- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.481
misafirlikte cok mantikli gercekten cnm.baby plus baktim da 60 tanesi 8 tl diyo uygun da fiyati olmazsa onu alirim evde de kullanirimEbebekte özle bebek bezi kop poşetleri var. Kokuyu dışarı vermiyor. Arkadaşım çantasında taşırdı misafirlikte bezi nereye koyayım diye sormamak için hiç koku yapmıyor diyordu ben onlardan alacağım
cnm kendini bosa strese sokma.bebeginin annesi sensin haliyle bebegin icin en iyisini sen istersin.yün yorganlar da agir oluyor minicik bebege yun yorgan olur mu bilmiyorum.baktin yun yorgan ortmeye kalkiyor anne doktor yun yorgan ortmeyin dedi deyiver.doktor ne anlar 4 cocuk buyuttum falan der kesin.sende duymazdan gel.kendi bildigini yap cnm.ben de yastik kullanmicam.kaynanam yastik yorgan yaptircak.ben yün istemedigimi soyledim.pamuk yaptircakmis.onu kullanirim.ama reflü yatagi alicam ben bebise yastik kullanmicam onu da koltukta yatirirken ayak ucuna koyarim dusmesin diye falan.sen de mesela tun yorgani istersen bebisin altina koy en azindan kullanmis ol ki bisey diyemesin.Yorgan evde var yapılmş zaten yün yorgan var ben kullanmam kaynanam her geldiginde laf yapıcak yorganı örtücek bebegin üstüne ben 4 çocuk büyüttüm diyo görümcem zaten herşeye laf yapıyo bunlar beni delircek çok bilgili gibi davranıyo görümcem 1 çocugu var benim bu 2.hamileligm ondan tecrubeliym ama laf anlatamıyorum onlar herşeyi bilir biz bilmeyiz
Kaynanam 2 hafta yanımda kalıcak o zman bişeyde diyemiycem şimdiden strese sokuyolar beni
Bende altına sararım diye düşünmüştüm sıcak tutar yün yorgan.cnm kendini bosa strese sokma.bebeginin annesi sensin haliyle bebegin icin en iyisini sen istersin.yün yorganlar da agir oluyor minicik bebege yun yorgan olur mu bilmiyorum.baktin yun yorgan ortmeye kalkiyor anne doktor yun yorgan ortmeyin dedi deyiver.doktor ne anlar 4 cocuk buyuttum falan der kesin.sende duymazdan gel.kendi bildigini yap cnm.ben de yastik kullanmicam.kaynanam yastik yorgan yaptircak.ben yün istemedigimi soyledim.pamuk yaptircakmis.onu kullanirim.ama reflü yatagi alicam ben bebise yastik kullanmicam onu da koltukta yatirirken ayak ucuna koyarim dusmesin diye falan.sen de mesela tun yorgani istersen bebisin altina koy en azindan kullanmis ol ki bisey diyemesin.
Hanımlar bebek için oda sıcaklığı 22-24 olmalı daha fazlası ciğerlerini olumsuz etkiliyor ben çok araştırdım sizde araştırabilirsiniz. Isı arttıkça hava kuruyor çünkü doğalgazlı evlerimizde. Çok sıcak iyi değil yani biz eşimle 23 te karar kıldık.
dönenceyi pek tavsiye etmiyorlar ama sürekli dönen nesne otizmi tetiklediği için pek de lazım bir şey değil ben hiç kullanmadım kızımda daTeşekkür ederiz,100 lira zam gelmişti.
Park yatak da yine nunanin begendim,kumasi cok iyiydi ve bayagi saglamdi ama baska bir ozelligi yok donencesi muzigi vs. 700 liraydi 800 olmus, bizbalana kadar daha artmasa baripark yataga da bu paralari vermek cok sacma geliyor ben 300-400 düşünmüştüm.
