2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim de vitamin değerlerin düşük çıktı. D vitamini b12 düşük. Doktor kırmızı et yememi öğütledi. Ben de hamilelikte vejeteryan gibi oldum nerdeyse ne beyaz ne kirmizi et hic aram yok kokuyor bana.
aynen valla cnm ama aklinda bulunsun et yiyemiyorsan mantar ye.ben zaten nirmalde de cok tuketen biriyim her hafta yaparim mantar yine oyle yapiyorum.
ben d vitamini kullanmama ragmen dusuk cikmasina uzuldum nasil olabiliyor ki ?
ve hala su icememek sinirlerimi bozuyo.

Kültür mantarımı? diğer mantarlardan tırsarım zehirliyi ayırt edemem diye.

yok cmm ya seker testi yaotiramadim.doktorum bulantilarim bitmedigi icin dayanamazsin kusarsin dedi aclik tokluguma bakildi.aman bari o iyi ciksin cnm ya herseyim dusmus şok oldum.
kansizlik da cikti beslenemiyorumki tiksintilerim bitmedi.zaten midem izin vermiyo reflü yedirmiyo herseyi.dun canim cekti misir patlattim yedim yemez olaydim sabaha kadar mahvetti midemi.yemek istesem de yiyemiyorum bi cok seyi dokunuyo hersey.bogazimda takilip kaliyo.
hele siviyag hic kullanmiyorum sadece zeytjnyagi o da az.siviyagli hic bisey yiyemiyorum.süt iciyorum Allah tan yatmadan iyi tutuyor biraz.
bi de zararli biliyorum ama bulantimi cok guzel tutan bi de Türk kahvesi var cok iyi geliyo gunde bi fincan iciyorum valla.bazen sutlu yapiyorum daha iyi oluyo
ne yicemi sasirdim.yemeyi gectim sudan bari tiksintim bitseydi.zehir gibi tadi suyun bi tuhaf.soguk sudan baska icemiyorum.hasta olcam ondan korkuyorum.

Kültür mantarımı? diğer mantarlardan tırsarım zehirliyi ayırt edemem diye.
istiridye mantari tereyaginda kavur ayni et tadi var ve etten daha vitaminli bembeyaz oluyor kultur mantari gibi temizlemeye de gerek yok.bi yesen her gun istersin.ama sadece tereyaginda yapiliyo siviyagda guzel olmuyo
kultur mantari da olur tabiki ama istiridye mantarinin vitamini daha fazla tabi cnm
sen ye de cnm mantar hangisi olursa olsun ama dene derim

Yoo benim tiroit problemim yokki. Tek başına t4 düşüklüğü bişey ifade etmez dedi doktor. Şekerin de gayet iyi bence.
aa bana saglik ocagindaki doktor tiroit dedi bu adam beni oldurcek ya hep tuhaf tuhaf analizler yapiyo zaten.bi kere daha boyle dusuk dedi kadin dogumcum iyi dedi.
t3 de sorun yok t4 dusuk cnm
normalde benim de tiroitim hep iyi cikardi ben de sasirdim ama kadin dogumcuma gostercem haftaya

Kızlar balık yiyemeyene de semiz otu yemenizi tavsiye ederim. Salatalarda falan güzel oluyor.
aynen cnm ben de aliyim bari baliktan tiksinmedim cok sukur ama semiz otu da aklimda bulunsun
balik yemek isteyip kokusundan rahatsiz olanlar midesine dokunanlar icin de benim onerim sadece zeytinyaginda pisirin hem kokusu hafifliyo hem mideye hic dokunmuyo kizlar.ocakta kokusuna dayanamiyorum diyosaniz hamsiyi falan fiejnda pisirin zeytinyaginda ustune de limon dilimleyin ev hic kokmuyo

Senin işin baya zormuş mide bulantısı haplarıda mu fayda etmiyor. Reflü gerçi pek hap ilaç dinlemiyor . İyi beslenememek seni halsiz bırakıyordur . Aşırı yağlı tuzlu şeyler yememeye dikkat et bence , reflübü iyice tetikler, gerçi inşan ne yememesi gerekirse canı onu istiyor maalesef .. üç ayımız kaldı sabret biraz daha

Tsh da falan sorun yoksa onun tek başına varliği bişey ifade etmiyor canm. Bazı sağlık ocağı doktorları hakikaten sallıyorlar.

Kaynanam gidene kadar sabredicem canım bende önden konuşma yaparm artık yasak doktor izin vermedi falan diye

Ezmu0810 canim benim annem de yorgan ve yastik yapti, aldim getirdim. Adet falan herhalde, yatak gibi kullanirain altina serersin belki sicak tutar bu dedi. Vakumlu torbaya koyup kaldirdim simdilik. Ort diye diretmeyecekse al, yoksa doktor tavaiye etmiyor falan dersin.

Benim kaynanam birşey yapmaz sormadı bile eksik ne var ben alıyım diye ona göre herşeyi anneanne yaparmş adetmiş o adeti de kendisi uydurmuş heralde yorganıda kız tarafı yaparmş ona göre yorganı halam yaptı zaten bende duruyo yatagına sararın artık

Kendi bir şey yapmayacaksa konuşmasın bari Adetle ne alakası varmış insanların gönlünden kopuyor imkanları ölçüsünde yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…