- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.581
Ayniiii benim gaygana. Sagolsun hic bisey almaz. İlk oğlumda da son anda bi hastene cikisi almisti. Bi kac da tulum.Babaanneden torununa gelen bohcayi ancak inceleyebildim:)
Eki Görüntüle 2189825 Eki Görüntüle 2189826 Eki Görüntüle 2189827 Eki Görüntüle 2189828 Eki Görüntüle 2189829 Eki Görüntüle 2189830
Canim ben hep bundan kullaniyorum 59.90di. zam gelmis ama çok iyi bir urun memnun kalirsin kesin simdi e nebekte 64.90di sanirim fiyatıGünaydın kızlar bu temizleme pamuğunun fiyatı uygun mu fiyatlarını pek bilmiyorum 15*60 adet varnis içerisinde
Himm sevindim canım fiyatı pahalanmasina rağmen uygunmu alsam mı biraz daha düşermi acaba fiyatıCanim ben hep bundan kullaniyorum 59.90di. zam gelmis ama çok iyi bir urun memnun kalirsin kesin simdi e nebekte 64.90di sanirim fiyatı
Evet çatı muayenesi alttan oluyor. Sezeryan olana yapmazlar. Arkadaşım sezeryan oldu yapılmadı çatı muayenesi. Çünkü mantığı normal doğuma elverişliliği ölcülüyorcnm bebeginin sendeki etkilerini sen daha iyi bikirsin ona gore davran gitmek istiyosan git gor icin rahat etsin.bi daha yasarsan ayni kasilmayi agriyi gitmezsin tecruben olur.
hele son ay napcaz bilmiyorum kasilmalar articak hep tetikte olcaz.saglikli dogumlar yapalim insallah
bende de sertlesme cok oluyo.ben kabizlik da yasiyorum hala malesef.ona da bagliyorum.ama kabizlik yasamadigim zamanlar da oluyo.
doktor alttan mi muayene etti cnm kasildin ? bence onemli biseu degikdir korkma ben tedavi sirasinda alttan muayene cok oldu alismis olmam gerekirken cok kasilirdim ve kasildikca kasik agrim artardi.doktor rahat ol derdi ama ben olamazdim.alttan muayenelerde rahat olmamiz lazim ki kasilmayalim bebek de rahatsiz olmasin kasilmasin.
bi de cati muayenesinde alttan yapiyolar dimi ?
sezeryan isteyenlere de cati muayenesi yapiliyor mu ?
sezeryanda çatı muayenesi yapılmıyor. Hatta benim doktorum normal doğumda da çatı muayenesi yapmıyor. 2 arkadaşım benim doktorumla normal doğum yaptılar ikisine de çatı muayenesi yapmadı. Hamilelere olabildiğince alttan muayene yapılmaması gerektiğini düşünüyor.cnm bebeginin sendeki etkilerini sen daha iyi bikirsin ona gore davran gitmek istiyosan git gor icin rahat etsin.bi daha yasarsan ayni kasilmayi agriyi gitmezsin tecruben olur.
hele son ay napcaz bilmiyorum kasilmalar articak hep tetikte olcaz.saglikli dogumlar yapalim insallah
bende de sertlesme cok oluyo.ben kabizlik da yasiyorum hala malesef.ona da bagliyorum.ama kabizlik yasamadigim zamanlar da oluyo.
doktor alttan mi muayene etti cnm kasildin ? bence onemli biseu degikdir korkma ben tedavi sirasinda alttan muayene cok oldu alismis olmam gerekirken cok kasilirdim ve kasildikca kasik agrim artardi.doktor rahat ol derdi ama ben olamazdim.alttan muayenelerde rahat olmamiz lazim ki kasilmayalim bebek de rahatsiz olmasin kasilmasin.
bi de cati muayenesinde alttan yapiyolar dimi ?
sezeryan isteyenlere de cati muayenesi yapiliyor mu ?
canım fiyatı çok uygun 6 paket aldım ben baby me 30 tl ödemiştim.Günaydın kızlar bu temizleme pamuğunun fiyatı uygun mu fiyatlarını pek bilmiyorum 15*60 adet varnis içerisinde
Canım chicco iyi diyoalr genel olarak ben de lite way plus aldımChicco Duo Kwik One Travel Sistem Bebek Arabası
kızlar bu araba hakkında bilgisi olan var mı?
