- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.561
Amin canım.
Ben alışana kadar bayağı bir zorluk çektim ama. Alınganlar, ilgi bekliyorlar, aşırı arıyorlar falan. İlk 2 yılım zor geçti aslına bakarsan. Sonradan kötü niyetli olmadıklarını düşüne düşüne alıştım sanırım. İlk zamanlardaki konularıma baksan ne düşüncesizlermiş dersin ama geçti gitti işte.
Maşallah canım bayıldım hepsine güle güle giyinsin paşaBabaanneden torununa gelen bohcayi ancak inceleyebildim:)
Eki Görüntüle 2189825 Eki Görüntüle 2189826 Eki Görüntüle 2189827 Eki Görüntüle 2189828 Eki Görüntüle 2189829 Eki Görüntüle 2189830
benimkiler lise ve bir kaç kişi hariç hiç fark etmediler şaşırdımIlk gunum oldukca yorucu gecti, pek oturmadim. Cocuklarin bazilari bilmiyordu herhalde "ogretmenim kilo mu aldiniz" diyen oldu. Ben de evet aldim biraz dedim, bir diger ogrenci susturdu hemen "ogretmenimiz hamile bi kere, karni o yuzden buyuk tamam miii" diye
bizde öyle canım anneanne çeyiz gibi her şeyini yapar kızımda annem çok güzel hazırlamış göndermiştiBenim kaynanam birşey yapmaz sormadı bile eksik ne var ben alıyım diye ona göre herşeyi anneanne yaparmş adetmiş o adeti de kendisi uydurmuş heralde yorganıda kız tarafı yaparmş ona göre yorganı halam yaptı zaten bende duruyo yatagına sararın artık
çok güzel şeyler almış güle güle kullan senin bebek takımı almana gerek kalmamış maşallahBabaanneden torununa gelen bohcayi ancak inceleyebildim:)
Eki Görüntüle 2189825 Eki Görüntüle 2189826 Eki Görüntüle 2189827 Eki Görüntüle 2189828 Eki Görüntüle 2189829 Eki Görüntüle 2189830
canım evham yapma aslında doktor seni boş yere evhamlandirmis o kasılmalar herkeste okuyorm kanama falan olmadıkça normal bunlar..bugün benim de karnım çok sertti akşam bulaşık sonrası bir türlü geçmedi daha yeni geçti ama sıkıntı yapmıyorum rahat ol sen de hicbir dern olmaz inşallah..çok rahatsızsan da rapor al sağlık daha önemliBen çok evhamlıyım ya atamadım üstümden bunu maalesef. Bir de ablamın da erken doğum riski olmuştu. En azından tedbir olarak yapılacak şeyler varsa yapmak istiyorum.
Ilk gunum oldukca yorucu gecti, pek oturmadim. Cocuklarin bazilari bilmiyordu herhalde "ogretmenim kilo mu aldiniz" diyen oldu. Ben de evet aldim biraz dedim, bir diger ogrenci susturdu hemen "ogretmenimiz hamile bi kere, karni o yuzden buyuk tamam miii" diye
Babaanneden torununa gelen bohcayi ancak inceleyebildim:)
Beni belki de bu evhamlı olmak daha cok yoruyor. Çok dua ediyorum ama yine de küçük bir agrim olsun hemen tedirgin oluyorumcanım evham yapma aslında doktor seni boş yere evhamlandirmis o kasılmalar herkeste okuyorm kanama falan olmadıkça normal bunlar..bugün benim de karnım çok sertti akşam bulaşık sonrası bir türlü geçmedi daha yeni geçti ama sıkıntı yapmıyorum rahat ol sen de hicbir dern olmaz inşallah..çok rahatsızsan da rapor al sağlık daha önemli
zaten ygali seyler dokunuyo herseyde zeytinyagi kullnaiyorum o da az.Senin işin baya zormuşmide bulantısı haplarıda mu fayda etmiyor. Reflü gerçi pek hap ilaç dinlemiyor . İyi beslenememek seni halsiz bırakıyordur . Aşırı yağlı tuzlu şeyler yememeye dikkat et bence , reflübü iyice tetikler, gerçi inşan ne yememesi gerekirse canı onu istiyor maalesef .. üç ayımız kaldı sabret biraz daha
malesef bizim aile hekimi bi cins cikti cmm insalah sorun yoktur kadin dogumcu da derse icim rahatlicakTsh da falan sorun yoksa onun tek başına varliği bişey ifade etmiyor canm. Bazı sağlık ocağı doktorları hakikaten sallıyorlar.
