- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.361
Allah bağışlasın canım. Bi kızın kız kardeşi olmalı zatenevet canım bir kızım daha olacak inşaAllahiki cadıyla uğraşacam
amin cümlemizin kini canımAllah bağışlasın canım. Bi kızın kız kardeşi olmalı zaten
Kesin ole olur simdiden pinpiriklysem cock olnca dusunemyrmAyyy çok tatlısın kuzum. Hayirlisiyla bunu bir alsam kucagima.Benim de ilk. Sürekli okuyorum araştırıyorum. Ayrıca cocuk gelisimi de okuyorum 2. Universite olarak. Rahat ol. Allah insana ulvi bir annelik gücü veriyormuş. Içinden çıkan anaya sen bile hayret edeceksin bak gör
Maşallah kilosu çok iyiymişKızlar bugun benımde kontrolum vardı . Bebiş 1 hafta önden gidiyor normalde 28+4 üz ama 29+5 cıktık cok şükür . Özellikle karın çevresi 30+ haftada cıktı doktor gelişimi iyi dedi 1550 gr 40 cm olmuşuz maşallah hala kafası yukarda dönmeye pek niyeti yok :)
Maşallah subhanallah kuzum, benimki de kafası aşağıda diye tedirginim maalesef, aşağı baskı oluyor, son 2haftada bile dönebiliyormuş bebişler, o yüzden şimdilik böyle iyi bence :)Kızlar bugun benımde kontrolum vardı . Bebiş 1 hafta önden gidiyor normalde 28+4 üz ama 29+5 cıktık cok şükür . Özellikle karın çevresi 30+ haftada cıktı doktor gelişimi iyi dedi 1550 gr 40 cm olmuşuz maşallah hala kafası yukarda dönmeye pek niyeti yok :)
Canım ister dönsün ister dönmesin :) keyfi bilir yavruşun.Maşallah subhanallah kuzum, benimki de kafası aşağıda diye tedirginim maalesef, aşağı baskı oluyor, son 2haftada bile dönebiliyormuş bebişler, o yüzden şimdilik böyle iyi bence :)
Ben aldim yenidoganini. Farki bilmiyorum ama yenidogan sleepy en ucuz watsonsda gordum. 4lu paket 15,90di aldim.kızlar ıslak mendil sleepy alan var mı aranızda veya almayı düşünen? bi yenidoğan var birde sensitiv olan. aradaki fark nedir bilgisi olan var mı?
kızlar ıslak mendil sleepy alan var mı aranızda veya almayı düşünen? bi yenidoğan var birde sensitiv olan. aradaki fark nedir bilgisi olan var mı?
ben sensitive aldım kızımda denicem tanesi 3.5 tl 90 li. evet yenidoğan lar daha uygun onu anlayamadımBen aldim yenidoganini. Farki bilmiyorum ama yenidogan sleepy en ucuz watsonsda gordum. 4lu paket 15,90di aldim.
sensitive daha pahalı o yüzden bilmiyorum sorayım dedim canımBende sleepy dusunuyırum ıslak mendılde de benım bıldıgım sensiteve ve yenidoğan aynıy diye bılıyodum
Hayırlısı kuzum :)Canım ister dönsün ister dönmesin :) keyfi bilir yavruşun.
Zaten sezeryana meyilliyim:) hayırlısı bakalım
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın inşallah, hangi marka aldınız?Kizlar biz de bebek arabasiyla cop kovasi aldik bugün.
Bebek arabasi işi bitti şükür, besigini de diger ay alirsak bir sey kalmiyor insallah.
Bebek arabasi nuna aldik,cop torbasi da korbellHayırlı olsun canım güle güle kullanın inşallah, hangi marka aldınız?
Arabanız hayırlı olsunBebek arabasi nuna aldik,cop torbasi da korbell
Canım hayırlı olsun güle güle kullanın. Çöp kovası korbell mi aldın? Ben de düşünüyorum da gerekli mi gereksiz mi karar veremedim.Kizlar biz de bebek arabasiyla cop kovasi aldik bugün.
Bebek arabasi işi bitti şükür, besigini de diger ay alirsak bir sey kalmiyor insallah.
Arabanız hayırlı olsunÇöp torbası nasıl ki ne farkı var. Ben buzdolabı poşetine katıp normal kovada biriktiriyorum
Ben de kullanici yorumlarina bakarak aldim. Gunluk atarim copu ama gun icinde illa ki birikir, güya koku yaymiyormus. Mutfakta bizim buyuk cop kovasi, ona atamam feci kokar diye aldim bakalim.Canım hayırlı olsun güle güle kullanın. Çöp kovası korbell mi aldın? Ben de düşünüyorum da gerekli mi gereksiz mi karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?