❤ 26+1 deyiz. 851 gr kilomuz. 32 cm boyumuz olmus cok sukur.
Yok çıkmadı canım. Benim bebeğin suyu çoğalmıştı doktor şekerden olabilir dedi korkuttu. Ama bişey çıkmadı. Ama yine de yasakladı tatlıyı.
Kötüyü çağırma bişey yokmuş ne güzel.
evet herşey ateş pahasına malesef. canım benim ailem yurt dışında olduğu için ve ilk torun da kızımda hep onlar aldılar sağolsunlar. ama aldığımda h&m veya e-bebekten veya koton dan alıyorum. lc waikikinin bedenleri çok büyük 56 beden mesela kızım taaa 3 4 aylıkkene giymişti h&m tam bedenine göre. civilden almıştım ve birdaha almam yani. herkesin durumu farklı tabii senin oğlun mu olacaktı?Evet dikkat ediyorum. Tatlı falan çok yemiyorum.
Sen bebek kıyafetlerini nerden alıyorsun canım. Ben de bi daha bebek düşünmüyorum diye herşeyi dağıttım. Bundan sonra saklıyım artıkherşey çok pahalanmış.
Evet oğlan olacak inşallah. H&M baktım ben de seviyorum onları ama 3 tane takım alsam 150evet herşey ateş pahasına malesef. canım benim ailem yurt dışında olduğu için ve ilk torun da kızımda hep onlar aldılar sağolsunlar. ama aldığımda h&m veya e-bebekten veya koton dan alıyorum. lc waikikinin bedenleri çok büyük 56 beden mesela kızım taaa 3 4 aylıkkene giymişti h&m tam bedenine göre. civilden almıştım ve birdaha almam yani. herkesin durumu farklı tabii senin oğlun mu olacaktı?
Evet canım suyu çok diye.normal çıktı çok şükür bakalım. Aşırı büyük benim karnım suyu çok olunca.Suyu fazla olunca şeker yüklemesi yaptırmıştır doktorun bence iyiki yaptırmışın. Benim kandan açlık ve tokluk olarak baktırdı doktorum yüklemeye gerek görmedi. Ama gerekli gördüğüne yaptırıyor suyu fazla olana bebegi iri olana şişkinliği çok olana falan.
Allah’a emanet yiyeceğiz artık ne yapalım başka onu yeme bunu yeme vitamin haplarıylamı yaşıycazGünlük sütler pastorize ediliyormuş, pastörize işlemi bu virüsü yoketmiyormuş ne yazık ki. O değil balik sezonu başladı, sarbonlu hayvanlar denizlerde itlaf ediliyormuş, balık nasıl yenecek?
Nerden buldun cnmBen hamile pantolon unun göbeği yarıya kadar kapananından buldum canım daha rahat mideye kadar çekilmiyor
Amin canım inşallah hepimiz için sağ salim zamanında evlatlarımızı kucağımıza alalımHiç merak etme senin gibi olan bir sürü kişi var biri de benim:) şuan kasık ağrım var yine başladı korkular valla bir an önce kasım sonu gelsin istiyorum artık bu benim ikinci gebeliğim birini kaybettim belki ondandır bu korkularım diyorum ama değil herkes benim gibi bugün iki tanıdığımı duydum erken Doğum yapan psikolojik midir nedir sancım başladı dua etmekten başka elimizden gelen hiç birşey yok rabbim sağlıkla zamanında Doğum yapmayı nasip etsin hepimize
evet h&m çok pahalı ben indirimdeykene alıyorumEvet oğlan olacak inşallah. H&M baktım ben de seviyorum onları ama 3 tane takım alsam 150. Civil 5-6 sene önce iyiydi ama çok bozdu ya. Kotona da bakayım kulede vardı galiba. Hiç dikkat etmedim.
maşallah.. bizimkininde eli hep yüzünde tam yüz fotosu için ne kadar uğraşıyoruz. bazende küsüp arkasını dönüyor benim oğluşum, çok nazlıyız
Anne babam kardeşimde yok ama anneannemle babaannem de vardi. Onu söyledim dikkate almadı doktor.Bizim de maşallah anne tarafında şekeri olmayan yokanaaannem şeker hastalığından vefat etti. Teyzelerimde falan hep var
yok canım ihtiyacı olanlara ver. Alırız çok şükür. Sadece fiytları görünce dudağım uçukladı çok uçmuşlar.evet h&m çok pahalı ben indirimdeykene alıyorumkulede ki koton da bebek kıyafetleri yok canım m1 (real) de birde novada da var canım. istersen ben sana bir kaç tane bebek kıyafeti vereyim. annem ilkinde oğlan olacak diye maviş almıştı bir kaç tanesini onu da zor durumda kaldığımda giydirmiştim kızıma. istersen verebilirim sana.
evet canım bir kızım daha olacak inşaAllahyok canım ihtiyacı olanlara ver. Alırız çok şükür. Sadece fiytları görünce dudağım uçukladı çok uçmuşlar.Senin kızın mı olacak ben oğlan sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?