Tamam canım bende alayım o zaman yarıncanım fiyatı çok uygun 6 paket aldım ben baby me 30 tl ödemiştim.
liteway plus mı liteway 2 plus mı cnm ne kadara aldın?Canım chicco iyi diyoalr genel olarak ben de lite way plus aldım
Ben kullaniyorum bayadir.Calcımax d3 kalsiyum kullan var mı kızlar
Liteway plus canım 2 değil 1200 tl ye aldım ben. araç bazası , puseti , yağmurluğu dahil. valla kullanıp da memnun olmayan pek yok. bi kaçtane ön teker şikayeti okudum internette ama bu binlerce satılan bi model. o kadar satışın için tabiki arızalı olan ya da şikayeti olan çıkacak. hiç bir yerinde arıza çıkmayacak diye satılan bir ürün yok sonuçta. önemli olan servis hizmeti. chicco her zaman ürününün arkasında ve servisi çok hızlı. beni tek düşündüren çift yönlü olmaması. 1 yaşından sonra kendine baktırarak kullanamıcaksın. sorduğum kişiler önemli değil zaten 1 yaşından sonra dıaşrıyı görmek istiyor çocuk diyorlarliteway plus mı liteway 2 plus mı cnm ne kadara aldın?
ben liteway 2 plus için gittim ondan yokmuş ellerinde duo kwik gördük 1900 dedi ama nette 1400 kusurlara kadar görüm.araca sabitlenen aparatı falan var, kullanan yorumu hiç göremedim.
Banada vermişti doktor sadece 1 defa içtim hergün magnezyum içiyorum ama bacak agrılarm hiç geçmedi kalsiyum eksikliginden olabilir diye düşündüm içsem mi kararsz kaldım hangi sınıf ilacıydı b degildi galiba onuda kafama taktım nette saçma sapan yorumlarda var diye içmedim içsem mi kiBen kullaniyorum bayadir.
Güle gule kullan canim. Bende liteway 2 plus almistim geçen ay ikiyi almışız bu au zamlandi çünkü. Bende cok iyi yorumlar okudum herkes çok memnun diye aldim. Bide hafif ve baston oluşu büyük avantaj. İnşallah sorunsuz kullanırız hepimiz.Liteway plus canım 2 değil 1200 tl ye aldım ben. araç bazası , puseti , yağmurluğu dahil. valla kullanıp da memnun olmayan pek yok. bi kaçtane ön teker şikayeti okudum internette ama bu binlerce satılan bi model. o kadar satışın için tabiki arızalı olan ya da şikayeti olan çıkacak. hiç bir yerinde arıza çıkmayacak diye satılan bir ürün yok sonuçta. önemli olan servis hizmeti. chicco her zaman ürününün arkasında ve servisi çok hızlı. beni tek düşündüren çift yönlü olmaması. 1 yaşından sonra kendine baktırarak kullanamıcaksın. sorduğum kişiler önemli değil zaten 1 yaşından sonra dıaşrıyı görmek istiyor çocuk diyorlar
Doktor bana bir gün calcimax bir gün magnezyum dönüşümlü verdi canim,istersen oyle dene bir de. Bosver yorumlari,doktoruna guven. Diger turlu isin içinden cikilmiyorBanada vermişti doktor sadece 1 defa içtim hergün magnezyum içiyorum ama bacak agrılarm hiç geçmedi kalsiyum eksikliginden olabilir diye düşündüm içsem mi kararsz kaldım hangi sınıf ilacıydı b degildi galiba onuda kafama taktım nette saçma sapan yorumlarda var diye içmedim içsem mi ki
Bende tam bunh diyecektim bende de çıktı enfeksiyon :) banada üromisin diye tek kullanımlık toz verdi :) veee bol bol su iç dedi doktor :) haftada bir damacana su bitiyor daha nereme içicem bilemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?