- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.381
Değişikmiş. Benim balkonda. Gıdaları attığım çöpe değil de bezler için ayrı kova aldım buzdolabı poşetinde atınca koku olmuyor. Ama içerde olsa kokar tabi. Güle güle kullan canımBen de kullanici yorumlarina bakarak aldim. Gunluk atarim copu ama gun icinde illa ki birikir, güya koku yaymiyormus. Mutfakta bizim buyuk cop kovasi, ona atamam feci kokar diye aldim bakalim.
Yok canım sen evham yapmışsındır bende çok yapıyorum :))) yorgunlukla karın inmez aşağı rahat ol sen bebiş rahatsız vs olsa sana adım attırmaz basar ağrıyı kasılmayıSelam kızlar ben bu hafta taşınma yoğunluğu içerisinde ister istemez kendimi baya yordum ve sanki karnım biraz aşağı indi gibi hissediyorum inşallah bişey olmaz
Normal çöp poşeti olmaz mı. Buzdolabı poşeti küçük kalmıyor mu? Bu arada kova falan gereksiz geldi bana. Çöp poşetine atip balkonda tutarım diye düşündüm.Değişikmiş. Benim balkonda. Gıdaları attığım çöpe değil de bezler için ayrı kova aldım buzdolabı poşetinde atınca koku olmuyor. Ama içerde olsa kokar tabi. Güle güle kullan canım
Ay bizim bebek de olunca 3 çocuk olacak bezli evde oğlan öğrenseydi bi iyiydi.
İnş canım dediğin gibidir ama baya ağır kaldırdım ittim falan yapma deselerde duramadım maalesef şuan sırtım belim baya ağrıyor umarın dinlenince geçerYok canım sen evham yapmışsındır bende çok yapıyorum :))) yorgunlukla karın inmez aşağı rahat ol sen bebiş rahatsız vs olsa sana adım attırmaz basar ağrıyı kasılmayı
Balkon varsa gereksiz, bizde balkon yok. Her seferinde de disari atamam.Normal çöp poşeti olmaz mı. Buzdolabı poşeti küçük kalmıyor mu? Bu arada kova falan gereksiz geldi bana. Çöp poşetine atip balkonda tutarım diye düşündüm.
Balkon olsa keşke istediği kadar koksun dışardaDeğişikmiş. Benim balkonda. Gıdaları attığım çöpe değil de bezler için ayrı kova aldım buzdolabı poşetinde atınca koku olmuyor. Ama içerde olsa kokar tabi. Güle güle kullan canım
Ay bizim bebek de olunca 3 çocuk olacak bezli evde oğlan öğrenseydi bi iyiydi.
Tek tek buzdolabı poşetine katıp ağzını bağlayıp büyük poşete koyuyorum. Öteki türlü devamlı büyük poşeti bağla çöz beni yoruyor. 3 çocuk var bezli. Ağzı açık kalsa sinek böcek gelir balkonda çünkü kova.Normal çöp poşeti olmaz mı. Buzdolabı poşeti küçük kalmıyor mu? Bu arada kova falan gereksiz geldi bana. Çöp poşetine atip balkonda tutarım diye düşündüm.
