2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yorganım var canım yün yorgan ama kaynanamı tanısaydın :)
Kırkı çıkmamş bebegede örter o :)
Dedigin gibi o odadan çıkınca alırım yorganı üstünden

Bende yorgan alicam cnm ssn kullanmicakmsn
Battaniye yeterli olur bence canım yorgan olursa bile hafif olması lazım oglumun yorganı yün yorgan

Canım ben bebeğimi hep kolsuz altı torba şeklinde tulumla büyüttüm çok rahat ettim kolları olmayan ve altı geniş olunca bebek istediği gibi hareket ediyor içinde tavsiye ederim
Tavsiyeni dikkate alıcam çok sagol çarşıya çıkınca bakarm artık

Ayy iyi ki soyledin canim.Ufo fiyatlarini arastiriyim almam sart. Dedigin gibi bi odada yatar ona gore ayarlarim.insallah yenidogdu ya usumez kiyamam.

Cok karışırsa doktor bogulma riskine karşı yorgan yok dedi falan der savuşturursun.

cnm sen sinirini koydugun surece anne olan sensin sonucta hic bisey olmaz merak etme.cocugunun ihtiyaclarini sen daha iyi bilceksin sonucta.cocuk basini da agritcak uyutmicak da o durumlarda kaynanana birakirsan kaynanana gider ama sem sabirla cocgunla ilgilenir onunla oyunlar oynar eglenirseniz cocuk seni ister.tabi babaanneler simartir genelde o zorlugu ben de yasicam.
bi de cnm eltinle birlik olduklari icin eltin demekki soz geciremedi kaynanana ondan cocuk hep babaanneyi taniyor.sen ayri oturuyorsun sonucta oyle bisey olmaz bence zaten.
kaynanandan once sen de yastik kullanmicam doktorlar onermiyor de o da yaptirmasin cnm.ben onceden fikrimi soyluyorum ki kafasina gore davranmasin.ama yastik olayini malesef basindam beri diyip duruyor yaptirsin bari.bazi seyleri de takma cnm icinde kalacaksa yaptirsin 2 hafta kalcakmis zaten o varlen kullan gidince kaldir.zamanla unutur gider.ben de yastik meselesini reflü yatagi alarak cozmus olcam bakalim.

kizlar aclik kan sekerim 70
tokluk 107 nasil
herseyim eksik cikti.
d vitamini b12 eksik T4 dusuk
kansizlik var idrar yolunda enfeksiton var
ah bu mide bulantisi beni mahvetti kizlar
d vitamini kullaniyorum halbuki omega 3 de kullaniyorum.niye boyle.
haftaya kadin dogumcuma gostercem sonuclarimi bakim ne dicek

Battaniye yeterli olur bence canım yorgan olursa bile hafif olması lazım oglumun yorganı yün yorgan
Cnm benim alcgm yorgan yun defil hafif yorganlardan konus kaynananlarla yun iyi degilki bebeklere agir oluyor yikayamazsnda bosver kullanma kalsn kendisi ortsun ustune:)

benim de d vitamini ve b12 eksik çıktı gene enfeksiyon çıktı bn sonucları msj attım d vitamini ve b12 takviyesi başlattı bıktım ilaç kullanmaktan artk

Kizlar izmire tasnma gbi ihtimalm var daha net degil ama orda iyi bildgniz dr hastane var mi?

benim de d vitamini ve b12 eksik çıktı gene enfeksiyon çıktı bn sonucları msj attım d vitamini ve b12 takviyesi başlattı bıktım ilaç kullanmaktan artk
haftaya pazartesi esimle gidicem bakalim tek gidemiyorum tansiyonum dusuyor.malesef esimi beklemem gerek.
ya ben zaten d vitamini aliyorum omaga 3 aliyorum neden boyle onu anlamadim
Allah im ya Rabbim hala sudam tiksiniyorum nasil bi cinsim ben .. idrar yolunda enfeksiyon cikti iste.dolaptan iciyorum bu gidisle hasta olcam o olcak.
seker sonuclarim nasil kizlar bilen yazsin lutfen
saglik ocagindaki doktor sekerin iyi dedi de o doktora guvenmiyorum biraz bi dedigi bi dedigini tutmuyo onceden de bazi degerime dusuk demisti kadin dogumcum iyi demisti falan.ama kagida baktim da referans arakiginin altinda cidden degerler.ozellikle b 12 89
d vitamini 12.69
ferritin 5.00
serbest T4 0.57 aralik olarak 0.60-1.25 verilmis cok da dusuk degil gibi.ama saglik ocagindaki doktor tiroitinde bozulma var falan dedi anlamadim.

Canım şekerin çok iyi çıkmış (50 lilik yaptı sanırım doktorun )vitamin ilacı ne kullanıyorsun canım . Bende üç aydın Demir kullanıyorum ama hala hmg 10 larda geziyor . Basen yeterli olmuyor demek ki sıkma canını . Doktoruna göster bakalım ne diyecek.

Bende6bu sabah kan ve idrar tahlili yaptırdım. 2 aydan fazla olmuştu yapmamıştım yarın alırım sonuçları. En son iyiydi hersey ama bu aylarda düşüş falan olabilirmiş. Yarin gidince tetanoz asisininda 2. Dozunu yaptiricam.

Geçen tahlilde t4 benimde düşük çıktı canm.

Benim de vitamin değerlerin düşük çıktı. D vitamini b12 düşük. Doktor kırmızı et yememi öğütledi. Ben de hamilelikte vejeteryan gibi oldum nerdeyse ne beyaz ne kirmizi et hic aram yok kokuyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…