- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.601
Helal olsun kadına normalde de böyle midir? Düşünceli insanları çok seviyorum ya. Benim kayınvalidem çeyrek taksa şaşırırım beklediğimden değil ama hiçbir şey yapmaz sanmıyorumBabaanneden torununa gelen bohcayi ancak inceleyebildim:)
Eki Görüntüle 2189825 Eki Görüntüle 2189826 Eki Görüntüle 2189827 Eki Görüntüle 2189828 Eki Görüntüle 2189829 Eki Görüntüle 2189830
Canım Bende 12 kilo almışım nasıl aldım hiç bilmiyorum eşit dağıldı sanırım :/ aşırı bi şişme De yok 54 le başlamıştım9 kilo almışım
Helal olsun kadına normalde de böyle midir? Düşünceli insanları çok seviyorum ya. Benim kayınvalidem çeyrek taksa şaşırırım beklediğimden değil ama hiçbir şey yapmaz sanmıyorum
Ahaha seninde öyle sanırsam :) bizim burda evlendikten sonra el öpmeye gidince hediye verilir vermeyen hemen hemen yokturdur. Onu bile vermedi :)) ama aramız iyidir yaşlı olduğu için kırılmıyorum.al birini vur ötekine . Neyseki sadece bizimki değilmiş tek olmadığını görünce sevinesim geliyo nedense :)
Ahaha seninde öyle sanırsam :) bizim burda evlendikten sonra el öpmeye gidince hediye verilir vermeyen hemen hemen yokturdur. Onu bile vermedi :)) ama aramız iyidir yaşlı olduğu için kırılmıyorum.
Evet normal hali bu, surprizleri sever ve bekler de.Helal olsun kadına normalde de böyle midir? Düşünceli insanları çok seviyorum ya. Benim kayınvalidem çeyrek taksa şaşırırım beklediğimden değil ama hiçbir şey yapmaz sanmıyorum
İşte İnsan ister istemez bekliyor :) Allah kimseye muhtaç etmesin bizi yavrularımjzj canım.Valla benımkısı öyle yaşlıda değil canının istediğine hediyelerde alır ama kendı torunlarına gelince onun bunun eskısını değerlendirmeyi tercih ediyo :) canı sağolsun napalım ona güvenip yapmadık ama insan az biraz ilgi bekliyo :)
Masallah canım hep böyle devam etsin muhabbetiniz bozulmasın :) oğluşunda sağlıkla giysin çok güzellerEvet normal hali bu, surprizleri sever ve bekler de.
Bence sen gayet iyisin aramızda hafta farkıda var ben böyle giderse kim bilir kaç kilo alırımCanım Bende 12 kilo almışım nasıl aldım hiç bilmiyorum eşit dağıldı sanırım :/ aşırı bi şişme De yok 54 le başlamıştım
Yanlız degilisnz o listenin başını ben çekerimal birini vur ötekine . Neyseki sadece bizimki değilmiş tek olmadığını görünce sevinesim geliyo nedense :)
Yok canım ultrason muayenesinde kasıldı. Bugün okula gittim çok fazla kasılma olmadı toplamda 3-4 defaydı. Sanırım ben stresli olunca o çok etkileniyor.. Bugün rahattım daha iyi geçti, Doktor önlem olsun diye nst ye bağlattı çok şükür bi şey çıkmadı içim daha çok rahatladı. 15 ekime çağırdı bi sonraki randevuda.cnm bebeginin sendeki etkilerini sen daha iyi bikirsin ona gore davran gitmek istiyosan git gor icin rahat etsin.bi daha yasarsan ayni kasilmayi agriyi gitmezsin tecruben olur.
hele son ay napcaz bilmiyorum kasilmalar articak hep tetikte olcaz.saglikli dogumlar yapalim insallah
bende de sertlesme cok oluyo.ben kabizlik da yasiyorum hala malesef.ona da bagliyorum.ama kabizlik yasamadigim zamanlar da oluyo.
doktor alttan mi muayene etti cnm kasildin ? bence onemli biseu degikdir korkma ben tedavi sirasinda alttan muayene cok oldu alismis olmam gerekirken cok kasilirdim ve kasildikca kasik agrim artardi.doktor rahat ol derdi ama ben olamazdim.alttan muayenelerde rahat olmamiz lazim ki kasilmayalim bebek de rahatsiz olmasin kasilmasin.
bi de cati muayenesinde alttan yapiyolar dimi ?
sezeryan isteyenlere de cati muayenesi yapiliyor mu ?
