2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ebebekte özle bebek bezi kop poşetleri var. Kokuyu dışarı vermiyor. Arkadaşım çantasında taşırdı misafirlikte bezi nereye koyayım diye sormamak için hiç koku yapmıyor diyordu ben onlardan alacağım
misafirlikte cok mantikli gercekten cnm.baby plus baktim da 60 tanesi 8 tl diyo uygun da fiyati olmazsa onu alirim evde de kullanirim
baby plus imi diyosun cnm ?

cnm kendini bosa strese sokma.bebeginin annesi sensin haliyle bebegin icin en iyisini sen istersin.yün yorganlar da agir oluyor minicik bebege yun yorgan olur mu bilmiyorum.baktin yun yorgan ortmeye kalkiyor anne doktor yun yorgan ortmeyin dedi deyiver.doktor ne anlar 4 cocuk buyuttum falan der kesin.sende duymazdan gel.kendi bildigini yap cnm.ben de yastik kullanmicam.kaynanam yastik yorgan yaptircak.ben yün istemedigimi soyledim.pamuk yaptircakmis.onu kullanirim.ama reflü yatagi alicam ben bebise yastik kullanmicam onu da koltukta yatirirken ayak ucuna koyarim dusmesin diye falan.sen de mesela tun yorgani istersen bebisin altina koy en azindan kullanmis ol ki bisey diyemesin.

Bende altına sararım diye düşünmüştüm sıcak tutar yün yorgan.
Yastık konusu hiç geçmedi bile kesin onun içinde anlaşamyz
kaynanamla eltim beraber yaşıyolar eltimin çocugunu istedigi gibi büyüttü kendine çok alıştırdı çocuk aglayınca annesine gitmiyo kaynanama gdiiyo o yemek yediriyo elitmde bu durumdan rahatsız birşey diyemiyo banada aynı şeyleri yapıcak diye korkuyorum takmamak için elimden geleni yapıcam artık kalp kırmakta istemiyorum çünkü

Hanımlar bebek için oda sıcaklığı 22-24 olmalı daha fazlası ciğerlerini olumsuz etkiliyor ben çok araştırdım sizde araştırabilirsiniz. Isı arttıkça hava kuruyor çünkü doğalgazlı evlerimizde. Çok sıcak iyi değil yani biz eşimle 23 te karar kıldık.

Alt ve ust kattakiler yurtdisinda yasiyorlar kisin yoklar anca yazin geliyorlar. Evimiz dogalgazli normalde ben isinamiyorum bebek icin napacaz nasil isiticaz evi onu dusunuyorum

dönenceyi pek tavsiye etmiyorlar ama sürekli dönen nesne otizmi tetiklediği için pek de lazım bir şey değil ben hiç kullanmadım kızımda da
Kızlar kayınvalidem bizdeydi bebek yorgansız olur mu diyo görümcemde aynı fikirde laf anlatamıyorum ben bunlara ya
yapsınlar yorgan evde bulunsun 1 yaşından sonra kullanırsın..kaynanan ilk zaman evde olur ama 40i çıkmamış bebeğe yorgan örtmez herhalde ortekin derse de bebek zaten senin odamda o gidi ce alırsın yorgani

Oyy masallah. Araba yatak uyku seti banyo ve bakim malzemeleri pompa vs. bir-kac tulum ama alicam daha. Ikimize de Pijama ve bez ıslak mendil alınacak sırada. Bez ne aldin? Ben kararsizim
Canm ben bez sleppy alcm yeni dogan gobek bagli olandan onu onerende cok oldu islak mendil unibabyninkini alicm burun pompasi benmde almam lazm benim banyoda bebek havlusu kaldi tek kendime daha almadm iki gecelk depend kilod emzirme sutyeni yeter ya bence:) birde cnm ill zamanlar pamuk saf suyla popislerini temizlemek daha iyiymis:))

Kızlar çok garip bir şey hissediyorum şeyimden sanki gaz çıkışı oluyor böyle bir şey hisseden oldu mu

Canım ben bebeğimi hep kolsuz altı torba şeklinde tulumla büyüttüm çok rahat ettim kolları olmayan ve altı geniş olunca bebek istediği gibi hareket ediyor içinde tavsiye ederim

Alt ve ust kattakiler yurtdisinda yasiyorlar kisin yoklar anca yazin geliyorlar. Evimiz dogalgazli normalde ben isinamiyorum bebek icin napacaz nasil isiticaz evi onu dusunuyorum
canım bebeğin için taşınan beşiklerden al 150 tl falan kışın oturduğunuz odaya bebeği koy ufoda yak Yeni doğan bebek odadan çıkmıyor gezmiyor zaten emzircen yatırcan altını değiştirirkende UFO'nun karşısında üşümez ufoyu ayarla akşama kadar kendi yanar söner oda hep aynı sıcaklıkta kalır bebek için koca evi ısıtcam diye uğraşma akşam yatak odanıza gitmeden ufoyu önce götür oda ısınsın arkadan bebekle gidersin gecede sıcacık uyur

Bende bezi sleppy aldım ıslak mendili unibaby acil durumlarda kullanıcam ıslak mendili evde temizleme pamuğu kullanıcam kız olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…