- 4 Haziran 2018
- 102
- 77
- 13
- 41
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.461
Hanımlar göğüs uçlarım fena hassaslaştı afedersiniz sütyen giymeye tahammül edemiyorum. Sızlıyor resmen. Böyle olan var mı normal mi acaba
Buarada kayinvalidem kocaman bir bohca hazirlamis. Icinde battaniyeden agiz silme bezine kadar bayagi bir sey var cok sasirdim:)
Daha erken yaparlar belki. Ailen buyukleri halletmis gerci daha ne yapacaklar ki:)Daha bizim kayinvaliden eltiden ses yok :)
Annem bebek arabasi puseti aldi erkek kardesim de bebek odasini. Doğuma kadar taksiti bitsin dediler.
Aynen canım o seri halde peş peşe olan pıt pıtlar hıçkırık oluo, bazen uzun bazen kısa sürebilirArkadaşlar hani bebek hıçkırıyor deniyor ya o nasıl oluyor bilen var mı? Benim göbeğimin altında seri halde pıt pıtlar oluyor bir kaç dakika sonra bazen tekmeye çeviriyor bu hıçkırıyor demek mi oluyor acaba uzun sürünce merak ettim şuan devam ediyor oluyor yine çok tuhaf :))
Bende alayım o zaman. Çok korkuyorum emzirememektenAynen benim de bir süredir baya hassas bazen acıyor. Nemlendiriyorum şimdilik. Emzirmeye başlayınca daha kötü olacak gibi. Daha önce lansinoh kullanmıştım çok rahatlatmıştı. Yine ayni kremi almayı düşünüyorum ins yine ayni etkiyi gösterir
Daha erken yaparlar belki. Ailen buyukleri halletmis gerci daha ne yapacaklar ki:)
Ben mustela set almıştım şampuan bebe yağı ve pişik kremi onu kullanacağım.Kızlar bebe yağı ne alacaksınız? Ben zeytinyağı diyordum ama bebek cildine iyi gelmeyebiliyormuş. Içeriği doğal bildiğiniz bir bebek yağı var mı?
Koalina frei öl un bebe yağı da varmış, aldın mı? Pahali biraz ama.
Canım yapsınlar evde dursun, sen kullanmazsın olur biter :)) minicik bedenine ağır şeyler örtemeyiz, elyaf olursa terletir hasta eder zaten.Kızlar kayınvalidem bizdeydi bebek yorgansız olur mu diyo görümcemde aynı fikirde laf anlatamıyorum ben bunlara ya
Yorgan evde var yapılmş zaten yün yorgan var ben kullanmam kaynanam her geldiginde laf yapıcak yorganı örtücek bebegin üstüne ben 4 çocuk büyüttüm diyo görümcem zaten herşeye laf yapıyo bunlar beni delircek çok bilgili gibi davranıyo görümcem 1 çocugu var benim bu 2.hamileligm ondan tecrubeliym ama laf anlatamıyorum onlar herşeyi bilir biz bilmeyizCanım yapsınlar evde dursun, sen kullanmazsın olur biter :)) minicik bedenine ağır şeyler örtemeyiz, elyaf olursa terletir hasta eder zaten.
450 tlye ebebekten baby plus marka bir park yatak aldım. Arkadaşım önerdi bebeği kilolu ve 2.5 yaşında hala kullaniyor. Cibinlik li falan bir bakın istersenizUçmuş fiyatlar, sonuçta portatif bir ürün bu kadar pahalı olmamalı. Bende de sepet beşik var sonradan park yatak alırım diyordum. Neyse belki indirim olur ileride.
Ebebekte özle bebek bezi kop poşetleri var. Kokuyu dışarı vermiyor. Arkadaşım çantasında taşırdı misafirlikte bezi nereye koyayım diye sormamak için hiç koku yapmıyor diyordu ben onlardan alacağımçöp konusunda benim de aklimda bi sorinisareti var.
evimde extra kucuk bi cop kovam var plastik onan poset gecirsem banyodaki cop kovamin yaninda olsa koku yapar mi ? hijyenik olur mu ? ya da dis kapinin yanina koysam portmantom var dis kapinin hemen yaninda oraya koysam olur mu ?
ben balkonuma koyamam bahce katinda oldugum icin cok bocek vs.oluyor hele cop kovasi koysam üsüsürler.
ziet birt poset cikarmak da zor olur bence.bi cop kavasina poset gecirip icine koysam olur mu ki zaten kucuk bi kova ve zaten gunluk cop atiyoruz kokar mi ki ?
Stres yapma hele doğumdan sonra sütü çok etkiliyor canım bebeğini düşün sen herkes bişey diyo maalesef. Ama yorgan neden kullanmayacaksın merak ettim ben ince hafif pamuk bir yorgan kullanacağım.Yorgan evde var yapılmş zaten yün yorgan var ben kullanmam kaynanam her geldiginde laf yapıcak yorganı örtücek bebegin üstüne ben 4 çocuk büyüttüm diyo görümcem zaten herşeye laf yapıyo bunlar beni delircek çok bilgili gibi davranıyo görümcem 1 çocugu var benim bu 2.hamileligm ondan tecrubeliym ama laf anlatamıyorum onlar herşeyi bilir biz bilmeyiz
Kaynanam 2 hafta yanımda kalıcak o zman bişeyde diyemiycem şimdiden strese sokuyolar beni
insallah gecer cnm o zmn gobekte de ilk kez duydum cnm catlamalar basladimi sende bende baslamadi daha ama biseyler surmem lazim ben hic bisey yapmiyorum bosverdim iyice kendimi.Varis bende de var canim. Hatta gobegimde bile farkettim bi tane.
Şaşırdım panik oldum. Bir-kac gün once doktoruma gosterdim ve sordum. Ki doktorum prof. Gebelikte olur normaldir dogum sonrasi ya gecer yada azalir Cok ayakta kalmamaya çalış dedi.
bizde gunluk atiyoruz cnm bilemedimki balkona hic koyamam bocekler dolar. disari kapi yanina koysam bu sefer kediler falan gelir copu karistirir daha kotu olur.Başlarda sorun olmaz ama ek gıdadan sonra baya koku ağırlaşıyor içerde kokabilir bilemiyorum canım. Kokmasın diye ben buzdolabı poşetine katıp bağlıyorum tek tek büyük kovada biriktiriyorum. Akşamdan akşama atıyoruz.
masallah cnm Allah evlatlarini sana bagislasin sag salimBenim 4. çocuğum olacak bu inşallah. Ben hep ilk 6 ay pamuk kullandım. Ilık suyla ıslatıp sildimz Bildiğimiz marketlerde falan bulunan pamuktan. Acil durumlar için uni baby yeni doğan kullandım. Islak mendil kutusu olarak tupperware kullanıyorum. İçine pamukları ıslatıp kapatıyorum kurumuyor. Ama normal çantaya sığacak saklama kabı bile olur. İlk çocuklarda uni baby bilmiyordum acil durumlar için ıslak mendili yıkayıp suda bekletip sıkıp saklama kabında beklettim.
Benimde en korktugum o zaten sütü etkiler diye korkuyorum ama malesef eşimin tarafı herşeye laf yapanlarla dolu malesef.Stres yapma hele doğumdan sonra sütü çok etkiliyor canım bebeğini düşün sen herkes bişey diyo maalesef. Ama yorgan neden kullanmayacaksın merak ettim ben ince hafif pamuk bir yorgan kullanacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?