2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kesin ole olur simdiden pinpiriklysem cock olnca dusunemyrm aa ne guzel mesleginde cock uzerine cok zorlanmazsn bende kitaplar aldm okuyrm

Maşallah kilosu çok iyiymiş

Maşallah subhanallah kuzum, benimki de kafası aşağıda diye tedirginim maalesef, aşağı baskı oluyor, son 2haftada bile dönebiliyormuş bebişler, o yüzden şimdilik böyle iyi bence :)

kızlar ıslak mendil sleepy alan var mı aranızda veya almayı düşünen? bi yenidoğan var birde sensitiv olan. aradaki fark nedir bilgisi olan var mı?

Bugun lcw den siyah kot pantolon ve kışlık panco aldim. Ustume de bir seyler slmak istiodum ama cok zevksiz seyler vardi pek de secenek yoktu zaten. Yalniz bebek kıyafetleri cok tatlıymış lcw nin kışlık seyler de gelmis. Ilk defa gordum ben. Tulum takimi ve fermuarli polar aldim oğlana 3-6 aylik :)

Maşallah subhanallah kuzum, benimki de kafası aşağıda diye tedirginim maalesef, aşağı baskı oluyor, son 2haftada bile dönebiliyormuş bebişler, o yüzden şimdilik böyle iyi bence :)
Canım ister dönsün ister dönmesin :) keyfi bilir yavruşun.

Zaten sezeryana meyilliyim:) hayırlısı bakalım

kızlar ıslak mendil sleepy alan var mı aranızda veya almayı düşünen? bi yenidoğan var birde sensitiv olan. aradaki fark nedir bilgisi olan var mı?
Ben aldim yenidoganini. Farki bilmiyorum ama yenidogan sleepy en ucuz watsonsda gordum. 4lu paket 15,90di aldim.

Kizlar biz de bebek arabasiyla cop kovasi aldik bugün.
Bebek arabasi işi bitti şükür, besigini de diger ay alirsak bir sey kalmiyor insallah.
Canım hayırlı olsun güle güle kullanın. Çöp kovası korbell mi aldın? Ben de düşünüyorum da gerekli mi gereksiz mi karar veremedim.

Arabanız hayırlı olsun Çöp torbası nasıl ki ne farkı var. Ben buzdolabı poşetine katıp normal kovada biriktiriyorum

Canım hayırlı olsun güle güle kullanın. Çöp kovası korbell mi aldın? Ben de düşünüyorum da gerekli mi gereksiz mi karar veremedim.
Ben de kullanici yorumlarina bakarak aldim. Gunluk atarim copu ama gun icinde illa ki birikir, güya koku yaymiyormus. Mutfakta bizim buyuk cop kovasi, ona atamam feci kokar diye aldim bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…