- 26 Eylül 2010
- 17.560
- 32.870
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.541
Yok almadım henüz bakım ve banyo namına bir şey. Frei öle şok oldum. Kaç ay önce 2 tane çatlak yağını aldığım diyata şimdi bir tanesi alınıyorKızlar bebe yağı ne alacaksınız? Ben zeytinyağı diyordum ama bebek cildine iyi gelmeyebiliyormuş. Içeriği doğal bildiğiniz bir bebek yağı var mı?
Koalina frei öl un bebe yağı da varmış, aldın mı? Pahali biraz ama.
Maşallah ağzınızın tadı hiç bozulmasın :)Adet değil de o sever böyle şeyleri, bizlere de hep hediyeler alıp durur ama şunu ben alırım falan demez, sürpriz yapar hep
Benim de çok yorucuydu canımIlk gunum oldukca yorucu gecti, pek oturmadim. Cocuklarin bazilari bilmiyordu herhalde "ogretmenim kilo mu aldiniz" diyen oldu. Ben de evet aldim biraz dedim, bir diger ogrenci susturdu hemen "ogretmenimiz hamile bi kere, karni o yuzden buyuk tamam miii" diye
Babaanneden torununa gelen bohcayi ancak inceleyebildim:)
Eki Görüntüle 2189825 Eki Görüntüle 2189826 Eki Görüntüle 2189827 Eki Görüntüle 2189828 Eki Görüntüle 2189829 Eki Görüntüle 2189830
Benim de hafta sonu çok kasıldı bayağı ağrısı oldu ve taş gibiydi karnım sürekli. Normalde de olurdu da uzun sürmezdi bu kadar çok garip geldi. Acaaba kasılma denilen böyle bir şey mi yoksa başka bir anlamı mı var? Ya da gayet normal miBenim de çok yorucuydu canımbebeğim de çok kasıldı, az yorgunluktan hala kendime gelemedim. Az evvel bulaşıkları halledeyim derken karnım taş gibi oldu kasıklarım çok ağrıdı. Sabah doktora gideceğim, muhtemelen rapor alacağım
Ben de bir kaç parça bir şey almıştım ama annem de almıştı, bazı parçalar fazla oldu şimdi. 5 tane battaniye oldu gibi :) Zannediyorum görümceler de alır heves edip.Güle gule kullan canim cok sirinler. Insallah sende fazla kiyafet anlamışsindir bizim babaanne kiyafet falan almadı ama sagolsun anne yanı besikle ana kucağını aldı. İnsan birşey beklemiyor kimseden ama yinede alınınca hoşuna gidiyor iste
Canım kendini kastığını düşün cenin pozisyonuna geçtiğini. Benim bebek de aynen öyle top gibi oluyor, ve ilk kez bu akşam acı verdi kasıklarıma ağladım az önce. Okulda da olmuştu kasılma ama bu kadar acı vermemişti, ben tedirgin oldum zaten doktor progestana da başlamıştı. Tadım kaçtı anlayacağınBenim de hafta sonu çok kasıldı bayağı ağrısı oldu ve taş gibiydi karnım sürekli. Normalde de olurdu da uzun sürmezdi bu kadar çok garip geldi. Acaaba kasılma denilen böyle bir şey mi yoksa başka bir anlamı mı var? Ya da gayet normal mi
Eki Görüntüle 2189825 Eki Görüntüle 2189826 Eki Görüntüle 2189827 Eki Görüntüle 2189828 Eki Görüntüle 2189829 Eki Görüntüle 2189830
O kadar sıkıntı yaratıyorsa rapor al canım yapacak bir şey yok.Canım kendini kastığını düşün cenin pozisyonuna geçtiğini. Benim bebek de aynen öyle top gibi oluyor, ve ilk kez bu akşam acı verdi kasıklarıma ağladım az önce. Okulda da olmuştu kasılma ama bu kadar acı vermemişti, ben tedirgin oldum zaten doktor progestana da başlamıştı. Tadım kaçtı anlayacağın
O çok istiyordu eşimden erkek torun. Tek erkek çocuğu pek kıymetlidir, şimdi pek mutlu. TOrunum bile demiyor, oğluma çeyiz yaptım diye geldiNe güzel babaanneymiş :) güle güle kullanın inş
Bizim babaanne de saçma sapan tripler bırak bısey alıp getirmeyi 1 aydır aramıyo bile nasılsın diye :)
Ben çok evhamlıyım ya atamadım üstümden bunu maalesef. Bir de ablamın da erken doğum riski olmuştu. En azından tedbir olarak yapılacak şeyler varsa yapmak istiyorum.O kadar sıkıntı yaratıyorsa rapor al canım yapacak bir şey yok.
