2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben de yaptirmak istiyodum ama 2 farkli doktora gittim ikisi de istemedi. Sende cikti mi bir sey peki?
Yok çıkmadı canım. Benim bebeğin suyu çoğalmıştı doktor şekerden olabilir dedi korkuttu. Ama bişey çıkmadı. Ama yine de yasakladı tatlıyı.

Ailede şeker hastası da yoktu bizim, gerek yok dediler ama ben hep sanki seker cikacak da diyetle devam edicem gibi düşünüyordum:)
Kötüyü çağırma bişey yokmuş ne güzel.

Benimde ailede yok diye istemedi. Bende güvendim doktora tamam dedim madem öyle.

evet canım hacer yavşana başladım hayırlısı. neden zorla şeker yüklemesi yaptırdılar sana canım
Bebeğin suyu çoğalmış canım. Yaptırmak lazım şöyle böyle deyince eşim de illa yaptıralım dedi. Diğerlerinde bişeyden haberi yoktu. Doktorun yanına da girmiyordu. Bunda herşeye karışıyor

Bebeğin suyu çoğalmış canım. Yaptırmak lazım şöyle böyle deyince eşim de illa yaptıralım dedi. Diğerlerinde bişeyden haberi yoktu. Doktorun yanına da girmiyordu. Bunda herşeye karışıyor
oyy dikkat et canım fazlası da iyi değilmiş evet erkekler öyle =)

oyy dikkat et canım fazlası da iyi değilmiş evet erkekler öyle =)
Evet dikkat ediyorum. Tatlı falan çok yemiyorum.
Sen bebek kıyafetlerini nerden alıyorsun canım. Ben de bi daha bebek düşünmüyorum diye herşeyi dağıttım. Bundan sonra saklıyım artık herşey çok pahalanmış.

Suyu fazla olunca şeker yüklemesi yaptırmıştır doktorun bence iyiki yaptırmışın. Benim kandan açlık ve tokluk olarak baktırdı doktorum yüklemeye gerek görmedi. Ama gerekli gördüğüne yaptırıyor suyu fazla olana bebegi iri olana şişkinliği çok olana falan.

evet herşey ateş pahasına malesef. canım benim ailem yurt dışında olduğu için ve ilk torun da kızımda hep onlar aldılar sağolsunlar. ama aldığımda h&m veya e-bebekten veya koton dan alıyorum. lc waikikinin bedenleri çok büyük 56 beden mesela kızım taaa 3 4 aylıkkene giymişti h&m tam bedenine göre. civilden almıştım ve birdaha almam yani. herkesin durumu farklı tabii senin oğlun mu olacaktı?

Evet oğlan olacak inşallah. H&M baktım ben de seviyorum onları ama 3 tane takım alsam 150. Civil 5-6 sene önce iyiydi ama çok bozdu ya. Kotona da bakayım kulede vardı galiba. Hiç dikkat etmedim.

Evet canım suyu çok diye.normal çıktı çok şükür bakalım. Aşırı büyük benim karnım suyu çok olunca.

Günlük sütler pastorize ediliyormuş, pastörize işlemi bu virüsü yoketmiyormuş ne yazık ki. O değil balik sezonu başladı, sarbonlu hayvanlar denizlerde itlaf ediliyormuş, balık nasıl yenecek?
Allah’a emanet yiyeceğiz artık ne yapalım başka onu yeme bunu yeme vitamin haplarıylamı yaşıycaz

Amin canım inşallah hepimiz için sağ salim zamanında evlatlarımızı kucağımıza alalım

Evet oğlan olacak inşallah. H&M baktım ben de seviyorum onları ama 3 tane takım alsam 150. Civil 5-6 sene önce iyiydi ama çok bozdu ya. Kotona da bakayım kulede vardı galiba. Hiç dikkat etmedim.
evet h&m çok pahalı ben indirimdeykene alıyorum kulede ki koton da bebek kıyafetleri yok canım m1 (real) de birde novada da var canım. istersen ben sana bir kaç tane bebek kıyafeti vereyim. annem ilkinde oğlan olacak diye maviş almıştı bir kaç tanesini onu da zor durumda kaldığımda giydirmiştim kızıma. istersen verebilirim sana.

yok canım ihtiyacı olanlara ver. Alırız çok şükür. Sadece fiytları görünce dudağım uçukladı çok uçmuşlar. Senin kızın mı olacak ben oğlan sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…