- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.421
yok kız bize o sayfalar pahalı geldi burda marketlerde daha uygun. aynen canımHepsiburada gitti gidiyor falan takip edersen 6-7 liraya geliyor bazen. Zaten bimin ıslak mendili bile 5.5 oldu. 6-7 normal. ikiye kesip kullanalım çok gitsin
Sleepy yenidogan islak mendil 4'e geliyor watsonslarda 4lu paketi 15.90. Baby&me de 3 paketi 15.90 di ebebekte. Ikisi de 40'li paket.Hepsiburada gitti gidiyor falan takip edersen 6-7 liraya geliyor bazen. Zaten bimin ıslak mendili bile 5.5 oldu. 6-7 normal. ikiye kesip kullanalım çok gitsin
10-9-2 yaşlarındalar canım :))Ay maşallah. Diğer çocuklar kaç yaşında
Hadi ya nerde var mesela.yok kız bize o sayfalar pahalı geldi burda marketlerde daha uygun. aynen canım
Uni baby kullandım ben hep. Onlara da bi bakayım canım.Sleepy yenidogan islak mendil 4'e geliyor watsonslarda 4lu paketi 15.90. Baby&me de 3 paketi 15.90 di ebebekte. Ikisi de 40'li paket.
10-9-2 yaşlarındalar canım :))
Hadi ya nerde var mesela.
Uni baby kullandım ben hep. Onlara da bi bakayım canım.
Ben bir kac kere yedim canim. Simdi balik sezonu acildi ama tercih etmem. Balik yiyemiyorsan balik yagi iceren hap verebilir doktorun hic konustunuz mu?Konserve ton baligi tüketiyor musunuz kizlar? Ben hic balik yiyemiyorum bari onu mu yesem dedim ama nette celiskili seyler var ton baligi tüketimiyle ilgili.
Yeni basladigim doktor efa mom onerdi icinde balık yağı varmis. Elimdeki decavit bitince ona baslayacagim. Ama ton balığını severim bazen salataya koyup yerdim bi sakincasi yoksa arada yemek istiyorum.Ben bir kac kere yedim canim. Simdi balik sezonu acildi ama tercih etmem. Balik yiyemiyorsan balik yagi iceren hap verebilir doktorun hic konustunuz mu?
Ben yemiyorum canım. Ton balığı dip balığı olduğu için civa içeriyor diye. Ama burda bir arkadaş ton balığında civa olmadığını söylemişti. Güvenemiyorum ben açıkcası. Gerçi konservenin hiç bir türünü yemiyorum. Biz eşimle rutine bindirdik her hafta pazar günü taze balık yapıyoruz. Mesela buara tam palamut mevsimi. Fiyatı da uygun. Bazen ızgarada yapıyoruz bazen domatesli sarımsaklı tereyağlı falan ocakta yapıyoruz. Sen neden yiyemiyorsun ki?Konserve ton baligi tüketiyor musunuz kizlar? Ben hic balik yiyemiyorum bari onu mu yesem dedim ama nette celiskili seyler var ton baligi tüketimiyle ilgili.
Canım tüketme. Hamilelikte diyetisyenine gittim ben kesinlikle tüketme dedi. Dip balığı olduğu için yüksek civa içeriyormuş. Mesela ciğerde tüketme dedi A vitamini fazla olduğu için başka vitaminlerin (adını söyledi ama hatırlamıyorum) emilimini azaltıyormuş. Yüzey balıklar tüketmemiz gerekliymişKonserve ton baligi tüketiyor musunuz kizlar? Ben hic balik yiyemiyorum bari onu mu yesem dedim ama nette celiskili seyler var ton baligi tüketimiyle ilgili.
Efamam hamileliğin başından beri kullanıyorum nerdeyse çok iyi bir vitamin. Seminerinede gitmiştim diğer vitaminlerden oldukça farkı var. Normalde vitamin hep eksiktir bende o yüzden bebeğin gelişimiyle ilgili endişelerim vardı mesela ama bu vitamini kullandığım için diye düşünüyorum, maşallah kızımın gelişimi çok iyi ilerliyor boyu kilosuYeni basladigim doktor efa mom onerdi icinde balık yağı varmis. Elimdeki decavit bitince ona baslayacagim. Ama ton balığını severim bazen salataya koyup yerdim bi sakincasi yoksa arada yemek istiyorum.
