2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet çatı muayenesi alttan oluyor. Sezeryan olana yapmazlar. Arkadaşım sezeryan oldu yapılmadı çatı muayenesi. Çünkü mantığı normal doğuma elverişliliği ölcülüyor

Benim kayınvalidem de çok tatlıdır baya iyi anlaşırız ama bazı huyları delirtiyor. Hamileliğimin başından beri ne alayım bebeğe, eksik neyiniz var diye sorup duruyor. Ben de kimseden asla bişey isteyemem. Sürekli biz alıyoruz anne gerek yok diyip duruyorum. Böyle böyle 6 ayı geçirdik daha bir çöp almadı :) hala soruyor neyiniz eksik diye. Dedim anne sağol herşeyi aldık biz. Yani insan der ki alıp bişeyler götüreyim yada para vereyim onlar alsın ama nerdeee bari doğum parasına katkıda bulunsa

sezeryanda çatı muayenesi yapılmıyor. Hatta benim doktorum normal doğumda da çatı muayenesi yapmıyor. 2 arkadaşım benim doktorumla normal doğum yaptılar ikisine de çatı muayenesi yapmadı. Hamilelere olabildiğince alttan muayene yapılmaması gerektiğini düşünüyor.

Chicco Duo Kwik One Travel Sistem Bebek Arabası
kızlar bu araba hakkında bilgisi olan var mı?

Canım chicco iyi diyoalr genel olarak ben de lite way plus aldım
liteway plus mı liteway 2 plus mı cnm ne kadara aldın?
ben liteway 2 plus için gittim ondan yokmuş ellerinde duo kwik gördük 1900 dedi ama nette 1400 kusurlara kadar görüm.araca sabitlenen aparatı falan var, kullanan yorumu hiç göremedim.

Liteway plus canım 2 değil 1200 tl ye aldım ben. araç bazası , puseti , yağmurluğu dahil. valla kullanıp da memnun olmayan pek yok. bi kaçtane ön teker şikayeti okudum internette ama bu binlerce satılan bi model. o kadar satışın için tabiki arızalı olan ya da şikayeti olan çıkacak. hiç bir yerinde arıza çıkmayacak diye satılan bir ürün yok sonuçta. önemli olan servis hizmeti. chicco her zaman ürününün arkasında ve servisi çok hızlı. beni tek düşündüren çift yönlü olmaması. 1 yaşından sonra kendine baktırarak kullanamıcaksın. sorduğum kişiler önemli değil zaten 1 yaşından sonra dıaşrıyı görmek istiyor çocuk diyorlar

Ben kullaniyorum bayadir.
Banada vermişti doktor sadece 1 defa içtim hergün magnezyum içiyorum ama bacak agrılarm hiç geçmedi kalsiyum eksikliginden olabilir diye düşündüm içsem mi kararsz kaldım hangi sınıf ilacıydı b degildi galiba onuda kafama taktım nette saçma sapan yorumlarda var diye içmedim içsem mi ki

Güle gule kullan canim. Bende liteway 2 plus almistim geçen ay ikiyi almışız bu au zamlandi çünkü. Bende cok iyi yorumlar okudum herkes çok memnun diye aldim. Bide hafif ve baston oluşu büyük avantaj. İnşallah sorunsuz kullanırız hepimiz.

Doktor bana bir gün calcimax bir gün magnezyum dönüşümlü verdi canim,istersen oyle dene bir de. Bosver yorumlari,doktoruna guven. Diger turlu isin içinden cikilmiyor

Dün yaptırdığım test sonuçlarını aldım. İdrar yollarında enfeksiyon çıktı ve d vitamini düşük çıktı. Enfeksiyon için Monurol toz verdi. D vitamini için devit3 damla verdi. Burda bir çoğunuz bu ilaçları kullandigi için sanırım bu aylarda normal böyle şeyler. Hemen hemen aynı zamanlarda benzer sorunları yaşıyoruz

Bende tam bunh diyecektim bende de çıktı enfeksiyon :) banada üromisin diye tek kullanımlık toz verdi :) veee bol bol su iç dedi doktor :) haftada bir damacana su bitiyor daha nereme içicem bilemiyorum :)

Bende tam bunh diyecektim bende de çıktı enfeksiyon :) banada üromisin diye tek kullanımlık toz verdi :) veee bol bol su iç dedi doktor :) haftada bir damacana su bitiyor daha nereme içicem bilemiyorum :)

Su siparisi icin aradigimda adamlar numarayi kaydetmis heralde telefonu acar acmaz tamam abla diyorlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…