2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende de kist var ama önemli değil demişlerdi. Gebelikte sıkıntı olur mu diye sormadım ama yarın unutmazsam sorarım İnşaAllah naboti kisti benimki rahim ağzında oluyormuş
Bildiğim kadarıyla kistler hamilelikte küçülüyormuş yada yerinde sayıp zarar vermiyormuş sen yine de sor en azından için rahatlar

Hiç kalbini bozma arkadaşım.evrene pozitif enerji ve düşünceler gönderelim allaha dua edip sağlıcakla olmalarını isteyelim.çünkü kötü düşünürsek kötüyü çağırırız.o yüzden güzel düşanelim inşallah .bebeklerimiz inşallah hepimizin iyi olacak ve inşallah sağlıcakla hayırlı evlat olarak doğacak.

Sürekli okuyorum elimi koyup nas felak suresinide okuyorum.kanamam olmadı nedense daha doğrusu bende yerleşme kanaması dahi olmadı.ilk oğlumda 3 4 ay adet gördüm. Bende bekliycem sabırla.rabbim hepimize afiyet versin inşallah

İnş cnm ya inş rabbim bizi de bebillerimizi de korusun ve isteyen herkese nasip etsin evrene bütün pozitif enerjimi yolladım bakalım herşeyin en güzeli olur hakkımız da inş

Adet tarihlerimiz aynı. Göğüs hassaslığı ve halsizlik yorgunluk harici pek belirti yok. Sen ne durumdasın canım kese ve kalp atışı duyuldu mu
Bende de hiç belirti yok mide bulantısı kusma falan hiç hiç YÖK haftaya pzt gidicem erken gitmiştim görünmemişti bakalım bu sefer görecek mi

Bildiğim kadarıyla kistler hamilelikte küçülüyormuş yada yerinde sayıp zarar vermiyormuş sen yine de sor en azından için rahatlar
Kuzum korkmayın inşallah kaybolur kistin, benim ablam hamileliğini ilk öğrendiğinde 4 cm kisti de vardı, 5. ayda kist büyüdü 8 cm oldu doktor ameliyat edelim alalım dedi ablam istemedi, sonra kist görünmedi çocuk göründü sadece ultrasonda. ve sezaryen doğuma girdi yeğenimi çıkardılar ama kist yoktu. 8 cmlik kist kaybolmuş, Rabbim çok büyük gerçekten. Hepimizi korusun Allah ım, sağlıklı geçsin inşallah hamileliklerimiz:)

Aminnn cnm benim ben de hem kist hem miyom var onların dışında korkuyordum yine bebeğime birşey olmasın diye çok dua okudum bugün rahatlattı beni herşey çok güzel olur hepimiz için ablanın da gerçekten mucizeymiş Bebişi onu yok etmiş ne güzel :) sen kaç haftalıksın ?

4+4 günlük canım çok yeniyiz, :)

Daha almadım cnm yarın alacağım aldiğimda soylerim
Tamam canım. Demir yüksek olan besinler ye. Demir ilaçlarının yan etkisi kötü ya. Miğde bulantısı ve kabız bazen ishal. Çok iştah arttiriiyo. Ben hamile kalmadan önce kullanmıştım. Portakal kivi balık çerez ye bol bol

Kızlar bıgün kan testi yaptım 10.43 çıktı hemşire kesin hamilesin sesi 2 gün sonra tekrar yapacağım . Bu değer nasıl sizce Allah izin verirse hamileysem bizim muhtemel doğumumuz da aralık da .. Peki hamilelikte kullandığınız güzel bi program var mı tlf indirebileceğimiz

5 in üzerinde olması gebelik olabilir demek oluyor önemli olan gün aşırı 2 kat yükseliyor olması. Çok çok erken yakalamışsın galiba. Hemşireye şaşırdım. Kadın doğumlular bile kesin hamilesin demez çünkü. Şuan benim değerim 9500 olduğu halde keseyim bebeği ve kalp atışını görmeden kesin hamileyim diyemiyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…