- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.501
Birkaç defa oldu sonra geçti. Ama devam edecek mi bilmiyorum. İnşallah önemli değildir.Bir sorun göstergesi olacağını düşünmüyorum. Hala devam ediyormu ?internetten bak istersen
Tekmeden farklıydı kuzum . Yani tekmeyi anlıyorum.Bazen bende yaşıyorum bebegim oraya vıruyor tahminimce nereye vurdugu belli olmadıgı için oda tekme gibi geliyor bana.
Yorganım var canım yün yorgan ama kaynanamı tanısaydın :)dönenceyi pek tavsiye etmiyorlar ama sürekli dönen nesne otizmi tetiklediği için pek de lazım bir şey değil ben hiç kullanmadım kızımda da
yapsınlar yorgan evde bulunsun 1 yaşından sonra kullanırsın..kaynanan ilk zaman evde olur ama 40i çıkmamış bebeğe yorgan örtmez herhalde ortekin derse de bebek zaten senin odamda o gidi ce alırsın yorgani
Battaniye yeterli olur bence canım yorgan olursa bile hafif olması lazım oglumun yorganı yün yorganBende yorgan alicam cnm ssn kullanmicakmsn
Tavsiyeni dikkate alıcam çok sagol çarşıya çıkınca bakarm artıkCanım ben bebeğimi hep kolsuz altı torba şeklinde tulumla büyüttüm çok rahat ettim kolları olmayan ve altı geniş olunca bebek istediği gibi hareket ediyor içinde tavsiye ederim
canım bebeğin için taşınan beşiklerden al 150 tl falan kışın oturduğunuz odaya bebeği koy ufoda yak Yeni doğan bebek odadan çıkmıyor gezmiyor zaten emzircen yatırcan altını değiştirirkende UFO'nun karşısında üşümez ufoyu ayarla akşama kadar kendi yanar söner oda hep aynı sıcaklıkta kalır bebek için koca evi ısıtcam diye uğraşma akşam yatak odanıza gitmeden ufoyu önce götür oda ısınsın arkadan bebekle gidersin gecede sıcacık uyur
Yorganım var canım yün yorgan ama kaynanamı tanısaydın :)
Kırkı çıkmamş bebegede örter o :)
Dedigin gibi o odadan çıkınca alırım yorganı üstünden
Battaniye yeterli olur bence canım yorgan olursa bile hafif olması lazım oglumun yorganı yün yorgan
Tavsiyeni dikkate alıcam çok sagol çarşıya çıkınca bakarm artık
cnm sen sinirini koydugun surece anne olan sensin sonucta hic bisey olmaz merak etme.cocugunun ihtiyaclarini sen daha iyi bilceksin sonucta.cocuk basini da agritcak uyutmicak da o durumlarda kaynanana birakirsan kaynanana gider ama sem sabirla cocgunla ilgilenir onunla oyunlar oynar eglenirseniz cocuk seni ister.tabi babaanneler simartir genelde o zorlugu ben de yasicam.Bende altına sararım diye düşünmüştüm sıcak tutar yün yorgan.
Yastık konusu hiç geçmedi bile kesin onun içinde anlaşamyz
kaynanamla eltim beraber yaşıyolar eltimin çocugunu istedigi gibi büyüttü kendine çok alıştırdı çocuk aglayınca annesine gitmiyo kaynanama gdiiyo o yemek yediriyo elitmde bu durumdan rahatsız birşey diyemiyo banada aynı şeyleri yapıcak diye korkuyorum takmamak için elimden geleni yapıcam artık kalp kırmakta istemiyorum çünkü
Ayni dusunmusuz cnm:) ilk ay saf su pamukla temizlemek cilde daha iyi geliyormus:)Bende bezi sleppy aldım ıslak mendili unibaby acil durumlarda kullanıcam ıslak mendili evde temizleme pamuğu kullanıcam kız olduğu için
Cnm benim alcgm yorgan yun defil hafif yorganlardan konus kaynananlarla yun iyi degilki bebeklere agir oluyor yikayamazsnda bosver kullanma kalsn kendisi ortsun ustune:)Battaniye yeterli olur bence canım yorgan olursa bile hafif olması lazım oglumun yorganı yün yorgan
benim de d vitamini ve b12 eksik çıktı gene enfeksiyon çıktı bn sonucları msj attım d vitamini ve b12 takviyesi başlattı bıktım ilaç kullanmaktan artkkizlar aclik kan sekerim 70
tokluk 107 nasil
herseyim eksik cikti.
d vitamini b12 eksik T4 dusuk
kansizlik var idrar yolunda enfeksiton var
ah bu mide bulantisi beni mahvetti kizlar
d vitamini kullaniyorum halbuki omega 3 de kullaniyorum.niye boyle.
haftaya kadin dogumcuma gostercem sonuclarimi bakim ne dicek
haftaya pazartesi esimle gidicem bakalim tek gidemiyorum tansiyonum dusuyor.malesef esimi beklemem gerek.benim de d vitamini ve b12 eksik çıktı gene enfeksiyon çıktı bn sonucları msj attım d vitamini ve b12 takviyesi başlattı bıktım ilaç kullanmaktan artk
Canım şekerin çok iyi çıkmış (50 lilik yaptı sanırım doktorun )vitamin ilacı ne kullanıyorsun canım . Bende üç aydın Demir kullanıyorum ama hala hmg 10 larda geziyor . Basen yeterli olmuyor demek ki sıkma canını . Doktoruna göster bakalım ne diyecek.kizlar aclik kan sekerim 70
tokluk 107 nasil
herseyim eksik cikti.
Geçen tahlilde t4 benimde düşük çıktı canm.kizlar aclik kan sekerim 70
tokluk 107 nasil
herseyim eksik cikti.
ilac kullaniyomusun cnm tiroit icinGeçen tahlilde t4 benimde düşük çıktı canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?