hahaha aynen cnm tam benlik
cnm cok asiri bi agrin ve kanaman olmadigi surece aklina takma.bebek tasiyoruz sonucta agrilar olacak mecbur.sertlesme kasilma bunlar cok normal.Beni belki de bu evhamlı olmak daha cok yoruyor. Çok dua ediyorum ama yine de küçük bir agrim olsun hemen tedirgin oluyorum
Aslında kontrole gidene kadar gayet rahattım. Kontrol sırasında oldu ilk kez art Arda bebeğin kasilmasi. Doktor da önlem almak istedi. Rapor yazayım diyince ben de daha çok tedirgin oldum. Neyse sabah gidecektim okuldan sonra giderim olmazsa. Kasıklarımda ağri var biraz. Okulda dayanamazsam izin alip çıkarım mecbur.cnm cok asiri bi agrin ve kanaman olmadigi surece aklina takma.bebek tasiyoruz sonucta agrilar olacak mecbur.sertlesme kasilma bunlar cok normal.
mesela ben uzun sure oturdugum yerden kalkinca sanki bebek dusecekmis gibi oluyo egilerek yuruyorum az sonra geciyo.
hele disarda yuruyosam hemen sertlesiyosa yukardan biri bisey cekiyo sanki
tabiki her zmnkimdem farkli bi agri kasilma yasiyosan doktoruna gozuk cnm en kisa zamanda ama her zmnki agrilarsa tinlama
Ohhhh ne güzel maşallah keşke bizdede böyle olsada birileri de bizim yükümüzü hafifletseO çok istiyordu eşimden erkek torun. Tek erkek çocuğu pek kıymetlidir, şimdi pek mutlu. TOrunum bile demiyor, oğluma çeyiz yaptım diye geldibebek arabasını da o aldı daha kim bilir neler yapar. Lohusa şerbeti yapacakmış musluklu damacana bakmış, lohusa geceliği ve hediyelikler, kapı ve oda süsleri de bakmış ama beğenmem diye almamış. Normalde bir tatil beldesindeler 4 günlüğüne evine geldi, o ara bu bohçayı yapıvermiş sağolsun. 70'ini geçti kendini boşuna yoruyor ama heves ediyor sanırım.
Masallah Allah bozmasın. Benim kayinvalidemde habire param yok olsa neler yaparim falan diyo ama eline bi şiş alıp örgü bile örmüyo. Daha merak edip bi çöp alsa bişey istemicem zaten.O çok istiyordu eşimden erkek torun. Tek erkek çocuğu pek kıymetlidir, şimdi pek mutlu. TOrunum bile demiyor, oğluma çeyiz yaptım diye geldibebek arabasını da o aldı daha kim bilir neler yapar. Lohusa şerbeti yapacakmış musluklu damacana bakmış, lohusa geceliği ve hediyelikler, kapı ve oda süsleri de bakmış ama beğenmem diye almamış. Normalde bir tatil beldesindeler 4 günlüğüne evine geldi, o ara bu bohçayı yapıvermiş sağolsun. 70'ini geçti kendini boşuna yoruyor ama heves ediyor sanırım.
cnm bebeginin sendeki etkilerini sen daha iyi bikirsin ona gore davran gitmek istiyosan git gor icin rahat etsin.bi daha yasarsan ayni kasilmayi agriyi gitmezsin tecruben olur.Aslında kontrole gidene kadar gayet rahattım. Kontrol sırasında oldu ilk kez art Arda bebeğin kasilmasi. Doktor da önlem almak istedi. Rapor yazayım diyince ben de daha çok tedirgin oldum. Neyse sabah gidecektim okuldan sonra giderim olmazsa. Kasıklarımda ağri var biraz. Okulda dayanamazsam izin alip çıkarım mecbur.
Bizimkiler de kırk kere sordu hamileliğin başından beri :) okul idaresi cok karisikti, sinif kapatilip yeni gelenler cok oldu onlar da hamile oldugumu gorunce isyan etmişler hoca gidecek diye. Bakalim bugun nasil olacak.Okulun ilk gununu atlattik darisi diger gunlerin basina :) liseliler cinngibi hamile oldugumu hemen fark ettiler tabii. Ilk sorulari hocam ne zaman gidiyorsunuz :) ilk dönem beraberiz dedim oyle dusunsunler bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?