yapsınlar yorgan evde bulunsun 1 yaşından sonra kullanırsın..kaynanan ilk zaman evde olur ama 40i çıkmamış bebeğe yorgan örtmez herhalde ortekin derse de bebek zaten senin odamda o gidi ce alırsın yorganiKızlar kayınvalidem bizdeydi bebek yorgansız olur mu diyo görümcemde aynı fikirde laf anlatamıyorum ben bunlara ya
Canm ben bez sleppy alcm yeni dogan gobek bagli olandan onu onerende cok oldu islak mendil unibabyninkini alicm burun pompasi benmde almam lazm benim banyoda bebek havlusu kaldi tek kendime daha almadm iki gecelk depend kilod emzirme sutyeni yeter ya bence:) birde cnm ill zamanlar pamuk saf suyla popislerini temizlemek daha iyiymis:))Oyy masallah. Araba yatak uyku seti banyo ve bakim malzemeleri pompa vs. bir-kac tulum ama alicam daha. Ikimize de Pijama ve bez ıslak mendil alınacak sırada. Bez ne aldin? Ben kararsizim
Sanırım bir pakette 4 bez bulunuyor
Bende yorgan alicam cnm ssn kullanmicakmsnKızlar kayınvalidem bizdeydi bebek yorgansız olur mu diyo görümcemde aynı fikirde laf anlatamıyorum ben bunlara ya
Allahım çok güzel bişey sağol canım teşekkürlerAynen canım o seri halde peş peşe olan pıt pıtlar hıçkırık oluo, bazen uzun bazen kısa sürebilirbende ilk gebeliğimde çok şaşırmıştım bu 2.olunca tuhafıma gelmio artık.
Hava girdiyse olabilir canım. İlişki sonrasında oluyor çoğu zaman hamilelikle ilgisi olmaksızınKızlar çok garip bir şey hissediyorum şeyimden sanki gaz çıkışı oluyorböyle bir şey hisseden oldu mu
Canım ben bebeğimi hep kolsuz altı torba şeklinde tulumla büyüttüm çok rahat ettim kolları olmayan ve altı geniş olunca bebek istediği gibi hareket ediyor içinde tavsiye ederimBenimde en korktugum o zaten sütü etkiler diye korkuyorum ama malesef eşimin tarafı herşeye laf yapanlarla dolu malesef.
Yapılan yorgan yün yorgan minicik bebek taşıyamaz ki onu ev zaten dogalgazlı elektrikli minik sobalardan da alıcam battaniye bence bebek için yeterli
öylemi bilmiyorum canım incelemedim gördüm sizinle paylayaşayım dedim =)Sanırım bir pakette 4 bez bulunuyor
İşte biz ilişkiye girmiyoruz o yüzden şaşırdım. okulda dersteyim acaba biraz stresten mi olduHava girdiyse olabilir canım. İlişki sonrasında oluyor çoğu zaman hamilelikle ilgisi olmaksızın
canım bebeğin için taşınan beşiklerden al 150 tl falan kışın oturduğunuz odaya bebeği koy ufoda yak Yeni doğan bebek odadan çıkmıyor gezmiyor zaten emzircen yatırcan altını değiştirirkende UFO'nun karşısında üşümez ufoyu ayarla akşama kadar kendi yanar söner oda hep aynı sıcaklıkta kalır bebek için koca evi ısıtcam diye uğraşma akşam yatak odanıza gitmeden ufoyu önce götür oda ısınsın arkadan bebekle gidersin gecede sıcacık uyurAlt ve ust kattakiler yurtdisinda yasiyorlar kisin yoklar anca yazin geliyorlar. Evimiz dogalgazli normalde ben isinamiyorum bebek icin napacaz nasil isiticaz evi onu dusunuyorum
Bende bezi sleppy aldım ıslak mendili unibaby acil durumlarda kullanıcam ıslak mendili evde temizleme pamuğu kullanıcam kız olduğu içinCanm ben bez sleppy alcm yeni dogan gobek bagli olandan onu onerende cok oldu islak mendil unibabyninkini alicm burun pompasi benmde almam lazm benim banyoda bebek havlusu kaldi tek kendime daha almadm iki gecelk depend kilod emzirme sutyeni yeter ya bence:) birde cnm ill zamanlar pamuk saf suyla popislerini temizlemek daha iyiymis:))
Bir sorun göstergesi olacağını düşünmüyorum. Hala devam ediyormu ?internetten bak istersenİşte biz ilişkiye girmiyoruz o yüzden şaşırdım. okulda dersteyim acaba biraz stresten mi oldu
İşte biz ilişkiye girmiyoruz o yüzden şaşırdım. okulda dersteyim acaba biraz stresten mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?