2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben decavit ve kan ilacı içiyorum 2 günde bir zadevital adlı hamilelere öZel balık yağı içiyorum beslenmem çok kötü çünkü

Küçüklugumden beri yiyemiyorum canim kokusu tadi cok tuhaf geliyor. Keske yiyebilsem. Gecenlerde sirf bebek icin palamut yiyeyim dedim ama yok yani gitmiyor. Karadenizli bir ailenin geliniyim bir de halimi dusun:)
Benim eşim de trabzonlu, balık olmazsa olmazları :) neyse ki ben de çok seviyorum. Omega takviye de alabilirsin canm. Ton balığını doktoruna sor istersen.

Medikal park gop ta Eylül ayı boyunca kadın doğum bazi doktorları ücretsiz gitmek isteyen varsa bu hastane yakınında olan vardir belki haberi olsun. Perşembe ye randevu aldim ben. Bi görüneyim bari.

Küçüklugumden beri yiyemiyorum canim kokusu tadi cok tuhaf geliyor. Keske yiyebilsem. Gecenlerde sirf bebek icin palamut yiyeyim dedim ama yok yani gitmiyor. Karadenizli bir ailenin geliniyim bir de halimi dusun:)
Canim benim doktorum izin vermisti dardanel marka ton baligi yiyorum civada icermiyor internet sitesine bakabilirsin. Zaten hergun yemedikce ne olucak Allah askina o zarar mi bu yarar mi diyerek gecer mi hamilelik biraz relax olmali abartmayalim bazi seyleri. Ben kendimce sakinmiyorum biseyden sen nasil rahat ediceksen oyle yap.

Iyi günlerde kullanin, paşanın arabasi güzelmiş. Zam gelmiş miydi?

Park yataklari gördüm ebebek te 800-900 TL olan kraft park yataklar 1199 TL olmuş
Teşekkür ederiz,100 lira zam gelmişti.
Park yatak da yine nunanin begendim,kumasi cok iyiydi ve bayagi saglamdi ama baska bir ozelligi yok donencesi muzigi vs. 700 liraydi 800 olmus, bizbalana kadar daha artmasa bari park yataga da bu paralari vermek cok sacma geliyor ben 300-400 düşünmüştüm.

Park yataklar aşırı pahalı değil mi yaa. Sonuçta hepsi naylon kumaştan yapılıyor. Ben kendi yanıma sepet beşik ve ayrıca kendi odasına oda takımı aldım ama annemin evine bir tane park yatak alacaktım. O paralara kıyamadım valla. İkea beşik almak daha mantıklı hem de görsel olarak daha güzel. Sonra bir arkadaşım park yatak verdi onu götürdüm anneme de kurtulduk masraftan.

Bende mobilya besik var ama şu an normal yatak boyutunda, annem ve kayınvalidem doğumda gelip kalacakları için küçültmedim başka yatacak yer yok evde maalesef. İlk zamanlar da benim odamda yatıracağım için tekrar beşik gibi bir şey veya mobilya almak mantıksız geldi. Yoksa boyut olarak da çok küçük değiller ve pahalılar ama taşıması, kaldırıp saklaması kolay o yüzden daha tercih edilebilir benim açımdan.

Merhaba kızlar bizde kızımın odasını aldık bugünde boyayı aldık bu hafta boyanıp haftaya odası gelecek hafta içi şampuani falan alacağım odasının perdesini biraz kıyafet almıştım kıyafet işini sona bırakıp diğer eksikleri tamamlayacağım ama iki mağaza zor geziyorum artık o yüzden çok ağırlaşmadan çoğunu bitirmeyi düşünüyorum kısmet olursa Ekim'de inşallah büyük kısmını tamamlarim Perşembe günü kontrol var heyecanla bekliyorum

Hanımlar göğüs uçlarım fena hassaslaştı afedersiniz sütyen giymeye tahammül edemiyorum. Sızlıyor resmen. Böyle olan var mı normal mi acaba

Uçmuş fiyatlar, sonuçta portatif bir ürün bu kadar pahalı olmamalı. Bende de sepet beşik var sonradan park yatak alırım diyordum. Neyse belki indirim olur ileride.

Hanımlar göğüs uçlarım fena hassaslaştı afedersiniz sütyen giymeye tahammül edemiyorum. Sızlıyor resmen. Böyle olan var mı normal mi acaba
Benim son bir aydır aşırı hassas ve yara gibi oldu parça bile koptu kantaron yağı sürmeye başladım ama kalkan alacam onunla birlikte kantaron kullanacam

Arkadaşlar hani bebek hıçkırıyor deniyor ya o nasıl oluyor bilen var mı? Benim göbeğimin altında seri halde pıt pıtlar oluyor bir kaç dakika sonra bazen tekmeye çeviriyor bu hıçkırıyor demek mi oluyor acaba uzun sürünce merak ettim şuan devam ediyor oluyor yine çok tuhaf :))

Bende 4. Ayda falan gogus hassasiyeti olmustu kizlar. Ama butun gogsum de tas gibi olmustu, hindistan cevizi yagi surmustum o bayağı rahatlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…