Marka model bakıp göndereyim canım şuan evde değilim. Pasaj içinde bir dükkandan aldım İzmit’teyimNerden buldun cnm
Ay değiştirmek neyse de bez fiyatları malum varımızı yoğumuzu çiş-kaka ya yatırıcaz ekonomik krizdeBalkon olsa keşke istediği kadar koksun dışardasizin bez durumu fenaymis butun gün bez degismekle gecer herhalde
ben de kızımda normal çöp kovasına koyardım çöpüm hep balkonda durur benim o yüzden herhalde ayrı bir kova almadım zaten günlük çöp çıkarıyoruzArabanız hayırlı olsunÇöp torbası nasıl ki ne farkı var. Ben buzdolabı poşetine katıp normal kovada biriktiriyorum
ben kızımda üni baby kullanmıştım parfümsüz o saf suyla yazıyordu üstünde de tavsiye edrim güzeldi yine onu kullanırım herhaldekızlar bugün almış olduğum sleepy sensitive ıslak mendili açtım ve parfümlü malesef bunu ben yeni doğmuş bebeğin poposuna değdiremem ki. sleepy yenidoğan da mı parfümlü acaba? çok üzüldüm bunun neresi sensitive oluyor acaba :/
kovaya gerek yok canım çöpüm balkondaysa hele hiç gerek yok ben de kullanmadıayriri kova çünkü çöpüm balkondaydıNormal çöp poşeti olmaz mı. Buzdolabı poşeti küçük kalmıyor mu? Bu arada kova falan gereksiz geldi bana. Çöp poşetine atip balkonda tutarım diye düşündüm.
çok güzel ya güle güle kullan inşallah insanın çok hoşuma gidiyor böyle annem de yapmıştı kızıma hamileyken tabi o zaman ilkti şimdi bir kaç parça yapıyor ondan kalanları kullanırsın diyorBuarada kayinvalidem kocaman bir bohca hazirlamis. Icinde battaniyeden agiz silme bezine kadar bayagi bir sey var cok sasirdim:)Eki Görüntüle 2189503
nerde oturuyorsun canım istanbul falansa orda mağazalarda çok güzel var hamile tunikleri. ben normalde de pantolon giymiyorum o yüzden bu yaz istanbula gittiğimde hamile ete gi aradım kumaş buldum çok güzel üzerine bir gömlek giyerim tamamdır havalar soğuyunca da bir hirka falan alırım ..bir de h&m de güzel tunikler vardı sanki baktın miEtek elbise giymiyorum ben okulda merdiven in çık otobüse arabaya indi bindi derken bacaklar görünüyor rahat da gelmiyor bana açıkcası. Bol paça pantolon üzerine uzun tunik giyiyorum. Lcw de kot pantolon vardı çok güzel ama siyah daha kullanışlı olur diye almadım. İhtiyaç olursa direkt alıcam ama. Girdiğim Defacto da hamile reyonu yoktu. Farklı şubede dediler yer olarak ters kaldığı için gitmedim. Şimdilik aldım bakalım zaten bir ay okul var benim. Sonra evdeyim İnşaAllah doktora git gel de kullanırım
Canım yenidoğanlar kokusuz parfümsüz oluyor. Ben umibabynin yenidoğanını aldım içeriğini sadece saf su ve pamuk oluşturuyor. Sleepynin de yenidoğanını almak lazım sanırım.kızlar bugün almış olduğum sleepy sensitive ıslak mendili açtım ve parfümlü malesef bunu ben yeni doğmuş bebeğin poposuna değdiremem ki. sleepy yenidoğan da mı parfümlü acaba? çok üzüldüm bunun neresi sensitive oluyor acaba :/
Canım geldi. Ama daha kurmadık. Odamızı boşaltıp duvarkağıdı falan yaptırmamız lazım. Gelen parçalardan da hiç bişey anlaşılmıyor :) ama mobilyası güzel.ruhum_mavi canm bebek odaniz geldi mi sizin, nasil merak ettim=)
Dinlen canım bol bol inşallah geçer geçmezse doktoruna gider bebişi görüp rahatlarsınİnş canım dediğin gibidir ama baya ağır kaldırdım ittim falan yapma deselerde duramadım maalesef şuan sırtım belim baya ağrıyor umarın dinlenince geçer
Hayirli olsun canm gule gule kullanin insallah=) Duvar kagidi ne renk dusunuyorsun? Ben gri boyatacagim sanirim odayi, aksesuarlari pembe yapacagim.Canım geldi. Ama daha kurmadık. Odamızı boşaltıp duvarkağıdı falan yaptırmamız lazım. Gelen parçalardan da hiç bişey anlaşılmıyor :) ama mobilyası güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?