2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canım uni baby de epey pahalı birde o sleepy sensitive de de saf su yazıyor bilemedim valla birde yenidoğana bakayım olmazsa yine Johnson's kullanırım artık

Canım yenidoğanlar kokusuz parfümsüz oluyor. Ben umibabynin yenidoğanını aldım içeriğini sadece saf su ve pamuk oluşturuyor. Sleepynin de yenidoğanını almak lazım sanırım.
evet bunun üzerinde de saf su yazıyor anlamadım birde yenidoğanın kini deneyim olmazsa Johnson's alırım yine. uni baby de ebey pahalı :/ kızım daha tuvalete alışmadı iki çocuk için ıslak mendil bez

çöp konusunda benim de aklimda bi sorinisareti var.
evimde extra kucuk bi cop kovam var plastik onan poset gecirsem banyodaki cop kovamin yaninda olsa koku yapar mi ? hijyenik olur mu ? ya da dis kapinin yanina koysam portmantom var dis kapinin hemen yaninda oraya koysam olur mu ?
ben balkonuma koyamam bahce katinda oldugum icin cok bocek vs.oluyor hele cop kovasi koysam üsüsürler.
ziet birt poset cikarmak da zor olur bence.bi cop kavasina poset gecirip icine koysam olur mu ki zaten kucuk bi kova ve zaten gunluk cop atiyoruz kokar mi ki ?

Hayirli olsun canm gule gule kullanin insallah=) Duvar kagidi ne renk dusunuyorsun? Ben gri boyatacagim sanirim odayi, aksesuarlari pembe yapacagim.
Ben de tek duvara kağıt yaptıracağım canım. Beşiğin olduğu davara yani. Gri yada beyaz üzeri desenli dünüyorum. Şunları beğendim mesela

Kesin ole olur simdiden pinpiriklysem cock olnca dusunemyrm aa ne guzel mesleginde cock uzerine cok zorlanmazsn bende kitaplar aldm okuyrm
Tatlı telâşlar bunlar. Allah güç kuvvet kolaylık versin hepimize inşallah. Zaman bana göre hızlı geçiyor sanki. Bakalım doğum zamanı nasıl olacak bu durum?
Cinsiyet neydi senin kuzunun? Alışverişe başladın mi? Neler yapıyorsun hazırlık?

Selam kızlar ben bu hafta taşınma yoğunluğu içerisinde ister istemez kendimi baya yordum ve sanki karnım biraz aşağı indi gibi hissediyorum inşallah bişey olmaz
Bol bol ayaklarını yükseltip dinlen canim. Için rahat etmeyecekse de doktoruna bir daniş. Dua et ferah tut yüreğini hepimiz allah a emanetiz. Bugün alışveriş yaptık biz de biraz. Artık çok çabuk yoruluyorum ve ayaklarımın ağrısından ağladım resmen. Ben de korktum ve bu kadar g3zmem tövbe veririm netten eve gelir siparişim dedim.

bende bayagidir takipteyim o sayfayi ciddme cok faydali sagolsun
uni baby yeni dogan ya da sleepy yenidogan alicam ben de aetik hangisi uygunsa.yalniz ben ilk aylar falan duruma gore 3 ay olabilir temizleme pamugu kullancam evin icinde.disarda acil durumlarda ya da asiri kaka yaptigi zaman islak mendil kullancam.ya da yapabilirsem bi islak mendil kutusu alip icine pamuk koyucam ve hafif nemli kalmasi icin de su koycagim minik bir sise alicam hani gratiste falan seyahat icin satilan minik plastik kutular varya 3 lü falan satiliyor.onlari alicam.icine ilik su ayarlayip koyucam bakalim.aklimda boyle bisey var umarim yapabilirim.acil durumlarda her seye ragmen yanimda islak mendili de bulundurcam.yalniz islak mendil kutusunu bulamadim.olmazsa herhangi bir kutu ayarlicam artik.
islak mendili ben yuzume bile hic surmem oldum olasi sevmem.o yuzden mecbur kalmadikca kulllanmak istemiyorum en azindan 3 ay falan.
yalniz yenidogan bebekler cok sulu kaka yapiyor onu nasil pamukla temizlicem onu dusunuyorum.sizler nasil yapiyordunuz tecrubeli anneler ? zira o kakaya pamuk dayanmaz yoksa
bu arada sensitive lerin hepsinde parfum var kizlae almayin.