Beterin beteri var cidden :) hiç moralini bozma canım bu kadar emek vermişsin yavrun gelmiş sana maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBende varım arkadaşlar bide ilk gelinim ilk torun ama hiç icraat yok :) 2 buçuk yıl ugraştık bebiş için için 2 normal tedavi 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdık bir Allahın kulu yardım etmedi hadi geçtim insan hüzel bişiler yapar. Valla ne yaparsa kendine yapar sagda solda havaya geldi mi atar tutar eşim tekstilci ordan bişeyler almış nevresim takımı bornoz insan bi sorar begendigin olsun der parasını vermemiş sagda solda şunh aldım bunh aldım diyor para yinw bizden çıkıyor hiçbir şey istemiyorum valla benden uzak olsun ne ektiyse onu biçtircem
Beterin beteri var cidden :) hiç moralini bozma canım bu kadar emek vermişsin yavrun gelmiş sana maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bakalım canım bebekler sağlıklı büyüsün de 30 kilo alanı bile duydum :)) bizim o kadar olmaz inşallah.Bence sen gayet iyisin aramızda hafta farkıda var ben böyle giderse kim bilir kaç kilo alırım
Yanlız degilisnz o listenin başını ben çekerimkimse benim kaynanama benzemez
İyi yapıyorsun canım. Annemlerde yapacağını yaptı beşik alacaklar bide. Umarım eşlerimiz De bunların farkındadırVallahi hiç bozmuyorum almasın istemiyorum da zaten alınca kendini çooook büyük şeyler yapmış gibi hissediyor. Allaha şükür biz eşimle herşeyini yapabiliyoruz beşigimizi de babam aldı sagolsun :)
İyi yapıyorsun canım. Annemlerde yapacağını yaptı beşik alacaklar bide. Umarım eşlerimiz De bunların farkındadır
Klasik kaynana almasa yaptım ya der :)Bende varım arkadaşlar bide ilk gelinim ilk torun ama hiç icraat yok :) 2 buçuk yıl ugraştık bebiş için için 2 normal tedavi 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdık bir Allahın kulu yardım etmedi hadi geçtim insan hüzel bişiler yapar. Valla ne yaparsa kendine yapar sagda solda havaya geldi mi atar tutar eşim tekstilci ordan bişeyler almış nevresim takımı bornoz insan bi sorar begendigin olsun der parasını vermemiş sagda solda şunh aldım bunh aldım diyor para yinw bizden çıkıyor hiçbir şey istemiyorum valla benden uzak olsun ne ektiyse onu biçtircem
Çok şükür benim eşimde herşeyi görüyor anlatmama bile gerek kalmıyorO yönden çok şanslıyım :)) ne oldugunu biliyor görüyor Allahtan günlerce aylarca konuşmadıgı oluyor ailesiyle ben bişey demiyorum ama kendi uzak duruyor
Klasik kaynana almasa yaptım ya der :)
Bizimkide eltimin görümcelerimin çocuklarının kileri bana verme derdinde allahtan eşim anlayışlıda üzülcegimi bildigi için annesigile yanımdayken çok laf söyletmiyo bizde heveslenyrz yeni alıp kullanmak istiyoruz ona göre herşey masraf boşuna para verme var ya diyo annen ne aldı diyo ama kendisi anca sorsun almazda o zaten.
Vefat eden bebegim kızdı kaynanamgl erkek çocuk diye ayrım yaparlar çok bariz belli ama yapmıyorz derler kızımda cinsiyeti ögrenince söyledk olsun sanki kızımızmı çok dediler olsun ne dmek ya o bnem canım cocugum kızım ya şimiki bebegm erkek diye herkez müjdr parası verdi bana kaynım kaynanam kayınpederim sen bze müjdr verdin dediler para verdiler bana ya gözaydınlıgıymş sinir oluylrum ayrımlara yaa
Çok şükür benim eşimde herşeyi görüyor anlatmama bile gerek kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?