2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Her güzelinde bi kusuru oluyo napıcaksın . Önemli olan aradaki saygıyı yitirmemek . Hersey hepimizin gönlünce olur inşallah bosver :)

benimkiler lise ve bir kaç kişi hariç hiç fark etmediler şaşırdım
bizde öyle canım anneanne çeyiz gibi her şeyini yapar kızımda annem çok güzel hazırlamış göndermişti

çok güzel şeyler almış güle güle kullan senin bebek takımı almana gerek kalmamış maşallah

Ben çok evhamlıyım ya atamadım üstümden bunu maalesef. Bir de ablamın da erken doğum riski olmuştu. En azından tedbir olarak yapılacak şeyler varsa yapmak istiyorum.
canım evham yapma aslında doktor seni boş yere evhamlandirmis o kasılmalar herkeste okuyorm kanama falan olmadıkça normal bunlar..bugün benim de karnım çok sertti akşam bulaşık sonrası bir türlü geçmedi daha yeni geçti ama sıkıntı yapmıyorum rahat ol sen de hicbir dern olmaz inşallah..çok rahatsızsan da rapor al sağlık daha önemli

Ayy cok tatlilar yaa :))

Beni belki de bu evhamlı olmak daha cok yoruyor. Çok dua ediyorum ama yine de küçük bir agrim olsun hemen tedirgin oluyorum

zaten ygali seyler dokunuyo herseyde zeytinyagi kullnaiyorum o da az.
reflu ilacim var ama aynen fayda etmiyo
bulanti ilaci aliyorum onun sayesinde kusmam yok ama bulantiyi 100 de 100 kesmiyo tiksintilerim hic bitmedi.onlari agzima surmuyorum bile.yasayip gidiyoruz insallah bebegi dogurur dogurmaz tiksintilerim biter artik ona bile inanmiyorum ya.su 6 ay 6 yil gibi gecti 3 ay da kazasiz belasiz gecer insallah

Beni belki de bu evhamlı olmak daha cok yoruyor. Çok dua ediyorum ama yine de küçük bir agrim olsun hemen tedirgin oluyorum
cnm cok asiri bi agrin ve kanaman olmadigi surece aklina takma.bebek tasiyoruz sonucta agrilar olacak mecbur.sertlesme kasilma bunlar cok normal.
mesela ben uzun sure oturdugum yerden kalkinca sanki bebek dusecekmis gibi oluyo egilerek yuruyorum az sonra geciyo.
hele disarda yuruyosam hemen sertlesiyosa yukardan biri bisey cekiyo sanki
tabiki her zmnkimdem farkli bi agri kasilma yasiyosan doktoruna gozuk cnm en kisa zamanda ama her zmnki agrilarsa tinlama

Aslında kontrole gidene kadar gayet rahattım. Kontrol sırasında oldu ilk kez art Arda bebeğin kasilmasi. Doktor da önlem almak istedi. Rapor yazayım diyince ben de daha çok tedirgin oldum. Neyse sabah gidecektim okuldan sonra giderim olmazsa. Kasıklarımda ağri var biraz. Okulda dayanamazsam izin alip çıkarım mecbur.

Ohhhh ne güzel maşallah keşke bizdede böyle olsada birileri de bizim yükümüzü hafifletse

Masallah Allah bozmasın. Benim kayinvalidemde habire param yok olsa neler yaparim falan diyo ama eline bi şiş alıp örgü bile örmüyo. Daha merak edip bi çöp alsa bişey istemicem zaten.

cnm bebeginin sendeki etkilerini sen daha iyi bikirsin ona gore davran gitmek istiyosan git gor icin rahat etsin.bi daha yasarsan ayni kasilmayi agriyi gitmezsin tecruben olur.
hele son ay napcaz bilmiyorum kasilmalar articak hep tetikte olcaz.saglikli dogumlar yapalim insallah
bende de sertlesme cok oluyo.ben kabizlik da yasiyorum hala malesef.ona da bagliyorum.ama kabizlik yasamadigim zamanlar da oluyo.
doktor alttan mi muayene etti cnm kasildin ? bence onemli biseu degikdir korkma ben tedavi sirasinda alttan muayene cok oldu alismis olmam gerekirken cok kasilirdim ve kasildikca kasik agrim artardi.doktor rahat ol derdi ama ben olamazdim.alttan muayenelerde rahat olmamiz lazim ki kasilmayalim bebek de rahatsiz olmasin kasilmasin.
bi de cati muayenesinde alttan yapiyolar dimi ?
sezeryan isteyenlere de cati muayenesi yapiliyor mu ?

Okulun ilk gununu atlattik darisi diger gunlerin basina :) liseliler cinngibi hamile oldugumu hemen fark ettiler tabii. Ilk sorulari hocam ne zaman gidiyorsunuz :) ilk dönem beraberiz dedim oyle dusunsunler bakalim.
Bizimkiler de kırk kere sordu hamileliğin başından beri :) okul idaresi cok karisikti, sinif kapatilip yeni gelenler cok oldu onlar da hamile oldugumu gorunce isyan etmişler hoca gidecek diye. Bakalim bugun nasil olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…