3 ay önce baktıgımz bebek arabası 750 tl di bugun sorduk 1300 olmuşşoka girdim herşey pahalanmş ya almadan geldik evdeki hesap çarşıya uymadı.
Bu arada kızlar molfix ıslak mendil alan yok galiba eşim 3 paket molfix almış

Hiç sormayın ya aldığımız bebek arabası iki katı fiyatına şuan. O zaman alırken eşime ,şimdi erken sonra alalım demiştim iyiki beni dinlememiş :)şimdiki fiyata alamazdık

Uygun muymuş ki? Bugün biz de ıslak mendil de alacak olduk ama o kadar çok çeşit marka var ki kararsız kalıp erteledik.
Çok detaylı bir araştırma yapmadım henüz ıslak mendille alakalı.

ya benim de dizlerim cok agriyo.oturdugum yerden kalkarken sanki dizlerim tutulmus gibi
bi de bacaklarinizda damarlar cok belirginlesti mi sizin de ben bugun fark ettim damarlarim cogalmis varis olusuyo galiba ya bugun biraz ayaklarimin altina yastik koydum da uzandim kalici olmaz insallah

Varis bende de var canim. Hatta gobegimde bile farkettim bi tane.
Şaşırdım panik oldum. Bir-kac gün once doktoruma gosterdim ve sordum. Ki doktorum prof. Gebelikte olur normaldir dogum sonrasi ya gecer yada azalir Cok ayakta kalmamaya çalış dedi.

Hiç sormayın ya aldığımız bebek arabası iki katı fiyatına şuan. O zaman alırken eşime ,şimdi erken sonra alalım demiştim iyiki beni dinlememiş :)şimdiki fiyata alamazdık
İyi ki almışsınız keşkr bende sordugum zaman alsaydım.
Güle güle kullansın bebiş

Uygun muymuş ki? Bugün biz de ıslak mendil de alacak olduk ama o kadar çok çeşit marka var ki kararsız kalıp erteledik.
Çok detaylı bir araştırma yapmadım henüz ıslak mendille alakalı.
Bugun araba fiyatına odaklandıgım için ıslak mendilin fiyatını hiç sormadım :)
Uyandıgın da sorarım artık

Aynen cnm benm kiz zibin 3 4 tane aldm citcitli 7 tane var getrende olur bakim setinide aldm minicoda indrmdeydi setli bakim yagi pisik kremi hepsi 55 tl aldm cantali sonra bandana bakim urunleeini aldm odasi kaldi kardolap park yatak bezleri kuvetinide aldm ckardm ya cogu seyo tek buyuk esyalari kaldi sen naptn aldn mi :)

Johnson's extra sensitive de parfüm yok canım. uni baby sensitive de de yok parfüm. sleepy sensitive de var parfüm. bilgim bu kadar.

canım uni baby de epey pahalı birde o sleepy sensitive de de saf su yazıyor bilemedim valla birde yenidoğana bakayım olmazsa yine Johnson's kullanırım artık
Hepsiburada gitti gidiyor falan takip edersen 6-7 liraya geliyor bazen. Zaten bimin ıslak mendili bile 5.5 oldu. 6-7 normal. ikiye kesip kullanalım çok gitsin

Son düzenleme:
Başlarda sorun olmaz ama ek gıdadan sonra baya koku ağırlaşıyor içerde kokabilir bilemiyorum canım. Kokmasın diye ben buzdolabı poşetine katıp bağlıyorum tek tek büyük kovada biriktiriyorum. Akşamdan akşama atıyoruz.

Benim 4. çocuğum olacak bu inşallah. Ben hep ilk 6 ay pamuk kullandım. Ilık suyla ıslatıp sildimz Bildiğimiz marketlerde falan bulunan pamuktan. Acil durumlar için uni baby yeni doğan kullandım. Islak mendil kutusu olarak tupperware kullanıyorum. İçine pamukları ıslatıp kapatıyorum kurumuyor. Ama normal çantaya sığacak saklama kabı bile olur. İlk çocuklarda uni baby bilmiyordum acil durumlar için ıslak mendili yıkayıp suda bekletip sıkıp saklama kabında beklettim.

Ay maşallah. Diğer çocuklar kaç yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…