Ben hareket etmekte zorlanıyorum ama o kadar aşırı bir acısı olmuyor.
Progestanı bana da verdi ama daha hiç kullanmadım. Bana verirken her ufak şey için gelmene gerek yok, çok mu yoruldun al bir tane, yolculuğa mı çıkacaksın kanaman mı oldu al bir tane gibi bir şeyler söyledi. Yani bana da gelsen yapacağım bu demek istedi sanırım.
O çok istiyordu eşimden erkek torun. Tek erkek çocuğu pek kıymetlidir, şimdi pek mutlu. TOrunum bile demiyor, oğluma çeyiz yaptım diye geldibebek arabasını da o aldı daha kim bilir neler yapar. Lohusa şerbeti yapacakmış musluklu damacana bakmış, lohusa geceliği ve hediyelikler, kapı ve oda süsleri de bakmış ama beğenmem diye almamış. Normalde bir tatil beldesindeler 4 günlüğüne evine geldi, o ara bu bohçayı yapıvermiş sağolsun. 70'ini geçti kendini boşuna yoruyor ama heves ediyor sanırım.
Amin inşallah.Maşallah ne kadar güzel . Birazcık bizimkine sürtünse bizimkide böyle hevese gelir mi ki :)
Allah daim etsin bu ilgiyi sevgiyi, insanın içinde olucak işte :)
Amin inşallah.
Bize hallolur diyip duruyorlardı ben de kızıyordum hatta alacaklarsa açıkça söylesinler diye ama tarzları buymuş demek ki. Aile olarak böyleler, hediye severler ama beklerler de aynı ilgiyi özeni. Kayınvalidem mesela doğum gününde öyle mutfak eşyasıdır, ev süsüdür hayatta kabul etmez. Ona özel bir şey alacaksın çanta, parfüm gibi eve değil
gerçekten ben onun kadar hayat dolu değilim. 70'i geçti ama her şeye yetişiyor maşallah. Bize özel de değil, evine yatıya sen gidecek ol kesin pijama falan almıştır ya da terlik. Öyle değişik bir kadın.Haha tabi herşey karşılıklı :) ne kadar güzel hayat dolu sevecan bi kayınvalide bayıldım maşallah :)
Bizimki de hallolur diyip hiçbişey yapmayanlardan evet kimseye güvenip çocuk sahıbı olmadık ama insanda böyle gördükçe ettikçe bekliyo yarım elma gönül alma . Başkalarının eskilerini öneriyodu bize sürekli sağolsun. Artık oda kalmadı ne olduysa tamamen ilişkiyi kesti . Bende aramıyorum oda aramıyo hiç gördükçe konusuyoruz işte hava su :)
Dedigim gibi tamamen karakter meselesi insanın içinde olucak torun sevgisi evlat sevgisi :)
gerçekten ben onun kadar hayat dolu değilim. 70'i geçti ama her şeye yetişiyor maşallah. Bize özel de değil, evine yatıya sen gidecek ol kesin pijama falan almıştır ya da terlik. Öyle değişik bir kadın.
Kaynana işte kim bilir neye bozuldu da aramıyor, bazılarının yakın olması uzak olmasından iyidir boşver.
Amin canım.Maşallah tam bir süper babaanne :) Allah gönlüne göre versin herkesin hepimizin ne diyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?