Oyy masallah. Araba yatak uyku seti banyo ve bakim malzemeleri pompa vs. bir-kac tulum ama alicam daha. Ikimize de Pijama ve bez ıslak mendil alınacak sırada. Bez ne aldin? Ben kararsizimAynen cnm benm kiz zibin 3 4 tane aldm citcitli 7 tane var getrende olur bakim setinide aldm minicoda indrmdeydi setli bakim yagi pisik kremi hepsi 55 tl aldm cantali sonra bandana bakim urunleeini aldm odasi kaldi kardolap park yatak bezleri kuvetinide aldm ckardm ya cogu seyo tek buyuk esyalari kaldi sen naptn aldn mi :)
Malesef hiç balık yemiyorum cnm, bu konudada kendimi çok suçluyorum.doktor neden yemiyosun diyip hafif fırçaladı, istersen takviye olrk vereyim ama haftada bikaç kez balığını yer cevizini kuruyemişinide gerekli kadar tüketirsen vermeyeyim dedi. bende bugünden itibaren gerekli besinleri düzenli tüketmeye çalışıcam inş yoksa vicdan azabı Çekicem. Çünkü ne doğru düzgün süt içiyorum ne ceviz ve türevi nede yoğurt. Hamilelik boyuncada hiç konserve olrk tuketmedim doktorumada danışmadım, eğer kontrol süresi geçmeden gidersem sorucam inş.Konserve ton baligi tüketiyor musunuz kizlar? Ben hic balik yiyemiyorum bari onu mu yesem dedim ama nette celiskili seyler var ton baligi tüketimiyle ilgili.
Canim sıkıntı yapma. Koyduğunda giden etki eder zaten merak etme. Ben crinone jel olarak kullanmıştım mesela onda 10 dk bile yatsan yeter sonra kalkabilirsin hatta yuru hareketle daha iyi emiliyor etkisi daha iyi demişti doktorum.Progestan kullananlar, sabah akşam fitil olarak kullanmaya başladım, akşam koyup uyuyorum gece artık tuvalete kalkana kadar ne kadar etki ediyorsa. Yarın sabah okul var sabah koyunca çok yatamayacağım nasıl yapsam bilemedim bi akıl verin kızlar
Ben de sabah akşam kullanıyorum. Sabah koyduktan sonra 10 dk yatıyorum sonra kalkıp işe gidiyorum. Gerekli olan kısmı emiliyor zaten merak etme canm .Progestan kullananlar, sabah akşam fitil olarak kullanmaya başladım, akşam koyup uyuyorum gece artık tuvalete kalkana kadar ne kadar etki ediyorsa. Yarın sabah okul var sabah koyunca çok yatamayacağım nasıl yapsam bilemedim bi akıl verin kızlar
İtebildiğin kadar ileriye it canm. Ama her halukarda gün içinde akıntı oluyor. Ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum. Günlük ped de kullanıyorum mecburen. Beyaz yada şeffaf su gibi akıntı oluyor gün içinde. Doktora sormuştum gerekli olanı emer vücut kalanı dışarı atar demişti.flower84nely progestanda beyaz olarak tekrar akıyor kuzum o yüzden sordum daha çok, ruhum_mavi acaba çok içine koyamıyorum mu diye düşündüm .
Küçüklugumden beri yiyemiyorum canim kokusu tadi cok tuhaf geliyor. Keske yiyebilsem. Gecenlerde sirf bebek icin palamut yiyeyim dedim ama yok yani gitmiyor. Karadenizli bir ailenin geliniyim bir de halimi dusun:)Ben yemiyorum canım. Ton balığı dip balığı olduğu için civa içeriyor diye. Ama burda bir arkadaş ton balığında civa olmadığını söylemişti. Güvenemiyorum ben açıkcası. Gerçi konservenin hiç bir türünü yemiyorum. Biz eşimle rutine bindirdik her hafta pazar günü taze balık yapıyoruz. Mesela buara tam palamut mevsimi. Fiyatı da uygun. Bazen ızgarada yapıyoruz bazen domatesli sarımsaklı tereyağlı falan ocakta yapıyoruz. Sen neden yiyemiyorsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?